|
![]() |
#931 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Prilicno sam siguran da cijela pogonska jedinica dolazi od jednog proizvođača... Druge kombinacije nemaju smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Pa napisao je Direktor gore, u postu #1095... Inače, čitam danas izjave ovog Laude o panici koju im je kao stvorio Williams u Austriji. Koji je to lik, cudo jedno. A da ne pricamo o drugim izjavama. Ovakvu kolicinu gluposti skupa ne mogu izvaliti ni Beusan i Vlaović.
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Koje fantastične kvalifikacije i rezultati.....već dugo nisam ovo gledao. Bit će dobre borbe po cijelom gridu od začelja pa sve do prvog mjesta.
![]() |
#937 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Volim što je Vettel drugi na qualama više nego išta. Isto tako što je konačno brži od Riccia. ![]() ![]() ![]() Međutim, ovo je rezultat samo zbog kiše. Sutra će sve doći na svoje mjesto.. A i pitanje je hoće li Vettelov auto preživjeti utrku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#943 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Uzmite u obzir da je utrka u zemlji u kojoj je kiša normalnija pojava nego sunce i ne samo to - kišni uvjeti se ovdje mogu mijenjati svakih 10 minuta kao i na kvalifikacijama. U ovakvim situacijama čak i netko iz Ferrarija može pobijediti, jer će utrka biti u potpunosti nepredvidiva ukoliko uvjeti budu kao i danas. Nevjerojatno je kako su ferrari i williams ispali samo zato jer su stavili slick gume u istom krugu u kojem je počela netom padati kiša (iz ferrarija su izjavili da su promašili strategiju za jedno 10 sekundi nakon odrađenog boksa jer su vidjeli da je opet počelo kišiti) , a Vetel je postavio najbrže vrijeme jer se u zadnjem sektoru staza u potpunosti osušila te je usput u prvom sektoru izgubio čak 2.6 sekundi koje je itekako nadoknadio u posljednjoj trećini staze. Nije ni sam vjerovao da će to moći učiniti, no ionako nije izlazio u treći stint kvalifikacija i išao je na sve ili ništa. Ricciardo je mislio da je staza mokra i da neće popraviti svoje vrijeme po mokroj stazi (početak trećeg stinta je bio u vrijeme kada kiša nije padala, pa je staza bila malo brža). Nakon toga je Hamilton kočio Rosberga koji mu se morao zabiti u mjenjačku kutiju (kako je sam izjavio) kako bi stigao ući u brzi krug i doslovce čim je prešao ciljnu ravninu pojavilo se crveno svjetlo i uspio je dobiti priliku za leteći krug. Hamilton je ovdje izgubio bitku jer je pogriješio u svom letećem krugu i rosberg je uzeo prvo mjesto ispred Vettela. Svašta se sutra može desiti, jedva čekam utrku. Ako bude kiše, kvaliteta bolida više ne dolazi toliko do izražaja.
![]() |
#948 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Nije mi lik jasan, u Lotusu i više nego dobre predstave. U konjiću apsolutno ništa. Njegov sam veliki fan, al ovo nije na nivou ove sezone.
![]() |
#949 |
Je suis Schumi
|
Lotus je bio auto s kojim se ako ne useru strategiju, moglo i pobijediti u ponekim utrkama. U ovoj kanti se jedva moze doci do 5. mjesta, a i to je kad odustanu ovi najbrzi ili ih sreca posere na drugi nacin...
![]() |
#951 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
O ljudi, lik ručno šarafa ogradu. Tragikomično. To ekipa s pravim alatom promjeni cijelu sekciju za 10 minuta. Puno sam i rekao. Citiraj:
Izgleda, moguće da ga boli k jer zna da je bolid bezveze pa ni nema neke želje.
![]() |
![]() |
#952 |
Je suis Schumi
|
I to vjerojatno. Na kraju bi ispalo isto i da je u Lotusu ostao. Ali tamo ga nisu placali na vrijeme. A Alonso ce pobjeci u McLaren po svemu sudeci. Mislim da je i njemu vise pun k svega.
![]() |
#954 |
Je suis Schumi
|
Pa s obzirom da ovdje godinama nema pomaka, to mozda i niej losa ideja. Uz to, mozda i Honda iznenadi. Dva naslova je spusio i uz to je morao cekati da Vettel odustane, a ovi nisu bili u stanju poraditi na autu... A pored svega, nije da ima godina na bacanje, pogotovo jer je u F1 veliki baby boom...
![]() |
#956 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
To nije sve. I Ham ce u McLaren ako Rosberg zbilja osvoji titulu. Cisto sumnjam da ce ostati u Merc-u ako Rosberg uzme titulu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Hehe, taman tio napisat da ima i gorih od nas ... kvaka i je u tome šta je sad napregnuto / škicano pa vijci baš ne surađuju ... a da su trebali imati kamiončić sa zračnim alatom to stoji ... eto restart za 3 min |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Je suis Schumi
|
I onda onaj Lauda kuka kako je vrijeme za uzbunu. Prokleta starudija, treba ga isamarati skupa sa Lujs Felipe Skolarijem.
![]() |
#960 |
Banned
|
Losa srica za Rosberga ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|