|
![]() |
#10471 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ma sve znam ali evo baci pogled na user komentare od 22.07. http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z7...views-6492.php |
![]() |
![]() |
#10472 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
A može bit, ali može bit i nešto drugo - gapps flešan zajedno s romom, krivi gapps... Uglavnom si u pravu, treba pripazit...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#10473 |
Premium
|
Tako je bolje da netko drugi testira ![]() a ima li kakvih najava novih mobitela u tom cjenovnom rangu do cca 300$ |
![]() |
![]() |
#10474 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Jel kakav info o Lenovu A8? Kad bi to trebalo ugledati svjetlo dana? |
![]() |
![]() |
#10475 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma, to sto ovi pisu u komentarima ZTE Nubia Z7 Mini je slucaj sa 100% telefona koji su namijenjeni za kinesko trziste. Lijek za to je root i nema brige. Samo se treba strpiti da ga netko prvi roota. Usput, to je najvjerovatnije moj novi mob. K910 zadrzavam kao pomocni backup dok ne izidje neki malo bolji dual sim WP mob. ![]() |
![]() |
![]() |
#10476 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Dajte preporučite iz hrpe mobova i stranica neki bijeli 4,5" mob što jeftiniji. Trebao bih za djevojku. Koristila bi ga za pozive, whatsapp, slike, fejs i to je u principu to. Cilj je dat što manje dolara i da to čudo radi kako treba. I da, inače koristim iP5 i kaže da joj je to oke veličina ekrana, da ne želi ciglu ali mislim da ispod 4,5" ni nema ništa nit se isplati ić.
#10478 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Da mislim da bih ih odmah trebao uzeti par komada ![]() |
![]() |
![]() |
#10479 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Par dana sam se igrao s moto G. Nije me oduševio, dobar je mobitel ali nije "vau!". Boje djeluju malo isprano a i navikao sam na veci ekran. Kamera je dobra, a gps je fenomenalan. U par sekundi je lokao 14 GPS/GLONASS satelita. |
![]() |
![]() |
#10480 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@Matta Ta Nubia Z7 mini je krasan mobitel imho, napravljen bas po mom ukusu. Al jedino sto me bode u oci (uz vec spomenute softverske problemcice) je slabasna baterija od samo 2300mah. Znam da bi LTPS ekrani, kojeg navodno koristi ovaj mob kao i vec, brat trebali trositi manje struje al svejedno ne vidim razlog zbog kojeg nisu mogli ugurati barem 2800mah ako ne i 3000... Na kraju krajeva dimenzije ovog "minija" su slicne nekim ostalim mobitelima koji imaju podosta jace baterije... Sve ostalo je tip-top. |
![]() |
![]() |
#10481 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
http://www.to2c.com/catee-ct300-mtk6...en-3g-gps.html |
|
![]() |
![]() |
#10482 | |
Registrirao User
|
To ti je mlais mx28 ili elephone p7 mini ili... još 4-5 istih uređaja... loš gps, osrednji wifi i kamera. Kvalitetna izrada. Citiraj:
To2c $112 Aliexpress $109 Ima ocjenu 3.5 na zolu što je za ovu klasu solidna ocjena...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 25.07.2014. u 23:21. |
|
![]() |
![]() |
#10483 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Citiraj:
LENOVO A706 |
|
![]() |
![]() |
#10484 |
Registrirao User
|
Evo i jedan novitet. Nibiru Mars H1 (pod-brand poznatog K-Touch ili Amagatarai) je uz već postojeći 8-jezgreni model od oko 200 USD, nekidan ponudio i 6-jezgrenu varijantu koja se prodaje za 170 USD... Mobitel je super osim jedne sitnice - 2000mAh ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#10485 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
2000 mAh... Sramotno malo. Izgleda da je ostalo viška pa sad to treba riješiti. Nego, kad smo kod baterija. Mom ćaći je na Haieru W910 počelo brže cuclat bateriju. Nema nikakvih gadgeta, hrpa nepotrebnih servisa i aplikacija je ili smrznuta ili zbrisana, u battery chartu najveći consumer je display... Čini mi se da je jednostavno baterija oslabila. Čačkao sam po njemu 15 minuta i skenjalo se 7% baterije. Nikakva mreža il GPS nisu uključeni. Softver je stock, nikad ništa brljano po njemu. |
![]() |
![]() |
#10486 |
Registrirao User
|
Nije pametno kupovat mobitel koji je već na tržištu oko godinu dana. Pogotovo ako nema u prodaji baterija za njega. Shelf life li-ion baterija je oko godinu dana pa kupovinom starijeg modela vjerojatno kupujete i stariju bateriju.
![]() |
![]() |
#10488 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Lako moguće da je baterija, vidiš kako su fino namjestili da po isteku garancije ode u klinac ![]() Jesi siguran da ti ne siše ipak nešto bateriju? Kakvo je trošenje u leru dok se ne koristi? Napuni ga, ostavi sat-dva i pogledaj što kaže Wakelock detector? Drugo, lako je moguće da pokreneš neku aplikaciju koja napravi sranje. Imao slučaj na jednom mobu da je ponekad pokretanje neke aplikacije zabilo 2 jezgre (6589T) na 100% i ostalo tako. Skužilo se da se mob počeo lagano grijati, CPU-Z vidi da su 2 jezgre full, ali ne vidiš proces u nijednom task manageru. Reboot bi riješio problem. Tek iz terminal emulatora se vidjelo da se zaglavljuje neki proces media scanner ili media service, tako nekako. Obzirom je linux ispod haube, iz konzole preko ADB-a možeš čuda napraviti, ali nije za prosječnog korisnika ili ljude slabih živaca ![]() |
![]() |
![]() |
#10490 |
Registered User
|
Tema su kineski odroni i ovakvih priloga kao što piše c-shadow trebalo bi biti što više -->
jer to pomaže i korisno je. Samo napominjem kaoko odroni nisu cviječe ali vesele na razne načine, pa bi se trebalo razglabat najviše o njima i kako ih držat krotkim. Hvala. Tema su kineski odroni i ovakvih priloga kao što piše c-shadow trebalo bi biti što više
jer to pomaže i korisno je. Samo napominjem kaoko odroni nisu cviječe ali vesele na razne načine, pa bi se trebalo razglabat najviše o njima i kako ih držat krotkim. Hvala. |
![]() |
![]() |
#10491 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Gledam nove mobitele i vidio sam ovog Asusa ZeneFone5. CIjena mu je od 170-180$ a verzija s 1Gb rama je 157$. Lijepo je da neki kinezi rade i na Intelu.
#10493 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Citiraj:
Nije baš čisto bijeli, a to je stvarno uvjet jer kažem mob je za djevojku i to joj je valjda jedina bitna stvar ![]()
![]() |
#10495 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@agoo8 ZenPhone je na tržištu već neko vrijeme. Bolne točke su mu slaba grafa i činjenica da Intel čipset nije prilagođen nekim appovima (ne pitaj me kojim) pa ne ferceraju ili rade lošije na njemu. @z-man Mali OT: uzmi curi Lumiu 630. Imaš ih novih po 750kn na oglasniku. Bolja je od bilo kojeg odrona (TM by Brko) i imaš domaću garanciju.
#10496 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Citiraj:
Razmišljao sam o tome ali su sve mahom zaključane na VIP, a nama treba t-mobile/bonbon. Jedino da se raspitam za eventualno otključavanje.
![]() |
#10497 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Taj ZTE nubia z7 mini mi je najviše zapeo za oko jer je dual SIM mob (treba mi radi poslovnog broja) sa jako dobrim karakteristikama, a da nisu MediaTek čipovi baza...trenutno koristim zopo zp998, ali čim nubia bude dostupna za nabavku, vjerojatno je uzimam.... |
![]() |
![]() |
#10498 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#10499 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#10500 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
@z-man Stavio sam krivi link u prosli post za Ascend G6 evo za bijelu verziju Zadnje izmijenjeno od: SuhJr. 26.07.2014. u 12:50. |
![]() |
![]() |
|
|