Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.01.2012., 15:31   #1081
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
[QUOTE=srkee;2070466]Evo sredio sam svoj Cyan. Neznam kako, ali ja ne primjecujem nikakvu tisu razinu sto se tice razgovora, jedino kad uhom fulam zvucnik.
cujem malo jeke, ali ostali ROMovi su toliko kljakavi, a navikao sam na brojne opcije u cyanu odprije tako da se ne vracam na niti jedan od onih siromašnih kineza.

radi stabilno

btw. Cyanogen vam ima te famozne switcheve u notification baru

srkee-pomoć,na cyanu zadnjem sa supersonic patchom,i temom glass,mi se dešava da mi se uopće neće spojiti na mrežu niti wifi,a dolje pokazuje ikone,onaj e ili wifi,skužio sam da na njegovoj originalnoj temi,ako ne pozeleni wifi,ništa od njega,samo je bijele boje,ako me kužiš,jel imaš ideju što napraviti,i onda restartam mob,pa onda radi sve,ne znam do čega je?
Svak pomoć bi dobro došla?
Hvala.

Zadnje izmijenjeno od: nino. 11.01.2012. u 18:59.
dulesbj je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2012., 18:53   #1082
dani77
Premium
Moj komp

dani77's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor mepsnet Pregled postova
Evo da i ja nabacim koju slikicu svog stroja,radi samo tako,puno brže od stock roma dodao još 35 programa i opet super radi...meni i ne treba overclock.
Da li ti se da upload-ati negdje ovo sto si instalirao i napisati upute tocno korak po korak. (izgleda jako dobro)

Zadnje izmijenjeno od: nino. 11.01.2012. u 18:58. Razlog: Nemoras i slike quotat.
dani77 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.01.2012., 19:25   #1083
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
[QUOTE=dulesbj;2071289]
Citiraj:
Autor srkee Pregled postova
Evo sredio sam svoj Cyan. Neznam kako, ali ja ne primjecujem nikakvu tisu razinu sto se tice razgovora, jedino kad uhom fulam zvucnik.
cujem malo jeke, ali ostali ROMovi su toliko kljakavi, a navikao sam na brojne opcije u cyanu odprije tako da se ne vracam na niti jedan od onih siromašnih kineza.

radi stabilno

btw. Cyanogen vam ima te famozne switcheve u notification baru

srkee-pomoć,na cyanu zadnjem sa supersonic patchom,i temom glass,mi se dešava da mi se uopće neće spojiti na mrežu niti wifi,a dolje pokazuje ikone,onaj e ili wifi,skužio sam da na njegovoj originalnoj temi,ako ne pozeleni wifi,ništa od njega,samo je bijele boje,ako me kužiš,jel imaš ideju što napraviti,i onda restartam mob,pa onda radi sve,ne znam do čega je?
Svak pomoć bi dobro došla?
Hvala.
Koliko sam pročitao bug u cyanu još od cm5 verzije. Meni se isto to zna dogodit samo restart pomaže nažalost :/
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2012., 19:32   #1084
pnnk
Registered User

Citiraj:
Autor lean&mean Pregled postova
Evo ljudi gotovi su moji romovi

Sonic
Download: http://dl.dropbox.com/u/4505125/sonic/sonic.zip

Ovaj rom je isti kao i onaj prvi kinez kojeg je Keoffice stavio, samo sto je cisci.
Znaci povadio sam iz njega sve nepotrebno, ali sam ostavio potrebne applikacije tipa Email. Skinuo sam stock wallpapere, i live wallpapere, ali sam ostavio mogucnost da skinete sami live wallpaper. Od googla u njemu nema ni traga. Nisam samo pobrisao app od googla nego i sve iz samog frameworka. Tako da nema nepotrebnog sinkroniziranja i trosenja resursa.
Znaci savrseno cist stock rom, a ako trebate Google Apps, skinete ovo:
http://www.mediafire.com/?28dtzd53vn0tnum
Napravite update iz recovery-a i imate sve Google Applikacije.

VAZNO: Ako zelite koristi prvi cisti rom i instalirat na njega gapps. Prvo stavite rom, restartajte mob. Pustite da se mob upali i podesi. Onda kad se stock rom poslozio mozete restart u recovery i stavite gapps.
Ako odmah nakon sto ste stavili rom stavite i gapps javljat ce error jer nece znaci dali da koristi postavke stock rom-a ili googla! Znaci prvo stavit rom, restart, pa tek onda gapps!

Napravio sam jos jednog, ovaj prvi mi je dobar al mi treba Market i Maps, a ne zelim instalirat svu silu applikacija iz Gapps pa onda rucno brisat. Tako da sam napravio jos jednog koji je isti kao i prvi, ali sa dodanim Marketom i Maps. Znaci osnovno ono sto od googla treba taj drugi ima. Nista vise.

Njega mozete skinuti tu:
http://dl.dropbox.com/u/4505125/sonic/sonic_google.zip

Linkovi jos nisu gore, bit ce za 10ak minuta.

Ovo je sad finalno tocno kako zelim rom da mi bude, cist ko suza. A onda ako zelim mogu dodavati stvari koje mi trebaju. Prilicno sam siguran da je ovaj prvi najcisci u8650 rom koji postoji One prve verzije sam sjebo tocno znam gdje Al nema veze sad, sa ovima sam sad skroz zadovoljan. Brzi su al ne gube se nikakve mogucnosti i nema bugova i problema, jer na kraju dana zelim mob u koji se mogu pouzdat a ne da mi puca gps ili widgeti ne rade ili slusalica ili non stop nesto :S
Linkovi ne rade ili moram biti regan na dropbox?
htjeo bi ovo isprobati da vidim jesu dorasli kinezu (1111-2(1).zip)

dali je moguće natjerati market da radi bez google appsa, znaci meni ne treba ništa od google applikacija samo bi htjeo market da radi ili šta mogu maknuti a šta ostaviti da radi market nešto sam pokušao ali sam zeznuo maknuo sve redom google apps

Zadnje izmijenjeno od: pnnk. 11.01.2012. u 19:56. Razlog: pitanje
pnnk je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2012., 19:50   #1085
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

[QUOTE=sipe;2071520]
Citiraj:
Autor dulesbj Pregled postova
Koliko sam pročitao bug u cyanu još od cm5 verzije. Meni se isto to zna dogodit samo restart pomaže nažalost :/
Ja mislim da to ima veze i sa temama,recimo na onoj glass temi,malo radi gps u notificationima,malo ne,pa se ne da isključit,pa ne radi wifi,pa radi,najbolje ga je imati na defaultnoj temi,mislim na theme chooser.
Staro 11.01.2012., 21:58   #1086
lean&mean
Banned

Datum registracije: Jan 2012
asd

Citiraj:
Autor pnnk Pregled postova
Linkovi ne rade ili moram biti regan na dropbox?
htjeo bi ovo isprobati da vidim jesu dorasli kinezu (1111-2(1).zip)

dali je moguće natjerati market da radi bez google appsa, znaci meni ne treba ništa od google applikacija samo bi htjeo market da radi ili šta mogu maknuti a šta ostaviti da radi market nešto sam pokušao ali sam zeznuo maknuo sve redom google apps
Probaj ovog to je zadnji moj sonic:
http://dl.dropbox.com/u/4505125/soni...0-%20sonic.zip

Popravio sam neke stvari na sto su se ljudi zalili.
Meni treba rom koji na sebi nema apslolutno nista od googla, osim Android Marketa i Google Mapsa. I to sam ostavio gore.
Znaci cisti stock rom bez icega osim Marketa.
Onda su jos ljudi tu javili da ne radi search gumb iz launchera a to je zato sto kako sam skino sve od googla nema Googla Search, koji search gumb pali.
Pa sam ga vratio sad je i to tamo tako da radi search gumb.

Sad radim jos na jednoj verziji, tj. vec je gotova samo testiram.
Isto ovako stock 2.3.5 rom, bez sranja. Ali ima overclock sam slozio.

Sad jos razmisljam jel da ubacim kompletan gapps ili ne.
Ja sam sebi ostavio kako mi treba Market i Maps, Gmail se moze skinut sa Marketa, al Talk recimo nemoze, i ne znam dali Gmail moze pouzdano radit bez svih onih gapps applikacija za sinkroniziranje kalendara i ovog i onog...
Al gmail ne koristim pa mi ne treba

Sad koristim taj svoj cisti rom sa clockom, ubijam u benchmarku i kineze i onog CynogenMod od benru89

Koristim Antutu Benchamrk, i testiram samo:
CPU and memory, 2D graphics i 3D graphics.

Moj sonic prvi : 1061
Clockani kinez : 1073
CynMod od benru89, clockan na 768mhz : 1151
Ovaj moj sad sto radim, clockan na 768mhz : 1216

Sad samo ne znam, on mene super sluzi jer ne koristim gmail niti talk applikacije, al ne znam kako ce radit ako netko instalira gmail a nema na njemu servisa za sinkroniziranje kalendara i toga svega.

Vjerovatno cu na kraju na njega stavit kompletan gapps koji je keioffice poslao pa vam ga dat. Samo nikako vremena ulovit da zavrsim sve do kraja :S

E i da, ovaj sonic sa linka, ima gapps koji je dao keioffice, ali, sam update-ao Market, tako da kad se rom instalira i pokrene market, ne skida se nova verzija marketa nego odmah ima zadnju verziju marketa.

Ajde kad cete imat vremena, pa nabacite benchmark na svom romu koji sad imate, al testirajte samo:
CPU and memory, 2D graphics i 3D graphics

Pa napisite rezultat i koji rom imate da vidimo.
Iako je to najmanje bitno, najvaznije je da rom bude brz i da nema laga itd...
lean&mean je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2012., 22:48   #1087
srkee
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
jedna bitna stavr kod cyanogena, NE GASI I PALI WIFI i DATA BRZO ZAREDOM

znači ako želiš ugasit data i uplait wifi, ugasi data, sačekaj 10 sekundi, upali wifi.

to je moje rješenje, nikad nisam imao problema s tim stavrima.

nema veze s temom, možeš imat koju god hoćeš, ali nakon mjenjanja teme, najpametnije je odmah rebootat mob.

a što se GPS ikone tiče, to je stari problem da ostane zaglavljena, ali ne brini, GPS bude ugašen, imaš i quick reboot app na marketu koja ti restarta samo User Interface, imaš isto tako, i notification restart, što će isto rješiti zaglavljene ikone
srkee je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2012., 23:24   #1088
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
jedna bitna stavr kod cyanogena, NE GASI I PALI WIFI i DATA BRZO ZAREDOM

znači ako želiš ugasit data i uplait wifi, ugasi data, sačekaj 10 sekundi, upali wifi.

to je moje rješenje, nikad nisam imao problema s tim stavrima.

nema veze s temom, možeš imat koju god hoćeš, ali nakon mjenjanja teme, najpametnije je odmah rebootat mob.

a što se GPS ikone tiče, to je stari problem da ostane zaglavljena, ali ne brini, GPS bude ugašen, imaš i quick reboot app na marketu koja ti restarta samo User Interface, imaš isto tako, i notification restart, što će isto rješiti zaglavljene ikone

ok,mene je izgleda mučio i supersonic patch,maknuo sam ga i bolje je,da li možeš reći,šta se dobiva sa super charger skriptom,i kako se to meće?Nisam to pratio baš,pa da pitam?
Staro 11.01.2012., 23:50   #1089
srkee
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
ja nisam ni stavljao taj supersonic patch

evo ti tutorial za V6 supercharger, dobijaš novi mobitel. 5x brži

kreneš od step1, nije problem, 5 min.
srkee je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2012., 00:11   #1090
mepsnet
Registered User

mepsnet's Avatar

Evo uploada sam unutra su i upute kako to sve namjestiti da izgleda kao na slici:
Code:
 www.multiupload.com/WZNHQEMO9J
mepsnet je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.01.2012., 08:22   #1091
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Citiraj:
Autor dulesbj Pregled postova

Ja mislim da to ima veze i sa temama,recimo na onoj glass temi,malo radi gps u notificationima,malo ne,pa se ne da isključit,pa ne radi wifi,pa radi,najbolje ga je imati na defaultnoj temi,mislim na theme chooser.
Nije do teme ja imam default-nu temu i iste stvari mi se događaju. Meni se dogodi da mi se mobitel jednostavno nekad "zaglavi". Preko power control-a ili setting-a ne mogu aktivirati niti gps, niti data promet, 2g/3g, orijentaciju i ostalo. Sumnjam na sonic patch jer ima neke s initd za čuvanje baterije pa mobitel jednostavno zaglavi. To je jedini problem s cyanogenom koji imam.
Supercharger sam jučer stavio pa ćemo vidjeti kako se ponaša. I skinite si zadnje rc4 verziju.
Staro 12.01.2012., 09:36   #1092
ypahh
Registered User

Datum registracije: Jun 2010
poz,evo stavio sam na mob ovaj yaigo 235 rom,napravio sve po uputama,prilagodio ga kako mi pase,otisao u recovery da napravim backup,napravio ga,jedino mi je javio neki problem sa sd-ext.tada sam restarto mob i problem kod dizanja sustava,na onom android logu stoji i stoji i ne mice se,tek nakon vadjenja baterije par puta i restartanja se nekako uspio podic sustav:S onda sam probao napraviti restore backupa iz recoverya i i sve se zavrsi,ja restartam mob i opet ista stvar sa dizanjem sustava,s tim da ga sad uopce ne digne ni kad izvadim bateriju,samo stoji na onom android screenu tako da sammorao ponovno stavit rom da proradi. jel imao jos netko takvih problema? sta da radim?

hvala
ypahh je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2012., 10:37   #1093
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Citiraj:
Autor ypahh Pregled postova
poz,evo stavio sam na mob ovaj yaigo 235 rom,napravio sve po uputama,prilagodio ga kako mi pase,otisao u recovery da napravim backup,napravio ga,jedino mi je javio neki problem sa sd-ext.tada sam restarto mob i problem kod dizanja sustava,na onom android logu stoji i stoji i ne mice se,tek nakon vadjenja baterije par puta i restartanja se nekako uspio podic sustav:S onda sam probao napraviti restore backupa iz recoverya i i sve se zavrsi,ja restartam mob i opet ista stvar sa dizanjem sustava,s tim da ga sad uopce ne digne ni kad izvadim bateriju,samo stoji na onom android screenu tako da sammorao ponovno stavit rom da proradi. jel imao jos netko takvih problema? sta da radim?

hvala
Probaj ponovo skinuti rom možda se negdje corruptao. Ili probaj s nekim drugim romom kinezom ili stock rom.
Staro 12.01.2012., 10:54   #1094
ypahh
Registered User

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
Probaj ponovo skinuti rom možda se negdje corruptao. Ili probaj s nekim drugim romom kinezom ili stock rom.
zaboravio ssm napisat da mi se ista stvar dogadjala i sa kineskim romom, inace imam instaliran clockwork v.5.0.2.6
ypahh je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2012., 13:05   #1095
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Citiraj:
zaboravio ssm napisat da mi se ista stvar dogadjala i sa kineskim romom, inace imam instaliran clockwork v.5.0.2.6
Jel kineski podržavao oc? onda je možda do kernela nemam pojma sad.
Staro 12.01.2012., 13:08   #1096
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Moze mi netko molim vas ukratko objasniti zasto je ova tema toliko popularna, tj. sto je u ovom mobitelu toliko posebno (osim omjera uloženo-dobiveno)?

I sam neznam koji bi uzeo, a u ovoj temi nisam nasao pametan odgovor.

hvala unaprijed!
wnbeeeE je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2012., 13:16   #1097
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

E,ne mogu dobiti ovo na slici,run as root,ne znam zašto
Pogledaj.

a stavio sam busy box 1.18,tj instalirao taj iz njega,i u script manageru,browse as root,ali mi se ne pojavljuje ovaj run as root,kad kliknem na run.
Neće mi staviti sliku

Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 12.01.2012. u 13:26.
Staro 12.01.2012., 13:42   #1098
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
Moze mi netko molim vas ukratko objasniti zasto je ova tema toliko popularna, tj. sto je u ovom mobitelu toliko posebno (osim omjera uloženo-dobiveno)?

I sam neznam koji bi uzeo, a u ovoj temi nisam nasao pametan odgovor.

hvala unaprijed!

Kupi mobitel pa češ vidjeti.
Staro 12.01.2012., 13:48   #1099
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
hvala
Isti Recovery, isti ROM, isto napravio backup - sve radi kako treba.
Staro 12.01.2012., 14:27   #1100
Boki4
Registered User

Pozdrav svima
Supruga i ja smo vlasnici Huawei-a
Da li postoji neki način spojiti mobitel na punjač u automobilu za napuniti bateriju ??!
Hvala na mogućem odgovoru !
Boki4 je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2012., 15:20   #1101
morski_pas
Registered User

morski_pas's Avatar

Citiraj:
Autor Boki4 Pregled postova
Pozdrav svima
Supruga i ja smo vlasnici Huawei-a
Da li postoji neki način spojiti mobitel na punjač u automobilu za napuniti bateriju ??!
Hvala na mogućem odgovoru !
kupi adapter za auto USB i to je to
morski_pas je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2012., 15:48   #1102
Boki4
Registered User

Citiraj:
Autor morski_pas Pregled postova
kupi adapter za auto USB i to je to
Pomislio sam da tako nešto možda postoji, hvala na info+ photo !!!
Staro 12.01.2012., 16:56   #1103
recod
Registered User

Citiraj:
ja nisam ni stavljao taj supersonic patch

evo ti tutorial za V6 supercharger, dobijaš novi mobitel. 5x brži

kreneš od step1, nije problem, 5 min.

Naravno ja imam problem. Nakon sta sam sve naprvia mob mi se reboota i kad sam ponovo usa u script manager opet sam triba one brojeve upisivat. I tako se ponavlja ja upisem on se reboota... Pomoć?

I zasto kad idem uc u SetCPU mi ga odma crasha?
recod je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2012., 17:09   #1104
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor recod Pregled postova
Naravno ja imam problem. Nakon sta sam sve naprvia mob mi se reboota i kad sam ponovo usa u script manager opet sam triba one brojeve upisivat. I tako se ponavlja ja upisem on se reboota... Pomoć?

Moras jos rucno podesit onu 99supercharger skriptu iz mislim data foldera da ti ju runa kod restarta. To je i mene mucilo. pise ti i to u tutorialu.....

@ srkee - kako iskljuciti compcache? pretpostavljam da na cyanu ima opcija za to, a da li mogu ja to na kinezu rucno ubit??
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2012., 17:12   #1105
-_Bad$ector_-
Premium
Moj komp

-_Bad$ector_-'s Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Evo kupih i ja mobitel danas i odmah sam bubnio cyan gore i pročitao pol teme.

I da, kupio sam uređaj u slobodnoj prodaji po 895kn i zakljucan je, kako to? Zar ne bi trebao biti otključan?
Staro 12.01.2012., 17:16   #1106
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor -_Bad$ector_- Pregled postova
Evo kupih i ja mobitel danas i odmah sam bubnio cyan gore i pročitao pol teme.

I da, kupio sam uređaj u slobodnoj prodaji po 895kn i zakljucan je, kako to? Zar ne bi trebao biti otključan?
Ovisi di i što si kupio? Ako si kupio npr u Tele2 dućanu onda je zaključan na Tele2 jer je to uređaj iz pretplate koji možeš kupiti kao "slobodan" Tele2 telefon tj. bez uguvorne obveze ili paketa. Nema logike ali je tako. Isti taj u paketu je 150kn jeftiniji.
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2012., 17:57   #1107
Boki4
Registered User

Link za original rom sa prve str. ne radi ima li neki drugi link možda ?!
Staro 12.01.2012., 18:16   #1108
recod
Registered User

Citiraj:
Autor lean&mean Pregled postova
Probaj ovog to je zadnji moj sonic:
http://dl.dropbox.com/u/4505125/soni...0-%20sonic.zip

Popravio sam neke stvari na sto su se ljudi zalili.
Meni treba rom koji na sebi nema apslolutno nista od googla, osim Android Marketa i Google Mapsa. I to sam ostavio gore.
Znaci cisti stock rom bez icega osim Marketa.
Onda su jos ljudi tu javili da ne radi search gumb iz launchera a to je zato sto kako sam skino sve od googla nema Googla Search, koji search gumb pali.
Pa sam ga vratio sad je i to tamo tako da radi search gumb.

Sad radim jos na jednoj verziji, tj. vec je gotova samo testiram.
Isto ovako stock 2.3.5 rom, bez sranja. Ali ima overclock sam slozio.

Sad jos razmisljam jel da ubacim kompletan gapps ili ne.
Ja sam sebi ostavio kako mi treba Market i Maps, Gmail se moze skinut sa Marketa, al Talk recimo nemoze, i ne znam dali Gmail moze pouzdano radit bez svih onih gapps applikacija za sinkroniziranje kalendara i ovog i onog...
Al gmail ne koristim pa mi ne treba

Sad koristim taj svoj cisti rom sa clockom, ubijam u benchmarku i kineze i onog CynogenMod od benru89

Koristim Antutu Benchamrk, i testiram samo:
CPU and memory, 2D graphics i 3D graphics.

Moj sonic prvi : 1061
Clockani kinez : 1073
CynMod od benru89, clockan na 768mhz : 1151
Ovaj moj sad sto radim, clockan na 768mhz : 1216

Sad samo ne znam, on mene super sluzi jer ne koristim gmail niti talk applikacije, al ne znam kako ce radit ako netko instalira gmail a nema na njemu servisa za sinkroniziranje kalendara i toga svega.

Vjerovatno cu na kraju na njega stavit kompletan gapps koji je keioffice poslao pa vam ga dat. Samo nikako vremena ulovit da zavrsim sve do kraja :S

E i da, ovaj sonic sa linka, ima gapps koji je dao keioffice, ali, sam update-ao Market, tako da kad se rom instalira i pokrene market, ne skida se nova verzija marketa nego odmah ima zadnju verziju marketa.

Ajde kad cete imat vremena, pa nabacite benchmark na svom romu koji sad imate, al testirajte samo:
CPU and memory, 2D graphics i 3D graphics

Pa napisite rezultat i koji rom imate da vidimo.
Iako je to najmanje bitno, najvaznije je da rom bude brz i da nema laga itd...
Ja sam svog testa na Cynu i score je 1219. CPU stock 600mhz
EDIT: Kako clockat ? SetCPU crasha stalno
recod je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2012., 18:54   #1109
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
Autor recod Pregled postova

E to i mene muči,ko ima kakav link za taj tutorijal,kako to upisati,tj,što upisati?
Staro 12.01.2012., 18:54   #1110
-_Bad$ector_-
Premium
Moj komp

-_Bad$ector_-'s Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor e-one Pregled postova
Ovisi di i što si kupio? Ako si kupio npr u Tele2 dućanu onda je zaključan na Tele2 jer je to uređaj iz pretplate koji možeš kupiti kao "slobodan" Tele2 telefon tj. bez uguvorne obveze ili paketa. Nema logike ali je tako. Isti taj u paketu je 150kn jeftiniji.
E pa baš to, nema logike..
Prvo sam i mislio uzet u paketu na bonove, ali nije bilo više pa sam uzeo kao slobodan uređaj i pitam tetu jel to znači da je mobitel otključan za sve mreže i ona kaže da.

No dobro, nema veze.

E sad jedno glupo pitanje, što treba poslat ovom liku u mailu za dekodiranje? Jel on uopce Hrvat?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno