|
![]() |
#962 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Bolje da ne znaš kako se mi osjećamo kad čitamo tvoje opservacije ![]() SB možda je drevan procesor, no isto kako je drevan i BMW M5 iz 2009 ![]() A i opet bolje imat SB-a nego nekog Bagera ili Vješalicu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#966 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Citiraj:
Samo kad neki arheolog vidi da neko SB naprdi na 1,404v za 4,7ghz popizdice od tuge. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 09.08.2015. u 18:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#967 | ||
Antimićanin
|
uspoređuješ praktički iste procesore... ako misliš relevantno nešto reći, usporedi ih sa SB-om. a da, nemaš ga, niti si ga imao... onda si i dalje u krivom topicu i idalje tvoji procesori nemaju veze sa SB-om i mogu mu samo gledati u auspuh ![]() edit: već ti je i syss rekao isto. Citiraj:
![]() Pošteno, za mene je Toledo jedino što AMD dobro ima. ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#968 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Moj i5 750 je prosao tortura na linx i svakako sta vasi SB nece nikad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() http://ark.intel.com/compare/52214,48499 U biti da, isti su, samo su jezgru od i7 875K malo obrezali i stukli čekićem da dobiju 32nm i sa iglom napikali neke bezvezne instrukcije ![]() Majke mi, raniću se tupim nožom ![]() A to šta si ti mučio procesor pod Lynxom je samo odraz DFP-a, ničeg drugog. A i vjerojatno nisi upoznat da je SB robusniji i izdržljiviji od Lynnfielda... no nema veze. Nećemo se zamarat, držaćemo se kaj su rekli buđovani na CPU Bossu ![]() Uglavnom imamo pobjednika godine već sada, u kolovozu... @Hawker - to je zadnje kaj sam imo od AMD-a ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
realno jedino što je amd dobro imao i mogao opako konkurirati je mobilni barton, ostalo su sve nijanse čisto zato jer je u toledo doba intel imao prilične junkove, pa je onda krenula c2d priča... |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
Nisam,sta je DFP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Antimićanin
|
To sada spada u neke druge teme ![]() Zbilja želim čuti dobru priču i da me se u to uvjeri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Lynnfield
|
Pa tko kaze da je losiji? Sis je prvi poceo sa svojim glupostima a proc mu se grije puno vise od mog |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#979 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
U IDENTIČNIM uvjetima hlađenja, nema šanse ni u TEORIJI da im je temperatura ista, na istom taktu sa HT-om i na istoj voltaži. NEMA. Syss ti pokušava i trudi se objasniti da njemu uopće VENTOVI* ne rade i da mu je praktično pasivno hlađenje na procesoru, dok ti nema šanse da napuljkaš 875K sa HT-om na 4GHz da bi imao manje od 80°C nakon 30 sekundi Primea, a i pitanje dokle bi se popeo i u Idlu. A ja sam ti zorno prikazao stanje sa istim coolerom jer isti cooler imam na 2600K koji sam imao na 875K koji je kod tebe sada. Ne možeš mi reći da je se sada proc manje grije nego kod mene. Ti ga možeš bolje ohladiti, a ne da se manje grije. Grije se jednako jako. Da ponovimo u jednoj rečenici: Temperatura Lynnfielda i SB-a u identičnim uvjetima nije ista, nije čak ni blizu. Shvatio? * - edited ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 09.08.2015. u 19:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |
Banned
|
A sad mu i pumpa ne radi. ![]() 1,404v i neko ce pogasit pumpu. Oh yeah. ![]() On kaze da samo ventovi ne rade: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
![]() ![]() Tko to tvrdi za identične uvjete i da je 2600k slabiji performansama od 875k,on ima klimu i u sobi 24,ja nemam klime i u sobi 30...moje temperature su puno manje nego njegove,mislim da je sve sad jasno tko ima hladniji procesor,a i moj 875 vjerojatno troši manje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Antimićanin
|
@esc Ajd da izvedemo nešto na čisto: Ti uspoređuješ temperature SEBE i NJEGA. Ne uspoređuješ temperature samih procesora i njihovu generalnu termalnu disipaciju tj. želiš se samo pohvaliti kako si TI bolje ohladio 875K nego on 2600K ? Sorry, to je razina prvog osnovne "ja imam bolji cooler i automacki sam bolji", jer ako/kad on ugradi nove ventove, kao što je rekao, ti ćeš morat u Messer ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|