|
![]() |
#932 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
uz sve one nase promasaje na zadnjim tekmama i uz rasipanje bodova bilo bi previse jos i ovo,ustvari to je manje bitno neka te ne zabrinjavaju bodovi u prvenstvu,nego razmisli o finalu kupa,cini mi se da se vartex dize u formi opet... Zadnje izmijenjeno od: replace. 16.04.2006. u 01:59. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Svaka cast Hajduku te posebno Bonacicu jer bez njega bi ovo bilo nemoguce, ma koliko vi srali po tom covjeku on je hajduka izvuko iz lige za ostanak. BTW dobar vam je ovaj Costa nakon 20sec pokaze mu čiko crvendaca bez jebemti!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
valjda ga je Kuže poslao ne vježbe uklizavanja a ovaj je malo pretjerao: quake : : lol2 : : hitthewa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
kao prvo nitko ne sere po bonacicu nego ga se postuje ovdje kolko ja znam,ili imam krive informacije : stoopid a covjek je bar priznao kako ni sam nevjeruje da je dobio tako da to nije bilo podcjenjivanje nego RESPECT!!! zato ga i postuje dosta ljudi jer je iskren,a costa jebiga bar je covjek đentlmenski podnio crveni karton bez jebemti!!! i takvih sranja sto bi se moglo ocekivat od drugih igraca :clap: :clap: bar neki plus ![]() Zadnje izmijenjeno od: replace. 16.04.2006. u 15:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Imam jednu zamolbu,pošto ovdje ima dosta navijača hajduka,a meni fale 2 njihove pijesme,dali bi netko od vas mogo biti tolko ljubazan i stavit na net pjesme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma registracija i te gluposti,a te pijesme mi trebaju isključivo za kolekciju navijačke muzike koju imam doma...pa sam mislio ovako ako se nađe |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Eto i mene s gostovanja pa da napisem nekaj,tekma stvarno ok za razliku od zadnjih par derbija,otvoreno s obje strane pogotovo s nase,steta kaj dinamo opet primi gol iz situacije koja je totalno glupa i definitivno realizacija mi nije bas jasna - onak ciste prilike eduarda pa carlosa 2 puta....to se jednostavo treba skucat u gol,ali dobro sta je tu je cestitke hajduku i idemo dalje,nadam se da ce ih napokon ta nesreca zaobici u slijedecim kolima sto se golova tice. A sad nas kutak ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Super Moderators
|
Jučer Inter-Zagreb 1:0 Danas Kamen-Dinamo (18h) Varteks-Osijek (18h) Ajduk-Rijeka (20.15 HTV) Međimurje-Pula(16.30h) Slaven-Cibalia (16.30h) |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Kamen - Dinamo 1:3 Varteks - OSijek 3:0 Medjimurje - Pula 2:0 Slaven - Cibalia 1:0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Super Moderators
|
67-ma minuta Ajduk-Rijeka 0:2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
btw, hajduk-rijeka 0:4 u 83' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Hejter
|
Grdi je ovaj Vugrinec nema kaj , ima tip odlicnu zavrsnicu , taj bi meni u repku . i btw. kaj je sa Dragsijem Zilicem? vidim da je ovaj Radman na golu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Neeeee HAJDUK je izgubio |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Zilic ima malu ozlijedicu pa se cuva za Varteks,a Radman mi nije djelovao bas sigurno danas.... ovaj Hajduk je sramota, cak nije bed u rezultatu koliko u (NE)igri...totalna bezidejnost, trkacki neraspolozeni, ma uzas! Jos imam dojam da smo igrali s pola gasa, Novakovic bas nije probijao ali je imao dvije asistencije...A Sharbini je mogao ono i zabiti... A gol Vugrineca i asistencija Novakovica pogotovo ovaj drugi je bio prelijep! Forza Fiume!
![]() |
#950 |
Hejter
|
Ja sam mislio da nisu Dragsija privremeno smjenili jer su po novinama se dosta napisali da je dao pobjedu Varteksu . jer ste vidjeli ocijene igracima Hajduka u Vecernjem ? one opisne , uz Kranjcara pise Grozno . jer se to odnosi na igru ili frizuru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
A jeste vidjeli Kranjcara kako pada sam od sebe?I to mi je igrac reprezentacije. Taj mali je u repki samo zato jer ga tatek zeli dobro prodati : nono : Inace,tekma je bila totalna sprdnja...komedija,Rijeka je jos jednom dokazala da igra odlican nogomet ![]()
![]() |
#953 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#954 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ma to od ŠAfarića je instikt koji se u ovom slučaju pokazao kobnim,nekada ce taj instikt poslužiti za neke pozitivne stvari...mislim da mu je ruka sama poletjela,iako nisam vidio TV snimku...
![]() |
#960 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Pada ko blesavo već dva dana
|
|
Oglas
|
|
![]() |