|
![]() |
#10982 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Pozdrav, imam problem s cod2 i laggovima uzasnim i pingom. Stavim fps na 125 igra radi super. Lockam fps na 200 lagga dost da nemogu igrat bas, stavim na 250 užasno lagga. Ne pada mi nijedan odgovor na pamet trenutno, pa ako netko zna nek pomaže ;D |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10983 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hm, i ja imam skoro pa isti problem ![]() ![]() i ima netko neke dobre servere za preporucit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10987 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10989 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ma reinstalirao win, skinuo najnovii update za dx9, instalirao stare drivere za grafu 8.5, nisam uopće instalirao dx koji me trazi sa igrom, i sada sve radi... uvjetno rečeno, jer se igra smrzne i cijeli komp kroz 15ak min igranja... sve mi se čini da se nešto pregrije.. a i bacilo mi vpu recover jednom... smeće od kompa, štoš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10990 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10993 |
COD2 expert
|
kasko: znam sto je port, veki-os: i dvotocje prije porta se podrazumijeva ![]() Idem ja ubacivati server i opet isti broj u favoritesima, i tako par puta kad ono, server jos od prije u favsima ![]() EDIT: ako ima netko neki TDM IP (krekani) nek napise, ili me ubaci u xfire: rak21 Zadnje izmijenjeno od: rak21. 03.01.2010. u 01:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10994 |
COD2 expert
|
ispricavam se zbog duplog posta ali da dignem temu pri vrh, mozda netko adekvatan obrati paznju. Radi se o slijedecem: Na ovom serveru: Team DeathMatch Party! Server IP 85.114.35.204:28962 ...neki lik (pa i vise njih koji kao popizde pa popale i oni) stalno pale aimbot koji onemogucuje normalnu zabavu i samo vadi mast svima nama koji samo zelimo odigrati koji sat. E sad, server je hrvatski, ako netko zna mozda vlasnike ili nacin da se takvima zabrani dolazak na server (mozda da nekome od nas koji smo stalno na tom serveru dodijeli admin. prava pa da ga se moze kikati, makar da upali opciju vote za izbacivanje takvih jadnika) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10995 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Ne igram cod2, u biti ne igram nista. Ali gledaju i slusajuci brata dok igra cod2 po publicima, to je sasvim normalno, svaki mulac koristi neki hax...bilo aimbot, wh itd.
![]() |
#10998 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Svaki dan cca 10 aimbotera 78.159.112.52:28960 ![]()
![]() |
#11000 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
To se i meni znalo dešavati, ako si prije igrao i iz nekog razloga te server izbaci van(izgubiš neki paket ![]() ![]() ![]() Znam od koga sam kupio key i sigurno nije neka zavaljotka ali..... uvijek je sve moguće. Mene zanima glede promjena u cfg. fajlu koje su dozvoljene i šta se smije promjeniti u istom radi poboljšanja igre a da se nesmatra neko hakiranje i neka njesra jer me to nezanima ni pod razno. I pošto ima puno tih fajlova cfg. po netu kakvo je stanje gled korištenja istih(zamjena) naravno neželim zaraditi "banića" jer imam regularan cd-key koji sam kupio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11001 |
Premium
|
Evo i riješenja za ove laggove što se meni dešavaju: * Run regedit and go to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servi ces\Audiosrv" * Double click on the entry "DependOnService" and delete the line with "MMCSS" from the text box * Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile * There will be an entry for network performance throttling, default value is 10; set it to FFFFFFFF hex (willl look like 0xFFFFFFFF to the right of the entry) * Reboot Eto meni je ovo upalilo i otada mi je sve super što se pinga tiče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11002 |
Banned
Datum registracije: Aug 2009
|
ista stvar i kod mene, isto gtx295 isto win7x64, ni cod4, ni cod6 ne lagga, no samo cod2, btw probao sam na xpu tamo je sve normalno lokam 500dim itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11003 |
Premium
|
Naravno da ce vam lagat,mozes imat i 2x gtx295 jer je razlika od izlaska igre i win7 5 godina, najbolje je igrat na win xp... vista i win7 narusavaju fps za ~ 30%.
![]() |
#11004 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
kaj se tiče ovog lagga: pokrenite igru i onda minimajzajte, u task manageru nađite proces od cod2 mp, desni klik na njega i set afinity. Tamo će biti opcija da igra runna na 2 jezgre (meni po defaultu baca na 1 jezgru) i svaki put prije igranja to napravite i trebalo bi biti ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11005 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Snaga procesora ne može utjecati na laggove u igri tako da ti ovo pada u vodu. Citiraj:
![]() Daj još jednom pročitaj svoj post, naravno da će vam laggat jer igrate na win7 ?!??! Kaj je tebi ? Razlika u fps-u je maxxx (vjerovatno nije ni tolika) 10-20 fpsa ( s time da pričam o najvišim mogućim detaljima uključenim i FPS-s oko 250 ). |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11006 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Prilikom prelaska sa xp na w7 fps mi je ostao isti ali sam imao strašan lag (i konstantno mi se pojavljivalo connection interrupted) i to sam riješio onako kao što sam opisao u prethodnom postu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11007 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Lockaj na 125 pa nece lagat ili napravi dual boot sa XPom pa ti budi pro na 250,jednostavno! ![]()
![]() |
![]() |
#11008 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11009 |
Banned
Datum registracije: Aug 2009
|
rjesio problem sa lagovima i fps dropom kad sam ponovno dizao win7 nisam nikakve drivere za mbo stavljao znaci oni od win7 i sve dela sve 5, razlika cod2 xp win7 je velika |
![]() |
![]() |
![]() |
#11010 |
Premium
|
@ dtrixxx Što se tiče lagg-a, sad je na 250 nakon onog 1 regedit editiranja i sve radi ko podmazano nikada connection interrupted niti problemi s pingom. kakve veze ima 64 - 32 bit windowsi? Kao 64 bitni bi trebali imat više problema ? Ja samo kažem da na mojoj konfiguraciji razlika u fps-u je MOŽDA 10 fps-a @250. Lagg-ovi nestaju u potpunosti dok si napravim onaj regedit edit. Koji ti je nadimak dok igras, imas li XF ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|