Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.04.2006., 10:26   #961
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Gigi1
Eto danas je derbi, pa ćemo vidjeti.... Sam se nadam da vremenske neprilike neće biti na putu. Kak je u Rijeci-jel pada?
Teren ce bit totalno natopljen,pada pada i samo pada...
Staro 29.04.2006., 11:55   #962
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Teren ce bit totalno natopljen,pada pada i samo pada...
Znači, mogučnost odgode tekme je velika.
Ajde prestani padat!!!!!!!!!!!!!

Oglas
Staro 29.04.2006., 12:01   #963
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Gigi1
Znači, mogučnost odgode tekme je velika.
Ajde prestani padat!!!!!!!!!!!!!
Sumnjam u odgodu
Staro 29.04.2006., 23:00   #964
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Teren je bio šugav-tekma je bila dobra i zanimljiva.
Ja sam zadovoljan.
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2006., 23:09   #965
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
ljudi jel dinamo osigurao naslow????koliko josh bodeka treba da postane nowopečeni prwak...
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2006., 23:26   #966
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Citiraj:
Autor Tomy no.1
ljudi jel dinamo osigurao naslow????koliko josh bodeka treba da postane nowopečeni prwak...
1 bod: goood :
Staro 29.04.2006., 23:28   #967
TomG
®

TomG's Avatar

Citiraj:
Autor ZED
1 bod: goood :
znachi slobodno mogu napisati...
IZAĐITE NA BALKONE ,POZDRAVITE ŠAMPIONE...: roller :
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2006., 01:41   #968
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Se to meni čini ili ovi stvarno nisu pustili Mamića u ložu
Brijem da sam ga vidio među navijačima

Inače, tekma je dobra (usprkos terenu), Rijeka je dobra, al hebemti obranu Dinama...u početku su igrali ko da mene čuvaju, bome bi im i ja dal gol, kad stoje 5 metara od protivničkog igrača...
Staro 30.04.2006., 13:14   #969
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Vucko
Se to meni čini ili ovi stvarno nisu pustili Mamića u ložu
Brijem da sam ga vidio među navijačima
Da bio je među navijačma.
Citiraj:
Autor Vucko
Inače, tekma je dobra (usprkos terenu), Rijeka je dobra, al hebemti obranu Dinama...u početku su igrali ko da mene čuvaju, bome bi im i ja dal gol, kad stoje 5 metara od protivničkog igrača...
Obrana je bila ozonska rupa-osteoporoza-užas-katastrofa, pa u Europi će nas tapijati ak bu obrana igrala kao jučer! Treba nam jedan Goran Jurić
Staro 30.04.2006., 13:45   #970
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
stvarno dobra utakmica . modric je pokazao da iako Cico dvoji da li da ga povede, igra odlicno - bolje bi bilo da Prasca ostavi doma da gleda a povede Modrica i Vugrinca da igraju , jer njih dvojica su stvarno se pokazali . iako Vugrinec jucer nije blistao , ali u 7 dana 3 teske utakmice - dobro za nas da nije i na trecoj briljirao .
Router je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.04.2006., 14:38   #971
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Gigi1
Da bio je među navijačma.
Pazi kaj ti velim, kad Rijeka dođe u Zagreb, nitko osim Purgera nebu mogel na stadion
Citiraj:
Autor Gigi1
Obrana je bila ozonska rupa-osteoporoza-užas-katastrofa, pa u Europi će nas tapijati ak bu obrana igrala kao jučer! Treba nam jedan Goran Jurić
Dobro si opisal obranu, uglavnom, katastrofa. Drpić je svugdje samo ne tamo di treba bit, Čorluka isto tako, stoji 3 metra od igrača...
Joj nama joj ak nam "Europa" dođe
Staro 30.04.2006., 14:48   #972
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Drago mi je da su marića shebali Upravi N.K. Rijeka : goood : Žao mi je samo što ga nisu uputili na zapadnu tribinu

Slažem se...prasca ostavit doma, a Modrića i Vugrineca na svjetsko prvenstvo. Al ja mislim da kad bi cico ostavio sineka doma, žena bi ostavila cicu

P: Kako počinje svaki trening kod Zlatka Kranjčara-Cice?

O: Sa:"Živjeli!"

: cheers2
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2006., 15:00   #973
Router
Hejter

Zivjeli ili U zdravlje .
jer se netko sjeca kad je Niko zasjao zadnji put ? ove sezone jedino mu pamtim pogotke iz penala , i tu i tamo koji dribing . ali on mora u njemacku . ja bi ga radije na baustelu u njemacku a ne na Sp .
Staro 30.04.2006., 15:05   #974
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Jucer ja iz grada vozim za Kantridu,kad ono na Mlaci Armada s palicama i bakljama ganjala BBB-e,to je bio show BBB-i su bili toliko brzi da sam ih jedva s autom prestigao Dvojicu sam vidio da su ubili od batina : bonker : a baklji koliko god oces,cak je jedan dobio mislim po ledjima,uglavnom odbila se od tipa dok je bjezao.To je bilo oko ponoc i pol.
Staro 30.04.2006., 15:08   #975
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Jucer ja iz grada vozim za Kantridu,kad ono na Mlaci Armada s palicama i bakljama ganjala BBB-e,to je bio show BBB-i su bili toliko brzi da sam ih jedva s autom prestigao Dvojicu sam vidio da su ubili od batina : bonker : a baklji koliko god oces,cak je jedan dobio mislim po ledjima,uglavnom odbila se od tipa dok je bjezao.To je bilo oko ponoc i pol.
That`s got to be be love!
Staro 30.04.2006., 15:49   #976
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Delta S4
Drago mi je da su marića shebali
Marić je u 53-ćoj minuti zamijenio Bošnjaka.
Na to misliš?

Ili na Mamića?

Imate sreće kaj je Mamić bio u normalnijem raspoloženju-mogao je komotno napraviti sranje i spektakl za medije pa bi to rezultiralo hajkom na Rijeku (medijskom) i tak jasno odlukom Dinama da napravi isto kad Rijeka dolazi na gostovanje u Zagreb+pun k***c tenzija kaj se tiče navijača....

bdw-nisam baš skužio onu zadnju frku u Zagrebu, Nikola Mandekić šef ProtuObavještajneAgencije i Oliver Grbić (šef lokalne murje) obnašaju neku dužnost u NK Rijeka ili...???

Ili se radi o " Ispričavam se svima, osim Koljaninu koji je najobičniji klošar. "???

Ako ćemo suditi po izjavama naših nogometnih dužnosnika-90% njih ne bi trebalo pustiti na stadion a Bonačića bi u najmanju ruku trebalo streljati za primjer???: suicide

Jer-ovo je samo obično izazivanje frke...ako je netko htio postupiti po zakonu (mislim na Mandekića, Grbića i čelništvo NK Rijeka) mogli su lijepo otići odmah na murju i službeno prijaviti Mamića za nasilničko ponašanje ( a to nije prekršajno nego kazneno djelo).
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2006., 17:42   #977
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Pardon...htio sam napisati mamić...

Ma dobro, to su prljave dječje igre velikih lopova(sa riječke i zagrebačke strane), slažem se. Daleko od toga da je vodstvo Rijeke uzor poštenja i čestitosti. Ali mamića na ovom području volimo manje od sifilisa pa nam onda i najmanja spačka učinjena njemu pričinja neizmjerno zadovoljstvo (površni smo, primitivni i uživamo u tome) : evil :
Teško je bilo zamisliti da netko može biti ljigavija persona od canjuge. No, kako izreka kaže - sve se može kad se hoće.
Staro 30.04.2006., 17:46   #978
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc
Marić je u 53-ćoj minuti zamijenio Bošnjaka.
Na to misliš?

Ili na Mamića?

Imate sreće kaj je Mamić bio u normalnijem raspoloženju-mogao je komotno napraviti sranje i spektakl za medije pa bi to rezultiralo hajkom na Rijeku (medijskom) i tak jasno odlukom Dinama da napravi isto kad Rijeka dolazi na gostovanje u Zagreb+pun k***c tenzija kaj se tiče navijača....

bdw-nisam baš skužio onu zadnju frku u Zagrebu, Nikola Mandekić šef ProtuObavještajneAgencije i Oliver Grbić (šef lokalne murje) obnašaju neku dužnost u NK Rijeka ili...???

Ili se radi o " Ispričavam se svima, osim Koljaninu koji je najobičniji klošar. "???

Ako ćemo suditi po izjavama naših nogometnih dužnosnika-90% njih ne bi trebalo pustiti na stadion a Bonačića bi u najmanju ruku trebalo streljati za primjer???: suicide

Jer-ovo je samo obično izazivanje frke...ako je netko htio postupiti po zakonu (mislim na Mandekića, Grbića i čelništvo NK Rijeka) mogli su lijepo otići odmah na murju i službeno prijaviti Mamića za nasilničko ponašanje ( a to nije prekršajno nego kazneno djelo).
Mamic je pametan covjek,dobro zna sto bi mu se dogodilo da napravi bilo kakvo sranje na Kantridi,ljudima je pun kurac takvih "mocnih" ljudi,ostao bi bez glave,na Kantridi se nitko nece preseravat,budala ima na svakom koraku,pogotovo medju navijacima.

Sto se tice sefa POA-e,nije bitno ima li on veze NK Rijekom,bitno je to da Mamic ima s NK Dinamom,koji je jucer gostovao u Rijeci,i gdje god dodje,nece biti dobrodosao.

Uostalom,da nema veze s NK Rijekom,nebi bio u Zagrebu,u drustvu Koljanina.
Tjeras me da opet spominjem politiku,korupciju i kriminal,ali ovaj puta cu sve to strpat u jednu rijec => HNL

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 30.04.2006. u 17:58.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2006., 17:55   #979
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc
S obzirom na godine,covjek bi rekao da zivis u oblacima,a ne u Hrvatskoj,who the fuck is "policija"??I sta oni mogu Mamicu??Oni ne mogu nista bilo kojem slicnom tipa "Mamic",a hvala bogu takvih je puno,pogotovo u nogometu.Policija plese kako Mamic&Co sviraju,mislim da pravila ovog foruma nisu realna i svjesna vremena u kojem svi mi zivimo,od istine se ne moze pobjec i ne mozemo se pravit glupi,gluhi i slijepi i zabranjivat rasprave o korupciji i kriminalu opcenito,kao ovdje se raspravlja o nogometu i sportu,sporta nema a nogomet je u ovom slucaju zrtva.: DualWiel

No zaobidjimo to,cestitam Dinamu na zasluzeno osvojenom prvenstvu : cheers2

Mislim da Rijeka i Dinamo danas u Europi mogu puno hrabrije igrat i protiv puno jacih.Bumo vidjeli

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 30.04.2006. u 21:21.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2006., 20:47   #980
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Delta S4
Teško je bilo zamisliti da netko može biti ljigavija persona od canjuge. No, kako izreka kaže - sve se može kad se hoće.
Molim ne spominjati canjugu, odmah dobijem tikove. Ako niš drugo, Mamić barem ne šalje alfe na boyse.
Staro 30.04.2006., 22:10   #981
Router
Hejter

Ne znam zasto svi tog canjugu mrze - on ziher nije slao alfe jer je bio predsjednik kluba a ne policije . a mislim da znamo svi ko je slao policiju na boyse .
canjugi sam zahvalan - nije se zvalo dinamo ,ali brate Champions league - i to uopce nije bilo lose . prosla vremena .
mene jedino zacudilo ovo T-bredovo kaj je vidio kak su dvojicu ubili od batina - ono , sve normalno . jer tebi to dio derbija ? sad kad je bio dinamo u splitu cuo sam od gomile decki koji su isli da su bili odlicno cuvani i sve pet .
Staro 30.04.2006., 22:41   #982
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Router
Ne znam zasto svi tog canjugu mrze - on ziher nije slao alfe jer je bio predsjednik kluba a ne policije . a mislim da znamo svi ko je slao policiju na boyse .
canjugi sam zahvalan - nije se zvalo dinamo ,ali brate Champions league - i to uopce nije bilo lose . prosla vremena .
mene jedino zacudilo ovo T-bredovo kaj je vidio kak su dvojicu ubili od batina - ono , sve normalno . jer tebi to dio derbija ? sad kad je bio dinamo u splitu cuo sam od gomile decki koji su isli da su bili odlicno cuvani i sve pet .
Bilo kakav oblik nasilja nije normalan,koliko sam vidio (iz auta) nije ih nitko cuvao?Inace,to je cca 5km od stadiona...
Staro 01.05.2006., 01:08   #983
Router
Hejter

naravno da nije ,nego napisao si to sa gomilom znakovlja , cak bi i isplao da to podrazvas ili da ti je drago - a nasilje ipak ne podrzavamo . imam i majicu - Stop nasilju na sportskim terenima .
Staro 01.05.2006., 01:25   #984
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
evo i mene pa da napisem izvjestaj s gostovanja,prvo o batinama - armada je izvukla DEBELI kraj prosli put kad su im se usetale nase tri ekipe bbb u grad u razmacima jedna po jedna(omjer ljudi u armadinu korist - njihov grad,domaci teren)nazalost vidio sam na svoje oci kako gaze vase po redu tako da su se razbjezali u svome gradu RIJECI i ja bi se sad trebao biti tako sretan i nasladjivati se da stavljma smajlice - ne hvala!!! nego cu samo reci dok neko tragicno ne pogine u tucnjavi bit ce jos puno ovakvih scena,to je totalni primitivizam !!! Neznam cemu oni glupi smajlici kod omjera 50 - 2 boysa s palicama i bakljama i to bi trebalo nekome biti smijesno,ja to uopce ne opravdavam sto su napravili i jedni i drugi,meni je to prvi glas da se to desilo jucer jer smo pusteni kao i po obicaju 3 sata poslije tekme znaci 1 ujutro skoro - jebemti organizaciju i mi bi organizirali europsko,pa ajde neka 30 000 englskih huligana probaju zadrzati 3 sata na jednome mjestu.Kaj se tice svecane loze i majmuna koji sjede u njima i trenera,onda bi i mi mogli fino zabraniti treneru dragancetu da vodi momcad u maximiru zbog pokazivanja srednjega prsta maximirskom zapadu,nakon toga delegacija rijeke jebe mater purgersku svima u lozi nakon gola vugrinca za 2-1 i onda stupa mamic na red,opalio je samar onome tajnome kvazipolicajcu govnaru,i netko bi mu drugi opalio samar nakon tih svih sranja i provokacija i vrijedjanja,to je bilo nepotrebno tako da ti govnari nisu nikakvi sveci kaj se toga tice vidio i iz prve ruke s tribine,a i cuo sta je bilo naknadno s zapada,i jos nekaj boli me zivo kurac za mamica i koljanina smrada,dok ce god ti smradovi voditi nogomet nema tu kruha,jucer navijanje odlicno s obje strane,nogomet takodjer na nivou,koreografije s obje strane jako lijepe a i piroteknika a sad o igri prvo poluvrijem postavljen totalno krivi sustav igre neznam zasto,a u drugome poluvremenu kad je vraceno nazad sve se pokazalo ko je najbolji,cijena karte 60 kn - no coment,a 3 poluvrijeme nakon pola sata izlaze dinamovci van na teren i opet delirij na tribinama,upalili su igraci baklje i pocinje pjesma, pa stoga:
IZADJITE NA BALKONE POZDRAVITE SAMPIONE DINAMOOOO DINAMOOOOO!!

Member of PCE 100+kg demolition squad

Zadnje izmijenjeno od: undo. 01.05.2006. u 03:49.
undo je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2006., 04:16   #985
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Router
E pa uzmi si Canjugu pod ruku i na tekmu, eno u Kutini ima emisiju. To ljigavo govno nije zasluzilo ni slovo da mu se posveti.

Zond je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2006., 04:24   #986
replace
Registered User

replace's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
drito to,taj canjuga je smrad kakvoga nema na svijetu nigdje,dupelizac i ljigavac obicni,mater mu jebem kad je bila croatia otimali su salove dinamove i sve sta je bilo dinamovo na tekmama,slali muriju na nas sve zivo radili da zabrane to ime i nisu uspjeli,izasli smo jos jaci iz svega,navijali smo toliko godina za klub koji nije postojao i nisu nas uspjeli utisati,sve vece svjetske navijacke grupe su nam pruzale potporu u borbi,i onda na kraju kad se dinamo vratilo kao ime canjuga se pravi pametan i prica kako je on to od pocetka htio picka sugava,ja neznam koja bi navijacka grupa uspjela to sve istrpiti i zato sam ponosan kaj sam purger!! bbb forever!!
replace je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2006., 05:57   #987
teofil
Udaram Ljude Za Pare

teofil's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
T-B ovdje mudro zbori;politika,kriminal,korupcija,Kladionice.Sve stane u 3slova
Nogomet ne pratim(HNL) od "98 Svjetsko Prvenstvo.Jer tada je to bio nogomet a sada se igra "rukomet".Žalosno ali je tako, kladionice se uvukle u sport,ah taj balkan.
Drago mi je što je Dinamo opet prvak jer jedino nas oni koliko toliko mogu prestavljati u Ligi Prvaka(neće Hajduk valjda s 5komada iza Stipe).
A ta sranja sa navijačima to je sasvim normalno pa zato se ide na Utakmice,pola ih se ne sjeća utakmice koliko se ne razvale.
Englezi su poznati kao najveći huligani i budale sto se toga tiče ali sjede kao "bubice" METAR od terena jer znaju da će na robiju kao kod nas kad neko počini trostruko ubojstvo ako napravi pizdariju.
Kad gledam neki naš Derbi poslije toga kao da gledam "Mikanovci-Koraće" liga bez briga
Čestitke Dinamu i BBB

Zadnje izmijenjeno od: teofil. 01.05.2006. u 06:10.
teofil je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2006., 11:05   #988
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor undo
evo i mene pa da napisem izvjestaj s gostovanja,prvo o batinama - armada je izvukla DEBELI kraj prosli put kad su im se usetale nase tri ekipe bbb u grad u razmacima jedna po jedna(omjer ljudi u armadinu korist - njihov grad,domaci teren)nazalost vidio sam na svoje oci kako gaze vase po redu tako da su se razbjezali u svome gradu RIJECI i ja bi se sad trebao biti tako sretan i nasladjivati se da stavljma smajlice - ne hvala!!! nego cu samo reci dok neko tragicno ne pogine u tucnjavi bit ce jos puno ovakvih scena,to je totalni primitivizam !!! Neznam cemu oni glupi smajlici kod omjera 50 - 2 boysa s palicama i bakljama i to bi trebalo nekome biti smijesno,ja to uopce ne opravdavam sto su napravili i jedni i drugi,meni je to prvi glas da se to desilo jucer jer smo pusteni kao i po obicaju 3 sata poslije tekme znaci 1 ujutro skoro - jebemti organizaciju i mi bi organizirali europsko,pa ajde neka 30 000 englskih huligana probaju zadrzati 3 sata na jednome mjestu.Kaj se tice svecane loze i majmuna koji sjede u njima i trenera,onda bi i mi mogli fino zabraniti treneru dragancetu da vodi momcad u maximiru zbog pokazivanja srednjega prsta maximirskom zapadu,nakon toga delegacija rijeke jebe mater purgersku svima u lozi nakon gola vugrinca za 2-1 i onda stupa mamic na red,opalio je samar onome tajnome kvazipolicajcu govnaru,i netko bi mu drugi opalio samar nakon tih svih sranja i provokacija i vrijedjanja,to je bilo nepotrebno tako da ti govnari nisu nikakvi sveci kaj se toga tice vidio i iz prve ruke s tribine,a i cuo sta je bilo naknadno s zapada,i jos nekaj boli me zivo kurac za mamica i koljanina smrada,dok ce god ti smradovi voditi nogomet nema tu kruha,jucer navijanje odlicno s obje strane,nogomet takodjer na nivou,koreografije s obje strane jako lijepe a i piroteknika a sad o igri prvo poluvrijem postavljen totalno krivi sustav igre neznam zasto,a u drugome poluvremenu kad je vraceno nazad sve se pokazalo ko je najbolji,cijena karte 60 kn - no coment,a 3 poluvrijeme nakon pola sata izlaze dinamovci van na teren i opet delirij na tribinama,upalili su igraci baklje i pocinje pjesma, pa stoga:
IZADJITE NA BALKONE POZDRAVITE SAMPIONE DINAMOOOO DINAMOOOOO!!
Ma jebo vas smajlici,meni je iz auta cijeli prizor bio smjesan,to bjezanje i sve,ma sta se uopce opravdavam : hitthewa lijepo sam rekao sta mislim o nasilju
Staro 01.05.2006., 11:07   #989
Router
Hejter

onda ocito nisamo isli na isti dinamove tekme dok je bio canjuga - sal sam nosio dosta puta nikad mi ga nitko nije uzeo i to sam isao na jug ili istok - od 96. hodam po utakmicama . a u jednom covjeku traziti krivnju za sve to je apsurd . i mamic je onda bio u klubu pa otkud znas da nema i njegove krivnje ?
ovo je istina za P K K K i mozda dodati V kao Vlatko Markovic .
Staro 01.05.2006., 11:15   #990
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor teofil
T-B ovdje mudro zbori;politika,kriminal,korupcija,Kladionice.Sve stane u 3slova
Nogomet ne pratim(HNL) od "98 Svjetsko Prvenstvo.Jer tada je to bio nogomet a sada se igra "rukomet".Žalosno ali je tako, kladionice se uvukle u sport,ah taj balkan.
Drago mi je što je Dinamo opet prvak jer jedino nas oni koliko toliko mogu prestavljati u Ligi Prvaka(neće Hajduk valjda s 5komada iza Stipe).
A ta sranja sa navijačima to je sasvim normalno pa zato se ide na Utakmice,pola ih se ne sjeća utakmice koliko se ne razvale.
Englezi su poznati kao najveći huligani i budale sto se toga tiče ali sjede kao "bubice" METAR od terena jer znaju da će na robiju kao kod nas kad neko počini trostruko ubojstvo ako napravi pizdariju.
Kad gledam neki naš Derbi poslije toga kao da gledam "Mikanovci-Koraće" liga bez briga
Čestitke Dinamu i BBB
Zaboravljas Rijeku i Europu,zadnja 2 puta su mogli izbacit puno jace,Celta de Vigo,Gencerbirligi,pa se sjetimo kad su zabili 5 komada 98' ili 99' u gostima nekim strancima,nikad se nismo posramili,uvijek smo mi bili ti nadomak senzacije...upravo zato izdvajam rijeku i dinamo,dinama zbog milijunskih igraca,rijeku zbog dobrih igara u europi,pogotovo nakon ove sezone,jedne od najboljih
A hajduk,nema smisla trosit rijeci...
ali ajde,neka dinamo osvoji ligu prvaka,rijeka kup uefa i ja sam zadovoljan

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno