Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 04.04.2013., 01:35   #991
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Ok developeru,zašto se WA na WP8 i dalje veže s music playerom te cucla bateriju ako sve to ide na bolje? Zašto loading appa svaki put ako stoji u backgroundu? Zašto se na to žale milioni korisnika WP8 platforme a svima tu na ovome forumu dela ko čukica?
To prvo pitaj developere WhatsAppa, ne mene. To WP7 verzija ima po defaultu jer je to jedini način da radi bez kašnjenja poruka, prvi release WP8 je gasio Wi-Fi kad se mob locka pa su vjerojatno to ostavili da Wi-Fi ostane upaljen, pošto je dodana opcija da se Wi-Fi ne gasi stvarno ne znam zašto im je to ostalo.
U backgroundu ne stoji cijela aplikacija nego samo njezin proces, za potrebe multitaskinga koristi se Other folder.
Pa ne žale se baš baš milioni ako pogledaš reviewe na marketu su uglavnom ocjena 4/5 jer radi ok na WP8 ili 1/2 jer ne radi kako treba na WP7, uostalom kakvi sve likovi daju ocjene meni to ništa nije mjerodavno, to što se neka klinka od 12 god. ne zna služit mobitelom pa pljuje po nekoj aplikaciji meni nije realno stanje stvari. Šteta da MS nije rastavio u potpunosti market na dvije verzije. To što se neki random likovi žale po forumu meni niš ne znači, za to može biti 1000 razloga, od njihove spojivosti na mrežu do neke banalne stvari poput battery savera koji gasi bacground servise.
Ne opravdavam ja nit MS, nit ekipu koja je zaduženu za WhatsApp samo komentiram tvoje baljezganje o pushu koji ne radi, a radi. Nit sam ja lud nit npr. Ivo_Strojnica kojem također nekim čudom push radi. Po gornjim pitanjima očito nisi proučio WP, možda je za tebe bolje da ga ni ne pokušavaš proučavati, ipak nije WP8 ono što se očekivalo, pričekaj devetku. Koristio si OS dva dana, SDK nisi ni vidio, nemamo o čemu dalje... LP
doky je offline  
Staro 04.04.2013., 09:39   #992
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Savršeno!?!?
Skype na mom wp8 mobitelu se u nekim svojim vremenskim intervalima, probudi, stavi me da sam online, i ostavi tako, bez obzira što ja nisam niti pokrenuo skype na svom wp8 mobitelu, niti na računalu, a kamoli da sam se ulogirao i promijenio status iz invisible u online.
A koliko pratim, budući da sam dovoljno kasno budan, i tvoj skype ima isti bug
Tako da te opet moram ispravljat, tj nisi u pravu, zbugan je app kao i 99% drugih na ovom cirkusu od os-a....
Staro 04.04.2013., 10:10   #993
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Savršeno!?!?
Skype na mom wp8 mobitelu se u nekim svojim vremenskim intervalima, probudi, stavi me da sam online, i ostavi tako, bez obzira što ja nisam niti pokrenuo skype na svom wp8 mobitelu, niti na računalu, a kamoli da sam se ulogirao i promijenio status iz invisible u online.
A koliko pratim, budući da sam dovoljno kasno budan, i tvoj skype ima isti bug
Tako da te opet moram ispravljat, tj nisi u pravu, zbugan je app kao i 99% drugih na ovom cirkusu od os-a....
Meni je Skype malo problematičan i na Androidu i na WP8 ako ga ostavim da radi u pozadini, zato se obavezno odjavim i izađem iz programa kad mi ne treba. Za biti 24h online koristim IMO (čak i za Skype account), pravi Skype palim samo kad mi treba glas i/ili slika
segregator je offline  
Staro 04.04.2013., 10:15   #994
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Spam je samo taj tvoj smajlić.
Budući da smo raspravili sve već jutros, na PRAVOM FUNKCIONALNOM SKYPE-u na pc-u, samo ću ponovit.
Istestiraj!
Stavi se invisible na skypeu na wp8 mobitelu, ostavi skype na računalu upaljen, također sa invisible statusom. Sačekaj cca sat vremena, mobitel tj. skype sam radi wakelock bez obzira što ga ne koristiš i stavlja te da si online na skype-u
Ponavljam drugu stvar - ja ne kažem da message i call funkcije ne valjaju na skypeu, dapače, rade jako dobro na wp8, ali ne može i ne smije meni sama aplikacija buditi mobitel bezveze i mijenjati status koji sam ja kao korisnik zadao iz nekog razloga

@segregator - da, i ja sam od jučer počeo odlogiravati se na mobitelu sa skype-a jer me ovo smeta. Ako sam se stavio invisible kad nisam na poslu ili ne želim biti dostupan iz nekog razloga, onda tako treba i ostati, a ne da me mobitel stavi online i onda krenu dolaziti poruke i pozivi....
Staro 04.04.2013., 10:19   #995
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Je li itko s Nokiom dosad imao notification za update WP8? 1249 mi je došla s mobitelom, a čudno mi je da već toliko vremena nema ničeg.

Vidim preko Navifirma da je verzija 1308 dostupna i za 820 (za HR u T-mobile i VIP verziji), ali nemam nikakvu obavijest o mogućoj nadogradnji.

Navodno AT&T verzija 1308 za 920 ima probleme s mrežom.

BTW, ima li neki način za provjeru SIM locka na WP8, osim standardnog "umetni drugu karticu pa vidi" jer nemam mogućnosti doći do micro sima drugog operatera?
Telefon je iz Tele2, i vjerojatno je otključan, pa mi je čudno da još nema updatea.

Prvo što sam probao je bilo *#0000# Naravno, ne radi

Pod About mi stoji:

Carrier: Sw variant Adriatic CV 437.01 - ne nalazim ništa slično u Navifirmu
OS Version: 8.0.10211.204
Firmware revision number: 1232.5951.1249.1001
Hardware revision number: 1.0.0.0

EDIT: Naletih upravo na usporedbu video stabilizacije Lumie 920 i SGS4. Nevjerojatno

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 04.04.2013. u 10:58.
1v@n je offline  
Staro 04.04.2013., 12:36   #996
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Je li itko s Nokiom dosad imao notification za update WP8? 1249 mi je došla s mobitelom, a čudno mi je da već toliko vremena nema ničeg.

Vidim preko Navifirma da je verzija 1308 dostupna i za 820 (za HR u T-mobile i VIP verziji), ali nemam nikakvu obavijest o mogućoj nadogradnji.
vec neko vrijeme je 1308 na nokijinim serverima, vjerovatno se ceka zeleno svjetlo od ms-a... prvo je at&t 920 dobila, juce su navodno i europske 920 dobile... rekli su da bi kroz 3 tjedna svi trebali dobit...

al to je normalno kod nokije... da prvo stave fw na servere pa se i tjednima ceka rollout

osobno sam ga stavio 1308 na svoju 820, nisam primjetio nikake bitne razlike... osim sto imas storage check.. pa mozes obrisat temp filove s moba... windows core je i dalje isti ko i na 1249 (8.0.10211.204)...
nathan.fake je offline  
Staro 04.04.2013., 12:55   #997
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Autor nathan.fake Pregled postova
vec neko vrijeme je 1308 na nokijinim serverima, vjerovatno se ceka zeleno svjetlo od ms-a... prvo je at&t 920 dobila, juce su navodno i europske 920 dobile... rekli su da bi kroz 3 tjedna svi trebali dobit...

al to je normalno kod nokije... da prvo stave fw na servere pa se i tjednima ceka rollout

osobno sam ga stavio 1308 na svoju 820, nisam primjetio nikake bitne razlike... osim sto imas storage check.. pa mozes obrisat temp filove s moba... windows core je i dalje isti ko i na 1249 (8.0.10211.204)...
Ručno si ga flashao? Isti princip kao kod starijih Nokia?
Mene zbunjuje što ne mogu uopće naći Adriatic verziju među hrpom ponuđenih (RM-825).

Članak s problemom kod 920 je ovdje

1v@n je offline  
Staro 04.04.2013., 15:33   #998
nathan.fake
Premium

Citiraj:
Ručno si ga flashao? Isti princip kao kod starijih Nokia?
Mene zbunjuje što ne mogu uopće naći Adriatic verziju među hrpom ponuđenih (RM-825).

Članak s problemom kod 920 je ovdje
dada, ko kod starih nokia samo sto koristis "Nokia Care Suite" (umjesto Phoenix-a), al princip je isti... skines fw preko navifirma i puknes flash preko suite-a...

pogledaj si ispod baterije koji ti je product code i po tom kodu si trazi fw... np. na mojoj 820 pise "059R635" pa sam skinio "059R635: RM-825 VAR EU HR T-MOBILE SL"

ubiti mos puknit koji os FW (na stare nokie sam uvijek flasho "balkans" jer je vanila verzija bez bloatware-a), al ovaj put sam bas t-mobile puknio (nisam htio odma sjebat telefon, ak nest po zlu krene )...

samo nebi smio ic na nizu verziju! (bar je tako kod starih uredjaja bilo, iskreno ne znam jel vrijedi za lumie.. al bolje se ne igrat )

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 04.04.2013. u 15:44.
nathan.fake je offline  
Staro 04.04.2013., 15:35   #999
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Citiraj:
dada, ko kod starih nokia samo sto koristis "Nokia Care Suite" (umjesto Phoenix-a), al princip je isti... skines fw preko navifirma i puknes flash preko suite-a...

pogledaj si ispod baterije koji ti je product code i po tom kodu si trazi fw... ubiti mos puknit koji os samo nebi smio ic na nizu verziju (bar je tako kod starih uredjaja bilo, iskreno ne znam jel vrijedi za lumie.. al bolje se ne igrat )
Nisi ni svjestan šta si upravo napravija
Staro 04.04.2013., 16:20   #1000
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Ma ni ne mislim se igrati, barem ne zasad

EDIT:

Preporuka za aplikaciju

ProShot

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 05.04.2013. u 11:31.
1v@n je offline  
Staro 05.04.2013., 17:15   #1001
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Stigla mi Lumia 920.
Zanimljiv taj WP8. Nakon Androida zahtjeva dobro privikavanje, al nije los na prvu.
Mob je odlican, malo tezak i velik za svoju dijagonalu ekrana, al sve ostalo odlicno za sada.
Juice je offline  
Staro 05.04.2013., 22:15   #1002
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Gdje si je kupio? Ja čekam da dođe u Tele2 pa ću uzeti produljenje pretplate...
FitzTN je offline  
Staro 05.04.2013., 22:23   #1003
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Ma na korištenje dobivena. Ne bi su ja uzeo, ne sviđa mi se.
I da, dobio i bežični punjač.
Juice je offline  
Staro 05.04.2013., 22:47   #1004
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Što ti se sviđa?
Meni je baš super što je velik i težak, onako proporcionalno meni hahaha
FitzTN je offline  
Staro 05.04.2013., 23:58   #1005
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor FitzTN Pregled postova
Što ti se sviđa?
Meni je baš super što je velik i težak, onako proporcionalno meni hahaha

Malo humora ne škodi...
gin.tonic je offline  
Staro 06.04.2013., 01:03   #1006
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor FitzTN Pregled postova
Gdje si je kupio? Ja čekam da dođe u Tele2 pa ću uzeti produljenje pretplate...
došla ti je u tele2 ...920 i 620
Xenon je offline  
Staro 06.04.2013., 09:40   #1007
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Došla je na cjenik, ali nije na prodajna mjesta
Navodno bi trebala sljedeći tjedan, ali ništa nije sigurno
FitzTN je offline  
Staro 06.04.2013., 15:31   #1008
seno
Registered User
Moj komp

seno's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Uzeo danas L620 da ovako telefon moze lezati u ruci nije mi bilo jasno hehe. Ugl zasad zadovoljan (iako nist nisam na njemu radio).

P.S Evo imam zamjerku i da prvobitno pitam Ivo_Strojara , da li si nakon par skidanja poklopca lumie dobio malo kao lufta u desnom uglu? Ako da da li se to rijesava garancijom ili uzmem novi poklopcic.

Zadnje izmijenjeno od: seno. 07.04.2013. u 00:03.
seno je offline  
Staro 09.04.2013., 11:27   #1009
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
gin.tonic je offline  
Staro 09.04.2013., 14:39   #1010
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

http://nokiamob.me/2013/03/26/recenz...kia-lumia-920/

Jedna ok recenzija 920ke, sa pošteno istaknutim manama os-a.
Meni najsmješnije (tragedija je što je to jedna od glavnih mana nabijanih na nos androidu, a gle, vidi vraga, ista stvar i ovdje )

"23:00 Baterija 25%
Surfanje internetom 10 min. Lumia ce preko noci biti u offline nacinu rada
06:45 Baterija 10%
Ukljucila se battery saver opcija. Interesantno je da je Lumia 920 tijekom noći potrošila 15% baterije iako su sve veze pogašene.
07:35 Baterija 0%
Uređaj se ugasio nakon sat vremena otkada je ugašen offline način rada."
Hahaha, fail.

Pa malo neinformiranosti autora članka - "Dobra stvar kod Lumia uređaja, pa tako i kod Lumije 920 je iznimno kratak ciklus punjenja, što će omogućiti punjenje baterije od 0 do 100 % kapaciteta korištenje standardnog punjača u svega dva sata." - hint - očito isti nije upućen u sony xperia u/p/s modele i njihove punjače i brzo punjenje mobitela...

I tak, ima još nekih propusta, ali manje bitnih, ali sve u svemu, sasvim uredna recenzija.
Staro 09.04.2013., 15:33   #1011
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Pa malo neinformiranosti autora članka - "Dobra stvar kod Lumia uređaja, pa tako i kod Lumije 920 je iznimno kratak ciklus punjenja, što će omogućiti punjenje baterije od 0 do 100 % kapaciteta korištenje standardnog punjača u svega dva sata." - hint - očito isti nije upućen u sony xperia u/p/s modele i njihove punjače i brzo punjenje mobitela...
Ništa nije krivo rekao i ne mora značiti da je neinformiran Nigdje ne radi usporedbu kad je u punjenju riječ.
Radi recenziju Lumie i ističe da se puni u roku od 2h što je korisna informacija za nekog koga zanima 920, a i Lumia serija općenito.
Da vidim u tekstu "...ali Sony je to imao prije i puni svoje uređaje još brže" ne bih članak i autora smatrao objektivnim. Ovako mi djeluje ozbiljno.

Eto, ja to nisam nigdje pročitao prije kupnje 820, tako da sam se začudio kako se napunila do kraja u roku odmah (Sony me onda nije ni najmanje zanimao, niti bi mi puno značila činjenica da se i Sony brzo puni).

Usput da pitam, ima li itko iskustva s tim bežičnim punjenjem?
Maska nije skupa, ali punjači jesu, i koliko vidim, već su kinezi počeli sa svojim kopijama za male novce. Nekako sam skeptičan prema tom načinu punjenja i dugotrajnosti baterije, iako bi bilo lijepo riješiti se kablova i ugraditi jednog u stol

1v@n je offline  
Staro 09.04.2013., 15:44   #1012
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

@Iv@n
Imam ti ja doma 920 i taj bezicni punjac.
Ma nis posebno, stoji na postolju tom mob i puni se.
Ak imas pitanja veze tog pucaj
Juice je offline  
Staro 09.04.2013., 15:45   #1013
nathan.fake
Premium

Citiraj:
Usput da pitam, ima li itko iskustva s tim bežičnim punjenjem?
Maska nije skupa, ali punjači jesu, i koliko vidim, već su kinezi počeli sa svojim kopijama za male novce. Nekako sam skeptičan prema tom načinu punjenja i dugotrajnosti baterije, iako bi bilo lijepo riješiti se kablova i ugraditi jednog u stol
a nije bas ni jeftina maska oko Ł20 je malo previse za komad plastike sa zavojnicom... da se razumijemo, kupio sam si zutu masku za l820 pa znam iz prve ruke

narucio sam i DT-900 punjac pa javim iskustva kad stigne
nathan.fake je offline  
Staro 09.04.2013., 15:46   #1014
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Citiraj:
http://nokiamob.me/2013/03/26/recenz...kia-lumia-920/

Jedna ok recenzija 920ke, sa pošteno istaknutim manama os-a.
Meni najsmješnije (tragedija je što je to jedna od glavnih mana nabijanih na nos androidu, a gle, vidi vraga, ista stvar i ovdje )

"23:00 Baterija 25%
Surfanje internetom 10 min. Lumia ce preko noci biti u offline nacinu rada
06:45 Baterija 10%
Ukljucila se battery saver opcija. Interesantno je da je Lumia 920 tijekom noći potrošila 15% baterije iako su sve veze pogašene.
07:35 Baterija 0%
Uređaj se ugasio nakon sat vremena otkada je ugašen offline način rada."
Hahaha, fail.

I tak, ima još nekih propusta, ali manje bitnih, ali sve u svemu, sasvim uredna recenzija.
zanimljivo je vidjeti šta si točno istaknija , naš realni forumašu.
GSMArena

Battery fix, meni radilo i na lumiji 620

Pa ima i tu nešto

Jopis legenda, ožiljcima izbrazdan radi 8S.
Staro 09.04.2013., 15:56   #1015
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
zanimljivo je vidjeti šta si točno istaknija , naš realni forumašu.
GSMArena

Battery fix, meni radilo i na lumiji 620

Pa ima i tu nešto

Jopis legenda, ožiljcima izbrazdan radi 8S.
Čekaj, ne da mi se čitati taj tvoj bezvezni spam, ali preletom preko tih članaka, kakve to ima veze sa činjenicom da je mobitel u offline modu, za tih par sati potrošio 25% baterije? Fail os-a. Ni prvi ni zadnji. Normalno da sam to istaknuo, kad je fail. A da si PROČITAO članak, vidio bi što je čovjek lijepo napisao u vezi toga, citiram - "Međutim, neke funkcije uređaja poput kamere i NFC-a su značajno više crpile bateriju, ali i žive pločice određenih aplikacija koje očito još nisu potpuno stabilne. Microsoft je najavio kako će u budućim nadogradnjama racionalizirati potrošnju baterije od strane softvera pa je za očekivati kako će se vrijeme trajanja baterije još produljiti.". Eto, pametnom dosta. A ti trollaj ko da imaš 13 godina i dalje.

@ivan - krivo je rekao, jer to nije "iznimno kratak ciklus punjenja"
To što tebe sony ne zanima, nema nikakve veze s činjenicom da 2h za punjenje baterije nije ništa posebno.
Nisam rekao da je neozbiljan, ne znam čemu uopće takvo pisanje, dapače, pohvalio sam ga, jer mi djeluje sasvim objektivno i ok, samo s tih par sitnica u navođenju, ali ništa značajno. Da su bar svi članci o mobitelima ovakvi, lakše bi se bilo odlučit, a ne da se mora izvalit pol plaće ili plaću za mob, pa sam otkrivati mane....
Staro 09.04.2013., 16:09   #1016
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Citiraj:
Čekaj, ne da mi se čitati taj tvoj bezvezni spam, ali preletom preko tih članaka, kakve to ima veze sa činjenicom da je mobitel u offline modu, za tih par sati potrošio 25% baterije? Fail os-a. Ni prvi ni zadnji. Normalno da sam to istaknuo, kad je fail. A da si PROČITAO članak, vidio bi što je čovjek lijepo napisao u vezi toga, citiram - "Međutim, neke funkcije uređaja poput kamere i NFC-a su značajno više crpile bateriju, ali i žive pločice određenih aplikacija koje očito još nisu potpuno stabilne. Microsoft je najavio kako će u budućim nadogradnjama racionalizirati potrošnju baterije od strane softvera pa je za očekivati kako će se vrijeme trajanja baterije još produljiti.". Eto, pametnom dosta. A ti trollaj ko da imaš 13 godina i dalje.
Činjenica da je potrošija toliko baterije, ukazuje na neku battery hungry aplikaciju koja je krivo isprogramirana, a ne na sam OS i/ili mobitel. Dok kod Androida fino napiše: Android OS.
Moj spam je kvalitetan, stoga prihvaćam isprike, pa i na PM.
Staro 09.04.2013., 16:11   #1017
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Jednostavno, lik je imo neku aplikaciju koja je potrosila bateriju tolko. Tokom noci mi ni jednom nije pala tolko ni priblizno.
Juice je offline  
Staro 09.04.2013., 16:17   #1018
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Činjenica da je potrošija toliko baterije, ukazuje na neku battery hungry aplikaciju koja je krivo isprogramirana, a ne na sam OS i/ili mobitel. Dok kod Androida fino napiše: Android OS.
Moj spam je kvalitetan, stoga prihvaćam isprike, pa i na PM.
Pa da imamo kvalitetan task manager, vidjeli bi što troši bateriju. A što se ostatka tiče, opet pročitaj moj quote gore, hint microsoftova izjava u vezi live tilesa i potrošnje baterije.

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Jednostavno, lik je imo neku aplikaciju koja je potrosila bateriju tolko. Tokom noci mi ni jednom nije pala tolko ni priblizno.
Ja sam znao imati par puta problema s tim, ali rijetko.
Pitaj ivu kako mu se ponašala baterija nakon instalacije camera360 appa
Kažem opet, da bar postoji task manager, pa da se vidi detaljniji odnos...
Staro 09.04.2013., 17:04   #1019
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
@Iv@n
Imam ti ja doma 920 i taj bezicni punjac.
Ma nis posebno, stoji na postolju tom mob i puni se.
Ak imas pitanja veze tog pucaj
Zanima me jel to radi kako bi trebalo. Imao sam indukcijski punjač za wii remote pa je to bio teži fail. Više se grijalo nego što se punilo. Vjerujem da je to riješeno sve, ali vidim da korisnici imaju istih problema i s 920.

Citiraj:
a nije bas ni jeftina maska oko Ł20 je malo previse za komad plastike sa zavojnicom... da se razumijemo, kupio sam si zutu masku za l820 pa znam iz prve ruke

narucio sam i DT-900 punjac pa javim iskustva kad stigne
Pod jeftino sam mislio da nije ništa puno skuplja od obične originalne maske.
Uzeo bih onu rugged shell, ali ih nigdje nema za nabaviti u crnoj boji. Kako si zadovoljan žutom? Meni se čini osjetljivom, općenito mi se čine osjetljive te maske pa sam svoju 820 stavio u TPU case.
Ne znam jesi li išao testirati na kojoj najvećoj udaljenosti "hvata" punjenje.
Vidio sam da ih ekipa ugrađuje u stol
Inače, DT-910 (charging stand) mi se odmah svidio, ali me brzo ohladila cijena.

Citiraj:
@ivan - krivo je rekao, jer to nije "iznimno kratak ciklus punjenja"
To što tebe sony ne zanima, nema nikakve veze s činjenicom da 2h za punjenje baterije nije ništa posebno.
Nisam rekao da je neozbiljan, ne znam čemu uopće takvo pisanje, dapače, pohvalio sam ga, jer mi djeluje sasvim objektivno i ok, samo s tih par sitnica u navođenju, ali ništa značajno. Da su bar svi članci o mobitelima ovakvi, lakše bi se bilo odlučit, a ne da se mora izvalit pol plaće ili plaću za mob, pa sam otkrivati mane....
Ne bih se složio s ovim prvim. Tekst sam shvatio kao da je pisan za one koji po prvi put imaju dodir sa smartphoneom tog kalibra (što bi review i trebao biti) i složit ćeš se da se nijedan ne-smartphone, kao ni većina "običnih" nema mogućnosti kompletnog punjenja u 2h, a i prosječan korisnik neće pročitati detaljan review svakog modela smartfona u zadnje 2 godine kako bi dobio informaciju u tome koliko miu traje punjenje.
Slažem se da je odličan članak, ali ne vidim čemu cjepidlačenje oko toga što nije spomenut Sony sa svojim bržim(?) punjenjem.

Vezano za Airplane mode. Kroz noć mi ne padne ni 1% baterije, štogod koristio od programa prije toga.

Da se vratimo na fičre....
Jel radi ikome Nokia NFC Writer, tj. jel ga možete instalirati? Meni ga ne nudi uopće, a kad ga ručno nađem, kaže da nije kompatibilan
Preporuka za neki NFC Writer? Naručio sam nekoliko tagova koje ću polijepiti na različita mjesta (pos'o-kuća...auto ) pa bih im uprogramirao što i kako.

1v@n je offline  
Staro 09.04.2013., 21:34   #1020
nathan.fake
Premium

Citiraj:
Pod jeftino sam mislio da nije ništa puno skuplja od obične originalne maske.
Uzeo bih onu rugged shell, ali ih nigdje nema za nabaviti u crnoj boji. Kako si zadovoljan žutom? Meni se čini osjetljivom, općenito mi se čine osjetljive te maske pa sam svoju 820 stavio u TPU case.
Ne znam jesi li išao testirati na kojoj najvećoj udaljenosti "hvata" punjenje.
Vidio sam da ih ekipa ugrađuje u stol
Inače, DT-910 (charging stand) mi se odmah svidio, ali me brzo ohladila cijena.
da, opcenito je ta "orginalna" dodatna oprema precjenjena, ne samo Nokia.. nego opcenito (npr. Samsung S View Cover $70 )

da ti budem iskren nisam ni naiso na eBay-u nigdje ni na obicne maske. sve su CC-3041 (Wireless Charging Shell), punjac mi jos nije stigo pa ne mogu testirat

zuta mi se ne cini nista osjetljivijom od crne, stovise ove Wireless Charging maske su za milimetar deblje od obicnih tako da je leca kamere malo uvucena pa se nebi trebala grebat

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 09.04.2013. u 21:47.
nathan.fake je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na