|
![]() |
#1021 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1022 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() Imam tih 100 mb, ali je kod mene zauzeto oko cca 70-ak mb. Znam da me jos kada sam instalirao Win7 nesto pitalo o tome koliko se sjecam. Cekaj, ti nemas tih 100 mb i radi ti uredno backup!? Ako je tako, onda cu bolje napraviti "format c" i bok....jer je ionako nova instalacija Win7 gore... I da......imam bas svaki update instaliran, osim onoga za jezik sto mi ne treba. No cak sam citao da kada tih 100 mb prosiris na 500 mb da opet zna biti problema..tako da ne znam sta da radim sada!? Da se hebem sa time ili da jednostavno napravim "format c", obrisem tih jadnih 100 mb i imam backup kao svi normalni ljudi. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1023 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
odradi tih 100mb, mislim instalacija je cca 30min, a nisi jos sav soft install, a mozda i jesi neznam trenutno. Probaj opaliti W7 nanovo i stavi tih 100mb (iako mislim da kod instlacije cak i nemozes krenuti dalje ako ti neda tih 100mb nesjecam se sada), jer ja sam isto prvi put kad sam stavljo w7 sebi obrisao ali sam si napravio bananu kod vracanja fajlova i vise steta napravio nego koristi, ali nemora biti da je to utjecalo na to. @TomG ajd mi samo malo bolje pojasni sta ti neradi mjuza, filmovi...malo imas-malo nemas 5.1? malo mi opisi problem pa cu ti mozda i moc pomoci.
![]() |
#1024 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
instalacija adsl-a
radi se o aceru 7740g, i windows 7 64bit. dakle kad sam provo instalirat prvi put upoce mi nije dalo da pokrenem instalaciju adsl-ovih drivera koje sam dobio na cdu kad sam kupovo adsl. nakon sto sam nadodao nekih drugih drivera za druge stvari na laptopu taj dio je magicno proradi al je opet usred instalacije stao i javio mi da je instalacija neuspjela, kad sam proavo opet instalirat uopce nie reagirao na komandu da krene instalacija, cak mi je davao error da disk nije unutra, iako se uredno otvorio preko auto-runa :S jel moguce da su ovi problemi jer driveri na cdu nisu kompaktibilni sa win7? posto je ovaj cd od prije 4-5 godina ono kad je tek krenuo adsl u nas. i ako netko zna odakle bi mogao skinut drivere koji su kompaktibilni sa win7. puno hvala unparijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() Prilikom instalacije Win7 nemoguce je bilo instalirat OS bez da se napravi ta mala particija od 100 mb....znaci ako je ne napravis, nema instalacije OS-a....bar kod mene. Nakon toga sam ipak nastavio instalaciju (i naravno tu je bila i ta particija od 100 mb)te sam sa Easeus-om napravio na drugom, praznom HDD-u od 1 TB particiju za Win7 i jos dvije za podatke tako da ne moram nista prtljati po particijama kada instaliram OS. Sve hardove sam istekao iz maticne, osim naravno harda na kojega ce ici Win7 x64 te kada sam dosao do dijela da odaberem particiju za instlaciju OS-a sve je proslo ok i bez "nametanja" neke particije od 100 mb koja je ocito bug sve dok to ne srede kako treba....jer taj se problem vuce vec dugo vremena i ne mogu vjerovati da to kroz update nisu rijesili. ![]() Znaci trebalo je samo prije instalacije OS-a "pripremiti" HDD i tek onda instalirati Windowse. ![]() Kod mene je bio problem sto sam uvijek Win stavljao na novi HDD pa sam particije radio prilikom instalacije...sto ocito nije bila pametna ideja. Uglavnom.....cijeli dan potrosio na to, ali sam barem napravio sada "reda" na kompu i medu podacima i najvaznije je da napokon radi famozni backup. Da mi backup nije vazan, ne bih se zamarao sa time ili bih ostao na Acronisu koji je napravio bez imalo muke backup, ali sam se navikao na ovaj backup jer mi nema smisla instalirati neku aplikaciju ako vec ona u Win radi sasvim ok za moje potrebe tj. sada radi. Zanimljivo je da u "beta" verziji koju sam imao skoro do samoga kraja nije nikada bilo nikakve greske prilikom backupa i taj isti me "spasio" par puta te sam toliko hvalio taj backup da bi na kraju sa krajnjim proizvodom nesto zeznili. ![]() Prije toga sam naravno probao jos neka rijesenja sa neta, ali kod mene ne rade i zato sam se odlucio to sve po "zdravo seljacki"....no sada bar sve radi kako treba. Eto...i to bi bilo to....uf kako zanimljiva prica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 | |
Premium
|
Citiraj:
@win32 jesi se umorio dok si to tipkao ![]()
![]() |
![]() |
#1027 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Unallocated space se ne može nikako riješiti, imao sam taj problem ![]() ![]() Probao sam i sa linuxsima možeš obrisati particiju pa čak i formatirati disk iz windowsa ali prilikom ponovnog dizanja windowsa opet se pojavi 100Mb Unallocated space (u mom slućaju 200 ![]() Riješio sam to da sam ponovo instalirao windowse ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
EMP moderator
|
Gdje se napravi? Mislim, instalirao sam 7-icu na ne znam koliko PC-a i prvi puta čujem za to...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1031 |
Premium
|
ja sam napomenio na 200 GB (ne system restore 100mb). evo primjer kako to kod ovog tipa izgleda http://blogs.technet.com/blogfiles/a...ated_thumb.png kod mene je bilo 200 GB i nisam znao rijesiti to, ovo se moze smatrat OT ali isto tako je doslo od problema s W7 (tj. u kombinaciju dvaju OS-ova). Meni je jedini nacin bio da sam popusil 300gb podataka a ostalih 300gb sam prebacio na HDD, koji sam posudio. I formatirao sam nanovo taj jedan HDD.
![]() |
#1032 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#1034 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Formatiraj disk prije instalacije sa nekim trećim softverom, partišnmeđik i sl., ja sam to sebi napravio sa ovim http://gparted.sourceforge.net/ (bazirano na ubuntu podržava dosta formata uklj. i NTFS) i radi. skidaš ovaj gparted live, zapržiš na cd, butabilan je glega ga šta je lep u jednom komadu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
EMP moderator
|
Ne treba nikakav "treći softver" za to, sve se može instalacijskim DVD-om, pisalo se već o tome...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Premium
|
ja jos uvijek imam problema sa aeroom. Naima prijasnji problem, znači kad mi je Fbook chat u mozzili prebacivao u clasic mode je zamjeni novi problem. Onaj prijašnji sam rijesio tako sto sam instalirao novu mozillu, 3.7a i sad sve radi ok.. Danas idem gledati neki film i vidim da mi nesto steka reprodukcija i slike i zvuka. Ono, kao zapinje. Ponovo instaliram KMplayer i sad mi svaki put dok ga pokrenem prebaci u classic mode? Ima netko neko rijesenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Tebe yebu driveri i aplikacije koje nisu u stanju skužiti kad overlay slomi Aero, pa ti svaki put prebaci u classic mod. Bilo je već riječi o tome i ako se ne varam Gabre je imal sličan problem s playerom. Makar nije stvar samo u playeru, može biti bilo koja aplikacija za koju se autori nisu potrudili složiti sve kak spada. Ovak ti player "zaključa" overlay samo za sebe i ostale aplikacije se mogu slikati. Primjera radi, PowerDVD je jedno dulje vrijeme imal non-stop u opcijama složeno da automatski gasi Aero svaki put kad se pokrene neki video materijal, pa su se ljudi žalili i u novim verzijama je to riješeno i ljudima se sad u opcijama nudi "kvačica" pomoću koje slože dal da PowerDVD gasi Aero ili da Aero ostaje aktivan. Pošto je cijeli Vista i Windows 7 destkop, tj. Aero na leđima grafičke kartice, takvi problemi se non-stop vrte po forumima i netu općenito. Pogledaj dal nVidia ima kakve drivere koji riješavaju gašenje Aero sučelja, neovisno o aplikaciji, a ako nema ništ slično, pregledaj u opcijama playera sve kaj ima veze s overlayom. Ili zgasi Aero, pa si miran. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1041 |
Premium
|
srale jednostavnije ti je otici na forum KMplayera (registracija 3min, pisanje posta 5min) i vjerujem da ce ljudi vec rijesiti problem, ja imam u TC UP-u KMplayer i konstanto mi je to radio, nije mi se dalo to cackati instlirao VLC i slozio mu postavke za 35sek i nikakve brige. Ako si prisiljen (jel ak si naucio na KM, onda progooglaj mal, ako pak nisi VLC instaliraj pa si vidi kakav ti je) EDIT: evo ja sam si rijesio problem otvoris KMplayer stisnes F2 >> nadjes "video processing" samo klikni na njega, gore ce ti se pojaviti tab "rendered" i ja sam unutra podesio ovakve postavke ![]()
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 16.03.2010. u 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1044 |
Moderator
|
![]() |
#1046 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Pozz ljudi, imam problem win mi nece prepoznat przilicu makar ju bios pepozna , u device menageru ju nemogu nac, probo sam mijenjat kablove i nece( ista przilica radi na drugom kompu isto sa win7 ). Ima netko neki prijedlog kak da rijesim to? Inace przilica je spojena ide kablom. Ispricavam se ak sam fulo temu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
|
![]() |
#1048 | |
Premium
|
Citiraj:
probaj otvoriti device manager i tamo di pise tvoje ime kompa, desni klik i scan for new hardware (mozda pomogne no cisto sumnjam ako ti ni nakon restarta neuhvati przilicu)
![]() |
![]() |
#1049 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ima li igdje kakvo rješenje za drivere za Creative Live! 5.1? oni kxdriveri rade, ali zvuk pucketa na njima prvih par minuta reprodukcije... čim promijeniš pjesmu, ili ti dođe ne znam, poruka na skype, zvuk nakon toga pucketa par minuta... tako u svemu... ako slušam muziku, ne smijem ni pojačati, jer mi počne onda pucketati par minuta... pa prestane.... pa počne samo od sebe... pod winxp zvučna radi besprijekorno već godinama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Premium
|
naisao sam ti na ovaj link koji ti je za vistu, ali vjerujem da sljaka i na w7 http://www.aeonity.com/david/creativ...vista-download
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|