|
![]() |
#992 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Nema nikakvog razloga da te hebe po serverima. Nije to nikakav crack ili neka ilegalna điđamiđa. To je jednostavno mpdata fajl nekog tipa koji je malo duže visio na netu i otključao to sve. Svi mi bi to otključali kad tad. Neki prije neki kasnije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#995 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() BTW jel tko uspješno prebacivao mpdata fajl iz nekog razloga (reinstal wina) i da sve radi?
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Spremis si tu datu jer ju mozes samo ti koristit posto imas orginal . Nikome nemozes dati niti primiti,jerbo je vezan za key. |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Nije mi samo jasno kako moj lik može uopće hodati. Nosim teško naoružanje RPD, M60 i 2 RPGa plus nekoliko bombi. ![]() Uglavnom probijam bez beda 2 zida. Tako da nema smisla da se skrivate. Budite junaci i jurišajte prema meni. ![]()
![]() |
![]() |
#1000 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma na amdejca treba ili bombom ili snipom, ako si na pol kilometra od njega, a vidio te, ni bog te neće spasit od onog topa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1001 |
R.I.P Mitzek
|
ja cu rankove polako sam zasluzit.... m60 a? ma probo sam ali malo sam lagan pa me nosi..neprecizan sam... m4 mi ljepse lezi... ![]()
![]() |
#1003 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Fenomenalna igra. ![]() Samo ime jednu preveliku manu... Na trecoj razini tezine (sada neznam kak se zove) sam presao za 7 sati... Kao sto je vec recenom, igra je fenomenalno optmizirana, na mojoj konfi, pri 1152*864, sve na normal, sve uključeno, sa 2xAA stalno se vrti na 40ak. Nikada mi nije palo ispod 30 FPSa
![]() |
#1004 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Igra je odlična jedan od rijetkih FPS-ova koji me je u zadnje vrime uspija vezat za comp 2-3 sata bez prestanka.Pošto ste rekli da je single dosta kratak igram ga na na najtežem nivou i dosta je zaheban.Mučija sam se na onoj misiji za izaći iz Černobila ajme,nikako ekipa da dođe da nas izvuče.Još malo pa eto me na multiplayeru. ![]()
![]() |
#1005 |
Ex-Gastarbajter
|
ja nisan SP ni upalil, samo MP gruvam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
imam jedno pitanje... možda ću ispasti glup, ali svejedno... da li se MP može igrati na "besplatnoj" verziji igrice? jer svaki put kad pokrenem MP i izaberem neki server samo mi nešto odbrojava i napiše nešto u stilu "server timed out" ili "wrong key" i izbaci me van na glavni ekran... Zadnje izmijenjeno od: zozo10k. 19.11.2007. u 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#1016 |
Neradnik
|
Ja ti dam svoju datu i ti ju stavi u svoj profil i neces moci pokreniti jer ti isto moram dati i cd key. Znam jer sam djelio vec no bez cd keya nemogu,moram im i key dati. Sad mozda su nasli nacin kako napraviti da ti radi bez key-a ,no ja znam da bez njega neide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam već dva puta popušio. Isti CD key isti nick, a data je svaki dan sejvana. Kad se je zblesirala pokušao sam vratiti, ali nije išlo. Dva puta sam popušio lvl 17, sad sam 42.
![]() |
#1018 |
Neradnik
|
Spremi si tu datu ,jer ako odes na unranked server sve nestane. Ak uzimas od nekog datu ,upisujes prvo key pa onda datu zaljepis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Ex-Gastarbajter
|
samo da pojedem i dolazim ili na zečeke (sumnjam da ima mjesta) ili na španjolce ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|