|
![]() |
#991 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
U backgroundu ne stoji cijela aplikacija nego samo njezin proces, za potrebe multitaskinga koristi se Other folder. Pa ne žale se baš baš milioni ako pogledaš reviewe na marketu su uglavnom ocjena 4/5 jer radi ok na WP8 ili 1/2 jer ne radi kako treba na WP7, uostalom kakvi sve likovi daju ocjene meni to ništa nije mjerodavno, to što se neka klinka od 12 god. ne zna služit mobitelom pa pljuje po nekoj aplikaciji meni nije realno stanje stvari. Šteta da MS nije rastavio u potpunosti market na dvije verzije. To što se neki random likovi žale po forumu meni niš ne znači, za to može biti 1000 razloga, od njihove spojivosti na mrežu do neke banalne stvari poput battery savera koji gasi bacground servise. Ne opravdavam ja nit MS, nit ekipu koja je zaduženu za WhatsApp samo komentiram tvoje baljezganje o pushu koji ne radi, a radi. Nit sam ja lud nit npr. Ivo_Strojnica kojem također nekim čudom push radi. Po gornjim pitanjima očito nisi proučio WP, možda je za tebe bolje da ga ni ne pokušavaš proučavati, ipak nije WP8 ono što se očekivalo, pričekaj devetku. Koristio si OS dva dana, SDK nisi ni vidio, nemamo o čemu dalje... LP |
|
![]() |
![]() |
#992 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#993 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#994 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Spam je samo taj tvoj smajlić. Budući da smo raspravili sve već jutros, na PRAVOM FUNKCIONALNOM SKYPE-u na pc-u, samo ću ponovit. Istestiraj! ![]() Stavi se invisible na skypeu na wp8 mobitelu, ostavi skype na računalu upaljen, također sa invisible statusom. Sačekaj cca sat vremena, mobitel tj. skype sam radi wakelock bez obzira što ga ne koristiš i stavlja te da si online na skype-u ![]() Ponavljam drugu stvar - ja ne kažem da message i call funkcije ne valjaju na skypeu, dapače, rade jako dobro na wp8, ali ne može i ne smije meni sama aplikacija buditi mobitel bezveze i mijenjati status koji sam ja kao korisnik zadao iz nekog razloga ![]() @segregator - da, i ja sam od jučer počeo odlogiravati se na mobitelu sa skype-a jer me ovo smeta. Ako sam se stavio invisible kad nisam na poslu ili ne želim biti dostupan iz nekog razloga, onda tako treba i ostati, a ne da me mobitel stavi online i onda krenu dolaziti poruke i pozivi....
#995 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Je li itko s Nokiom dosad imao notification za update WP8? 1249 mi je došla s mobitelom, a čudno mi je da već toliko vremena nema ničeg. Vidim preko Navifirma da je verzija 1308 dostupna i za 820 (za HR u T-mobile i VIP verziji), ali nemam nikakvu obavijest o mogućoj nadogradnji. Navodno AT&T verzija 1308 za 920 ima probleme s mrežom. BTW, ima li neki način za provjeru SIM locka na WP8, osim standardnog "umetni drugu karticu pa vidi" jer nemam mogućnosti doći do micro sima drugog operatera? Telefon je iz Tele2, i vjerojatno je otključan, pa mi je čudno da još nema updatea. Prvo što sam probao je bilo *#0000# ![]() Pod About mi stoji: Carrier: Sw variant Adriatic CV 437.01 - ne nalazim ništa slično u Navifirmu OS Version: 8.0.10211.204 Firmware revision number: 1232.5951.1249.1001 Hardware revision number: 1.0.0.0 EDIT: Naletih upravo na usporedbu video stabilizacije Lumie 920 i SGS4. Nevjerojatno
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 04.04.2013. u 10:58. |
![]() |
![]() |
#996 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
al to je normalno kod nokije... da prvo stave fw na servere pa se i tjednima ceka rollout ![]() osobno sam ga stavio 1308 na svoju 820, nisam primjetio nikake bitne razlike... osim sto imas storage check.. pa mozes obrisat temp filove s moba... windows core je i dalje isti ko i na 1249 (8.0.10211.204)... |
|
![]() |
![]() |
#997 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Mene zbunjuje što ne mogu uopće naći Adriatic verziju među hrpom ponuđenih (RM-825). Članak s problemom kod 920 je ovdje
![]() |
#998 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() pogledaj si ispod baterije koji ti je product code i po tom kodu si trazi fw... np. na mojoj 820 pise "059R635" pa sam skinio "059R635: RM-825 VAR EU HR T-MOBILE SL" ubiti mos puknit koji os FW (na stare nokie sam uvijek flasho "balkans" jer je vanila verzija bez bloatware-a), al ovaj put sam bas t-mobile puknio (nisam htio odma sjebat telefon, ak nest po zlu krene ![]() samo nebi smio ic na nizu verziju! (bar je tako kod starih uredjaja bilo, iskreno ne znam jel vrijedi za lumie.. al bolje se ne igrat ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 04.04.2013. u 15:44. |
|
![]() |
![]() |
#999 | |
PRO
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#1001 |
Fresh Juice
|
Stigla mi Lumia 920. Zanimljiv taj WP8. Nakon Androida zahtjeva dobro privikavanje, al nije los na prvu. Mob je odlican, malo tezak i velik za svoju dijagonalu ekrana, al sve ostalo odlicno za sada. |
![]() |
![]() |
#1003 |
Fresh Juice
|
Ma na korištenje dobivena. Ne bi su ja uzeo, ne sviđa mi se. I da, dobio i bežični punjač. |
![]() |
![]() |
#1006 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1008 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Uzeo danas L620 da ovako telefon moze lezati u ruci nije mi bilo jasno ![]() P.S Evo imam zamjerku i da prvobitno pitam Ivo_Strojara ![]() Zadnje izmijenjeno od: seno. 07.04.2013. u 00:03. |
![]() |
![]() |
#1009 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1010 |
gadget freak
|
http://nokiamob.me/2013/03/26/recenz...kia-lumia-920/ Jedna ok recenzija 920ke, sa pošteno istaknutim manama os-a. Meni najsmješnije (tragedija je što je to jedna od glavnih mana nabijanih na nos androidu, a gle, vidi vraga, ista stvar i ovdje ![]() "23:00 Baterija 25% Surfanje internetom 10 min. Lumia ce preko noci biti u offline nacinu rada 06:45 Baterija 10% Ukljucila se battery saver opcija. Interesantno je da je Lumia 920 tijekom noći potrošila 15% baterije iako su sve veze pogašene. 07:35 Baterija 0% Uređaj se ugasio nakon sat vremena otkada je ugašen offline način rada." Hahaha, fail. Pa malo neinformiranosti autora članka - "Dobra stvar kod Lumia uređaja, pa tako i kod Lumije 920 je iznimno kratak ciklus punjenja, što će omogućiti punjenje baterije od 0 do 100 % kapaciteta korištenje standardnog punjača u svega dva sata." - hint - očito isti nije upućen u sony xperia u/p/s modele i njihove punjače i brzo punjenje mobitela... I tak, ima još nekih propusta, ali manje bitnih, ali sve u svemu, sasvim uredna recenzija.
#1011 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Radi recenziju Lumie i ističe da se puni u roku od 2h što je korisna informacija za nekog koga zanima 920, a i Lumia serija općenito. Da vidim u tekstu "...ali Sony je to imao prije i puni svoje uređaje još brže" ne bih članak i autora smatrao objektivnim. Ovako mi djeluje ozbiljno. Eto, ja to nisam nigdje pročitao prije kupnje 820, tako da sam se začudio kako se napunila do kraja u roku odmah (Sony me onda nije ni najmanje zanimao, niti bi mi puno značila činjenica da se i Sony brzo puni). Usput da pitam, ima li itko iskustva s tim bežičnim punjenjem? Maska nije skupa, ali punjači jesu, i koliko vidim, već su kinezi počeli sa svojim kopijama za male novce. Nekako sam skeptičan prema tom načinu punjenja i dugotrajnosti baterije, iako bi bilo lijepo riješiti se kablova i ugraditi jednog u stol ![]()
![]() |
#1012 |
Fresh Juice
|
@Iv@n Imam ti ja doma 920 i taj bezicni punjac. Ma nis posebno, stoji na postolju tom mob i puni se. Ak imas pitanja veze tog pucaj |
![]() |
![]() |
#1013 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() narucio sam i DT-900 punjac pa javim iskustva kad stigne ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1014 | |
PRO
|
Citiraj:
![]() ![]() GSMArena Battery fix, meni radilo i na lumiji 620 Pa ima i tu nešto Jopis legenda, ožiljcima izbrazdan radi 8S. ![]()
![]() |
#1015 | |
gadget freak
|
Citiraj:
@ivan - krivo je rekao, jer to nije "iznimno kratak ciklus punjenja" ![]() To što tebe sony ne zanima, nema nikakve veze s činjenicom da 2h za punjenje baterije nije ništa posebno. Nisam rekao da je neozbiljan, ne znam čemu uopće takvo pisanje, dapače, pohvalio sam ga, jer mi djeluje sasvim objektivno i ok, samo s tih par sitnica u navođenju, ali ništa značajno. Da su bar svi članci o mobitelima ovakvi, lakše bi se bilo odlučit, a ne da se mora izvalit pol plaće ili plaću za mob, pa sam otkrivati mane....
![]() |
#1016 | |
PRO
|
Citiraj:
![]() Moj spam je kvalitetan, stoga prihvaćam isprike, pa i na PM. ![]()
![]() |
#1017 |
Fresh Juice
|
Jednostavno, lik je imo neku aplikaciju koja je potrosila bateriju tolko. Tokom noci mi ni jednom nije pala tolko ni priblizno. |
![]() |
![]() |
#1018 | ||
gadget freak
|
Citiraj:
Citiraj:
Pitaj ivu kako mu se ponašala baterija nakon instalacije camera360 appa ![]() Kažem opet, da bar postoji task manager, pa da se vidi detaljniji odnos...
![]() |
#1019 | |||
The mighty pirate
|
Citiraj:
Citiraj:
Uzeo bih onu rugged shell, ali ih nigdje nema za nabaviti u crnoj boji. Kako si zadovoljan žutom? Meni se čini osjetljivom, općenito mi se čine osjetljive te maske pa sam svoju 820 stavio u TPU case. Ne znam jesi li išao testirati na kojoj najvećoj udaljenosti "hvata" punjenje. Vidio sam da ih ekipa ugrađuje u stol ![]() Inače, DT-910 (charging stand) mi se odmah svidio, ali me brzo ohladila cijena. Citiraj:
Slažem se da je odličan članak, ali ne vidim čemu cjepidlačenje oko toga što nije spomenut Sony sa svojim bržim(?) punjenjem. Vezano za Airplane mode. Kroz noć mi ne padne ni 1% baterije, štogod koristio od programa prije toga. Da se vratimo na fičre.... Jel radi ikome Nokia NFC Writer, tj. jel ga možete instalirati? Meni ga ne nudi uopće, a kad ga ručno nađem, kaže da nije kompatibilan ![]() Preporuka za neki NFC Writer? Naručio sam nekoliko tagova koje ću polijepiti na različita mjesta (pos'o-kuća...auto ![]()
![]() |
#1020 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() da ti budem iskren nisam ni naiso na eBay-u nigdje ni na obicne maske. sve su CC-3041 (Wireless Charging Shell), punjac mi jos nije stigo pa ne mogu testirat ![]() zuta mi se ne cini nista osjetljivijom od crne, stovise ove Wireless Charging maske su za milimetar deblje od obicnih tako da je leca kamere malo uvucena pa se nebi trebala grebat ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 09.04.2013. u 21:47. |
|
![]() |
![]() |
|
|