|
![]() |
#1053 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ajmo bacit kladionicu. Koje su šanse da će Maminjo ponovno dovest Krunu "Kontrolirani Nogomet" Jurčića na klupu ? ![]()
![]() |
#1055 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
#1057 |
Guest
|
sutra nosimo sva 3 boda! Chelsea umorna od LP i Maribora, MU će to iskoristiti! |
![]() |
#1058 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Znači kuću i bubrege na hendikep Čelzija ?
![]() |
#1059 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Umorna od Maribora u kojem su se prosetali sa petinom gasa? Ti sine nisi normalan ![]() Ovdje ce isto bit hendikep, natrpat ce ih čelzi ko Lucić Severinu
#1061 |
Premium
|
Ma kakve ozljede, pa UTD je malo jaca momcad od maribora trenutno, kazem, sve ispod +3 za čelzi je iznenadenje
#1062 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ozljede? Costa, Mikel, Ramires i Remy. Azpilicueta ima crveni od prošle tekme. U napadu ostaje "samo" Drogba koji nije protiv maribora dobio niti jedan zračni dvoboj i očigledno je star. ![]() Ne treba podcijeniti M.United koji igra doma. ![]() Ne znam gleda li tko WHU-M.CITY ali tekma je super. ![]() ![]() SAKO ZA 2:0 AAAJJJMOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#1063 |
Premium
|
Ma mislio sam na kakve ozljede u smislu da ih nema, vec da mogu igrat i sa c ekipom protiv ovakvog uniteda.
#1067 | |
Guest
|
Citiraj:
Ja tvrdim, ovdje sad, realnija mi je pobjeda MU sutra protiv Chelsea nego ovakvog West Hama, štoviše, siguran sam u sutrašnju pobjedu! |
|
![]() |
#1068 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ima gdje HD stream da ne steka? |
![]() |
![]() |
#1069 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Kristina leti skoro k'o Robben ![]()
![]() |
#1074 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ok klasika sad se svi realovci moraju izredat ![]() Nego dajte neki OBJEKTIVNI opis tekme za one koji nisu mogli gledat ![]() Kak su nas igrali? (Nisam od onih koji pod nasi misli neki klub dok god me ne placaju, raketa i modric me zanimaju). Messi? Kristina?
#1075 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Konačno pošten sudac koji ne ferma 0,5% ona bacakanja po terenu. Jako dobra tekma Modrića ... vjerojatno najbolji igrač u defanzivi večeras (bezbroj blokiranih i oduzetih lopti). Jako lijepo od Ancelottija što ga je pred kraj izvadio jer je reakcija publike bila ... MasterCard neprocjenjiva ![]() Rakitić je bio praktički nemoćan pred 2 reda od po četiri igrača Realovog obrambenog zida (Barca to nikako nije znala probiti u 2. poluvremenu). Ova tekma me jaaako podsjeća na onu protiv Bayerna u Munchenu. Btw slažem se... https://twitter.com/KICKTV/status/526065236478926848 ![]() |
![]() |
![]() |
#1076 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Barca bolja prvih 25 - 30 minuta. Da se nisu zajeb. moglo je biti 4:0 do poluvremena. Oko 35. minute preuzimaju bijele balerine. Penal je ono standard u današnjem nogometu. Ako ga daš nisi u krivu, ako ga ne daš opet nije problem. Poslije toga Real igrao svoju igru i to ti je praktički to.
![]() |
![]() |
#1077 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Definitivno najbolji derbi u europi, vec dosta godina. Osim standardnih simuliranja, udaranja, pljuvanja po sucu, itd. ovdje cak vidimo i dosta atraktivnog nogometa. Kao i golova, valjda jedini par gdje gotovo uvijek prodje 'oba daju gol i 3+' ![]() Inace navijam za barcu u tom susretu, no real veceras dosta bolji, konkretniji i posve zasluzena pobjeda. Gledao sam samo drugo pol., ne znam kako se prvo igralo, no barca je pored reala djelovala usporeno i preplaseno. |
![]() |
![]() |
#1078 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Ajd sad objektivno ![]() prvo poluvrijeme su bili dobri jedni i drugi, Real klasika fulao 2-3 100% prilike.. Modrić je super odigrao,puno bolje nego raketa.. koji je poklonio treći gol.. drugo poluvrijeme je Real preuzeo kontrolu uz neke blijeskove Barce.. Solidan El Classico, bitno da su 3 boda tu ![]() panda se opet malo zabrojao, nikako mu ne leži Real pogotovo nakon onog sakaćenja Bayerna ![]()
![]() |
#1079 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
tekma je bila jako jako dobra. prvih pola sata obje momcadi tu negdje, prilika sa obje strane, barca sama sebe zajebala sto nije iskoristila dodane dvije prilike nakon ranog gola. kasnije penal za real, bila ocita ruka, nakon toga tekma lagano u kraj poluvremena. drugo poluvrijeme, nekako sve otislo u jacinu reala. barca izgleda nemocno skroz, tu i tamo messi napravi divlji prolaz kroz 3-4 igraca, ali onda mu micu loptu. real prakticki dva reda obrane, barca nema ideje kako probiti i svaki kontra napad reala je ubitacno brz, jednostavan i izgledan za gol. cudi me kako barca nije popila i vise golova od samo tri........ modric odigralo realno jako dobru tekmu. svugdje ga je bilo, nikad u prvom planu, ali stalno tu, dobro postavljen, dobro nalazi igrace, cak par grubljih prekrsaja napravio kad je trebalo. raketa nekako nigdje. ali mislim da je cijela barca bila nekako nigdje, jer nije bio sam nigdje ![]() ![]() dobra tekma i vrlo izjednacena prvih pol sata negdje. kasnije je sve bio real, nadmocni svugdje, ali doslovce na cijelom terenu. najslabija tocna barce je katastrofa obrana, cak sam dosao do zakljucka da imaju losiju obranu od nase reprezentacije ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|