|
![]() |
#1051 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
https://market.android.com/details?i...t.switchwidget Puno vise opcija ima ali mora se koristit uz Go Launcher, koji mi je najbolji launcher ali je malo prezahtjevan :S Al svejedno najbolji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 | ||
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Meni je prvi put uspjelo al sam onda klikao samo bezveze nasumicno da vidim hoce li to uopce raditi, kasnije samo jedno desetak puta pokusao sloziti sve sa bojama i ikonama kako zelim, i uvijek bude error, jedino sam uspio ikonu baterije slozit bez errora, ali samo sam to mjenjao, nista drugo... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1054 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Kad sam "trgao" stari rom sa probao svasta i sve mi je delalo osim izmjene boot screena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo sredio sam svoj Cyan. Neznam kako, ali ja ne primjecujem nikakvu tisu razinu sto se tice razgovora, jedino kad uhom fulam zvucnik. cujem malo jeke, ali ostali ROMovi su toliko kljakavi, a navikao sam na brojne opcije u cyanu odprije tako da se ne vracam na niti jedan od onih siromašnih kineza. radi stabilno btw. Cyanogen vam ima te famozne switcheve u notification baru ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
mislim da nije problem da ti cujes dobro, nego da tebe dobro ne cuju odnosno da je izlaz iz mikrofona tisi...
![]() |
![]() |
#1057 |
Registered User
|
Može link od Cyanogena ovog kao na slikama od kolege srkee? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
Cyan je najbolji,samo da riješi tu slušalicu,da je zeru glasnija,i ne znam zašto mora raditi bluetooth za radio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Premium
|
to je obični benruov cyan, ali je gore launcher pro sa Suave HD icon temom TouchwizzedB tema za theme chooser i to je to ![]() Theme chooser - to mi uvijek fali u drugim romovima, treci android, i dalje tjeram samo cyana gore ![]() ništa nije tweakano, osim što sam maknuo višak stavri titaniumom |
![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Registered User
|
Možeš dat link ili broj stranice ako je postan na forumu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Registered User
|
Stavlja se kao onaj na 1. stranici? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Primjetih na Sonicu (lean&meanov goli rom) da fali u settings applications "preferred install location". To maknuto na 2.3.5 ili nesto ne stima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 | |
Registered User
|
Citiraj:
Jel može kakav link za taj theme choser,ja imam ona tri moda,plavo i dva zelena,da li ima kakav za drugačije ikone od baterije,ako me kužiš,da ima više ikonica? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Premium
|
teme za theme Chooser, preko 300 komada, vas zanimaju one za MDPI a ne HDPI Code:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1167075 to je beautifoul widget s HTC skinom, ako hoces uploadam ti edit. evo, uploadao sam http://www.megaupload.com/?d=MCLYS0U8 Zadnje izmijenjeno od: srkee. 10.01.2012. u 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
od toga svega i puno muke i testiranja prebacio sam na keioficeov 111 kinez ,jbga na cyanu sam imao probleme sa widgetima i zvukom na telefona u razgovoru..kažem sad sam na tom kinezu imam particije sd kartice 256-512 radi ko san svaka čast još jedanput bih se htio zahvalit svima na trudu i savjetima ovdje na forumu ... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Registered User
|
![]() Evo da i ja nabacim koju slikicu svog stroja,radi samo tako,puno brže od stock roma dodao još 35 programa i opet super radi...meni i ne treba overclock. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Registered User
|
Imam jedan malo iritantan problem Jel zna neko kak da maknem u notifikejsn baru onaj ko cd s usklicnikom koji govori "prostora za pohranu ima sve manje" a imam 7.7mb slobodno A sve su mi aplikacije koje mogu prebacene na sd :S @mepsnet kak napravis screenshot? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 | |
Registered User
|
Citiraj:
Hvaalllaaa srkee!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Registered User
|
Aplikacije prebacuj na memorijsku pomocu programa Link2sd ,sto se tice screenshots koristio sam Screenshot it |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Nađi programe koji ti klasični App2SD neda da staviš na SD karticu i onda ih stavi sa Link2SD-om. Meni gro programa klasični app2Sd koji dolazi na ovim ROM-ovima ne mogu na SD. Sa link2SD-om sve ide na SD karticu. Opet ponavljam, Link2SD se može koristiti i sa dodatnom particijom - ali to ovdje nije stvar, već jednostavno služi da se dosta još programa prebaci na SD karticu. Imaš i opciju multiselect pa to ide dosta brže nego kod klasičnog prebacivanja na SD karticu. U pravilu sve stavljam na SD karticu osim widgeta i programa koji imaju widgete. EDIT: prestigao me mepsnet
![]() |
![]() |
#1078 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
nije bad napravi post posalji pm i ja stavim u prva dva posta ![]()
![]() |
![]() |
#1079 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Uspio sam staviti one widgete u notification bar na onom prvom kinezu al jos imaju tri mala buga za koje sad nemam vremena rjesavat,pa ako se netko ima znanja i volje da zavrsi do kraja mogu mu poslati ono sta sam ja uspio napravit |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|