|
![]() |
#991 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Rijeka se pokazala dobrom u europi ali mi je to sve nekako u magli pa nisam htio da ispadnem Glup.Jebote prošlo je skoro 8godina. Hajduk sam mrzio oduvijek i po meni zaslužuju 2 Ligu,fali im Srca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#992 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
I ni ja ni admin te nećemo više upozoravati. Kaj se tiče ostalog-a pogotovo tvog pametovanja da "pravila ovog foruma nisu realna i svjesna vremena u kojem svi mi zivimo,od istine se ne moze pobjec i ne mozemo se pravit glupi,gluhi i slijepi i zabranjivat rasprave o korupciji i kriminalu opcenito," ...tebi nitko ne brani da budeš svjestan vremena u kojem živiš, ne moraš se praviti glup, gluh i slijep, i šutiti o kriminalu i korupciji. Ali ne na hardware forumu. Nađi si lijepo forum sa politikom pa piši koliko hoćeš. Učlani se u neku stranku pa mjenjaj svijet-nitko ti ne brani. Nama koji smo tu u većini PCE služi za odmor od politike i ostalih sranja, tu pričamo o hardu i softu, kompovima i igrama. Meni je osobno važnije da ovdje forumaš dobije info ako ima problema sa kompom nego tvoja tuga prevelika zašto se tebi jadnom prigovara zbog kršenje pravila foruma. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#993 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ako se i mi ostali možemo suzdržati od takve spike-nisi ni ti iznimka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#994 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#995 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() http://img383.imageshack.us/img383/7430/untitled7cn.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#996 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ali ga ne zanima. Od sada samo brišem i banam, nekima sam pisao i mailove i slao PM-ove pa ih boli kita za pravila. Kome je važnije laprdanje o politici nego pravila foruma (hardware foruma) ni ne treba biti na PCE. Ne brine njega politika i korupcija-njega smeta kaj sad njemu tu netko sere i brani da piše kaj hoće... Ima tu na PCE zanimljivih ljudi, kad netko postavi pitanje o problemu pola ih šute ko pizde ili mu napišu nek gugla a kad treba o politici odmah se piše polametarski post... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
nisi smjeo imati salove,transparente na tekmama nista sto je bilo na navijackoj tribini,kad god su mogli srali su i kurcili se i oduzimali sve u dosta slucajeva,jesi bio kad na gostovanju? pa da vidis kaj se prozivljavalo tamo,sjecam se jednom prilikom na maximiru na istoku dizao se transparent dinamo svetinja,opca sora na stadionu zbog toga i one specijalne kornjace su tako dobile batina da su se povukle samo s tribine,pa kad su dosli macka traziti na otvaranju sjevera kade su uletili i poceli raditi sranja na cijeloj tekmi,tukli su sve oko sebe i nista opet pedala s tribine,frajer uletava s pendrekom i trebu sora - pa ti reci jel to normalno,pa transparent volim te mama al ne vise od dinama,ima takvih slucajeva jako puno,ja idem na tekme pod to podrazumijevam gostovanja isto vec oko 10 punih godina,svaka tekma dinamo je moja,tada nam je jedino badel rukometni klub prvi dopustio da sve dinamovo unosimo u dvoranu,mozda si derbi igrac pa dodjes pogledat tekmu,tada se nevidi nista,caki i cijeli vrh su slali organe reda na nas to se zna,a i zna se ko je tada bio u klubu,e od te cijele ekipe samo je ostao vrbanovic,eto ti cinjenice crno na bijelo.
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 01.05.2006. u 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Super Moderators
|
Tko mi još jedamput spomene tu na PCE Canjugu dobit će malo "deblju banančinu" O tom liku ne želim više vidjeti ni slova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1000 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
jednom dobio . a par puta bjezao . ali dobro . ono za dinamo svetinja na istoku na finalu kupa - bio 2 reda iznad , ali dobro prosao . i btw. jer mozes nabaviti taj dvd ? cuo sam o njemu , ali nigdje da ga nabavim . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1001 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1002 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1003 |
You'll Never Walk Alone
|
odi u udrugu i tamo imas za kupiti vol 1 dvd dodje 80 kn, ja ga imam odlican je,sad ce izaci vol 2,takodjer imas dvd dinamo-zvezda za kupiti u udruzi,isto je odlicno napravljen,imas i cd s navijacima u izvedbi ira benda,postoji i film bbb koji imam na kazeti koja je posudjena,a na njoj je i svlacionica s knjazom o bbb isto bi napomenuo da je film jebeno dobro napravljen al je bio zabranjen od spominjanih osoba na ovom forumu isto tako i svlacionica super napravljena,predstava kazalisna "dobrodosli u plavi pakao" najludja predstava koju sam vidio ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 01.05.2006. u 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 | |
Udaram Ljude Za Pare
|
Citiraj:
I kad gledam taj nogomet samo se živcirm. Svijetska prvenstva,i lige prvaka ostalo me ne zanima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Zastave naše viju se u zraku,DINAMU u čast,u slawu prwaku... Swe je recheno...jupiiiiiiiiiiiiiiiii...ae pozzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Hejter
|
Bosnjak , i to je to . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Hejter
|
Previse su kup slavili . a i nisu ni oni strojevi ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Mihael Mikić je još u Kaiserslauternu? Nisam za njega "čuo" otkad je otišao iz Dinama (dok ga Vela u prijenosu nije spomenuo)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() AL hebote, njega su šetali po svim pozicijama u Dinamu, od napadača do beka, jedino još na golu nije stajal... ![]()
![]() |
![]() |
#1013 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
hahah...kako se Modrić ljutio dok je Edi driblao golmana...: roller : btw, 1/3 penala dosuđenih za Varteks u pola sata igre...želi li ovaj sudac više ikad suditi u hnl-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Mislim da nebu sudio kao i onaj iz finala kupa ![]()
![]() |
#1015 |
Hejter
|
tesko je reci nesto pametno kad dinamo dobije sa 5:3 a najbolji igrac je golman . da nije turinu islo , mislim da je moglo biti i drugacije . ali obrana varteksa - opasan propuh a i golman jos ni nema dlake po licu , nije los ali dosta nesigurnosti kod prvih pogodaka . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Udaram Ljude Za Pare
|
Dinamo-Hajduk. Prognoza za današnju utaknicu 2-0 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
DINAMO-HAJDUK 1:0 dinamo sampion ![]()
![]() |
#1019 |
You'll Never Walk Alone
|
i ja bum nadodal - IZADJITEEEEE NA BALKONEEEE POOOZDRAVITEEEEE ŠAMPIOONEEEE DINAMOOOOOOO DINAAAMMMOOOOOO!!!!!
![]() |
#1020 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Nego jel si bio gore il dole??
![]() |
|
|
Oglas
|