|
![]() |
#1051 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
upravo sam ja na toj ! probat ću pa javim ! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1053 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
..imaš kakav Potion of Invisibility ili tako nešto? Ili Shield of Chameleon? Ja sam osobno imao 30% na sebi nevidljivost,chameleon,i opet me skužio.. dok sam pokupio potion,već sam ih pobio sve i odeee bonus...al nema veze.. lijepo ih je tresnut... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1055 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
E ljudi mi moze dati neko onaj patch za bolje leveliranje? Nemrem ga nac di je je? Da li moram kad ga stavim sve iz početka igrat, ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Premium
|
jedno pitanjce. u mages guildu je jedan zadatak otici na neki ak se dobro sjecam "cloud temp" i pokupiti neku gnjigu fingers of the mountain i onda mozes birati da li ces to odnijeti liku koji ti je zadao zadatak ili nekoj trebi. uglavnom ja sam isprobao obje opcije i kad odneses trebi ona ti da neke upute da se vratis na taj "cloud nesto" bacis shock spell na taj stup i nesto izvedes sa wellkynd stone-om. ako ste me razumjeli ajde pojasnite o cemu ta zena prica. kaze da bi trebao dobiti nevidjenu moc. e da ja sam bio dobrica i odnio knjigu tipu koji mi je zadao zadatak pa nisam siguran da li sada sta mogu napraviti sa tim. ja bi ovce i novce koj qrac se dogodio sa mojim postovima imao sam ih preko 50???????? je to onaj upgrade od jucer? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
uđem kroz glavna vrata (naravno u vremenu u kojem on sjedi), i ona mrcina sjedi gore na katu lijevo.... ti ljepo uđeš kao gospodin odšetaš gore... skreneš desno (šuljaš se) u sobu, na zidu iznad kreveta imaš klizna vrata, skroz dolje u kutu je glava..... kasnije same shit do dolje... Ja imam sad drugi problem.... uđem u Bravil, i tip me hvata za ukradene stvari, a ja nisam kraooooo dugo vrjeme, ali sam zato ubio stražara u kanalizaciji (quest dark brotherhood poslije accident happend), sad ću se vratiti na save neki podaleki prije tog događaja, ali mi se baš i ne da : suicide Ali ipak hoću ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
ja sam ih imao oko 420.... Ali nema veze ! ima članova koji su izgubili sve (ako se ne varam Horza) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Da bi se join-o thiefs guildu mora prvo u zatvor. Tak rađe nek sad ostavi pokradene stvari negdje, ode u zatvor to odradi i onda semoze kasnij i u thiefs guild uclanit
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1062 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() P.S. Ubio sam UMBRU bez da me dotakla,naravno da sam prva 2 puta popusio,onda sam se popeo na stup onaj i nije mogla do mene,a ja nju magijama tj onim stapom s kosturskom glavom ubio ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1063 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
umbru,hm,ja je sredio prije questa,koji je quest za nju???,slučajno ušao u tu špilju i sredio je,nije me napala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() To ne preporucam jes sam spusio jedno 10-ak skilova, ali sam uletio u dark brodrhood(kojeg jos ne rjesavam jer momentalno rjesavam fighters guild i thifs guild). Bar sam u preko pol skilova journimen
![]() |
![]() |
#1066 | |
Premium
|
Citiraj:
1.Magijska(mozes spelove journeyman level bacat) 2.Ratnicka(neki novi power atack ili kod blocka vise blokiras) 3.Endurance(dobis vise stamine ili mozes vise skakat a da se ne ozlijedis) 4.Armorer(mozes popravljat magijske predmete) 5.Merchentile(dobi bolju lovu i trgovci imaju vise para) 6.Spechraft (lakse nekog nagovoris na nes) Itd..
![]() |
![]() |
#1067 |
Mrcina
Datum registracije: May 2006
|
Hehe, mene nema jedan tjedan a već hrpa novih faca... e jedva čekam da upalim oblivion nakon polaganja 10 predmeta : flyingey
![]() |
#1068 |
JDM
|
Ljudi dajte mi onaj patch lijepo molim. Patch za bolje leveliranje. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
a kaj ti treba za bolje leveliranje? Da brže dobiš level up? Pa samo stavi skillove koje najviše koristiš pod major skills, i to ti je to. Ja sam bio level 33 sa manje od 50 sati igranja, i tako sam većinu vremena provodio proučavajući prašinu.
![]() |
#1070 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pa fleks - za block skill npr odi u neki dengoun di ti ima onih gnomova koji te nabijaju sa sjekirama a laki su i samo drzi block, a lik nek nabija i tak drzi 2min ili vise i raste bloock skill ides po gradu i stalno se healas - restoration magic raste itd!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
JDM
|
Ma ne to. Nego da glue zivine ne leveliraju samnom onak. Ono isto mi je ubit goblina na lvl 3 i na lvl 13. Logično je da ga na lvl 13 razapnem u par poteza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1076 |
Banned
|
..joj najjači quest upravo prešao,Malacath's shrine,čini mi se...potrebno je otić na Lord Dradov estate...zatim u rudnik i osloboditi sve orke..mrak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Da li je netko isprobao službine plug-inove Horse Armor, Orrery, Wizard's Tower i Thieves Den? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1080 |
Premium