|
![]() |
#932 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Tiha voda brege dere ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Ono što sam ja čuo od ekipe koja je bila u domovinskom ratu je da se prvo svaki pješak u bližoj okolicu usere u gaće,panike, svi se razbježe ko miševi, a tek onda se razvlače zolje i sl. AT oružja, jer ako se nisi skrio..hebo si ježa. Tak da imaš dobar feelig za tenk u igri, hehe....... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
uzmes assault klasu a na mapi tona vozila i 2t snajpera uff jao tebi... znam da ce biti dobar balans vozila i da ce svatko svakog moc ubit na ovaj ili onaj nacin. Koliko se meni puta dogodi da ostanem bez i jednog vozila a pokraj mene 5 tenkova protivnickih i jos k tome tvoj prvi zaklon je nakon 400m trcanja po cistini pa tko ostane ziv... |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#942 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
jedina zamjerka mi je sto drvece miruje bez obzira sto oko njega letaju helikopteri, tenkovi i explozije.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#952 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja sam sarkastičan gospodo ako netko nije shvatio ![]() nitko, ali baš nitko još nemože reći kako će igra raditi na kojem stroju, ovo je alfa, a svi znamo što alfi sve nedostaje u odnosu na finalni proizvod
![]() |
#953 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
ako vec planirate trositi lovu: Razer and EA Announce Battlefield 3 Gamers Gear Razer The Battlefield 3 Armory Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 17.08.2011. u 21:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sad i mene ovaj Caspian border gamplay podsjeca na Crysis ali ne na 2 nego na Warhead. Btw. okolis mi djeluje nesto bolje od BF2 i lightning ce sigurno bit miljama ispred sto ce dat realisticniji prikaz. Cini mi se da je najveca razlika u samim vojnicima. Mislim da ce procesor bit isto bitan kao i grafa jer igra ima brutalnu fiziku. GTX580, GTX570 ili sl. jake grafe ce 100% bit dovoljne za v. high, 1920 i mislim da to nije upitno. Danas je u igrama upitno koliku ce kolicinu i kakav aa uspjet gurat sve malo jace grafe ili snaga u jako visokim rezolucijama. Mislim da se vecina ekipe sa dobro "izbalansiranim" konfama i med/high end + grafama nema kaj bojat. Ja jos nisam dozivio igru koju ne mogu igrat na max sa 4xaa, obicno je to 8xaa + kerefeki. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 17.08.2011. u 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
![]() da ne ispadne samo spam: http://www.youtube.com/watch?v=hb0r0...layer_embedded http://www.gaminglives.com/2011/08/1...battlefield-3/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nema straha. Sa BF2 su vec pokazali da znaju napravit dobro optimiziranu igru sa odlicnom fizikom i grafikom. Jedna 460 1gb u komb. sa brzim procm vrti igru na max sa 8xaa. Mislim da je i njima u interesu da naprave relativno optimiziranu igru jer se ipak od te igre ocekuju turbo prodajni rezultati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|