Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.03.2016., 15:49   #961
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Zašto je Gabre crven?

Igore , baš tu žarulja?
zato sto sam bio dobio ban za nekakav mutavi kvazi spoilercic u temi sa serijama.

Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
Sony Prime Support od 3 godine dobiješ uz kupovinu tog projektora. U slučaju popravka Sony ti šalje dostavu za pokupiti projektor na servis i vraća ti ga nazad.
Znači pitaj tamo gdje bi ga uzeo da li projektor dolazi sa Prime Supportom, ima ti kartica u kutiji od projektora za to sa uputama za registraciju...jedino ako oni to ne uzmu sebi a tebi hoće prodati produženo jamstvo...

@Imagine
posladoh ti na PM
i mene zanima, ne trebas sakrivati gdje radis, mozete samo vise posla dobiti tako

Citiraj:
Autor Igorr Pregled postova
A uskoro ću nadam se sve saznati

EDIT: Paket je na putu prema meni, sve ok prošlo. Sad samo ostaje čekati
da mi te snimiti kada pospajas sve i upalis osjecaj je

odlicna kupnja, odlican projektor
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2016., 18:27   #962
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
da mi te snimiti kada pospajas sve i upalis osjecaj je

odlicna kupnja, odlican projektor
Nemoj mi ništa govoriti, mislim da ću ovaj vikend morati imati demo projekciju u prostoru sa trenutnim stanjem
Igorr je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.03.2016., 19:15   #963
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

obavezno, ja kad sam uzeo projektor, stavio ga na djecju stolicu za hranjenje, raskrcio stvari ispred zida, kablovi preko cijele sobe, i peglaj
Staro 23.03.2016., 11:49   #964
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
zato sto sam bio dobio ban za nekakav mutavi kvazi spoilercic u temi sa serijama.

Otkad sam se vratio na forum ,čitajuči sam vidio da si poprilično aktivan na ovim temama otkad si kupio PJ pa sam se prepao da te nema više a to bi bilo šteta...

Citiraj:
i mene zanima, ne trebas sakrivati gdje radis, mozete samo vise posla dobiti tako
Svaka reklama znači ali u ovom slučaju se pitam ...od koga bi to mogao dobiti posla. :-/

Oni koji se ovde pojave trazeci savjete te oni koji vise po ovim temama su prisiljeni sve sami da dobiju najviše za svoje kune.
Oni poput mene koji su ljevom nogom sposobni to s čime se on bavi , takvi nema šanse da bi prepustili nešto drugome.
A oni s poprilično dubokim depovima sigurno nece lutat po forumima u potrazi za rjesenjima.

Imao sam jednom prilikom pricati s jednom takvom osobom i....
čovjeka je bolila ona stvar koliko što košta , što mu se najviše isplati i kakvi uvjeti bi mu omogucili da izvuce najbolje.
Želio je samo prepuruku firme koja mu može na kraju dati uredan racun.
Staro 23.03.2016., 11:55   #965
Kal-EL
Premium
Moj komp

Kal-EL's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Pratim temu, podrum ozidan, proture poslagane, ploca betonirana, zidanje prizemnice u tijeku.
Nadam se do kraja godine slike gotove sobe za glazbu i filmove
Kal-EL je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2016., 12:27   #966
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Stiglo projektorče

Namjestim ga u petak navečer pa da vidim kakvu sliku daje na svijetlo sivoj žbuci, samo što nemam dječju sjedalicu za hranjenje kao gabre nego običnu plastičnu
Staro 23.03.2016., 12:30   #967
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

...i sve šanse da se uređenje završi odu u vjetar.
Staro 23.03.2016., 12:32   #968
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Citiraj:
...i sve šanse da se uređenje završi odu u vjetar.
Nemoj tako, može se završiti nakon što odradim par mjeseci filmskog maratona

A i zvuk će mi biti posebno dobar - iz laptopa...
Staro 23.03.2016., 14:36   #969
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Kako god bilo da bilo ...ne zaboravi UPS.

I drugi put podjeli s drugima kad nades kakvu dobru akciju...
ja bas gledam uzet Panasonic AT6000 za 1600 eura

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 23.03.2016. u 14:43.
Imagine je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2016., 14:46   #970
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Citiraj:
Kako god bilo da bilo ...ne zaboravi UPS.

I drugi put podjeli s drugima kad nades kakvu dobru akciju.
Za UPS mi je zafrkano jer će projektor biti na stropu... a sad da baš i UPS monitram na strop, mislim da to ne bi ličilo na ništa.
Nisam unaprijed razmišljao o njemu za projektor (jedan mi ide iza prednje komode za HT uređaje) :/

Ali sam za svaku etažu stavio prenaponsku zaštitu, pa da ga bar spikeovi ne zafrkavaju, no pri nestanku struje mi nema pomoći. Koliko su generalno osjetljivi projektori na nestanke struje? Raspitati ću se po netu i sam, ali čisto ako imaš već neke informacije.

Inače bih javio za ovakvu akciju, ali ovaj put nisam čisto iz sebičnih razloga. Rekli su da prihvaćaju samo "nekoliko" vouchera, i onda prođe baba s kolačima. Kako nisam bio siguran da ću moći kupiti dotični projektor i kakva sam pegula moglo mi se dogoditi da mi netko pokupi zadnji prihvaćeni voucher ispred nosa dok se odlučim.
Previše truda i praćenja sam uložio da mi se tako nešto dogodi, nadam se da je razumljivo

Citiraj:
ja bas gledam uzet Panasonic AT6000 za 1600 eura
Po malo vremešan ali i dalje dobar projektor.
To uzimaš za nekog drugog pretpostavljam? Jer uz sw55 nema nekako smisla da ga sebi uzimaš, jelte.

Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 23.03.2016. u 14:51.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.03.2016., 15:06   #971
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
Za UPS mi je zafrkano jer će projektor biti na stropu... a sad da baš i UPS monitram na strop, mislim da to ne bi ličilo na ništa.
Nisam unaprijed razmišljao o njemu za projektor (jedan mi ide iza prednje komode za HT uređaje) :/
Ne znam zašto nisi razmišljao jer se stalno ponavlja po ovim temama.

A što kažeš da strujnu liniju koja ti ide iz razvodne kutije u utičnicu za PJ jednostavno odspojiš u strujnoj kutiji , te je 'produžiš s kabelom niz taj zid do nekakvog UPSa?

Kod mene je slično ...od utičnice za PJ kroz plastični bužir u zidu vodi kabel koji izlazi iza ormariča u kojem je UPS.

Citiraj:
Ali sam za svaku etažu stavio prenaponsku zaštitu, pa da ga bar spikeovi ne zafrkavaju, no pri nestanku struje mi nema pomoci. Koliko su generalno osjetljivi projektori na nestanke struje? Raspitati ću se po netu i sam, ali čisto ako imaš već neke informacije.
A gledaj , imaš 200W lampu unutar zatvorene plastične kutije....

Citiraj:
Inače bih javio za ovakvu akciju, ali ovaj put nisam čisto iz sebičnih razloga. Rekli su da prihvaćaju samo "nekoliko" vouchera, i onda prođe baba s kolačima. Kako nisam bio siguran da ću moći kupiti dotični projektor i kakva sam pegula moglo mi se dogoditi da mi netko pokupi zadnji prihvaćeni voucher ispred nosa dok se odlučim.
Previše truda i praćenja sam uložio da mi se tako nešto dogodi, nadam se da je razumljivo
Bio te strah da če biti forumska navala na stroj od 2k+ eura?

Citiraj:
To uzimaš za nekog drugog pretpostavljam? Jer uz sw55 nema nekako smisla da ga sebi uzimaš, jelte.
Sebi jer Soni više nemam. Duga prica. Ako te zanima imaš na temi o Amazonu.
Staro 23.03.2016., 15:19   #972
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Citiraj:
Ne znam zašto nisi razmišljao jer se stalno ponavlja po ovim temama.
A što da ti kažem, valjda sam čorav :/

Citiraj:
A što kažeš da strujnu liniju koja ti ide iz razvodne kutije u utičnicu za PJ jednostavno odspojiš u strujnoj kutiji , te je 'produžiš s kabelom niz taj zid do nekakvog UPSa?

Kod mene je slično ...od utičnice za PJ kroz plastični bužir u zidu vodi kabel koji izlazi iza ormariča u kojem je UPS.
Znam da će zvučat preseratorski, ali nakon što sam se toliko potrudio da nemam nigdje vidljivih kabela i/ili plastičnih kanalica me duša boli da to sad napravim.

Citiraj:
A gledaj , imaš 200W lampu unutar zatvorene plastične kutije....
Valjda su mislili o takvim stvarima, kao "ajmo napravit da ovaj projektor ne krepa ako nestane struje dok je uključen"

Ma slažem se da je bolje ne riskirati, da sam se na vrijeme sjetio sigurno bi odveo struju do UPS-a, ali ovako...
Valjda mi u prosjeku nestane struje jednom godišnje, i to na sat vremena max. I sad baš da me potrefi da sam još u tom periodu gledao neki film... stvarno moram imati sreće za poludit

Razmislim još, možda i iskemijam nešto. Argh...

Citiraj:
Bio te strah da če biti forumska navala na stroj od 2k+ eura?
Ma znam da zvuči malo vjerojatno ali ono... stvarno mi se nije riskiralo. Voucheri su vrijedili za sve Sony projektore, tako i za HW40 koji je u "mojoj" kombinaciji koštao 1400 eura (1700 sa porezom), što bi moglo ipak privući ponekog dodatno
Onaj tko je mislio kupiti 4k projektor i uhvatio ovo je bome profitirao...

Citiraj:
Sebi jer Soni više nemam. Duga prica. Ako te zanima imaš na temi o Amazonu.
Eto na, nisam znao. Ajd baš pogledam, čisto me zanima.

EDIT:
Koma situacija, je li te amaozon štiti za ovu kupovinu koja ide preko njih ali ne kupuješ od njih direktno?
Ali nije mi baš posve jasno kakve to sve veze ima sa tvojom prodajom Sony-a, jer koliko sam skontao sve je vezano uz kupovinu za tvog frenda.

Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 23.03.2016. u 15:29.
Staro 23.03.2016., 16:00   #973
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Mene je UPS samo za Soni spasio bar 4-5 puta...
Inace ...nece nista krepat ali ...
Dovoljno je problem samo pogledati u kontekstu topline (koja tada ostane u uređaju) da ti ne padne na pamet koristit ne baš jeftinu igracku bez UPSa.

Čini mi se da ti je bolje sad prokopat malo zida i provuč buzir od (razvodne?) kutije do poda gdje neki UPS nebi upadao u oči nego poslje razbijat glavu...

btw, potvrda nije bila od Amazona, odgovori na pitanja nisu došli od Amazona i cijela stvar nije išla preko Amazona.
Tako da me TAJ te pravi Amazon ne jebu 2 posto.
A kako je item bio reklamiran kao 'used' , upute za placanje na privatni akaunt su mi zvučale normalno. Jer se ne koristim Amazonom!
Spoji to s tuđim tlačenjem i .... klikao sam gdje nisam trebao, pukupio nekakva sranja te potrošio tuđe novce i kad sam shvatio, receno mi je da je nemoguce ponistit bank transfer tj. deviznu doznaku. Kopajuci po internetu sam poslje shvatio da postoji mogucnost ali kad sam se pojavio tamo gdje sam trebao otici odmah , receno mi je da je prosao rok.

A ista ekipa je nastavila poslovanje iako trgovine naravno više nema.

Moje prvo i zadnje iskustvo s Amazonom.
U biti definivno zadnji put da nekom radim bilo kakvu uslugu.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SS.jpg‎
Views:	264
Size:	296.2 kB
ID:	16261  
Staro 23.03.2016., 16:27   #974
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Najbolje jos da moram i ups kupovat za projektor. Da je tako da krepa lampa od nestanka struje, onda ga ne bi prodavali bez upsa ili bi to posebno naglasavali.
A i nije da nova lampa kosta 2soma eura.
Moje misljenje.
Ja sam svoga dva puta na silu istekao iz steuje jer doslovno nije htio reagirati na daljinski uopce niti na tipke, ne znam.sto.mu je bilo.

Nije.mu nista bilo od toga
Staro 23.03.2016., 16:34   #975
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
Najbolje jos da moram i ups kupovat za projektor. Da je tako da krepa lampa od nestanka struje, onda ga ne bi prodavali bez upsa ili bi to posebno naglasavali.
A i nije da nova lampa kosta 2soma eura.
Moje misljenje.
Ja sam svoga dva puta na silu istekao iz steuje jer doslovno nije htio reagirati na daljinski uopce niti na tipke, ne znam.sto.mu je bilo.

Nije.mu nista bilo od toga
Kao što rekoh , bilo bi šteta da te nema u ovim temama
Staro 23.03.2016., 16:39   #976
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Hehe nego
Nego pitanje, jel bolje imati projektor blize ili dalje od platna?
Staro 24.03.2016., 10:34   #977
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Citiraj:
Mene je UPS samo za Soni spasio bar 4-5 puta...
Inace ...nece nista krepat ali ...
Dovoljno je problem samo pogledati u kontekstu topline (koja tada ostane u uređaju) da ti ne padne na pamet koristit ne baš jeftinu igracku bez UPSa.

Čini mi se da ti je bolje sad prokopat malo zida i provuč buzir od (razvodne?) kutije do poda gdje neki UPS nebi upadao u oči nego poslje razbijat glavu...

btw, potvrda nije bila od Amazona, odgovori na pitanja nisu došli od Amazona i cijela stvar nije išla preko Amazona.
Tako da me TAJ te pravi Amazon ne jebu 2 posto.
A kako je item bio reklamiran kao 'used' , upute za placanje na privatni akaunt su mi zvučale normalno. Jer se ne koristim Amazonom!
Spoji to s tuđim tlačenjem i .... klikao sam gdje nisam trebao, pukupio nekakva sranja te potrošio tuđe novce i kad sam shvatio, receno mi je da je nemoguce ponistit bank transfer tj. deviznu doznaku. Kopajuci po internetu sam poslje shvatio da postoji mogucnost ali kad sam se pojavio tamo gdje sam trebao otici odmah , receno mi je da je prosao rok.

A ista ekipa je nastavila poslovanje iako trgovine naravno više nema.

Moje prvo i zadnje iskustvo s Amazonom.
U biti definivno zadnji put da nekom radim bilo kakvu uslugu.
Solidan zajeb :/
Cijena je stvarno nenormalno dobro zvučala... tu je uvijek dilema da li "nesto stvarno smrdi tu, bolje se ne petljati" ili "jednostavno je stvarno super prilika, i ako ju sad ja ne kupim netko drugi će, pa će mi poslije biti krivo".
Pa ga ti znaj...

Citiraj:
Hehe nego
Nego pitanje, jel bolje imati projektor blize ili dalje od platna?
Koliko sam ja skontao čitajući (neka me slobodno ispravi netko tko stvarno ima iskustva s tim) - sve ovisi koliku veličinu slike želiš, na kojoj udaljenosti ju možeš dobiti, pa rezultat toga utječe i na samu svjetlinu slike i sliku općenito (što je projektor dalje slika je tamnija, jelte).
A što se tiče zooma, najbolje bi bilo kad bi mogao dobiti sliku kakvu želiš dok koristiš srednju vrijednost zoom-a svog projektora.

Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 24.03.2016. u 11:43. Razlog: Lapsus svijetlija-tamnija
Staro 24.03.2016., 11:34   #978
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
...(neka me slobodno ispravi netko tko stvarno ima iskustva s tim) ...
Znas, citajuci sto se sve pisalo po PJ temama u zadnje vrijeme rekao bih da ovome forumu opako fali netko s širokim spektrom znanja i iskustva.

Citiraj:
(što je projektor dalje slika je svijetlija, jelte).
Nije, sjedi 1. Ponovit osnove osnova za domaći.

btw , namjeravam uzet mali brejk od foruma pa da te podsjetim da nebi zavrsilo kao s UPSom....
Čisti filter. Znam da piše 1400sati ali čisti ga bar svakih 200. Pogotovo ako ga namjeravaš koristit u tim uvjetima nedovršenog stana jer ako hladenje cipova bude otežano to nece dobro zavrsit a Soni dust relejted probleme ne priznaje u garanciji. A nebi bilo loše i da na 700tinjak sati ocistis lampu tj. drzac istog na kojem je IMO prefina mrezica za zaštitu lampe.
U normalnim uvjetima se usisna strana lamp ketriđa/ mrezica zacepi prasinom (a kamoli nece ako radi na gradilistu) što onemogučava protok zraka i hlađenje lampe pa se skracuje radni vjek iste a onda češ gledat trošak od 3k kn. Gabre ima srecu da ima PJ koji koristi duplo jeftinije lampe i da je ocito krcat love pa ga zaboli ona stvar što če bit s lampom i projektorom ali meni nebi bilo svejedeno a cini mi se ni tebi obzirom koliko si pratio stanje da uhvatiš tu akciju.
Drugo , kad ga upališ , ako konvergencija bude sjebana (što nebi bilo čudno sudeči po ranim iskustvima i onome što je proizvodnja premještena iz japana u kinu koja očito nemože odmah uhvatit Sonijeve standarde) mijenjaj to odmah...
Trece , uzivaj.

Imagine over and out.
Staro 24.03.2016., 11:38   #979
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Citiraj:
Nije, sjedi 1. Ponovit osnove osnova za domaći.
Argh, mislim jedno pišem drugo Htjedoh reći "što je projektor dalje slika je tamnija", naravno da će biti tamnija što je izvor svijetlosti dalje a svijetlija što je izvor bliže.
Nisam ipak toliko zaostao da mislim da ćeš svijetlost vidjeti sve više kako se izvor svijetlosti udaljava, iako sam očito nepismen a da nisam ni znao

Thanks na savjetima, vrati nam se što prije
Staro 24.03.2016., 12:03   #980
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Nabrzinu....
Dalji projektor bez petljanja po leci = veči ekran a ista količina svjetlosti na večoj površini daje tamniju sliku.
Otvorena leča tj. zum = svjetlija slika ali kako se koristi veca površina lece tu je distorzija na kutevima auz to svjetlost pada na ekran pod vecim kutem pa rasipanje svjetlosti po prostoriji / blize ekranu daje manji percipirani kontrast.
Zatvorena leča = tamnija slika itd...

IOAO
Staro 24.03.2016., 13:35   #981
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Imagine - kako da znam koju lampubuzeti i da li cjerovati tegovinama koje navodno prodaju original lampe ali nisu bas epson bramd, nego navodno od istog lroizvodjaca ko oem?
Tipa kupujes FERODO plocice u tokicu, a iste te plocice su u zubaku 30% skuplje iako su isto FERODO ako me kuzis.
Original epson me izlazi 450$, "original" navodno ista 100$ jeftinija..
Onda nadjem i 150$ jeftiniju navodno isto original dijelovi..
Ne kuzim o cemu se tu radi?
Staro 24.03.2016., 18:29   #982
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Oem proizvođači. Za orginal dobiješ i više garancije, barem bi trebao. A sama kvaliteta, vrag će ga znat...
9800pro je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2016., 18:51   #983
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

fora je sto ova "original" ali ne epson ima i duplo vise jamstva nego ako narucim od epsona. problem je sto nijednu ne mogu vidjeti prije nego platim, jer salju postom, nema trgovine za otic direktno pa vidjet na licu mjesta.
znaci epson je 399+porez
"original oem" nasao za 314+porez
pa opet "original" ali u alberti gore, 255+porez i shipping.
i ond aima po amazonu nekih lijevih zamjenskh po 70-80doalra, ali to znam da je burek...
Staro 24.03.2016., 19:07   #984
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Jedino gore od manjka opcija je previše opcija.
9800pro je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2016., 19:12   #985
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
Jedino gore od manjka opcija je previše opcija.
Znam! Sad nisam pametan sto napravit, a nije da mi se baca dvjesto dolara ako placam samo ime epson, a lako je moguce.
Staro 24.03.2016., 20:33   #986
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Ja sam na svom bivšem Panasonicu originalnu zamjenio nekim kinezom sa Ebaya koja me izašla 500kn sa dostavom na vrata. Razlike u odnosu na original nije bilo baš nikakve, neznam kolko je ukupno izdržala jer sam prodao taj PJ u međuvremenu ali ja sam je iscjedio 550+ sati.

Za tu lovu sam odlučio da se isplati riskirati,nisam požalio.

Zadnje izmijenjeno od: sodom. 26.03.2016. u 17:32.
sodom je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2016., 16:18   #987
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Spojio sam sinoć projektor i odradio nekih 5 sati (popriličan broj filmova po 10ak minuta ).

Ne znam što da kažem osim da sam oduševljen... istina je da nisam do sad imao projektor ali zato imam panasonicovu plazmu od 140cm koja stvarno ima vrhunski kontrast i boje tako da ne blejim u poptunosti u prazno.

Još kad pomislim da je ovo bez platna, na zidu sa samo žbukom...
Slike vam neću stavljati, nema smisla jer prostor ne liči na ništa. To ćemo za nekih mjesec/dva kad se sredi sve
Staro 26.03.2016., 17:31   #988
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
E da, dobrodošao u svijet projektora
sodom je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2016., 17:37   #989
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
E da, dobrodošao u svijet projektora
Thanks
Staro 27.03.2016., 16:29   #990
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Jes jos sto pogledao?

Ja napravio jos jedan plakat/akusticnu plocu

Razmisljam se premjestiti projektor blize, sad je na 16.5' od platna, mozda ga prebacim 3' blize,
Dobio bi na svjetlini, samo bojim se da bi ga vise cuo iznad glave, sad je dosta povucen iza glave
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno