|
![]() |
#9811 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Uh, zajeb, baš otvorio jedan, Bangood mi nije poslao mobitel iz Engleske... |
![]() |
![]() |
#9812 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
Ako Ag008 opet negdje lupeta o ebay trgovcima nemoj shvacat ozbiljno, a sto se tice crne liste za paypal kao maknut ce mogucnost placanja Hrvatskoj mogu samo reci ha ha ha |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9813 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#9815 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Ja iskreno nemam pojma o tome, ali postavio sam teoriju zavjere. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9816 |
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Jesi direktno updajet radio na uređaj.. Kada spojiš uređaj odi pod device manager na kompu.. Tamo će ti pisati negdje unrecognized device.. Ili nešto slično.. Vidjet ćeš razliku od ostalih.. Desni klik na to i tu negdje imaš Update driver.. Nakon toga bi trebao update napraviti jednim od tih drivera koje si već pokušavao instalirati |
![]() |
![]() |
#9817 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Može netko link za Color OS za Coolpad F1, skinio sam neki ali ne ide dalje od Logo screena. Kad instaliram onaj standardni rom sve radi normalno. edit: I da nije sa baidu, jer mi od tamo skida sa 20kbps -.- |
![]() |
![]() |
#9818 |
Registrirao User
|
Čuli smo se na PM, pa da nastavimo ovdje. Kako si instalirao standardni rom?
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#9820 | |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
Jedino kaj je sve bilo na kineskome, uspio sam prebaciti na eng, ali i dalje je pola stvari na kineskome, vjerojatno treba drugi rom :/ |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9821 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9822 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9823 |
Registrirao User
|
Sad obavezno napravi backup na SD karticu iz recoveryja. @dak0001 Gledao sam na Zol-u i ocjena je 3. Negativni komentari se u većini odnose na malo memorije ali je izgleda riječ o pretrpanosti kineskim bloatware programima. Na JD-u je ocjena 91% što je lošije od F1 i Honor 3c, ali bolje od onog Amoija opjevanog par stranica prije. Na Taobao ima isto solidnu poziciju P.S. Nitko ne komentira onu usporednu recenziju Xiaomi Note i Coolpad 7320?
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 07.07.2014. u 22:31. |
![]() |
![]() |
#9825 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9826 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Tako na jednom drugom forumu se čovjek žalio na MY/Malezijsku poštu i ja mu sam mu odmah na forumu odgovorio tj. citirao svoj post od prošle stranica da samo kontaktira Talijansku poštu preko twitera kao što je na pcekspertu objašnjeno i da će mu odmah onda doći paket. On je šutio a ja sam mu poslao i pm da ako nema twiter, da ja mogu u njegovo ime poslati twit na što je rekao hvala, ne treba. Kasnije se pohvalio (za tjedan-dva) da je dobio povrat novca od trgovca, odmah zatim kontaktirao talijansku poštu preko twitera i paket mu je za 2 dana nakon toga završio u Zagrebu. Žalio se i na našu carinu jer mu je zaglavio još 2 tjedna i sada je dobio mobitel i uživa te se pohvalio "dobio sam besplatan mobitel od 1500kn, ne namjeravam im vratiti pare". Zbog takvih ljudi Paypal presuđuje u korist trgovaca a ima nas i puno balkanaca koji muljaju u svemu pa ako paket s ebaya poslan bez trackinga, došao ili ne prijavljuju da nije došao nakon mjesec-dva i onda traže povrat. Nažalost zbog muljatora i lopova ispaštaju oni pošteni koji doista imaju problem. A Aliexpress isto mi nije pouzdan, kao i ebay puno trgovaca i ništa ih ne primorava da mi poprave mobitel/proizvod u razdoblju jamstva. Ništa ne obvezuje ni ove trgovine no ipak su popravljali mobitele i donekle iza njih stoji ime i puno narudžbi.
![]() |
#9828 |
Registrirao User
|
@brodjo ColorOS @robik666 past će onda i kakva recenzijica? ![]() @ag008 Aliexpress ima puno trgovaca ali lako vidiš koji je trgovac stvarno dobar i vidiš kakve su reakcije kupaca na trgovca i robu što je sprdačina u odnosu na "recenzije" kupaca na stranicama banggooda, pandawilla itd. (da samo navedem najpoznatije) Ako trgovac ima 99% zadovoljnih od 5-10 tisuća kupaca onda mu svi oni o kojima najčešće raspravljamo nisu ni do koljena. Evo za primjer prodajne statistike za 3 najjača ili bar među najboljima Fantacy Matrix Chinatronic Komentari nisu šminka jer za lošije trgovce padaju prijetnje i uvrede i sve se objavljuje. Dakle, u onom prvom dijelu - u narudžbi, sigurnosti plaćanja, kontroli kvalitete i isporuci, aliexpress šije standardne kineske trgovine. U drugom dijelu - rješavanju problema u jamstvenom roku - e to ne znam jer nisam imao takvih iskustava pa nisam ni obraćao pažnju. Vjerojatno netko ovdje zna više...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#9829 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Na slici je protektor koji je ultra clear, ja dobio neki mat grubi ko brusni papir gradacije 80. I nije bio samo slučaj da je kriva slika na webshopu. Lijepo sam mu poslao i slike gdje se vidi da je pakiranje malo drugačije na xiaomi siteu, a šifra proizvoda isto ne štima. Jbt kinezi krivotvore sve od Xiaomia, mislim ono , ići foliju za ekran krivotvoriti ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9830 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
![]() Je li bar refund išao bez problema?
|
![]() |
![]() |
#9832 |
Registrirao User
|
Dao sam ti link na modaco sa svim potrebnim stvarima za F1. Ovako: Skini Orbit downloader (pazi na adware pri instalaciji) ili FlashGet Koristi Chrome za skidanje datoteka s Baidu diska Kad krene download idi u Chrome meni na Preuzimanje i kopiraj (desni kliki) mišom adresu fajla kojeg skidaš. Onda možeš prekinut download. Zalijepi taj link u FlashGet kao novi download. Ovo je sve potrebno jer Baidu skriva pravi dload link, a flashgetom download ide ugl. brže bar 2-3 puta i datoteke ugl. stižu bez oštećenja.
![]() |
![]() |
#9833 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9834 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9835 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ajd evo jedno nagradno pitanje. Zašto mi ColorOS na mome TURBO ODRONU Jiayu G2F ide u reboot loop kada stavim SIM karticu a bez kartice radi OK. Inače to je verzija ColorOS 2.0 i probao sam tri verzije od tri različita lika i isti drek. Starija verzija ColorOS 1.0 i 1.2 radi OK. Mislim da nije do kartice jel na svim mogućim romovima radi ok samo na ovome sere. |
![]() |
![]() |
#9836 |
Registrirao User
|
Ima neki zaheb sa SIM karticom. Meni na coolpadu ne ucitava kontakte sa simice. Mozda nije kompatibilan recovery?
![]() |
![]() |
#9837 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Vidiš to još jedino nisam probao. Da stavim drugi recovery. Sada imam TWRP na engleskom a ovaj drugi je na kinezerskom koji nema prijevod na netu pa ti sada znaj na šta moram ići. Morat ću kontaktirati mog DING DONG prijatelja na QQ da mi prevede. Šteta što neće raditi kako treba jel ROM leti naspram svih drugih i taj mi je najbolji. |
![]() |
![]() |
#9838 |
Registrirao User
|
Ma jok. Cini ti se. Kako bi neki kineski rom mogao biti dobar? ![]()
![]() |
![]() |
#9839 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
bas se trenutno sporim za biciklisticku lampu, poslali mi punjac koji ima krivi adapter i battery pack koji je mrtav..odlicno.. Zadnje izmijenjeno od: nvn. 08.07.2014. u 02:36. |
|
![]() |
![]() |
#9840 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
|
|
Oglas
|