|
![]() |
#931 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() znas metafore se protive elaboraciji skoro k'o pc gameri ubijanju dedicated servera ![]() ontopic; Dali netko tko je vec odigrao cod moze navesti koje sve pistolje imas u arsenalu, i dali ih mozes dual wield'at ? ![]()
![]() |
![]() |
#932 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Hebeno, bas sam zacoprao MW2 ![]() http://www.justpushstart.com/2009/11...x-coming-soon/ Ako je ovako na konzolama kak tek mora biti na kompu, zapravo nezelim znati ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne vjerujem da bi bilo tak jednostavno. Prije bi rekao da se spojiš prek nekog proxy-a pa da onda pokušaš zeznuti Steam. Jer po spajanju se vidi čiji je IP.
![]() |
#934 |
Registered Abuser
|
ovo mi je najzabavniji dio http://www.youtube.com/watch?v=LGGWPstWHKw hehe edit; je trebali su pitat dal želiš preskočit ostale i ič odma na tu misiju Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 11.11.2009. u 11:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Odlican je SP samo mi se ne svida to sto se previse skace iz jednog lika u drugi nakon svake misije, mislim da je cod 4 imao bolje to napravljeno i ne nisu pogledali sve moguce akcijske filmove te kopirali neke dijelove ![]() Bilo mi je dobro dok sam jucer igrao misiju dok rusi napadaju neki gradic/naselje i ono idem ja po cesti, pa stanem i gadam ruse desno pa lijevo i uopce ne gledam ravno i taman kad krenem ravno mi se stvori civil u autu koji bjezi pred rusima i pogazi me... a ja ono sekundu prije smrti OUUU SHIT ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#945 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 | |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
de umro sam hahahaha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo igram ja 2 zadnja sata. MP je bolji, puno bolji nego se mislilo da ce biti zbog ovih novih pravila Laga nema, ne postoji! Mec se nadje u roku odmah, sudeci po callsignovima izgleda upadam na njemacke i poljske hostove, obicno imam oko 3 crtice od max 4 crtica pinga Hitboxovi su dobri i precizni, na to nemam zamjerke Oruzja su ![]() Evo u vise od 10 partija samo se jednom dogodilo ono migrating to another host i igra se ubrzo nastavila. Mape su onak... dobre, ali se treba priviknuti na njih nakon 2 godine CODa 4 MP mi ide zakucan na 86 FPSa na konfi iz siga 12 sam level, hardcore se otkljucava tek na 19, pa jedva cekam da stignem na 19. jer me ubija softcore ![]() Sve u svemu, ja vrlo zadovoljan. Eh da, nick igra automatski povlaci iz steama, a meni jos davno ostalo "hammer" i igra to povukla i igram ja i gledam WTH otkud taj nick ![]() Samo promjenim i pici dalje Inace nick mi je Narsil u igri ![]() ![]() ![]()
![]() |
#951 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne isplati se ![]() http://www.gamearena.com.au/pc/games/ti ... id=5033868 http://www.gameplanet.co.nz/pc/games/15 ... Warfare-2/ Review s dva PC sajta... ukratko - Laggy game - Can't choose map - Can't choose score limit - Can't choose time limit - Can't choose player limit - Can't choose wich perks and streaks you want - Can't kick people - Locked game modes - 6vs6 - and on, and on, and on... This simply isn't PC gaming, period
![]() |
#952 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() U jednu ruku mi je i drago....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Registered Abuser
|
pa tu baš i nisu tak pljuvali po MP http://www.giantbomb.com/quick-look-...-2-pc/17-1622/ edit; hehe Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 11.11.2009. u 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
a ljudi sta vi ocekujete pa tek je pocelo, treba malo sacekat, pa ce mo vidit jel MP dobar ili ne i kakav ce bit ping bit kad projde prvi udarni val igranja ja na zalost nisam stigo ni do SP ![]() ![]() jel ima MP da igraju PC i konzola igraci ???
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Da, nema laga. Koliko ja znam definiciju laga, a ti se črabl i dalje pravi pametan iako ti to baš i ne ide Igra je mozda u 15ak partija zatrzala dvaput, i to minorno Da je bolji od CODa 4 - nije, ali je dobar. Nazalost kad se trazi igra nemoze se traziti "po mapi" Hostovi su dobri i još nitko nije roknuo tactical nuke ![]() Zamjerka na prekratke meceve Ono sto me jako iznenadilo je to da nema GLa previse, zapravo ljudi ga skoro pa uopce ne koriste. Mislim... ovi ameri cijeli život igrali na pingu 20, pa sad odjednom 40-50 ili nedaj bože više i svi uzbunu digli i svi vjeruju kak je lagava igra ![]() Citiraj:
![]() Da, viš' ja sam rasturao i na pingu 100 i 150, kao i 70, moš mislit kakav bi bio tek bio dobar na pingu retarditanih hrvatskih servera na kojima vi ping ovisnici igrate ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 11.11.2009. u 18:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Iskreno,ja na pingu od 150 nisam igrao ni kad sam 56k koristio(COD1,Logosoft,bilo je 99 - 170 ako se nije skroz zastekalo),a na ovdašnjim serverima mi je pingulja bila oko 30-40max i dosta sam hurtao kad sam na nekom njemackom morao igrat meč na 60.....ja to osjetim s svojim configom,neki ne. A to kaj bi ti nekog normalnog average igraca rasturio s pingom 100 a on da ima 50....s tim isto mozes pravac Helsinkija krenut ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
SP je izvrstan kao i u MW1, ali me užasno nervira šta nema leana jer za neke situacije je neophodan jer inače izgineš često. E da, igrati bar na hardened - puno je zabavnije. Što se tiče MP-a, za to mi niti MW1 nije bio interesantan zbog onih klasa i perkova, ali sam i ispa iz đira pa sam se prebacio na RTS ![]() Bar kao SP igra se čini izvrsna. Neznam šta kukate, ali SP je odličan zasad.
Trenutno sam došao na onu misiju nakon SP je izvrstan kao i u MW1, ali me užasno nervira šta nema leana jer za neke situacije je neophodan jer inače izgineš često. E da, igrati bar na hardened - puno je zabavnije. Što se tiče MP-a, za to mi niti MW1 nije bio interesantan zbog onih klasa i perkova, ali sam i ispa iz đira pa sam se prebacio na RTS ![]() Bar kao SP igra se čini izvrsna.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|