|
![]() |
#931 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163 sve piše, imaš i link na upute vezane za OC i regulaciju brzine ventilatora
![]() |
#932 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
Guest
Datum registracije: Oct 2007
|
8800gts i kabel za napajanje
Kupio sam si ovaj adapter pošto na napajanju nemam toga, i sad imam problem, tu je drukčiji oblik ove plastikice, pogledaj sliku: ![]() znači na slici je crvenim crtama označeno kako bi trebalo bit da uđe u grafičku jel mogu ja slobodno zarezat malo plastiku i gurnut to nutra potšo su gornji ground a donji 12v. fala na pomoći unaprijed http://max-save.org/viewer.php?id=111864DSC03095.jpg http://www.techpowerup.com/articles/116/images/pcie.jpg molim odgovor samo od iskusnih osoba, ne nagađanja, nagađat mogu i sam. i molim što prije jerr sam stvarno nestrpljiv, 2 dana stoji tu i nikak da ju gurnem nutra Zadnje izmijenjeno od: janko. 18.10.2007. u 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Moderator
|
ne kužim što želiš reči? svaki 6pin PCI-E konektor je isti (to je standard) dakle ti uštekaš dva molex-a (poželjno je da nisu sa iste grane) a PCI-E konektor u karticu btw na slici stoji naopako onaj kljun koji se zakači za konektor na kartici je sa donje strane a ne sa gornje u biti probaj ga uštekat u karticu pa ćeš vidit ![]() niti slučajno nemoj nekaj rezat
![]() |
#935 |
Guest
|
jel možeš molim te na icq ić, staivo sam te, ak me nema, molim te probbaj mene stavit, 374128984 hvala mnogo na pokazanoj dobroj volji. a za kljun: ovisi s koje strane gledaš, trenutno mi je grafa na sotlu, pa je kuler prema gore, i kljun također |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Moderator
|
onda imaš BTX? no opet svejedno svaki PCI-E konektor je isti kao što je i svaki molex konektor isti
![]() |
#939 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
a kaj je ovo u vemilu... icIntracom Power Cable PCI-E 6pin na 2x4pin ženski, 0.2m /374989, neznam tocno koju je kupil, al nije dobil adapter pa sad shizi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Moj frend je isto tako kad mu je stigla club 3d 8800gtx, nije dobio nikakav kabel. Sramota, tolko platiš grafu, a šparaju na kablu. Uglavnom, cudili smo se i ja, i frend, i hgspotovci, ali su imali par takvih viška (valjda od silnih reklamacija .. hehe) pa su nam dali besplatno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ja sam frend ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
PizzoZder
|
Sta taj Levicom 500w nema 6pin pci-e kabel? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
nop, nema 6pin kabela. Stavil sam faceov tagan unutra 2force 430w i..... ništa.... nema slike...... 0..... Kaj je s onim conectorom s 8 pinova? Tu isto treba nekej orr? EDIT: Dal ima neko taj kabel u okolici samobora, može i zg, dogovorimo se... |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
.
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() |
#948 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ok, složili..... kad je 6pinski uštekan na 6pinski u grafi neče se palit. Kad ga se ušteka u 8 pinski tak da 2 pina zuje radi ![]() Javilo mu je u win da ima preslabo napajanje i.... ono, wtf? ... nije bitno, glavno da radi ![]()
![]() |
#949 |
Moderator
|
taj 8pin konektor na tom Taganu je EPS konektor tj +12V konektor koji ide u ploču a ne u karticu i nema isti pinout pa ti vjerojatno ne dolaze +12V žice na mjeta na koja trebaju ići i zato javlja da nema dovoljno struje
![]() |
#950 |
Guest
|
8800gts kako natjerati na željeni refresh rate u igrici, i jeli ovo normalno,
imam tu 8800gts point of view 320mb, instaliro sam xtreme-g drivere 157.xxnešto i kad idem u igricu spusti mi na 75hz refreš rejt, na 1600x1200, ekran može 100hz na toj rezi i to nije upitno, kolko se sjećam u catalystu je mogo forsat u 3d apps ali ovdje toga ne nalazim. također u igrici primjećujem lošiju kvalitetu slike nego sa x850xt što se vidi ovdje http://tinyurl.com/38spgy sad mi je žao što nemam odprije neki screenshot pa da se to direktno usporedi, ali jeli to normano, ovako skaliranje pixela, ovaj SS je na 1600x1200 max AA(u ovom slučaju 4x na carbonu) EDIT: sad sam našao stari skrinšat i napravio novi, ipak mi se samo činilo, sve je ok ![]() 8800GTS ![]() x850XT ![]() uočite razliku u plakatu na zidu iza Zadnje izmijenjeno od: janko. 23.10.2007. u 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
PizzoZder
|
Je vidis da ti na 8800 pokazuje i spojlere, 850xt to nema, spoiler shader 3.1 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
8800gts razmišljanje
Evo pošto je stigla gt, naglo su pale cijene GTS kartica, čak 1300 1400kn. Sada pošto sam i ja jedan od vlasnika gts-ce, razmišljam upiknuti još jednu polovu gts-icu pa u sli. Što mislite, koliko je to trenutno isplativo, po uloženo/dobiveno i boostu na performansama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Bilo bi lepo da imaš kakav 24" ili 30" monitor da moreš iskoristiti taj SLi kak spada u igrama. Za 3DMark i slične gluposti ti se ne isplati, ali ako te veseli, kupi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Si ziher da ti ploča opće podržava SLi? Kolko vidim imaš 570 Ultra čipset. Ako ti treba još i ploča, samo si nabijaš trošak. Ne znam, ja bi rađe dal za 500GB ili 1TB disk ili za neku desetu stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne isplati se, pitanje kako koja igra koristi sli, dodatni troškovi za novu ploču, možda i novo napajanje, s aemdejcom nemreš taj sli iskoristi niti polovično, zagrijavanje...bla bla bla... Bolje prodaj meni grafu za neku smješnu cifru pa da ja SLI vozim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|