|
![]() |
#1022 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
znaci 200x9...khm..ajde...probat cu...tj.sutra..sada mi se neda..tj.maknuo sam ga jer sam izgubio pola godine života kaj sam se živcirao... ali inace sve ostalo radi full odlicno.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1023 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@Hamm Ako si skupa s igrom kupil i kutiju VIC krekera, sve moguće da ti zbog toga kenja igra, tj. hiće error, i sl. upozorenja. Nikakav patch ne pomaže, ako je kutija VIC krekera loše zapakirana ili nedajbože ako su kojim slučajem VIC krekeri odstajali i ne vrede 5% ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
u imperial cityu u "magic" shopovima...te naravno imas za kupiti u mage gildovima..u svim gradovima...a isto tako imas i za ukrasti u mage guildovima..ali ti je hard lock to..tak da...eto..sretno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 | |
Mrcina
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Znači ovako odi u Bruma city i tamo ćeš naći svakojake gildpve, odi po noći do mage gilda i opljačkaj ga (otključan je).. pozz
![]() |
![]() |
#1028 |
Mrcina
|
Thief gilda rula... jedino su mi sada stražari postali mrski s njihovim jezikom "Stop criminal scum!!" : wtf : Sada sam pokrao cijeli mage guild... idem sada se malo prabaciti na warior (makar je ključ na hard, ali nema te brave koju tata nemože obiti) Btw. jel tko ima iskustva u areni, nisam još probao, koja je normalna zarada itd. Odoh se ja ušlagirat : cheers2
![]() |
#1029 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Hamm-probaj staviti Flip Queue Size na 2 pa pogledaj, možda će ti se manje rušiti... Govorim o ATT-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Di ima lockpickova za kupit? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1031 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
bruma,olavs tap and tack,tip se zove ungar of olav tako nekako,u prijevodu unutra je,ali ne cijeli dan. sranje samo 3 prstena mogu istovremeno imati na ruci. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 05.06.2006. u 14:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Mrcina
|
možeš ih jedino kupiti ako si u thief gildi (bar tako mislim...) Olavs tap and track - Bruma City
![]() |
#1033 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Blago tebi, meni oće samo 2 nosit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() @jelc...pokusat cu cim ga opet instaliram jer sam poludio i uninstalirao...ma hebi ga...kad sam popizdio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Super Moderators
|
Ta ti je opcija nekaj slično kao "Max Frames to Render Ahead" kod Nvidie. Probaj 2 ili1 , možda pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
isti problem kod mene..ma ja bi to ipak sve svalio ili na premalo rama,ili na opaki bug u igri..patch će pokrpati stvar nadam se... inače lv20,darkelf..120lokacija bla bla..70tak q...: flyingey E da je dati ocz ddra500 jedno 2,3 gige..: cheers2 ,skromno..eto...: roller : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Mrcina
|
ma da... skromno: bonker2 Btw. kakve su vam prognoze s koliko cemo razlike popusit od brazila?? Ono, prva utakmica prevenstva, ronaldinho nabrušen, adriano ošišan a carlos obrijan... ja predviđam nekih 3:1 za brazil... volio bih da sam u krivu... ![]()
![]() |
#1038 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
..to skromno,je bila šala,ne znam kako se vi u Ogulinu šalite,pa eto.. ![]() šta se tiče tvoje promjene teme,otvori thread na tu temu,bit će sigurno replya..ja sam na kladioni odigrao već na pobjedu Brazila,na cijelom SP, 1. mjesto sam igrao sa 500kn..tako da me to nit zanima,nit boli briga...: baad : ..ovo je Oblivion thread..pa eto...ne zanima me 352,ni 442 sustav koji bi mi igrali protiv braziljana..jedino ionako što valja iz tog Brazila su banane,Rio, i Sepultura.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Mrcina
|
ma šalimo se mi ali ne na račun 3gige ![]() A karneval i prekrasne gospođe koje polu gole plešu i mašu onim svojim prekrasnim sočnim siskama... oops, opet off topic : sweating
![]() |
#1040 |
Super Moderators
|
Službeni OBLIVION PATCH v1.1.511 je vani. ![]() Moja je preporuka ne instalirati bar 24h dok se ne vidi na kaj se sve žale nesretni korisnici širom neta. ![]() Malo opširnije: http://www.elderscrolls.com/download...atchnotes6.htm Skidanje: http://www.elderscrolls.com/download...es_patches.htm http://www.fileplanet.com/164363/160...ion-Patch-v1.1 http://www.3dgamers.com/games/es4oblivion/downloads/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Nista pametnog napravljeno... Nije leveriranje sredjeno... performanse.... Nista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Mrcina
|
tooooooo... baš smo to htjeli : bonker2
![]() |
#1043 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
http://jorgeoscuro.googlepages.com/home Zadnje izmijenjeno od: Nijoe. 09.06.2006. u 08:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Samo da pitam !!! danas ja legnem spavat (u igri naravno) i javi mi se neki kao da se pridružim u neku gildu (nisam ime zapamtio) u biti ubijaju ljude ! kao ja sam ubojica (nedavno izašao iz arene kao champion) žudim za krvi... reko idem probat.... dobijem neki bodešćić i trebam ubit nekog tipa u Ill- nešto iznad bravila reko NP buraz odem tamo koknem tipa u snu, otkrijem novi oblivion gate, reko super ! tako da me zanima dali je netko u toj gildi, kako je i što treba i koga treba kasnije ubijat ?! baš mi se sviđa (gilda) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
EEE to je to znači super ! sad trenutno zatvaram gate, kasnijei dem spavat pa možda dobijem quest još jedan... sad mi je baš drago da sam pristao ! : goood : : goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
I am Zeko!
Datum registracije: Jun 2006
|
e jel ima koji oblivion gate di se fakat isplati otic (mislim na zaradu il neku skupu stvarku) jer sam ih vec 5 obiso i nis nisam naso tam samo sam skoro poginuo... te kako odgonetnuti ono s 4 knjige..., di treba ic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja sam lud vise,ne mogu zavrsit onaj quest u dark brotherhood-u kako treba!Zove se "accidents happen" i moram se kroz podrum suljat do prvog kata i odvezat onu glavu da padne na tipa koji sjedi!Sve to napravim kako treba ali onaj gromm mi uvijek dodje gore,ili ako ne dodje,uspijem se prosuljat do vrata od podruma ali onda se i on pojavi tamo...sve to napravim izmedju 8 i 11pm,suljam se jos iz podruma sve do gornjeg kata! Kako da me taj lik ne skuzi??ne kuzim vise,nemoguce da se ne suljam kako treba jer ne moze bolje :burn:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|