|
![]() |
#1081 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
[QUOTE=srkee;2070466]Evo sredio sam svoj Cyan. Neznam kako, ali ja ne primjecujem nikakvu tisu razinu sto se tice razgovora, jedino kad uhom fulam zvucnik. cujem malo jeke, ali ostali ROMovi su toliko kljakavi, a navikao sam na brojne opcije u cyanu odprije tako da se ne vracam na niti jedan od onih siromašnih kineza. radi stabilno btw. Cyanogen vam ima te famozne switcheve u notification baru srkee-pomoć,na cyanu zadnjem sa supersonic patchom,i temom glass,mi se dešava da mi se uopće neće spojiti na mrežu niti wifi,a dolje pokazuje ikone,onaj e ili wifi,skužio sam da na njegovoj originalnoj temi,ako ne pozeleni wifi,ništa od njega,samo je bijele boje,ako me kužiš,jel imaš ideju što napraviti,i onda restartam mob,pa onda radi sve,ne znam do čega je? Svak pomoć bi dobro došla? Hvala. Zadnje izmijenjeno od: nino. 11.01.2012. u 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
"You know, you come from nothing - you're going back to nothing. What have you lost? Nothing!" Zadnje izmijenjeno od: nino. 11.01.2012. u 18:58. Razlog: Nemoras i slike quotat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1083 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
[QUOTE=dulesbj;2071289] Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 | |
Registered User
|
Citiraj:
htjeo bi ovo isprobati da vidim jesu dorasli kinezu (1111-2(1).zip) dali je moguće natjerati market da radi bez google appsa, znaci meni ne treba ništa od google applikacija samo bi htjeo market da radi ili šta mogu maknuti a šta ostaviti da radi market nešto sam pokušao ali sam zeznuo maknuo sve redom google apps Zadnje izmijenjeno od: pnnk. 11.01.2012. u 19:56. Razlog: pitanje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Registered User
|
[QUOTE=sipe;2071520]Ja mislim da to ima veze i sa temama,recimo na onoj glass temi,malo radi gps u notificationima,malo ne,pa se ne da isključit,pa ne radi wifi,pa radi,najbolje ga je imati na defaultnoj temi,mislim na theme chooser. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
asd
Citiraj:
http://dl.dropbox.com/u/4505125/soni...0-%20sonic.zip Popravio sam neke stvari na sto su se ljudi zalili. Meni treba rom koji na sebi nema apslolutno nista od googla, osim Android Marketa i Google Mapsa. I to sam ostavio gore. Znaci cisti stock rom bez icega osim Marketa. Onda su jos ljudi tu javili da ne radi search gumb iz launchera a to je zato sto kako sam skino sve od googla nema Googla Search, koji search gumb pali. Pa sam ga vratio sad je i to tamo tako da radi search gumb. Sad radim jos na jednoj verziji, tj. vec je gotova samo testiram. Isto ovako stock 2.3.5 rom, bez sranja. Ali ima overclock sam slozio. Sad jos razmisljam jel da ubacim kompletan gapps ili ne. Ja sam sebi ostavio kako mi treba Market i Maps, Gmail se moze skinut sa Marketa, al Talk recimo nemoze, i ne znam dali Gmail moze pouzdano radit bez svih onih gapps applikacija za sinkroniziranje kalendara i ovog i onog... Al gmail ne koristim pa mi ne treba ![]() Sad koristim taj svoj cisti rom sa clockom, ubijam u benchmarku i kineze i onog CynogenMod od benru89 ![]() Koristim Antutu Benchamrk, i testiram samo: CPU and memory, 2D graphics i 3D graphics. Moj sonic prvi : 1061 Clockani kinez : 1073 CynMod od benru89, clockan na 768mhz : 1151 Ovaj moj sad sto radim, clockan na 768mhz : 1216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sad samo ne znam, on mene super sluzi jer ne koristim gmail niti talk applikacije, al ne znam kako ce radit ako netko instalira gmail a nema na njemu servisa za sinkroniziranje kalendara i toga svega. Vjerovatno cu na kraju na njega stavit kompletan gapps koji je keioffice poslao pa vam ga dat. Samo nikako vremena ulovit da zavrsim sve do kraja :S E i da, ovaj sonic sa linka, ima gapps koji je dao keioffice, ali, sam update-ao Market, tako da kad se rom instalira i pokrene market, ne skida se nova verzija marketa nego odmah ima zadnju verziju marketa. Ajde kad cete imat vremena, pa nabacite benchmark na svom romu koji sad imate, al testirajte samo: CPU and memory, 2D graphics i 3D graphics Pa napisite rezultat i koji rom imate da vidimo. Iako je to najmanje bitno, najvaznije je da rom bude brz i da nema laga itd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
jedna bitna stavr kod cyanogena, ![]() ![]() znači ako želiš ugasit data i uplait wifi, ugasi data, sačekaj 10 sekundi, upali wifi. to je moje rješenje, nikad nisam imao problema s tim stavrima. nema veze s temom, možeš imat koju god hoćeš, ali nakon mjenjanja teme, najpametnije je odmah rebootat mob. a što se GPS ikone tiče, to je stari problem da ostane zaglavljena, ali ne brini, GPS bude ugašen, imaš i quick reboot app na marketu koja ti restarta samo User Interface, imaš isto tako, i notification restart, što će isto rješiti zaglavljene ikone |
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 | |
Registered User
|
Citiraj:
ok,mene je izgleda mučio i supersonic patch,maknuo sam ga i bolje je,da li možeš reći,šta se dobiva sa super charger skriptom,i kako se to meće?Nisam to pratio baš,pa da pitam? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
ja nisam ni stavljao taj supersonic patch evo ti tutorial za V6 supercharger, dobijaš novi mobitel. 5x brži ![]() kreneš od step1, nije problem, 5 min. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Registered User
|
Evo uploada sam unutra su i upute kako to sve namjestiti da izgleda kao na slici: Code:
www.multiupload.com/WZNHQEMO9J |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1091 | |
Premium
|
Citiraj:
Supercharger sam jučer stavio pa ćemo vidjeti kako se ponaša. I skinite si zadnje rc4 verziju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
poz,evo stavio sam na mob ovaj yaigo 235 rom,napravio sve po uputama,prilagodio ga kako mi pase,otisao u recovery da napravim backup,napravio ga,jedino mi je javio neki problem sa sd-ext.tada sam restarto mob i problem kod dizanja sustava,na onom android logu stoji i stoji i ne mice se,tek nakon vadjenja baterije par puta i restartanja se nekako uspio podic sustav:S onda sam probao napraviti restore backupa iz recoverya i i sve se zavrsi,ja restartam mob i opet ista stvar sa dizanjem sustava,s tim da ga sad uopce ne digne ni kad izvadim bateriju,samo stoji na onom android screenu tako da sammorao ponovno stavit rom da proradi. jel imao jos netko takvih problema? sta da radim? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Moze mi netko molim vas ukratko objasniti zasto je ova tema toliko popularna, tj. sto je u ovom mobitelu toliko posebno (osim omjera uloženo-dobiveno)? I sam neznam koji bi uzeo, a u ovoj temi nisam nasao pametan odgovor. hvala unaprijed! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Registered User
|
E,ne mogu dobiti ovo na slici,run as root,ne znam zašto Pogledaj. a stavio sam busy box 1.18,tj instalirao taj iz njega,i u script manageru,browse as root,ali mi se ne pojavljuje ovaj run as root,kad kliknem na run. Neće mi staviti sliku Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 12.01.2012. u 13:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1100 |
Registered User
|
Pozdrav svima ![]() Supruga i ja smo vlasnici Huawei-a ![]() Da li postoji neki način spojiti mobitel na punjač u automobilu za napuniti bateriju ??! Hvala na mogućem odgovoru ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 | |
Registered User
|
Citiraj:
Naravno ja imam problem. Nakon sta sam sve naprvia mob mi se reboota i kad sam ponovo usa u script manager opet sam triba one brojeve upisivat. I tako se ponavlja ja upisem on se reboota... Pomoć? I zasto kad idem uc u SetCPU mi ga odma crasha? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1104 | |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
@ srkee - kako iskljuciti compcache? pretpostavljam da na cyanu ima opcija za to, a da li mogu ja to na kinezu rucno ubit?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Evo kupih i ja mobitel danas i odmah sam bubnio cyan gore i pročitao pol teme. ![]() I da, kupio sam uređaj u slobodnoj prodaji po 895kn i zakljucan je, kako to? Zar ne bi trebao biti otključan?
![]() |
#1106 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Ovisi di i što si kupio? Ako si kupio npr u Tele2 dućanu onda je zaključan na Tele2 jer je to uređaj iz pretplate koji možeš kupiti kao "slobodan" Tele2 telefon tj. bez uguvorne obveze ili paketa. Nema logike ali je tako. Isti taj u paketu je 150kn jeftiniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Registered User
|
Link za original rom sa prve str. ne radi ima li neki drugi link možda ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 | |
Registered User
|
Citiraj:
EDIT: Kako clockat ? SetCPU crasha stalno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 | |
Registered User
|
Citiraj:
E to i mene muči,ko ima kakav link za taj tutorijal,kako to upisati,tj,što upisati? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Prvo sam i mislio uzet u paketu na bonove, ali nije bilo više pa sam uzeo kao slobodan uređaj i pitam tetu jel to znači da je mobitel otključan za sve mreže i ona kaže da. No dobro, nema veze. E sad jedno glupo pitanje, što treba poslat ovom liku u mailu za dekodiranje? Jel on uopce Hrvat? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|