|
![]() |
#10832 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10834 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
COD 2 dok je izasao bio je dobar i svidao mi se. Ali kad malo razmislis igre na temu 2 svjetskog rata su fakat dosadile (barem meni) a i grafa u usporedbi sa CODom 4 je puno losija.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10835 |
Guest
|
'Oće biti šta večeras? ![]() |
![]() |
![]() |
#10837 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Kod mene nema prašine a nema ni PAM-a ![]() Mogu ja to sve staviti al sam se naviknuo ovako s frendovima pa dok nam ne dosadi.
![]() |
#10838 | |
Guest
|
Eo,enejblam wh pa smo isti ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10839 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10840 | ||
PizzoZder
|
MM, nije DB, gore je rak21 napisao: Citiraj:
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10841 |
Još jedna budala
Datum registracije: Mar 2007
|
e decki ima mi moj frend problem sa CoD2 ima mrcinu od compa... 8800gtx, 3.5gige rama ..u sd cod 2 uvijek je ulazio 1 i odjednom.. no sada mu nesto "usporeno ^^" i ulazi za 6-7 sekund. To nije neki problem neg zeli uzet svaki puta snipe ![]() pomoc??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10842 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Stavio sam još ovu mapu na server a neke sam maknuo: http://www.strategyinformer.com/pc/c...map/12636.html
![]() |
#10843 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
Evo otvaram opet malo zastarjelu temu ali odlucio sam igrati poslje 4 malo 2 ali imam problem,.... Instalirao sam verziju igre koja je 1.0 a za server mi traz v1.7 pa me zanima kako mogu odmah updeatat na 1.7 ili moram sve po redu i gdje naci zadnji patch. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10845 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
Da to sam rjesio(pisalo mi je na serveru da je igra starija verzija a da trebam 1.7), uglavnom sada imam drugi problem,...nemogu addat favorites tj. kada ih adam pise da je dodan a nema ga na listi.Kako napraviti da vidim servere u Favoritsima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10846 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
ja nikad iz igre ne ulazim na servere, instaliraj xfire, radi bez problema sa favoritesima.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10848 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10850 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Kretino koji laptop uopce imas ili komp?? Napisi konfu...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10851 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
laptop, dual core 1.66, 1gb mem i 128mb graficka ali tamo neka intelova integrirana |
![]() |
![]() |
![]() |
#10852 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
proguglaj malo, ja sam nasao rjesenje problema... ovako na brzinu, treba skinut graphichs analyzer (tak nekak se zove) i poigrat se s njim... ukljucit jednu stvar i selektirat id od gf4 ti 4600 grafe igra radi, ali i na najmanjim postavkama trza ko blesavo i neigrivo je tako da se uopce nemoj trudit oko toga... ja sam probao |
![]() |
![]() |
![]() |
#10853 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Rade ako ti se da odigraj kakav RTS probaj Company of heroes ta igra radi ono koliko toliko normalno ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10854 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Stavio nove win, nove drivere bla bla, instalirao cod2... FPS mi je zaključan na 60, vsync je u driverima forced off, cfg ko i prije kad je sve radilo normalno. WTF? Ideje, rješenja?
![]() |
#10855 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
tako ti i treba kada instaliraš dvojku. ![]() negdje su ti zaključani fps-ovi, da li u driverima ili nekakvom ati tray tool-u ili šta već... polako sve redom pregledaj, sigurno ćeš pogriješiti, pardon, naći pogrešku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10857 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Tako i meni nesto...naime prije sam imao oko 250 fps.a sa svojim .cfgom i "nicim izazvanim" (naravno da necem jeste,ali nije mi jasno cime) fps su od 60,do 125 sto je rijetkost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10858 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
isprobajte druge, starije ili novije verzije drivera. dx9 sa drugog izvora također. probajte se igrati sa postavkama zvuka unutar igre, može biti problema i sa driverima zvučne. prije instalacije drivera, klasika-driver cleaner. sigurni ste da nemate kakav spyware na kompu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10860 |
Uber pwner
Datum registracije: Aug 2007
|
Zna mozda neko u cem je probelm ovdje ? samo mi se odjednom pojavilo http://tinypic.com/view.php?pic=5zk0eu&s=4 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|