|
|||||||||||
|
|
#991 |
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
da podijelim iskustvo u sk vemilu. osim ostalih komponenti, najzesce kad je doslo napajanje. lik: koje cete napajanje? ja: fortrona 350W lik: za koju grafu? ja:1950GT lik i drugi lik sa strane isto prodavac u isti glas: ma, to je preslabo, treba minimalno 400W napajanje! nikako slabije! ja zbunjen gledam u njih i ne mogu vjerovati. pitam ih da donesu fortona 350W, donese lik i ja gledam tehnikalije, pa mi ipak malo prejako. on meni donio 400W. ja opet: pa, jel imate 350W fortrona? jer bi ja ipak njega, 400W ne trebam a ipak je 90kn jeftinije. lik: zao nam je, ali imamo samo 400W fortona ![]() i secer na kraju, graficka. lik: koju cete grafiku? ja: 1950GT peak lik gleda, gleda po cjeniku, po skladistu, i ko iz topa: nemamo ju tu u sisku, ali ima u zagrebu! ja pogledam frenda i skoro mu kazem ajmo odavde u pm........ tu krene lik prodavati: jeste zainteresirani za koju drugu graficku? ja: ok, sto nudite do 500 kuna (jer je taman toliko ostalo do budgeta= lik: evo, imamo izvrsnu graficku karticu - 3650 sa 512 ddr3 za samo 580 i nest kuna. ja opet zbunjeno gledam, i kazem alo, to je slabija a skuplja kartica. i gledam i nista nema od izbora. kad odjednom skoci onaj drugi lik, i upadne: koju trazite karticu? - 1950GT peak. imamo ju tu na lageru, sad cu ja po nju, sacekajte. opet zbunjen i jos vise nepovjerljiv. pogledam ovog prvog lika prevaranta, kako bi mu samarcinu odvalio u tom trenutku, majmunce od cca 20-22 godine i genije jer radi kao prodavac informaticke robe....... i pobere frend kutije poslije 5 popodne (imaju dvokratno vrijeme, mi bili prijepodne), i dode kod mene sa svim. slozim sve, upalim komp, upadnem u bios i nakon 2-3 minute - crni ekran. vrisnula graficka, otisla regulacija, opcenarodno veselje i salva psovki upucenih vemil-u. on ujutro odmah u vemil, ovi ga ispituju da kako se to moglo dogoditi, to im je prvi slucaj, to je njima cudno cudno, kako to da je graficka riknula u garancijskom roku ........da bi mu bez ikakve provjere dali novu istu 1950GT peak ![]() koja sada radi kako treba. to im je isto vjerovatno cudno.......... |
|
|
|
|
|
#992 |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Gusim se kof, kof xD"Gospodine kokica" ![]() S jednog drugog foruma:
"znaci ovako, ja sam stavio u svoj PM poruku kako bi trebao nekog ko se dobro kuzi u racunala, tocnije graficke. Nakon nekog vremena javi mi se covjek, za kojeg neam pojma koje, i kaze kako on zna direktora nabave u vemilu, te da ce mi on pomoc. ugl, pogledajte sami. inace, msn od covjeka sam, nazalost, zaboravio pribiljezit :/ ako neko zna kako to dobit, nek mi javi (nije mi na listi)." ![]() Gusim se kof, kof xD"Gospodine kokica" ![]() |
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
OMFG a koji talent. mora da drka na radnu knjizicu ![]() |
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
OMFG, citam i ne vjerujem, kakav choban... pravo olicenje Ve-mila (bio ili ne bio povezan s Vemilom)... sad kad se zutara od tiska dokopa ovog ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#1014 | |
|
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
EDIT: shvatio, to sam i mislio al nek. Ovaj iz vemila je zakon, da je meni on bio na msn al bi ga podhebavo.
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 05.08.2008. u 23:14. |
|
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
|
|
|
|
|
#1018 | |
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
. ili ne? jer sam imao oba kompa prakticki dva-tri dana u sobi, i malo zavrtio igre. sve stoji za 3650 da je ok grafa, nisam ja nista rekao, ima i na linksu mali review koji sam napravio. ali kada sam zavrtio cod4, krajsis (iz znatizelje, ne iz igre), stalkera, na oba kompa (a inace, na ovome sa 1950GT je bio slabiji procesor - 2GHz VS 2.4GHz po jezgri x2, identicne MB i 2GB rama), ovaj sa 1950GT je puno bolje disao i vrtio. sto da ti kazem, kad je tako ispalo. i to bas za cod znam da je na 1950GT oko 60-70 fps, na 3650 oko 50.2600xt da je sad puno bolja od 3650, nije. manje grijanje i opcenito jeftinije jesu, ali razlike u igrama su male. kako god, nije u redu da, kada dodes nesto kupiti, i zelis bas to - da ti se uvaljuje nesto drugo. zar ne? ps nije da ne vjerujem anandtech-u, ali kad sam probao i vidio iz prve ruke.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Direktor a visi na msn-u - nekak mi to ne drzi vodu ... uglavnom , jos jedan dokaz moje teorije - u vemil ne idem pa makar bila jedina trgovina ... |
|
|
|
![]() |
|
|