|
![]() |
#1051 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Sad koristim t-com adsl, paket prometa 5gb, i sad ako bi prešao na optimu adsl Traffic, naravno njima bi plačao promet ovisno o paketu, a brzinu t-com, e a pitanje je , promet od t-coma ne bi koristio e ali ako se prispojim sa brzinom t-com i optiminim trafficom, jel dobijem račun za t-com promet, iako ga ne koristim, jel sam se prispojio na t-com brzinu (tj. vezu ADSL) sa optima adsl traffic. To bi bilo previše za moj ukus pa pitam. Hvala unaprijed. Zadnje izmijenjeno od: vita. 02.05.2007. u 05:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Dobijes racuna za t-com promet samo ako si na 5gb ili flat paketu, ako si na start ne dobijes, jer nema veze s cijom se "vezom" spajas, vazno je ciji promet trosis... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1053 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
nije bitno kod nijednog operatera koji je reseller, tj. koristis samo njihov promet, da li imas neki ugovor vec i nijedan operater ne trazi da potpises ugovor (opet, govorim za resellere) EDIT: neki za***, stisnem zadnju stranicu i stavi me na 102. str
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne vidi ja ti nemam nikakav ugovor sa t-comom (hvala bogu). Ovaj šta to znači da bi trebo sa ovog paketa spustiti na 2 GB da mi ne naplate. Ako uzmem optimu adsl traffic naravno nisam se mislio ni jednom prespojiti na t-com promet. Samo brzinu njihovu ču koristiti pa zato pitam. Znači trebo bi bi spustiti sa paketa 5 GB na 2 GB. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Disturbed
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Skidaj se do kraja ;-)
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#1058 |
Guest
|
ali neznam ko je tu koga krivo shvatio. žena mi je rekla da čim prođem 5 gigabajta, znači megabajt više od 5gb, naplaćuje mi dodatnih 20kn, a vi ste mi rekli da tek kad prođem 512 dodatnih, što je sad istina*? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Murderer
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo ti citat s njihove stranice: Naplata Internet prometa vrši se prema principu pravednog korištenja (fair usage). Nakon potrošnje inicijalnog paketa prometa, svaki slijedeći započeti paket prometa naplaćuje se tek nakon potrošenih 512 MB. Tako su meni i racunali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Registered User
|
Kakav vam je ping poslje 22:00? Meni skoci s 130 na 800-1000 i tako stoji, i to u par minuta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1061 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
... nedavno smo bas ljepo bili pwnani u cod2 ... jer smo zahvaljujuci mojem pingu igrali 5 na 4 ... bas je bilo ljepo .. doletim u sobu s "tomijem" nutra 4 protivnicka igraca .. ja pucam pucam a oni se svi ljepo okreneju i hbijeju me ... trcim po ulici .. bacim bombu .. pretrcim jos malo i tek onda vidim kak ta bomba leti .. tj tek nakon cca 3-4 sekunde je protelea iznad moje glave ![]() ... poslal sam njim puno e-mailova .. a oni isto tak i meni i svaki put da radiju na prosirenju .. i tak vec mesec dana .. onda veliju da nek uzmem opti adsl od njih .. ali to bu dostupno u kolovozu .. a onda me vec nije birga jer bu mi onda i metronet dostupan ..
![]() |
![]() |
#1064 |
Registered User
|
Neznam...razmisljal sam o tome voljatelu, ako bi uzimal, onda bi to bilo ona najveca 768/160. Fisherman...ja igram world of warcraft, ping ok i odjednom vidim 800 i vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Znam na što misliš, ali vjeruj mi da sam se preporodio. Iako download ide max 30kb/s, ne moram gledat na sat, veza je stabilna, pucanja NEMA, sve klizi, a ping mi je kao na t-comu, čak i manje ponekad. To mi je onak, dosta važno. Tako da, 50kn je sića za zadovoljstvo. Na Optimi sam znao imat super brzinu, a znao sam imat kao i sad poslije 22h. Tako da, na kraju dođe mi na isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#1068 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ljudi me po cesti zaustavljaju i traze autograme, racunalo doma mi je zadovoljnije ventilator se veselo okrece u ritmu flat-ratea , lampice na mom osvjetljenjom thomson mdoemu svijetle u ritmu cajki iz winampa ... ma savrseno! @ladybug ja sam radio studiju , prosjenom korisniku optime , islim flatmina , se vise isplati prec na voljasmart 256 , vise skines (mislim , ak ti je torent promet bitan jel) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() a uostalom, nisam takav dl freak da odmah dobivam slomove ak skinem u danu manje od 2GB ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Registered User
|
Izgleda da se optima opet vraca u fazu u kojoj je bila prije mjesec dana, a to je da poslje 22:00 sve stane i zablokira. Molio bi nekog ko je na Voljatelu da mi nabaci speedtest ovdje na forum, pogotovo za brzine 512/160 i 768/192 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
primjetih i ja da je zadnjih par dana sve po noci u q... a prije je oke bilo ... neznam kaje sad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
ja sam znao po tjedan dana imat 100% opterecenu vezu ![]() ![]() Skroz je neobicno prec sa 1mbit(doma) nazad na 256k(vz) ![]()
![]() |
#1080 |
Pod naletima kopita zla
|
evo napisao sam opet jedno prekrasno ljubavno pismo na optimu ![]() ![]() uglavnom download je koma...njihov bandwith meter kaže "581 kbps" e da ga hebes di nestalo mi je 50% ![]() jaooo..pa kako ih volim. ništa ćekat ću odgovor ![]() mislim da jednom moram uz par pivica napisati dopise u dnevne novine..nek se pozabave time ako im se da... laku noc gasim komp jer nema smisla ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|