Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.05.2006., 11:40   #991
teofil
Udaram Ljude Za Pare

teofil's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Zaboravljas Rijeku i Europu,zadnja 2 puta su mogli izbacit puno jace,Celta de Vigo,Gencerbirligi,pa se sjetimo kad su zabili 5 komada 98' ili 99' u gostima nekim strancima,nikad se nismo posramili,uvijek smo mi bili ti nadomak senzacije...upravo zato izdvajam rijeku i dinamo,dinama zbog milijunskih igraca,rijeku zbog dobrih igara u europi,pogotovo nakon ove sezone,jedne od najboljih
A hajduk,nema smisla trosit rijeci...
ali ajde,neka dinamo osvoji ligu prvaka,rijeka kup uefa i ja sam zadovoljan
Da imaš pravo zaboravio sam spomenuti da su mi Rijeka i Dinamo 2 Najjača i najkvalitetnija kluba kod nas.Rijeku nisam nikada pratio toliko ali za Dinamo sam navijao od malih nogu.Jer ovaj naš gradski Klub(Marsonia) prodaju svake sezone.A i ja bi da sam na položaju
Rijeka se pokazala dobrom u europi ali mi je to sve nekako u magli pa nisam htio da ispadnem Glup.Jebote prošlo je skoro 8godina.
Hajduk sam mrzio oduvijek i po meni zaslužuju 2 Ligu,fali im Srca
teofil je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2006., 11:54   #992
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
S obzirom na godine,covjek bi rekao da zivis u oblacima,a ne u Hrvatskoj,who the fuck is "policija"??I sta oni mogu Mamicu??Oni ne mogu nista bilo kojem slicnom tipa "Mamic",a hvala bogu takvih je puno,pogotovo u nogometu.Policija plese kako Mamic&Co sviraju,mislim da pravila ovog foruma nisu realna i svjesna vremena u kojem svi mi zivimo,od istine se ne moze pobjec i ne mozemo se pravit glupi,gluhi i slijepi i zabranjivat rasprave o korupciji i kriminalu opcenito,kao ovdje se raspravlja o nogometu i sportu,sporta nema a nogomet je u ovom slucaju zrtva.
Ti si kredite kod admina i moderatora potrošio davno.
I ni ja ni admin te nećemo više upozoravati.

Kaj se tiče ostalog-a pogotovo tvog pametovanja da "pravila ovog foruma nisu realna i svjesna vremena u kojem svi mi zivimo,od istine se ne moze pobjec i ne mozemo se pravit glupi,gluhi i slijepi i zabranjivat rasprave o korupciji i kriminalu opcenito," ...tebi nitko ne brani da budeš svjestan vremena u kojem živiš, ne moraš se praviti glup, gluh i slijep, i šutiti o kriminalu i korupciji.

Ali ne na hardware forumu.

Nađi si lijepo forum sa politikom pa piši koliko hoćeš.
Učlani se u neku stranku pa mjenjaj svijet-nitko ti ne brani.

Nama koji smo tu u većini PCE služi za odmor od politike i ostalih sranja, tu pričamo o hardu i softu, kompovima i igrama.

Meni je osobno važnije da ovdje forumaš dobije info ako ima problema sa kompom nego tvoja tuga prevelika zašto se tebi jadnom prigovara zbog kršenje pravila foruma.
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.05.2006., 12:00   #993
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor replace
drito to,taj canjuga je smrad kakvoga nema na svijetu nigdje,dupelizac i ljigavac obicni,mater mu jebem kad je bila croatia otimali su salove dinamove i sve sta je bilo dinamovo na tekmama,slali muriju na nas sve zivo radili da zabrane to ime i nisu uspjeli,izasli smo jos jaci iz svega,navijali smo toliko godina za klub koji nije postojao i nisu nas uspjeli utisati,sve vece svjetske navijacke grupe su nam pruzale potporu u borbi,i onda na kraju kad se dinamo vratilo kao ime canjuga se pravi pametan i prica kako je on to od pocetka htio picka sugava,ja neznam koja bi navijacka grupa uspjela to sve istrpiti i zato sam ponosan kaj sam purger!! bbb forever!!
Mislim da sam tebe već upozoravao zbog riječnika.
Ako se i mi ostali možemo suzdržati od takve spike-nisi ni ti iznimka.
Staro 01.05.2006., 12:38   #994
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor teofil
Da imaš pravo zaboravio sam spomenuti da su mi Rijeka i Dinamo 2 Najjača i najkvalitetnija kluba kod nas.Rijeku nisam nikada pratio toliko ali za Dinamo sam navijao od malih nogu.Jer ovaj naš gradski Klub(Marsonia) prodaju svake sezone.A i ja bi da sam na položaju
Rijeka se pokazala dobrom u europi ali mi je to sve nekako u magli pa nisam htio da ispadnem Glup.Jebote prošlo je skoro 8godina.
Hajduk sam mrzio oduvijek i po meni zaslužuju 2 Ligu,fali im Srca
Celta de Vigo i Gencerbirligi nisu bili tak davno,za celtu se ne sjecam tocno kad,a ove turce su skoro deklasirali tek nedavno,2-3 godine,mozda manje :burn:
Staro 01.05.2006., 12:43   #995
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Ok,sve stoji,ali ovo je svastara ako se ne varam...Uostalom,sam si krenuo u raspravu MAMIC-POA,i kolegijalno je zavrsio...smjesno
Evo ti slikovno

http://img383.imageshack.us/img383/7430/untitled7cn.jpg
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2006., 12:55   #996
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor Emissary
Ma pusti ga, sve on to zna.
Ali ga ne zanima.

Od sada samo brišem i banam, nekima sam pisao i mailove i slao PM-ove pa ih boli kita za pravila.

Kome je važnije laprdanje o politici nego pravila foruma (hardware foruma) ni ne treba biti na PCE.

Ne brine njega politika i korupcija-njega smeta kaj sad njemu tu netko sere i brani da piše kaj hoće...

Ima tu na PCE zanimljivih ljudi, kad netko postavi pitanje o problemu pola ih šute ko pizde ili mu napišu nek gugla a kad treba o politici odmah se piše polametarski post...
Staro 01.05.2006., 14:23   #997
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
nisi smjeo imati salove,transparente na tekmama nista sto je bilo na navijackoj tribini,kad god su mogli srali su i kurcili se i oduzimali sve u dosta slucajeva,jesi bio kad na gostovanju? pa da vidis kaj se prozivljavalo tamo,sjecam se jednom prilikom na maximiru na istoku dizao se transparent dinamo svetinja,opca sora na stadionu zbog toga i one specijalne kornjace su tako dobile batina da su se povukle samo s tribine,pa kad su dosli macka traziti na otvaranju sjevera kade su uletili i poceli raditi sranja na cijeloj tekmi,tukli su sve oko sebe i nista opet pedala s tribine,frajer uletava s pendrekom i trebu sora - pa ti reci jel to normalno,pa transparent volim te mama al ne vise od dinama,ima takvih slucajeva jako puno,ja idem na tekme pod to podrazumijevam gostovanja isto vec oko 10 punih godina,svaka tekma dinamo je moja,tada nam je jedino badel rukometni klub prvi dopustio da sve dinamovo unosimo u dvoranu,mozda si derbi igrac pa dodjes pogledat tekmu,tada se nevidi nista,caki i cijeli vrh su slali organe reda na nas to se zna,a i zna se ko je tada bio u klubu,e od te cijele ekipe samo je ostao vrbanovic,eto ti cinjenice crno na bijelo.

Member of PCE 100+kg demolition squad

Zadnje izmijenjeno od: undo. 01.05.2006. u 15:10.
undo je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2006., 14:30   #998
Jelc
Super Moderators

Tko mi još jedamput spomene tu na PCE Canjugu dobit će malo "deblju banančinu"

O tom liku ne želim više vidjeti ni slova.
Staro 01.05.2006., 15:22   #999
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Router
onda ocito nisamo isli na isti dinamove tekme dok je bio canjuga - sal sam nosio dosta puta nikad mi ga nitko nije uzeo i to sam isao na jug ili istok - od 96. hodam po utakmicama .
Ti očito nisi nikad dobio pendrekom, jel da si dobio nebi ovak pričao. Ako se želiš podsjetiti nabavi si dvd od boysa(vol.1).
Staro 01.05.2006., 15:30   #1000
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
jednom dobio . a par puta bjezao . ali dobro . ono za dinamo svetinja na istoku na finalu kupa - bio 2 reda iznad , ali dobro prosao . i btw. jer mozes nabaviti taj dvd ? cuo sam o njemu , ali nigdje da ga nabavim .
Router je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.05.2006., 15:30   #1001
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Celta de Vigo i Gencerbirligi nisu bili tak davno,za celtu se ne sjecam tocno kad,a ove turce su skoro deklasirali tek nedavno,2-3 godine,mozda manje :burn:
Zaboravio si Partizan, jest da je Rijeka izgubila, ali koreografija(bijelo plave trake sa stijena spuštene) i navijanje je bilo odlično. Bio sam na toj tekmi.
Staro 01.05.2006., 15:35   #1002
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Router
jednom dobio . a par puta bjezao . ali dobro . ono za dinamo svetinja na istoku na finalu kupa - bio 2 reda iznad , ali dobro prosao . i btw. jer mozes nabaviti taj dvd ? cuo sam o njemu , ali nigdje da ga nabavim .
U udruzi bbb ga možeš kupiti.
Staro 01.05.2006., 15:39   #1003
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

odi u udrugu i tamo imas za kupiti vol 1 dvd dodje 80 kn, ja ga imam odlican je,sad ce izaci vol 2,takodjer imas dvd dinamo-zvezda za kupiti u udruzi,isto je odlicno napravljen,imas i cd s navijacima u izvedbi ira benda,postoji i film bbb koji imam na kazeti koja je posudjena,a na njoj je i svlacionica s knjazom o bbb isto bi napomenuo da je film jebeno dobro napravljen al je bio zabranjen od spominjanih osoba na ovom forumu isto tako i svlacionica super napravljena,predstava kazalisna "dobrodosli u plavi pakao" najludja predstava koju sam vidio imas puno materijala o boysima samo se raspitaj,a udruga ti je u draskovicevoj 23,unutra mozes i pivicu popiti,a rekvizita ima toliko da boli glava neznas kaj bi kupio,sve odlicno napravljeno,postoje knjige krvavo plavo,bbb prvih 10 godina,sveto ime dinamo(nedavno izasla) al to je sve rasprodano u knjizarama pogotovo ove dvije tesko da ces naci,da neduzim tu su ti osnovne informacije a uskoro izlazi knjiga o bbb koju ces moci kupiti u udruzi,pisao ju je nas legendaran navijac o tome malo vise kad izadje...

Zadnje izmijenjeno od: undo. 01.05.2006. u 16:09.
Staro 01.05.2006., 21:15   #1004
teofil
Udaram Ljude Za Pare

teofil's Avatar

Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Ja stvarno kao da sam živio na Marsu zadnjih par godina: nono :
I kad gledam taj nogomet samo se živcirm.
Svijetska prvenstva,i lige prvaka ostalo me ne zanima
Staro 06.05.2006., 18:51   #1005
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Zastave naše viju se u zraku,DINAMU u čast,u slawu prwaku...
Swe je recheno...jupiiiiiiiiiiiiiiiii...ae pozzzz
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 06.05.2006., 19:47   #1006
Router
Hejter

Bosnjak , i to je to .
Staro 06.05.2006., 19:56   #1007
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

BRAVO DINAMO! BRAVO BOSNJAK!

rijeka spushila LOL...
Matesonik je offline   Reply With Quote
Staro 06.05.2006., 20:30   #1008
Router
Hejter

Previse su kup slavili . a i nisu ni oni strojevi ...
Staro 07.05.2006., 09:10   #1009
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Ma rijeka je svoje napravila,bodovno sve osigurala...kup je tu,a i neka kamen bude ispred hajduka,hajduk je u banani
Staro 08.05.2006., 21:34   #1010
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

: goood :
Matesonik je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2006., 21:42   #1011
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Mihael Mikić je još u Kaiserslauternu? Nisam za njega "čuo" otkad je otišao iz Dinama (dok ga Vela u prijenosu nije spomenuo)...
Mailman je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2006., 22:05   #1012
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Mailman
Mihael Mikić je još u Kaiserslauternu? Nisam za njega "čuo" otkad je otišao iz Dinama (dok ga Vela u prijenosu nije spomenuo)...
Je, nedavno je čak i dobio priliku trčkarat po terenu...al sve je to jad i bijeda...al valjda se čovjek išao tamo osigurat financijski

AL hebote, njega su šetali po svim pozicijama u Dinamu, od napadača do beka, jedino još na golu nije stajal...
Staro 10.05.2006., 17:28   #1013
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
hahah...kako se Modrić ljutio dok je Edi driblao golmana...: roller :
btw, 1/3 penala dosuđenih za Varteks u pola sata igre...želi li ovaj sudac više ikad suditi u hnl-u?
Mailman je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2006., 19:45   #1014
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Mislim da nebu sudio kao i onaj iz finala kupa dosudio je danas penal koji nije bio,a nije dosudio recimo dva penala koja su bila(povlacenje za dres i sad nisam siguran di je lopta pogodila corluku u rame ili donji dio ruke kod drugoga),bezveze mrlju bacio na sebe,a utakmica nije imala natjecateljsku draz uopce jer ni jednima ni drugima nisu bitni bodovi,dinamo je igrao preopusteno cijelu tekmu.
Staro 10.05.2006., 21:17   #1015
Router
Hejter

tesko je reci nesto pametno kad dinamo dobije sa 5:3 a najbolji igrac je golman . da nije turinu islo , mislim da je moglo biti i drugacije . ali obrana varteksa - opasan propuh a i golman jos ni nema dlake po licu , nije los ali dosta nesigurnosti kod prvih pogodaka .
Staro 13.05.2006., 17:28   #1016
teofil
Udaram Ljude Za Pare

teofil's Avatar

Dinamo-Hajduk.
Prognoza za današnju utaknicu 2-0
Staro 14.05.2006., 01:41   #1017
R.B.
Premium

R.B.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2006
DINAMO-HAJDUK 1:0 dinamo sampion
Staro 14.05.2006., 03:03   #1018
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Neznam kaj bi pametno napisao u rano jutro .. sam cu reci "Sjever pjeva gradu najljepsu baladu"

Zond je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 03:16   #1019
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

i ja bum nadodal - IZADJITEEEEE NA BALKONEEEE POOOZDRAVITEEEEE ŠAMPIOONEEEE DINAMOOOOOOO DINAAAMMMOOOOOO!!!!!

Staro 14.05.2006., 12:49   #1020
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Citiraj:
Autor Zond
Neznam kaj bi pametno napisao u rano jutro .. sam cu reci "Sjever pjeva gradu najljepsu baladu"
Upravo to
Nego jel si bio gore il dole??
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno