|
![]() |
#1021 | |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Premium. Mozda je bas onda bilo neko zagusenje, probam opet slijedeci mjesec, ali ako je stalno 250, nema mi blast onda bas smisla koristit. Tek poneki FTP server koji sam pronasao je povukao 2 MB/s, ostalo sipak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 | ||
The Last Akkadian
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Nego, moguce je da rate limit nije podesen kak spada, ili FOX retorikom (some say...) prica se da nema cove u Optimi koji bi znao/htio lijepo shapeati bandwidth na Ciscachu, recimo, vec odreze vse to na media konverteru ili FOTachu pa se tu i tamo izgubi pokoji paketic, kada banda ovdje sjedne na Jubito i slicne B2B servise. Anyhow, razmisljao sam da hostam nekakav file share server ovdje... ![]() Isto tako, navodno, "...kroz cijelu Optiminu mrezu nema nekog bandwidth shapeanja vec sve ide GbE - APP...". Navodno...
![]() |
![]() |
#1028 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
c/p sa codhr-a Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Premium
|
hvala za reply. Ako je pitanje upuceno meni,imam linksys wag354. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1031 | |
lar~
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 | |
The Last Akkadian
|
Citiraj:
dogoditi, ma kako trivijalno bilo, mada je moguce da je IOS zeznut. Znam jedino za ovaj MC koji imamo da ne podrzava nekakvu rezervu bandwidtha (nekakav over-bandwidth-kako-se-vec-zove) za slucaj naglih peakova, vec samo odreze u skladu sa rate limitom. Ista stvar vrijedi i za router, navodno. I onda, umjesto da sve to izgleda kao jedna lijepa krivulja, i da paketi prodju kak spada, neki jednostavno odu u vjecna lovista...
![]() |
![]() |
#1033 | |
lar~
|
Citiraj:
![]() da, postavlja se burst size... jebga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
The Last Akkadian
|
![]() |
#1038 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Stavi novi splitter, ja sam imao losu liniju sa onim od t-coma.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
The Last Akkadian
|
![]() |
#1042 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
ne radi net?
Neradi mi optimin net i nemogu nac problem. U ruter se upisuje sifra za pristup i uvijek je spojen na net. Kad ga spojim na drugi komp internet radi. Na starome sam proba prominit mreznu karticu, kabel, provjerija sve ip adrese da rade, nista od toga nepravi problem. Pokusa sam izgasit firewall nije ni do toga, sa podrskom iz optime pingali smo modem i javlja gubljenje podataka od 50 do 100%. rekli su mi da sve minjam, jesam i nije pomoglo, driveri od mrezne kartice uredno instalirani. javlja mi da je spojeno dolaze paketi ali u recived uvijek nula. Pokusao sam mjenjat browere ne pomaze. Zna li ko u cemu je mozda problem, i sta jos mogu pokusati? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne znam jer su drugi osjetili , ali ova Optima ima neugodan marketing , prije nekih mjesec dana zvali me i nude naravno svoju uslugu , i ja objasnjavam Ne jer sam jos pola godine pred ugovorom i ne isplati mi se isplacivati amisu ugovor i prelaziti na njih , a i opcenito mi se ne isplati jer sadasnji operater daje vise od njih po pitanju cijena , skoro 10 minuta se natezao , i jucer neka masna kuverta u postanskom pretincu , naravno hrpa njihovih brošura o tome kako su najjeftiniji ( a nisu ) ... Napasno ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Premium
|
tako je bilo i kod nas, nazvali, hoćete li preć na optimu, rekli smo DA, stigli ugovori doma. neznam koji su to provideri dostupni kod vas, ali kod nas u istri optima je najjeftinija, prvi put od kad imam internet (još iz doba carneta i isdn-a) mi je telefonski račun bio ispod 200 kn za 2mbit flat rate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Kod mene nisu bili napasni. Godinu prije su u Mercatoru dijelili letke ali tada jos nisu bili dostupni. Prije koji dan dosla dvojca posrednika iz Slavonskog Broda, ponudili a jedini njihov upit je bio jesam li upoznat sa optima uslugama. Njihovo je samo da prikupe korisnike a to je u mom gradu bilo podosta. Nisu potpisali samo oni koji imaju maxtv ili su pod ugovorom ili imaju novaca kao blata. U tjedan dana sklopili su 2500 ugovora. Sad se pitam kad ce mi doc monter?!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
kod mene 55 ko i obicno... |
![]() |
![]() |
|
|