|
![]() |
#1021 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
@Pupo: Primanje para navodno radi samo s VISA karticama ili preko računa u US-u: http://twitter.com/#!/toncijukic/status/45782967183867904 Tu je i provizija 5$ po transferu i max transfer dnevno 500$ odnosno 10000€ mjesečno: http://twitter.com/#!/forcebook/status/45783420827213824 Samo prenosim info, ljudi su to valjda odnekle pročitali, ali rasprave su još u tijeku
![]() |
![]() |
#1022 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
dakle, buduci da nemam racun otvoren u US to bi onda znacilo da ja svejedno mogu primit novce na svoj paypal account, ali ih ne mogu prebacit sa accounta na karticu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1028 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#1029 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Samo jos jedna napomena za primanje para na VISA kartice (ako netko vec nije naveo)... Transfer se prebacuje automatski svaki mjesec, JEDNOM u mjesecu i to prva 3 dana u mjesecu. Naravno, novce mozete rucno prebaciti ali ce vas to stajati 5$ za svako prebacivanje. Prebacivanje na US racun je besplatno.
![]() |
#1030 |
49%winner
|
Evo još malo info: http://www.netokracija.com/paypal-hr...9#comment-8065 (nije loše baciti oko i na komentare) Firme, ništa od kunskog plaćanja. Možda bi trebalo pričekati par dana da se sve slegne i iskristalizira.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1032 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Aleluja.
![]() |
#1034 | ||||||
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
na webu piše ovako nešto Withdraw my payments Choose where to send payments you withdraw.
mortal dali to znači da po transakciji ide 3.9% njima i to može bit max 5 $ ??? više ne ? nije mi jasno također piše da svakog 1. dana u mjesecu se vrši automatski "withdraw" / automaski sa paypala( koje sam primio taj mjesecna paypal račun) skidaju pare na bankovni računa i time svaki put deru 5 $ ?? nije li to malo ajmo reč jadno ? ako nije tako molim da netko tko ima volje pojasni mi " pravila igre " ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Prodavač uvijek plača proviziju i to je tih 3.9% i maksimalnih 5$ ukoliko je do 3000$ (ili koliko su naveli). Dakle ako prodamo za 100$ recimo cpu, paypal nam uzme 3.9$ + 0,3$. A za withrdraw neznam, ako je kako kaže juice onda automatskmo povlačenje svakog u mjesecu ne uzima ništa, odlično! U suprotnom bilo bi beda ukoliko imamo neku manju prodaju da uzima fiksni iznos. A ukoliko želite prodavat na ebayu tada se plaća dodatnih 9% provizije njima Zadnje izmijenjeno od: Mortal. 10.03.2011. u 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
|
Sto cete prodavati na ebayu? Trazim malo sto bi se nama Hrvatima iz nase drage zemljice isplatilo uopce prodavati na ebayu i ne nalazim za sada niti jednu stvar koja je kod nas jeftinij nego vani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
MA to je vise za stvari koje se teze nadju vani, sta cu prodavat procesore kad se vani nadje bar 30% jeftinije s dostavom. Mene jos uvijek vise zanima dostava raznih jeftinijih stvari u HR bez carine i to u roku od 7 dana. A vani cu prodavati nekretnine ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 13.03.2011. u 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
|
Jel mogu stavit prodaju neceg vrijednog 130$ i neceg vrijednog 700$ ako nemam verificiran racun od paypala? Pretpostavljam da nece odobrit uplatu ukoliko bude prodano do ponedjeljka, u pon idem do banke do obavit to, ali sam mislio vec danas stavit na prodaju te iteme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo link http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MESOX:IT i kako izgleda paypal racun http://www.pohrani.com/f/3P/W9/3BzLF8fa/img-00100.jpg
![]() |
#1045 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo mali update Prodao sam i drugu igru (sto sam tu dva tjedna prodavao ![]() Paypal i ebay su mi uzeli proviziju za svaki paket 1$ Postarina za USA i Kanadu je 13.50 kn (svaki), a mogao sam i prioritetno onda je 26.00 kn. Ona zracna koverta, tezina oko 100 grama. U svakoj DVD u kutiji
![]() |
#1048 |
|
Imam jos jedno pitanje, danas sam isao po izvode u banku zbog verifikacije paypal racuna. Paypal kaze da je uplata izvrsena 30.12.2011., dosao sam u banku i trazio izvode iz 12. i 1. mjeseca i rekla mi je da imam samo iz 1. i 2. a tamo nigdje nema paypal transakcije. Vjerovatno nije sjelo isti dan, ali ocito nije sjelo uopce, koji je daljni postupak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Jesi na paypalu pokrenuo verifikaciju računa? Davno sam to radio pa se nesjećam točno procedure, al meni je to došlo u roku odmah, tj, sjela je ta uplata nakon možda dana. Čak se sjećam da sam i zaradio desetak lipa na tome xD I kod te uplate, u svrsi il čak u polju uplatitelja piše onaj broj uz paypal
![]() |
![]() |
#1050 |
|
Jesam, evo sad sam poslao zahtjev da mi re-sendaju kod, uzet ce mi opet 1.95€. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|