|
![]() |
#10952 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10953 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Elite Tigers team je dobio novog sponzora koji je, između ostaloga, dao i jedan CoD2 public server na koristenje. 95.168.183.51:28000 Server je cracked, 25 slotova, S&D, ePAM, igra se po CB pravilima i vrte se samo popularne competitive mape. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10955 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Oko 50Mb/h. Barem mislim. Taj ti podatak varira jer ovisi kolko igraca ima na serveru. Naravno da ne varira u stotinama megabajta, ali par megabajta ima razlike. Ako želiš biti siguran skini si neki free program za kontrolu prometa, opiči sat vremena na netu, pa ćeš vidjet i biti siguran kolko troši. Ja baš iskreno ne marim za to jer iam flet. Tak da ovo gore nije provjereni podatak. Pozdrav
![]() |
#10957 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
tnx ma nebi ni ja pitao ali imam vip 10 gb pa ono nekad bi malo zaigro. sta se tice brzine veze? inace znaci meni se spaja na hsdpa mreži ( ponekad umts) oko 2 crtice,( podrucje jankomira) evo izvješce speedtesta http://www.speedtest.net/result/565200576.png nekad mi je bio veci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10958 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nije ti brzina toliko vazna, koliko ping. A ovaj tvoj je previsok, slabo ces se naigrat.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10960 | |
Guest
|
0 Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10962 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Call of duty 2
Dragi forumasi sve vas pozdravljam i imam jedno pitanje za vas,kupio sam novi komp i stavio na njega vistu ultimate sp2 32 bit,instaliro sve drivere i poce instaliravat igre .Instalior sam assassins creed, call of duty 2 i jos neke,al uglavnom asassins creed mi radi bez problema ,cod2 sp mi radi isto bez problema ali problem je kad udem u call of duty 2 mp pocnem igrat na serveru 2 min i nestane mi zvuka i onda moram reset komp da bi se vratio zvuk,sve igre rade osim cod2 mp,mislio sam da je to do viste, pa sam se prebacio na xp profesional sp2 32 bit,i sad isti problem sve igre rade osim cod2 nestane zvuk nakon dvi min igranja,sad jeli to zato jer mi je zvucna integrirana na maticnoj pa moram kupit posebno zvucnu.Evo moja konfiguracija XFX GTX 275,Intel core i5 750 box,4 gb ddr3 memorije. motherboard intel DP55WG 1156 socket, napajanje corsair 650 w.Hvala unaprijed. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10963 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
ajd mi pomozite i uputite me na clana koji je prodavo kljuceve za cod2 da ga priupitam jel mu ostao jos jedan, bas mi se neda listati ovolike stranice ![]()
![]() |
![]() |
#10964 | |
Uber pwner
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10965 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ima neki server di ljudi igraju jos? jedan origigi i jedan crackani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10966 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10967 | |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Ajd nek mi neko pomogne oko nicka onog lika sto je pola foruma kupilo od njega kljuceve da ga kontaktiram, ili ako neko zna neku adresu gdje bi se kljuc mogao kupiti paypalom
![]() |
![]() |
![]() |
#10970 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Imam jedan strašno iritirajuči problem sa jedinom igrom koju igram ![]() Našao sam jedan dobar server eXtreme Operacija BARBArosa PUBLIC Server N-joY ![]() ![]() Guglao sam i svugdje piše da se obriše taj HUNKUSAGE file i da če onda biti OK jer igra opet napravi novi file,ja ga obrišem ali nakon svake mape opet isto ![]() Pogledao sam,file nije read-only,ni ne smije biti,ne znam što dalje,nisam našao na netu da se nekom ponavljao taj problem nakon što je izbrisao file. Igram na dosta drugih servera s modovima i nikad nisam ovakav problem. Primjetio sam da su mi modovi od drugih servera u "glavnom folderu" a ovaj što me zeza je u main,tu ga automatski skida sa servera. ![]() ![]() Ako ga premjestim iz maina u "glavni" folder server ne nalazi mod i opet skida u main. Pomoć molim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10971 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
http://www.imagesforme.com/show.php/...roblemCoD2.JPG Danas cijeli dan imam ovaj problem glede igranja CoD 2 obavezno par puta moram pokušati ući u igru kako bi igrao.Inaće nisam imao tih problema već jako dugo, naravno ništa neskidam na kompu samo je igra upaljena i radi se o serveru:62.67.42.92.28960 Zna li netko u čemu je problem i kako to da riješim??? Već lagano sam pošandrco ![]() ![]() Unaprijed hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 15.12.2009. u 21:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10973 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Spajam se preko x-firea i kad mi je uključen vidim da igrači igraju sa pingom 50-100 bez problema, a ja nemogu uskočiti upao sam na par drugih servera imam origigi cd-key bez problema samo na tom me izbacuje sa navedenom orukom "kao ping je premali" ako sam dobro shvatio ![]() Upao sam nakon nekih 2h i na taj server bez problema i igrao neznam šta mu bi pa se nisam mogao uključiti. Uglavnom hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10974 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Kontas?
![]() |
![]() |
#10975 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
provjeri si da nemas upaljeno nekaj da ti skida/uploada nekaj.. i probaj xf ugasit i direktno uc preko igre.. trebas isprobat sve varijante, pa ako neide onda ti je ping prevelik..odnosno zabrana je tak postavljena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10976 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10978 |
PizzoZder
|
Aha ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10979 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
problem sa dx9
evo me malo doma za praznike, pa reko idem instalirati cod2 na komp i malo zaigrati i ubiti vrijeme... sve prođe instalacija, najnoviji driveri, windowsi friški, dx9 updateo.. no, čim pokrenem igru, krene load i izbaci error : DirectX Error DirectX has encountered an unrecoverable error. Please check DirectX Help document for possible details. sve sam probao, i iz faq, do drivera, do ne znam što.. radi se o amd 2000+, 1gbram, ati 9550 agp grafa.. s takvim sličnim kompom sam igrao cod 2 prije 2-3 godine sve u 16.. i sad me baš hebe... any ideas? po netu ne nalazim rješenje, iako hrpa ljudi ima taj problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10980 |
Guest
|
Baš mi nekako ovo "najnoviji driveri" bode oko... Probaj "downgrade", barem bih ja tako krenuo ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|