|
![]() |
#901 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Jebm ti ja, da ti jebem novinara koji pise vake naslove "zarada od IGRICE 4 mlrd kn", ajde kad je on baja nek napravi IGRICU koja ce zaradit 1000 kn a kamoli 4 mlrd kuna. Da je IGRA losa, a zaradila je vake pare ima pravo nosit ime IGRA a ne igrica jebem ga nepismenog, neskolovanog i bezobraznog da ga jebem ok moderator moj dragi moze cenzura ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#902 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
usput, gle čuda, "prodaje se i u Hrvatskoj". zanimljivo, dosad tih igrica nije bilo kod nas, i sad odjednom.. pune žuti tisak. a tek kad IT osvješteni novinari saznaju za kontroverzu s aerodromom za jedno dva tjedna.. EDIT: preteče me ante2, al u potpunosti se slažemo ![]()
![]() |
![]() |
#903 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Čim sam više igrao, kontrole su mi počele "sjedat", tak da sa vježbom do savršenstva i sve ok. ![]()
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 10.11.2009. u 20:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Premium
|
a sta mozes ocekivat od novinara zute stampe je procitao sam cjeli teks i u njemu se COD oslovljava sa igra, videoigra itd, ali brate nemoj mi u udarnom nalovu pisat igrica, e to ne ide kod mene ![]() ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Premium
|
malo je oftopic ali zasto onda na turnirima u FPS-u koriste mis i tastaturu a ne kontrolere od PS-a ili Xbox-a ??? govorim o PC turnirima
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Cisti primjer je ovaj matchmaking, nakon dugogodisnjeg peglanja coda na PC-u apsolutno nemogu reci da je to losa stvar, dapace koliko puta sam se izvcirao trazeci odgovarajuci server, pa ping, pa druga verzija pa neki ljevi mod, dok na konzoli aha ocu ctf u roku 15 sekundi sam na punom serveru i igram bez laga, no opet je naravno dosta ovisno i o tvorcima igre, necu nitit previse spominjat ali tko ima org Pes 2009 od Konami-a na PC-u zna o cemu govorim, ti ljudi su apsolutno nesposobni da u toliko vremena (jer nije ovo konamiju prvi Pes) nisu uspjeli slozit da ja nemogu sa kolegom iz drugoga kvarta baciti jednu hebenu partiju normalno preko neta... A cisto sumnjam da bu IW napravio takvu gresku sa MW2, vec se sama cetvorka na konzolama pokazala kao super stabilna sto se tice onlinea, e sad PC to je druga prica... ![]() A cim se malo vise para skupi kao na cetvorci vidi se iz prilozenoga kako jak comunity pada LAGANO u zaborav, nazalost...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 10.11.2009. u 20:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
upravo sam prešao prvih par misija... moram priznat da nisu loša ova nova oružja što su ubacili (uff što je dobar onaj automatski pištolj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() Kada vec ovako eloquentno dozivljavas pravopisni paroxizam, moram ti malo zaskocit logiku ![]() Naime ne slazem se sa tobom. ![]() Iako pravopisno (mislim) da ne postoji strogi rezim za pojam onog' sto mi podrazumjevamo pod "kompjuterskim igrama", upotreba pojma "igrica" je prihvatljiviji iz vise razloga. Kao npr. termin "igra" je dosta opsirniji i uz to sto moze sluziti i kao glagol, ima potencijalno puno vise znacenja od termina "igrica" koji se od svoje geneze poistovjecuje upravo i gotovo iskljucivo sa onim o cemu mi tu govorimo. Ako npr. uzmemo kao referencu engleski jezik, takodjer dolazimo do istog zakljucka - rijec "igra" bi kao opcenitija bila bliza engleskoj rijeci "play" dok pak "game" iako se moze opravdano isto prevesti kao "igra" u kontextu tzv. video igara svoj precizniji prijevod nalazi 'nazalost' upravo u rijeci "igrica" i to ju cini semanticki, prakticno, pa i pravopisno pravilnijim izborom ![]() Tako da je upotreba tebi ocito omrazenog pojma iz perspektive nekakvog poluprofesionalnog, senzacio-raspojasanog novinara nekog lista za mase - sasvim opravdana. ah, a to sto dio gaymerske subkulture iz nekakvih meta-razloga taj pojam dozivljava previse osobno i nadasve pejorativno je zapravo 'quite Amusing' ![]() uostalom vise bi te trebalo zabrinjavati u koji kontext po medijima te "igrice" stavljaju, nego kako ih nazivaju ![]()
![]() |
#912 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
igrica igra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Premium
|
problem je taj da forma daje konteks ili obrnuto ![]() ali zar na stranicama doticne novine ili bilo koje novine ili podlista o automobilima pisu nasove tipa " izaso novi autic iz tvornice autica BMW-a" da pisu tako odma bi mogli zatvorit novinu jer bi ih oni (tkz) ozbiljni citatelji odma prestali kupovat a sta ces kad narod smatra da je drustveno prihvatljivije pit do besvjesti, drogirat se teskim drogama i inim opojnim sretstvima, ali kad se igras na PC-ju ili nekoj konzoli onda si cudak ![]() ali to je sad tema za neki drugi topic aaaa??? je mi dobar onaj kontrast sa bezobrazan i spolnim opcenjem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Premium
|
uglavnom da skratim igru jos nisam probo jer kopam u rudniku (radim), ali je imam u zepu i cim dojdem doma (jadna mi majka) past ce install on c: i daj boze da nestane struje tamo oko 1 iza ponoci, jer mi se cini da bi mogo jutro docekat ![]() ajmo mi dalje o COD-u ekipa
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kao što rekoh, jedino što je dobro proizašlo iz ovog novog coda jest to da je COD 4 pojeftinil. ![]() Mislim da ću SP sigurno odigrat, jer vidim da je gameplay još uvijek solidan, a što se tiče MP, toga ću se još načekati... Dosta mi COD 2 i COD 4 za MP. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
upravo završio sp. da nisu ubacili ovaj STEAM, GOTY bez greške... šteta sad nemogu igrat multi:/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Bazinga
|
![]() |
#921 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Shit ! Truli Neuron me raskrinkao ! ![]() a to da je svoj 3. post potrosio na gimnasticiranje samnom, cu shvatiti kao kompliment ![]() @ante2; da meni se svidio taj kontrast sa arhaicnim pridjevljem i kopulacijskim referencama, ali nisam htio priznat zbog svog cudorednog image'a. a sto se tice instalacije, mislim da je blasfemicno i quislinski u istoj recenici koristit ime ove igrice i "c:" jer u ovim povijesnim trenutcima kada Pe Ce zajednica stoji neumoljiva i nepokolebljiva na pragu nevidjenih drustvenih promjena - sa svakom novom instalacijom na C: ugine jedan andjel na nebu, ili pregori jedan northbridge na sjeveru ! ![]()
![]() |
#922 |
Premium
|
'Predviđa se da će proizvođač igre Activision prodati između šest i sedam milijuna kopija, i to u prvom tjednu prodaje' Ne znam tko ovo predviđa, no dobro, ne sumnjam da ce prodajni rezultati biti dobri. Ocito ima jako puno amera s konzolama, a s obzirom kolika im je kupovna moc i da im 60$ zapravo dodje kao da mi placamo igru 60kn - ne moze im se zamjerit sto ih boli neka stvar za 'vise ciljeve'... |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Guest
|
- Joinajmo se u grupu potpore za Luku Ritza na facebooku (zaustavite ubojice) - Potpisi peticiju sa snimanje nastavka žlj blj filma - Potpisi peticiju Save the whales - Spriječimo globalno zapotljenje... - Prosvjed protiv vlade.... - Nemojte kupiti Call of Duty: Modern Warfare 2 zbog........... - What do they all have in common? THEY DO NOT WORK!!! What |
![]() |
![]() |
#925 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |