|
![]() |
#961 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Pa sam navigon sa mapama dosta uzme. A aplikacije su sve vece i vece, jos ako netko voli gejmati na mobitelu (nisam taj, no primjera radi...)... Ako se mobitel kupuje da bi se nakon par mjeseci preprodao i promjenio, onda mozda i ne treba ici na vise storagea. Ali ako se isti planira duze koristiti, 16GB je bacanje love. Jer kad tad ce dodirnuti taj limit, i onda slijedi griznja savjesti zasto nisam uzeo vise storagea.. ![]()
![]() |
![]() |
#962 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Hoce mi netko preporuciti neki kamera app za iphone u kojoj mozes rucno riktati shutter speed (nocno snimanje npr, mrak u sobi itd) Te za snimanje timelapsea. Po appstoreu sve neke.aplikacije po 10$ wtf |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Za video snimanje, MoviePro ili Hydra. MoviePro ima ručno podešavanje svega (uključujući i opcije za anamorphic ili dslr adapter), dok Hydra po defaultu ima dobar dinamički raspon. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Premium
|
A i u tom slucaju imas bonove koje lako kupis online. Osobno koristim bonove jer imam USA account, a nemam USA karticu ![]()
![]() |
#970 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
na njuškalu neće do božića takva cijena bit, nema nti jednog jedinog ![]() e sad hoce li neki od navedenih dućana imat kakve popuste uskoro ili nekakve kupone za kupovinu, Ag008 di si? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam koristio FreeMyApps, ali moraš imati us račun za to, preko 300$ aplikacija kupljenih. OP3 Tapatalked |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#974 | |
Premium
|
Citiraj:
Pogledaj recimo najnovije Lenovo laptope, kao i macbookove. 128gb je osjetno sporiji od 512gb recimo. Ista stvar je i na samsung mobitelima, htc, itd.
![]() |
![]() |
#975 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
samo zelim neku faking free aplikaciju koja moze dati shutter speed duzi od sekunde. Pa jel toliko apple store osao k vragu da sada svi traze novce za svakakvo smece od aplikacija. Iznenadio sam se kad sam vidio da se sada uredno trazi po 5-710 dolara za random bezvezne aplikacije. Prije 3-4 godine, valjda jako jako rijetki appovi su bili vise od doalra, a 7 ili 10 dolara se smatralo bezobrazno skupim i stvarno su rijetki appovi toliko kostali (uglavnom navigacije i slicno) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Premium
|
Apple store nije u kurcu radi toga, vec je bas radi toga odlican store. Hrpa odlicnih, ali stvarno odlicnih aplikacija koje se primarno rade za iOS, ili pak nerijetko i jedino za iOS. Bas zato jer kao developer mozes zaraditi. Pricam i iz osobnog iskustva. Za takvu vrstu aplikacije ti na zalost ne mogu pomoci, jer takve stvari osobno ne koristim ![]()
![]() |
#977 |
Lika u mom srcu
|
ne mogu tvrditi jer sam se makao sa applea osobno prije 3 godine kompletno, zena ga i dalje koristi. no sto sam primijetio trtazeci po storeu tu mutavu aplikaciju, da je to hrpa generickih aplikacija, koje doslovno jednako izgledaju, ne znam jel postoji neki build kit gdje je vec sve predefinirano pa developer samo malo doda svoj personal touch ili sto? meni to izgleda kao da svaka baba danas moze slagati appove. Jos mi nije jasno tolika pomama za milionima appova, ne sjecam se kada sam nesto novo stavio na mob niti da mi treba. ne kuzim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#979 | ||
Premium
|
Citiraj:
chupamobile stranica, otvori istu i pogledaj ponudu. Sramotno i smijesno. Ali neki masnu lovu na tome zgrcu. Citiraj:
Logika je sve samo ne cudna. Pogledaj zaradu developera na iOS-u, pogledaj na Androidu. Vrlo jednostavna logika koja ima svoje zasto i kako. Uzmi za primjer da ti sad razvijas neku igricu za mobilne uredjaje. Onog trenutka kad skuzis kako zelis zaraditi na istoj, tog trenutka kreces primarno za iOS razvijati. Osim naravno ako ti je od love vaznija 'ljubav' prema nekoj platformi? Naravno da ima i iznimki, ali ono... ![]()
![]() |
![]() |
#980 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#982 |
Lika u mom srcu
|
ove price da su appovi bolji na iphoneu u odnosu na android ne pusim ni sekunde. Imao i imam jedno i drugo i to je malo tezi bullshit. Mogu malo vizualno drugacije izgledati, ali da su ios bolje, je tesko preseravanje i fanbojizam. evo Mileni mi je potvrdio ovo za genreicke aplikacije, i sada imas takvih 90% na apple storeu, ali je glavno da se apple store hvali brojem aplikacija, a kvaliteta je Nula jer su masovno reciklirane iste aplikacije pod drugim imenom. Jedino sto meni ide na jetra je sto te aplikacije (nebitno jel ios ili android ne znaju iskoristiti i ne kuze velicinu displaya. znaci, jednako je dizajnirana za 4.7 i 5.5 ekran, dok je display realestate daleko veci na 5.5 i aplikacije bi se trebale prilagoditi i iskoristiti to. ali ne, dobijem samo uvecane ikone i dalje isti dpi |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() A po pitanju genericnih ti je ista stvar, jer 99% genericnih su igrice, i to multiplatform igrice. Ako si vec kupi kod od neke igre, onda ces istu naravno izbaciti na obje platforme. Apple se pokusava protiv toga boriti, ali bezuspjesno. Google ni ne pokusava. Niti mora, jer rezultat je isti - hrpa generickog sranja na oba storea. Citiraj:
Nadalje, pogledaj iPad recimo. Hrpa korisnih i odlicnih aplikacija. Od aplikacija za editirati mjuzu, slike, 3D, video obrade, pa na dalje. Probaj to pronaci za android tablete. A onda pogledaj recimo ove najvece firme (Adobe, autodesk, itd.) i pogledaj podrsku za iOS, pa usporedi sa Andrid podrskom.
![]() |
![]() |
#984 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Pa google aplikacije su bolje na iosu nego androidu, u to sam se sam uvjerio prije nekih godinu i pol, sad neznam kak je Jutub mi je na iosu bio bolje izveden npr Ima i dosta clanaka na temu "why are google apps better on ios than android" Ovako nesto http://www.theverge.com/platform/amp...earch-hangouts
![]() |
#985 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
@vorda22 Ajd dobro. Ovak mi se čini kao da nisi koristio appove osim defaultnih. @Gabre Za tebe je Nokia 3310. Nema aplikacija, nije bugovita i baterija traje abnormalno dugo, budući ti niš ne valja i sve ti je zaqrac. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 11.10.2016. u 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
Guest
|
Citiraj:
ipad air 2 radi ko zmaj ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#987 | ||
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
jos da se patim na njima gurajuci prstom editirajuci nesto. bitch please ![]() Imam doma 3, odnosno, 2 u funkciji, LG Gplay 8.3 gplay edition, i Samsung TabS 10.1, to su super igracke, pogotovo ovaj TabS, zvijer za gledanje multimedije. Ekran je SF Citiraj:
idem sam napravit aplikaciju lol posto i to ocito nije komplicirano ako je moguce imati toliki broj aplikacija na appstoreu, nisu sve programeri skolovani da ga jebes ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#988 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Molim te napravi ju sam, ili evo ja cu ti donirat 5kn samo da kupis vise tu aplikaciju ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
![]() |
![]() |
#989 |
Guest
|
65kn je cijena ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#990 |
Lika u mom srcu
|
Ocekivao sam da cu dobiti brzi odgovor od velikog ios communitya na forumu, a ono kifla. Slabo se koriste ti iphoni onda za fotkanje cini mi se :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|