|
![]() |
#931 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
A od cega je One X nego od plastike? Citiraj:
Mozda doticni telefon nije napravio ogroman skok kao SII ali to je trenutno nebitno, bitno je da je poboljsan koliko je to u ovom trenutku potrebno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Izet Fazlinovic. 04.05.2012. u 13:23. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
OTOH, 90% telefona nije flagship ![]() Citiraj:
![]() Mogli su se malo potruditi oko kvalitete izrade, ovome, kao i svakom SG prethodniku dovoljan je jedan dobar pad da se pozdraviš sa backplateom a vjerovatno i sa mobitelom. SGS 3 ima stari već viđeni ekran, samo večih dimenzija i time veće rezolucije. (hence the HD in HD SuperAMOLED) Da, znam kakav je to ekran. One X ima trenutno najbolji ekran u smartphone svijetu, to nisam ja rekao, već ljudi puno pametniji od mene i tebe ![]() Citiraj:
![]() Unibody polycarbonate with metal frame, know the difference ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 04.05.2012. u 13:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#934 | |||||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
(imam sgs2 i evo 3d, ne moraš se trudit pametovat oko mase i kvalitete izrade). Citiraj:
Očito da nisi i da po dobrom starom običaju blebećeš bez ikakvog vlastitog iskustva POSJEDOVANJA predmeta razgovora. Prije sgs2 sam imao sgs malo duže od pola godine ![]() Btw, pročitaj malo, pošto vidim da nemaš blage veze o reallife ponašanju tih mobitela kad padnu, što se događa sa 'extra kvalitetnim' kućištem iphone-a 4, a što se događa kad padne sgs ili sgs2 ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Da, uistinu, know the difference između dvije vrste PLASTIKE. Daj se malo obrazuj prije prosipanja filozofije bez pokrića ili si KUPI mobitel pa ga upoznaj jedno pol godine prije trkeljanja.
![]() |
![]() |
#935 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Siguran sam samo u 2 stvari: 1. mobitel jest moćan 2. dobro će se prodavati. Možda ne toliko dobro kao SGS2, ali solidno hoće. Ljudi koji imaju SGS2 nekako baš i nemaju neki debeli razlog za prelazak na SG3. Nekakva kolika-tolika analogija bi mi bila iP4 vs iP4S. Hoće li se prodavati bolje od One X-a? Ne znam. Vrijeme će pokazati. Osobno mislim da hoće jer je izazvan neviđeni hype oko njega tj. Samsungov marketing je napravio puno bolji posao od HTC-ovog.
![]() |
#937 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja preko svojeg SGS-a prešao motorom i ništa mu nije bilo,a da ne spominjem da ga je sama rotacija gume bacila u tri PM po asfaltu pa u ogradu. Da mi je viditi taj famozni kvalitetni HTC One X na tom mjestu... Polikarbonat...jopis je sve reka.
![]() |
#938 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Imao sam SGS1 i eto sada SGS2. Oba su mi pala vise puta i na nijednom nista. Manja ostecenja te "jadne" plastike ima frendica kojoj stalno pada na asfalt, ali opet puno bolje nego pucanje ekrana i stakla na kvalitetno izradenom iphone-u sto se dogodilo dvojici frendova. SGS3 me nije previse odusevio na prvi pogled kao npr One X. Nadam se da cu ga uskoro isprobat uzivo pa cu onda pametovat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Odgovarati tebi je prilično pointless pošto ti znaš sve ( ![]() Cry me a river. Prošlo mi je o-ho-ho smartphonea kroz ruke i vidio sam hrpu SG S-ova u svakavim stanjima. Citiraj:
Mobitel je moćan, (bespotrebno, ali nevertheless), ima mali proizvodni proces (32 nm) i GPU je u sintetici prava zvijer. Što se tiće reklame, tu ne mogu reći da sam vidio nešto predobro, osim što su ga krili toliko vrijeme. HTC TV rekalmu doduše nisam vidio, ali Samsungova je lejm. HTC je onako nekako jednostavno izašao, jednostavno se pojavio, dok je Samsung najavljivao 3.5. kao Novu Godinu. EDIT: Jedino u svom tom jučerašnjem hypeu nigdje nisam vidio najavljenu cijenu! Pretpostavljam nekih 500 Ł ?
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 04.05.2012. u 14:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 | |
PRO
|
Citiraj:
A za izjavu "Kakav ti samo podsmijeh izazivaš ne možeš ni pojmiti", prvo pogledaj u svoje dvorište. ![]() Što se reklame tiče, zapravo Samsung nije imao nikakvu reklamu, već se samo stvorio hype oko nadolaska novog mobitela, što ćemu samo po sebi biti dovoljno za zagrijati ljude na kupovinu.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Premium
|
@hammer Što se tiče cijene, postoje najave da bi u Indiji trebao koštati oko 38k INR tj. 540 EUR. http://www.mysmartprice.com/mobile/s...axy-s3-msp1765 Kad je marketing u pitanju, One X je prošao nekako 'ispod radara', a Samsung je mjesecima najavljivao ono što je bilo jučer i zato mislim da je njegov marketing obavio bolji posao jer svi pričaju o tome.
![]() |
#942 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
cini mi se da je tako kostao i one x.. Vjerujem da ce mu cijena biti u rangu one x. Sve preko cijene one x je fail.. Iovako su preskupi obadva.. Na kraju losa tegra3 uopce nije tako losa i fail kako se govorilo. tegra je tocno 100mhz brza od quada iz s3 i toliko ima bolji score. a i to je relativno posto je one x na 4.0.3 a s3 na 4.0.4 koji je puno ispoliraniji i brzi.. Ova 2 moba ce biti kraljevi ove godine, pobijedu ce odnjeti onaj koji se bude vise prodavao, sto je i cilj svake kompanije.. Vrijeme ce pokazati iako je htc u prednosti jer je prodao vec hrpu one x.. Samsung je mudro cekao sta ce htc napravit i izdao svog monstruma.. Cini mi se da smo ga predugo cekali.. Coconut na kraju su se oni tvoji manuali i fotke pokazale tocne.. ![]() Ovaj samsung (tvrtka)mi se poceo gadit i njihova prljava igra ali nisu ni blizu appleu. Appleova prva recenica u predstavljanju ipada3 je "brzi smo od tegre3 4puta".. Woooooow, kog to briga.. Tako je poceo i samsung mazati oci ljudima sa nabrijavanjem I/O i boljim 4.0.4 androidom. Mislim ok, ali onda treba uspoređivati i iste systeme pa tko je brzi, brzi je..Ali ok, svako ima svoje veselje.. Edit: Digital, samo za tebe još jedan broj.. One x ima 1 jezgru više.. Heheheh ![]() Zadnje izmijenjeno od: dean225. 04.05.2012. u 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Osobno, meni je SGS3 ljepši od prethodnika. Nadam se da zbog toga neću bit kamenovan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |
Banned
|
Citiraj:
Korisnike baš briga za nekakve benchmarkove, scorove i napucavanje brojkama. Što se mene tiče proizvođač ne mora ni objavljivat te podatke koji su čipovi unutra. Bitno je kako se telefon ponaša u radu i svakodnevnoj upotrebi, a ja na ovom videu vidim da to sve leti nenormalno: http://www.telefonino.net/Samsung/No...alaxySIII.html Nekakav lag i zastajkivanje ne postoji i to je sve što je bitno. Ok, sramota je (kako je netko ranije spomenuo) što jednom androidu trebaju 4 jezgre da bi mogao normalno disat, dok su lumie fluidne i na singlovima, ali to je neka druga problematika. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
flashao sam svoj galaxy s na ics 4.0.3 rc2 i koristi mi oko 200mb ram-a sad jel to normalno ili se moze jos ustedit na ramu a i baterija nekako kratko traje vjerojatno zbog procesa u pozadini koji se pale i gase sami,i zanima me dali google navigacija moze radit bez internet konekcije samo s gpsom jer pokusao sam i nece
![]() |
#946 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Ali da, sve leti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo mene. Nastavite u normalnom tonu i bez po****avanja. Offtopic brisem, tema je o zamzungu, za druge postoje zasebne teme. Neda mi se unazad vrtit da obrisem offtopic ali nadalje sam tu. Kartoncici spremni. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Da mi ga netko pokloni rado bi ga uzeo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Premium
|
Sami je bio skromniji od Jabuke jer su rekli da je njihov GPU na S3 'samo' 50% brži od S2. Na kraju se ustanovilo da se radi o istom GPU. Izgleda da čak nije ni klokan iako se i o tome šuškalo. Uglavnom, mob je svakako interesantan i definitivno je high end uređaj u mobitel klasi. Nažalost, do sada nema nekog zaista detaljnog reviewa jer su ga svi dobili na sat-dva, a u tom vremenu se ne može ništa jako konkretnoga ispitati i provjeriti.
![]() |
#950 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
My 2 cents. Mobitel ko mobitel, @W.Digital je to lijepo sročio, taman dovoljno da u ukupnoj ocjeni moba bude koji bod iznad ostalih. Ono što me razočaralo jest apsolutno kopiranje Appleovih metoda zagrijavanja tržišta nekom tajnovitošću, kao da će maltene besplatno dijeliti te mobitele pa se sakriva poklon. Pritom mislim i na HTC i Samsung. Stvarno me zanima do koje granice će marketing ići za negdje desetak godina. A priče kak je reklama predivna, i kak je jučer sve bilo divno izaranžirano i da je ekipa bila u skupocjenim odijelima, who gives a f*ck? Pokaži mrcinu, nek fino to svi poslikaju, daj brojke i to je to. Pjenite se kao najobičniji fanboysi. Imao i HTCa i sad S2 i ni sa jednim ne mogu reći da je sve ok, onako kako je isprezentirano, ili u specifikacijama napisano. Tko će imati love, dapače, naravno da se uzima današnja generacija mobitela, a ne starija.
![]() |
#951 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
http://www.gsmarena.com/apple_and_sa...-news-4205.php toliko o nekoj konkurenciji u mobilnom svijetu.. ugl mogli su se bolje potruditi oko dizajna pogotovo zadnji poklopac i taj debilan speaker grill i sama kamera katastrofa i ako cu vec placati preko 5k+ kn za mobitel ocekujem da nije od plastike (ma kakva ona bila) - vec od kevlara, porculana, metala ili neceg drugog sto konkurencija koristi u svojim high end proizvodima nadam se da ce najaviti neki manji redizajniran model uskoro ili cu morati kupiti HTCa opet (nove xperie mi se ne svidjaju a ostatak konkurencije je tesko nabavit u hr) |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
@m4dm4n osobno, mene je razdrkala ta tajnovitost, nabrijavanje, specsi od kojih boli glava, pa najbolji telefon godine pa ovo pa ono... "tresla se brda rodio se miš" ... ja bi dopisao, govno, koje nit smrdi a još manje miriše. Citiraj:
![]() Završna obrada (S2) je drugi par opanaka. Onda je bolje da se rasprava nastavlja u temi Android mobiteli. Usporedbu sa ostalim uređajima vidim kao jedino zanimljivom, jer mobitel sam za sebe je jednostavno, nedovoljno interesantan. Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 04.05.2012. u 21:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Banned
|
Meni stvarno nije jasno što si ti i neki drugi očekivali i što to ne valja na ovom telefonu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
) Uglavnom mozes flashati na Slim 3.5 i Semaphore 1.1.1s kernel. Dobit ces brzi ROM s manje aktivnih procesa i dugotrajnu bateriju. Ja ga koristim i nemam problema u radu.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Galaxy S2 sa recimo resurection 1.8.1 + siyah 3.2b6 kernelom je daleko brži, fluidniji, responzivniji. (barem uspoređujući sa onim prethodno postanim videom od S3) Što se baterije tice... od 8 ujutro do sad (21:47), nakon 6 7 poziva, cca sat vremena on-screena, 70% . Stock S3 o tome siguran sam može samo sanjat. Kad bi mi se dalo snimit video vidio bi o ćemu pričam. Slobodno kolega W.Digital i ovaj dio može shvatit pod odgovor na njegovo pitanje. Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 04.05.2012. u 21:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Kakvi su vam utisci o ICS-u na Galaxy S-u ?? Što od Custom-a koristite ako koristite (znači zanimaju me utisci o ICS romovima). Ja koristim CM9, i ok mi je, ali nemam vremena sad pokušavati neki drugi i testirati ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |||
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
puno je vece rezolucije od prethodnika (+ gorilla glass 2), no i veci je i ima losiji raspored pixela.. kamera je u svakom slucaju bolja posto gora ne moze biti od S2 +bezicno punjenje, wireless streaming HD videa, Citiraj:
+ S3 je vec i sad po svim videima koji su izasli brz i fluidan, do te mjere da mozes gledati video i surfati bez problema u isto vrijeme javi mi kad S2 i prethodnici to budu mogli.. Citiraj:
btw nije nista fascinantno u duljini trajanja tvoje baterije (pogotovo kad uzmes u obzir da ti je ekran bio upaljen samo sat vremena) isto postignem i ja sa svojim starim Desireom pravi test je staviti ekran na 50% brightnessa (ionak nitko ne koristi 100%) i pustiti da se vrti video pa vidjeti koliko ce ti baterija trajati dok ne crkne.. ovo sve ostalo "obavio sam 65 poziva, GPS mi je radio 9h, ekran 9h i baterija mi je i dalje na 60%" su ciste dumine.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#958 | ||
Premium
|
Bit će, al proći će mjeseci i mjeseci dok se sve to dovede u red i stvori kakav takav community. Citiraj:
Citiraj:
Što se punjenja preko wi-fi tiče, moram priznat da mi isto nije jasno... Na koji način bi to trebalo funkcionirat? Kad god si u blizini rutera tj spojen na njega mob se puni wtf ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#959 | |
PRO
|
Citiraj:
![]() Meni uistinu odlična kombinacija.
![]() |
![]() |
#960 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ukratko, ispravljac koji dolazi uz mob nema zice, a princip rada je indukcija. Nista nevidjeno do sad, ali svakako zgodno i prakticno. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|