|
![]() |
#1021 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Radi. Mob se napuni za kojih dva i pol sata. Nisam primjetio da se zagrije nešto pretjerano, toplo je postolje, al nije vruće. |
![]() |
![]() |
#1022 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
updejta sam lumiu 620 na 1308.02. Mob mi je brzi, "resuming" je brzi, a i kvaliteta slike je takodjer poboljsana. Zasada zadovoljan. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#1023 |
The mighty pirate
|
#1026 |
The mighty pirate
|
#1027 |
PRO
|
#1028 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Imam par pitanja. Odgovor može i na PM. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1029 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Odgovorit ću ti samo za ono što koristim. 1. Radi li uredno wacap? - sad konačno radi, nakon jedno 5 updejta. 2. Radi li uredno viber? - radi, od zadnje verzije od prije par dana, kada smo dobili konačno i pozive. 3. Radi li uredno skype? - radi, osim buga da probudi mob pa promijeni status iz offline ili invisible u online, ali messaging dio radi super. 4. Ima li kakav file explorer? - nema 5. Može li se od uređaja napraviti FTP server? - nisam probao, ali ima appova za ftp server, samo se plaćaju 6. Može li kroz file explorer pristupati šerovima na lokalnoj mreži? - ne jer nema file explorera 7. Mounta li se uređaj kao disk na pc? - da, ali vidiš, tj imaš pristup samo folderima documents,music,pictures,videos 8. Ima li kakav IM sw koji podržava ICQ, gtalk, FB chat itd...? - - 9. Ima li gtalk? - imaju zamjenski appovi 10. Jel čemu mail klijent? - hotmail je dobar, gmail mi otvara samo zadnjih 20 mailova, za više moram preko browsera otvarat.... 11. Ima li kakav SW za spajanje na ftps i sftp? - - 12. Kako radi windowz market? - a ono, radi, ali search često faila (potreban unos točnog naziva appa), i svedeno je na htc apps, aplikacije, igre; i to je to.... Ponuda appova je sad već zadovoljavajuća, ali se većina iole kvalitetnih appova plaća.... 13. Appovi su đaba ili koštaju neki kikiriki? - uglavnom sve što valja, plaća se, 8-16-24kn, pa na više ako se radi o npr navigacijskom softveru i sl. (na nokiama se dobije nokia drive, pa to nije potrebno kupovati, ne znam jedino ima li drive govorno navođenje pri navigaciji ili nema).
#1030 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Hvala na odgovorima. Za sada jako loše imho. Do daljnjeg android. Ne flejmam ali ovo što sam naveo je minimum funkcionalnosti za SP (barem za mene). |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1032 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Daj pročitaj što sam napisao, trollu. Hotmail je dobar, dakle vodili su računa isključivo o svojim mail klijentima (srećom imam i hotmail account godinama, da nemam, poludio bi zbog bespotrebnog otvaranja još jednog maila), ali gmail klijentu ne opraštam uvid u samo 20 mailova. Brz je, ali to je neoprostivo ograničenje.
#1033 | |
PRO
|
Citiraj:
Meni uredno skida sve mailove, samo u sync settings stavim sync from any time i imam sve mailove. Također mi tako radi i mail od firme. Također fino synca i contacte u oba smjera. Uglavnom, KAO ŠTO REKOH, jedna od najboljih stvari na mobitelu, stvarno ga je milina koristiti. Em je fini font, em je funkcionalan masu. Također mi je OneNote odličan. Syncaju mi se on-the-fly bilješke koje napišem na poslu, ono šta mi padne na pamet odma napišem na mobitel i imam sutradan sa posa. Također sad slažem aplikaciju za Azure, da mogu servere paliti i gasiti preko mobitela, pa da se riješim laptopa za te stvari. ![]()
![]() |
#1035 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da li je ovo uzeto sa Symbiana? http://www.phonearena.com/news/Nokia...d-more_id41789 Ajde, nešto korisno ![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
double tap to wake je sa N9 ![]() always on scr.saver su imale sve S^3 nokie (N8, C7, 808, ...), al mislim da je to prva N86 imala (po defoltu gasio nakon 60sec, bila je opcija i da stalno radi) |
![]() |
![]() |
#1037 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Eto novi update http://discussions.nokia.com/t5/Soft...0/td-p/1841710 A GDR3 update bi trebao donijeti još neka poboljšanja http://www.windowsphonedaily.com/201...medium=twitter
#1038 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Huawei Ascend W1 još nije ni došao, a već se priprema W2. Cijena? Jeftinjava, da ne kažem sumnjivo jeftino. http://www.unwiredview.com/2013/04/1...mp-camera-wp8/
#1039 |
The mighty pirate
|
#1041 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Recenzija Lumie 720: http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_720-review-919.php Škrtare s navigacijom i RAM-om, koma ![]() Baterija je odlična, 60h korištenja... ![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Nokia Lumia family: 520, 620, 720, 820 and 920 compared odlicna komparacija trenutnog Nokia WP8 lineup-a ![]() ove 620/720 su bombe, da je 620 bila prije dostupna u hr uzeo bi ju prije nego 820, a usput bi i usparo neku paru ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 13.04.2013. u 14:13. |
![]() |
![]() |
#1043 |
The mighty pirate
|
Imam problem kod flashanja 820, tj. u pripremi. Skinem firmware u Navifirmu i prebacim ga u folder koji Product Support Tool treba, ali ga on ne vidi. Kao da u folderu nema ničega. EDIT: Riješio instalacijom Support Toola na Windowse 8. Program je sad odmah otišao na online i nalazi firmware u folderu.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 14.04.2013. u 19:34. |
![]() |
![]() |
#1045 |
PRO
|
evo, nakon updatea lumie 620 na 1308.002 mi baterija sve krace traje, ne izdura mi mobitel ni dan koristenja, sta mi je nedopustivo. Mislim da ce ici restore na stariji fw. Steta, a kamera je taman podnosljiva. ![]()
#1047 |
PRO
|
Da, kamera se poboljšava. Au pair je sa galaxy S i9000 EDIT: tek sam sada vidio koju si verziju stavio. Ja prije nisam ima 1308.001, već 1214.xxx tako da je meni razlika bila velika. Za tvoj slučaj ne znam. No ti vjerojatno i imaš najnoviju verziju, taj zadnji broj bi trebao samo označavati regiju. važan broj je 1308.x, ovi iza nisu, barem koliko sam shvatija iz dokumentacije.
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 14.04.2013. u 23:20. |
![]() |
![]() |
#1049 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Sve se bojim kak će se ponašati dalje.
![]() |
#1050 |
PRO
|
Javi dojmove ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|