|
![]() |
#932 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
1. nikad nisam igrao HQ nek mi netko ukratko opiše plz! 2. kada kažete cw na što mislite? 3. meni je isto tdm dosadio! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
A da to nije neka foto montaža ?? ![]()
![]() |
![]() |
#934 |
Premium
|
A šta da vam kažem
Dođem na dozu vidim da nisu maknute dimne granate i kako da ih nebi koristio ![]() I mogli bi stvarno malo igrati neki drugi mod jer Team deth mach je koma juriš uokolo i reštaš, sve je u tom modu stvar u brzini. Shearch and destroy je legenda i capture the flag. Isprićavam se zbog gramatićkih greški ako ih ima ![]()
![]() |
#935 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
u 40 minuta 103 killa, pa ti kaži da je čovjek normalan! ![]() To znači da si skoro svakih 20 sekundi ubio nekoga i tako 40minuta!!! Na čemu ste vi i ja bih to rado koristio... ![]() Nego ajmo ostali izjasnite se da li ste za HQ večeras i ako jeste nek netko to sredi ![]() A vas dva lucky and ćiber, jeste vi u braku jer zvučite kao muž i žena koji su zajedno samo zbog djece... ![]()
![]() |
#936 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
I ja sam za HQ ili CTF ili S&D. Recite kada i gdje ![]() M
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Re: A šta da vam kažem
Citiraj:
![]() |
![]() |
#938 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Nema razloga za prepucavanje, ako ti smeta kako netko igra nemoj u to vrijeme igrati jer server je javni a ne privatni. Zna se zašto Lucky i drugi koriste dimne, jer se snajperisti poredaju po prozorima i samo skidaju, da nema dimnih onda bi bili laka meta. Ja ne koristim dimne iz dva razloga a to je zato jer imam GeForce4600 koja zašteka na prvu naznaku dima i padne ispod 15fps-ova dok se dimne ne pogase. A drugi jer ne koristim oružje uz koje idu dimne ![]()
![]() |
#939 |
Rabotnik
|
Procitaj mojih par postova ranije pa ces vidjeti sto mislim o Dimnima. 2-3 dimne su dovoljne da pokriju pola mape od snajpera - NA VELIKIM MAPAMA. A kad igramo neku malu mapu stvarno dimne nisu (toliko) potrebne. Pogotovo poludim kad cujem pššššš ,pššššš, pššššš i tako bace 3 dimne na par metara razmaka a meni fps padne na 10-15 ... KAKO DA JA ONDA IGRAM? Jos kazemo , ok ajmo bez dimnih ... pššššš pššššš .. cisti bezobrazluk koji zasluzuje ban.
![]() |
#940 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() SD zvuči super, malo kvalitetnog igranja napokon ![]() A i kad će više taj punkbuster ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#942 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ma lucky i ostalim bombashima ako ih uopce ima, bi jednu cusku fino zdimio, i ban sa servera. ako nitko nije za dimne, i kaze se ne dimne, ti iskipash tri. i to u par metara razmaka. c c....
![]() |
#943 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Brecourt, Moskva ok dimne. iako ih ja mrzim iz dna duše. vi zbilja mislite da se kroz rubna područja ne vidi? Pa neka vidim samo neku sjenu da se miče, pucam ![]() Ili recimo jedna fora dobra. kada se gleda nadaleko bez snipea, igra ne renda svo raslinje, pa se vidi igrač, a recimo kada stavim scope, onda ga nevidim od raslinja, ali znam di je pa pucam napamet, često i skinem.... Lucky, sorry ali ja ne znam koji je tebi s tim dimnim, i onim porukama, pa ti nonstop samo poruke postaš ingame... Inače HQ imaš dvije pozicije na mapi gdje na jednu staviš radio i onda treba čuvati tu poziciju... Ja sam večeras in, za bilo kakav oblik napucavanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Kad cemo veceras??? Ja od 21:00 do 22:00 nemogu jer imamo war protiv HV al nema veze vidimo se kasnije na cw serveru!
![]() |
#945 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Poznajem Ćibera iz razreda idemo u 3B u 1. Tehnićkoj školi Tesla i to je sve ![]() Ok Ok !!! Znam pretjerujem s dimnim , ali nemogu si pomoći kad ju vidim dođe mi da ju bacim ![]() I nešto u zadnje vrijeme gadno ne valja sa Dozom 1vs1 protiv ZED-a njemu ping 999 LOL ![]() I pogledajte ove slike i animirani guf (gif): što se događa kad je nekom ping 999 ![]() LOL mon walk ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#946 | |
Premium
|
Citiraj:
I kaj vas muči igrajte onda na serveru na kojem nema dimnih i tako je doza u zadnje vrijeme koma, evo vam IP od jednog našeg servera bez dimnih : 84.19.177.45:28965
![]() |
![]() |
#947 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#948 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ionako nije bitno, gledam preko oka kada te nema pa onda uletim malo zaigrati. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#949 | |
Rabotnik
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#951 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() 2.mislimo na server od klana crazywarriors 3.I meni isto ![]()
![]() |
![]() |
#954 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Pređeš preko nje ![]() Može cw hq večeras I pasword nedajte luckyu ![]() Jel zbilja potrebno na carentanu i leningrad-u bacat dimne ![]()
![]() |
#955 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Ali bit će to sređeno patchom, ja mislim da su najavili tako ![]()
![]() |
![]() |
#956 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ajde dogovor-odgovorom na pitanja: -sta se igra (HQ,TD,captur the flag)? -kada se igra? -di se igra(koja je adresa-crazywarriors servera)? Pa da nas dode sto vise... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Samo se šalim, nego cerentain ima 3 strojnice (potrebne su dimne) ,a u leningradu kad ti se rus zaleti s ppsh i tamo je potrebno.
![]() |
![]() |
#958 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
s&d je najkvalitetniji mod. Tu je čisto taktiziranje i timska igra, a ne bezglavo napucavanje. CTF sam igrao 2 puta, zgadio mi se život. Ko UT u ww2 ![]() Ja sam za s&d, koji je defaultno stavljen na cw server. pass je cw, ja mislim ![]()
![]() |
#959 |
Premium
|
IP od cw 84.19.177.45:28963
![]() |
#960 | |
Premium
|
Citiraj:
i s&d je dosadan već , stalno se vrti na Face clan serveru- adresu sam dao gore u jednom postu, daj capture the flag i hq
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|