|
![]() |
#991 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
da podijelim iskustvo u sk vemilu. osim ostalih komponenti, najzesce kad je doslo napajanje. lik: koje cete napajanje? ja: fortrona 350W lik: za koju grafu? ja:1950GT lik i drugi lik sa strane isto prodavac u isti glas: ma, to je preslabo, treba minimalno 400W napajanje! nikako slabije! ja zbunjen gledam u njih i ne mogu vjerovati. pitam ih da donesu fortona 350W, donese lik i ja gledam tehnikalije, pa mi ipak malo prejako. on meni donio 400W. ja opet: pa, jel imate 350W fortrona? jer bi ja ipak njega, 400W ne trebam a ipak je 90kn jeftinije. lik: zao nam je, ali imamo samo 400W fortona ![]() i secer na kraju, graficka. lik: koju cete grafiku? ja: 1950GT peak lik gleda, gleda po cjeniku, po skladistu, i ko iz topa: nemamo ju tu u sisku, ali ima u zagrebu! ja pogledam frenda i skoro mu kazem ajmo odavde u pm........ tu krene lik prodavati: jeste zainteresirani za koju drugu graficku? ja: ok, sto nudite do 500 kuna (jer je taman toliko ostalo do budgeta= lik: evo, imamo izvrsnu graficku karticu - 3650 sa 512 ddr3 za samo 580 i nest kuna. ja opet zbunjeno gledam, i kazem alo, to je slabija a skuplja kartica. i gledam i nista nema od izbora. kad odjednom skoci onaj drugi lik, i upadne: koju trazite karticu? - 1950GT peak. imamo ju tu na lageru, sad cu ja po nju, sacekajte. opet zbunjen i jos vise nepovjerljiv. pogledam ovog prvog lika prevaranta, kako bi mu samarcinu odvalio u tom trenutku, majmunce od cca 20-22 godine i genije jer radi kao prodavac informaticke robe....... i pobere frend kutije poslije 5 popodne (imaju dvokratno vrijeme, mi bili prijepodne), i dode kod mene sa svim. slozim sve, upalim komp, upadnem u bios i nakon 2-3 minute - crni ekran. vrisnula graficka, otisla regulacija, opcenarodno veselje i salva psovki upucenih vemil-u. on ujutro odmah u vemil, ovi ga ispituju da kako se to moglo dogoditi, to im je prvi slucaj, to je njima cudno cudno, kako to da je graficka riknula u garancijskom roku ![]() da bi mu bez ikakve provjere dali novu istu 1950GT peak ![]() koja sada radi kako treba. to im je isto vjerovatno cudno.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() ![]() ![]() "Gospodine kokica" ![]() S jednog drugog foruma:
"znaci ovako, ja sam stavio u svoj PM poruku kako bi trebao nekog ko se dobro kuzi u racunala, tocnije graficke. Nakon nekog vremena javi mi se covjek, za kojeg neam pojma koje, i kaze kako on zna direktora nabave u vemilu, te da ce mi on pomoc. ugl, pogledajte sami. inace, msn od covjeka sam, nazalost, zaboravio pribiljezit :/ ako neko zna kako to dobit, nek mi javi (nije mi na listi)." ![]() ![]() ![]() "Gospodine kokica" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1000 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tako se ponašaju direktori svemira ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1008 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
OMFG a koji talent. mora da drka na radnu knjizicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
OMFG, citam i ne vjerujem, kakav choban... pravo olicenje Ve-mila (bio ili ne bio povezan s Vemilom)... sad kad se zutara od tiska dokopa ovog ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
EDIT: shvatio, to sam i mislio al nek. Ovaj iz vemila je zakon, da je meni on bio na msn al bi ga podhebavo.
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 05.08.2008. u 22:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() 2600xt da je sad puno bolja od 3650, nije. manje grijanje i opcenito jeftinije jesu, ali razlike u igrama su male. kako god, nije u redu da, kada dodes nesto kupiti, i zelis bas to - da ti se uvaljuje nesto drugo. zar ne? ps nije da ne vjerujem anandtech-u, ali kad sam probao i vidio iz prve ruke.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Direktor a visi na msn-u - nekak mi to ne drzi vodu ... uglavnom , jos jedan dokaz moje teorije - u vemil ne idem pa makar bila jedina trgovina ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Premium
|
Trebamo nekak doci do njegovog msn-a i ispitivat za proizvode i valjat se od smijeha.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|