|
![]() |
#9331 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9332 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Danas stigao probat Asphalt 7, MT6592 + FHD = 27fps avg... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9333 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Brko zasto mislis da se ne isplati uzet ekran i zamijeniti ga? Jel to toliko komplicirano/rizicno za napraviti? Jer ne vidim kako je isplativo uzet mob od 130$ ako ekran dodje 40$, a covjek u servisu je rekao da bi uzeo 100kn za ruke. S tim da je mob prakticki nov, star je mjesec dana. Jesam nesto propustio, di je kvaka? ![]() |
![]() |
![]() |
#9334 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nisam znao koliko ti ekran dođe. Ako je "samo" 40 dolara i ako je orginal, onda da. Često su ekrani po 50-70 USD, nekada i 100, a mobitel je 150-170. U tom slučaju, barem meni, totalno neisplativo. Ali dobro, ukoliko je 40 USD, go for it. |
![]() |
![]() |
#9335 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9336 | |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#9337 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
mislim da je ovo samo digitizer, a on treba ekran sa digitizerom, ak se ne varam ![]() |
![]() |
![]() |
#9338 |
Registrirao User
|
Izgledadada. ![]() Brži prsti od mozga ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#9340 |
Registered User
|
Tako je druže Brko ovdje želim ćuti samo koji su odroni dobri, a koji nisu i kako se boriti sa njihovim romovima, manama i ostalim istočnjačkim čudima što se mobitela tiće, Hva-la! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9341 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
šta se tu počelo odranjat....jeli tema Kineski mobiteli ili odroni u Kini ? |
![]() |
![]() |
#9342 |
Antimićanin
|
Tako se od milja nazivaju Cuboti, iNewovi, Starovi, No.1-ovi, Doogeeovi i slični ![]() ![]() ![]() Nego, turio sam danas Apex Launcher Pro na svog Điđu sa MIUI HD Icon packom. To je sada drugi mobitel. Nisam znao da čajnizi rade bolje sa 3rd party launčerom nego sa svojim ili AOSP. Alkatel je imao štucavicu sa Apexom, dok Điđo radi glađe nego AOSP koji radi glatko. Amazing ![]() |
![]() |
![]() |
#9343 |
Registrirao User
|
I tek sad nam otkrivaš da điđo nije radio glatko? ![]()
![]() |
![]() |
#9344 |
Antimićanin
|
Radio je glatko, da se razumijemo. Vrlo glatko, bez ikakvih trzaja. Ali sada sa Apex launcherom to sad leti, 3D, urac palac. A i MIUI ikone su fenomenalne. Sve su iste veličine i oblika i ima ih cca 3000 ![]() |
![]() |
![]() |
#9345 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Uplaši me na tren. ![]() (Na putu je G4S 1/4) |
![]() |
![]() |
#9346 |
Premium
|
Meni su miui style ikone bez veze, puno teže vizualno identificiram aplikacije kad su sve ikone iste veličine/obruba. Apex launcher pro je izvrstan, obavezno instaliraj i Apex notifier. |
![]() |
![]() |
#9347 | |
Antimićanin
|
Ma, Dakok je ljut jer je vidio da je Điđo overall bolja makina nego Fu1 pa sad kuri vatru i podkopava ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9348 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
a vidis, meni je pod mus da su ikone iste velicine i oblika. trenutno sam na novoj s tersus icon packom. |
![]() |
![]() |
#9349 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Evo se ja već treći dan zabavljam sa novim Jiayu F1 .... ma nisam očekivao da bu tak glatko radil s tom hrpetinom aplikacija koje sam mu natovario na pleća nejaka. Jedino što mi se ne sviđa je metalni zvuk iz slušalice. GPS bez net podrške proradio za pol minute (iGO), iznenadio me. Uglavnom, najbolja kupnja za najmanje novaca do sad .... ak kaj ne sprtljam ovih dana sa drugim romovima |
![]() |
![]() |
#9350 |
Registered User
|
@Drug Brko Nemoj tako, i Collpad F1 je na putu (i Hongmi 1S) ![]() Nego, Pandawill mi je sad poslao email, kao kupcu Newmana N2, kupon za kupovinu battery covera (poklopca) za Newman N2. Nude crni (10$) ili bijeli (15$). S kuponom "NewmanN2" cijena im je 0$. Upravo kupio bijelog i radilo je - ukupna cijena 0$. Zadnje izmijenjeno od: fora. 26.06.2014. u 13:44. |
![]() |
![]() |
#9351 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Meni veli da kupon nije valjan... |
![]() |
![]() |
#9352 |
Registered User
|
Možda radi samo onima koji su dobili e-mail? Ili je 100 komada već razgrabljeno. |
![]() |
![]() |
#9353 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() Ja ga kupio prije godinu dana i gps je užas, ja to nikada niti ne koristim, ali volio bih svejedno popraviti. |
|
![]() |
![]() |
#9354 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
A cijeli mob je na akciji je za 69$ :-) Dok ga dobe uzimam još jednoga za rezervu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9355 |
Premium
|
Kako radi taj faei f1, dobre i loše strane, rom? Zadnje izmijenjeno od: GoodLooker. 26.06.2014. u 15:47. |
![]() |
![]() |
#9357 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
#9358 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Brko, jesi stavio samo Apex launcher ili i MIUI? Ja trenutno imam nova launcher i kad stavim na light speed bez animacija, doslovno leti kroz menu. Za kaj je Apex notifier? Jel za notification led? Jos nisam uspio poslozit da ne blinka ko ludo. |
![]() |
![]() |
#9359 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#9360 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() @c-shadow imaš na stranici od Feae ali naravno trenutno je out of štok http://www.faeamobile.com/phones/faea-f1.html |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|