|
![]() |
#961 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() ![]() totalni kretenizam,doduše ubio nekog rakića poluvidljivog..itd itd..našao opaki mach..i amulet...ali ovi frostani me totalno živciraju,buuu : baad : .... Nemojte mi samo reć da je najbolji town portal loadat par sejvova prije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#969 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Eto ga, najnoviji official plug-in - Thieves Den: http://isohunt.com/download.php?mode=bt&id=11675180
![]() |
#970 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Evo, konačno se i meni posrećilo da uspijem othaklat par sati sa HDR+AA, izgleda jako dobro ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Super Moderators
|
Nisam isprobavao-samo sam naletio na to. bdw-da li je netko isprobao onaj beta patch? Ja sam ga skinuo ali nikak instalirati (ljenčina) |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Naletio sam na neki bezvezni qest pa sam zapeo i zanima me dali je ko u Chorol-u otisao do glupe grofice pa mu ona da zadatak da nađe neku debilnu sliku. Ja nasao bojice kod megea i onu sliku u tornju ali jos nista da bi ikoga mogao optuzit za maznjavanje slike pa help ako je to itko prosao
![]() |
#976 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#977 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#978 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#979 |
Premium
|
Neka mi neko javi kad se izlijeci od vampirizma jer je u ES3 Morovind bila jedna bolest koj kad si se od nje izlijecio digla ti je dosta atributa i dala ti resistant`s to poison i disease 100%
![]() |
#980 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Banned
|
..evo ja se vratio bash iz paradisea..sav sretan,dobio robu od marka kamorana : roller : ...tresnuo ga po tintari..okrunio martina za emperora kad eto sranje opet...50 vrata mi se negdje u imperijalu otvorilo jupi...: flyingey pa eto jelc...bitte pomagaj..probao sve..ali ne mogu onog prasca debelog crvenog šta tare sve pred sobom ubit...piše maybe Martin will know what to do...a ja umrem uvijek prije nego i uspijem doć do njega... ![]() kako su samo zakomplicirali taj main quest...a taman se izvukao iz onog sranja od iluzije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#982 | |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#983 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pa čitaj malo kaj ti piše na ekranu ![]() Valjda ti je u žaru borbe promaklo-i ja sam ih probao pet/šest puta potamanit pa ništa... Samo ti odvedi Martina unutra-on će se šorat sa njim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#984 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Dok se oni zmisle izdat službeni-pređeš igru tri puta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
The Dark Side of Moon
|
Jel zna netko kak se pređe ona misija za Thieves guild kod gray foxa,ono kad ti da onu strijelu i one cipele,naime dođe tamo di su oni slijepi monkovi i sad trebam dobit predmet a oni me uvijek otkriju kad se popnem gore
![]() |
#986 | |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Ja ljepo uživam u Quake 4 i 64 bitnom Far Cry-u.
![]() |
![]() |
#987 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Mene sad ni ne skuže kad prođem pored njih ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Rat je gotov, gate-ovi zatvoreni, Martin mrtav i neki čiča mi je naručil Imperial Dragon armor i rekal mi da dojdem po to za 2 tjedna (prosla su 2 tjedna) al nikak nemogu skontati di to moram otici po taj oklop
![]() |
#990 |
Banned
|
..ista stvar kod mene..sad mi je žao šta sam uopće main išao rješavati.. ma je,promaklo mi je očito jelc..: cheers2 ,uopće nisam čitao samo ono..magija puta negdje 10 i vozi..spell ovaj,onaj..staffom ih mlatnem...i hvala Bogu poginem..fino izgleda ovo sa zmajem..fora..još adaptive aa : roller : koji su uveli u 6.5 catalystima...sad i ja na 9800pro mogu to koristiti..jupi... ne uspori se cijela stvar mnogo šta je najbolje.. vidiš,sad je pizd..ja,šta nakon main questa...koliko sam skužio svi gateovi su se lockali hihi...ništa,sporedne questove rješavat treba..i cruisat po mapi sa konjem.. ![]() al taman sam fino crvenog prasca kresao sa goblin shaman staffom..jao jao.. i lik me zgazi..pa majčicu ti...: quake2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|