|
![]() |
#10501 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Ne radi mi link (možda jer sam na mobu) ali vidim koji je mob. Sviđa mi se što je Huawei i sviđa mi se izgled/cijena/dimenzije/ ali morat ćemo ipak malo smanjit cijenu koja je brijem nešto veća od drugih sličnih radi imena Huawei. Ipak nije random xyz kinez.
![]() |
#10502 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Probaj sad editiro sam post imao je razmak jedan na kraju valjda bi sad trebao radit. A do koje cifre bi se išlo? Možda ovaj Huawei G525 za 106$ - nedostatak zastarjeli chipset i "samo" Android 4.1 Zadnje izmijenjeno od: SuhJr. 26.07.2014. u 13:01. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10503 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10504 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Zašto ga platit 250 EUR kad se prodaje za 216?
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#10505 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mi4 16Gb u Italiji na preorderu za 394 EUR. Garancija 2g. Nažalost, neće imati 4G kao ni sve druge verzije koje izlaze u prvom valu. 4G se očekuje tek u 9/10 mjesecu. http://www.mi-italia.it/xiaomi-mi4.html
#10506 |
Registrirao User
|
Koristi li itko ovdje LTE mrezu?
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#10507 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Citiraj:
Ovo nije uopće loše, prvenstveno radi cijene koja nebi trebala preko 120$ ajmo reć. Zaista je cilj što jeftinije proć.
![]() |
#10509 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#10510 | |
Antimićanin
|
Super stvar osim što usijava mob i žere bateriju abnormalno ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10511 |
kenova?
|
ma kazem ti, ja sam prezadovoljan s istim. smijesno je koliko je brzi i fluidniji od frendovog s3-a sa stock romom. a prezivio je dosta pive i vode po njemu, masu gradilista i padova i radi kao prvi dan sve osim baterije, evo dok sam ovo natipkao na tapatoku posaugo je 5 od sto baterije ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10512 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
@lutherus a p10i svidja mi se i tanji je razmislit cu izmedju ova 3 mobitela sto si mi ti rekao i @RAUL i @Dakok ,a evo 100% sam odustao od p6i ![]() Citiraj:
@Dakok a ZTE Q705U iskreno dobar fon ali ima jedan prob tj nemam iskustava sa ove stranice a na buyincoins s cega gotov sve narucujem njega nema sad ne znam sta mi je cinit heh a i catee ct300 sto mi je @RAUL preporucio je dobar a ima i bolju kameru ali slabiju bateriju i manji ekran. Iskreno nez izmedju sad ova 3 koji da izaberem heh kao sto reko razmislit cu ovih dana pa sredinom il krajem sljed sedmice narucujem i sta ti mislis ? p10c, catee CT300 il ZTE Q705U ? ![]() Hvala vam na savjetima ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10514 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Ljudi jel moguće podesiti vrijeme blica na kameri a da se ne mijenja ROM. Sad primjetim da nije usklađen blic i okidač kamere. Kad se nešto uslika blic se već ugasio te je mračno. Ps. Vidio mnogo i kineza i "nekineza" Haier je najbolji mob na svijetu za one što ne pate od puno jezgri ![]() |
![]() |
![]() |
#10515 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Ajde da vas cujem koliko ste najvise imali SOTa na nekom smartphoneu? |
![]() |
![]() |
#10516 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#10517 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
#10518 |
n00bmate
|
@Dakok imaš li još onaj ISA ET T45/ET100? Nevjerojatno je što je taj mobitel sve preživio kod mog buraza i radi i danas - izgleda da je bilo i nešto istine u onom videu u kojem su ga potapali u vodu. |
![]() |
![]() |
#10519 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Pa što nije netko pred pola godine postao ovdje tutorial kako otvoriti Haiera? Kao da sam to tu vidio. Tražim ali nisam našao. Možda i nije tu bilo, ali netko ga ie otvarao čini mi se. |
|
![]() |
![]() |
#10521 |
Registered User
|
dakle nitko rješenje za netočnu bljeskalicu? |
![]() |
![]() |
#10524 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Catee ct300 izgleda jako elegantno i tanko. Doduše velik je ali cijena je izvrsna. Čini mi se da djevojka bude imala po njenome "ciglu" ![]()
#10525 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
#10526 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
sada i xiaomi ima app za provjeru jel mob original ili lažnjak ima eng/hr verzija još je u beti al radi svoje http://adria.mobiledevs.net/files/fi...rat-orginalan/
#10527 |
Registered User
|
Postoji li neka aplikacija za kameru koja ce raditi cijelo vrijeme dok slikam? |
![]() |
![]() |
#10528 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#10529 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
|
![]() |
![]() |
#10530 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
USB utičnice. Šteta sto je tvornica propala. Mislim da je bio najjeftiniji 4-jezgreni mob. u to vrijeme
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|