|
![]() |
#9301 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Promijeni kabel. Ista stvar je i kod mene sa kablelom koji je doso sa bankom. Ne radi sa G2, radi na Samsungu Mini. Preko drugog kabela kaj imam g2 se puni normalno. Punjenje je inace sporo za poludit.. Kad je banka puna nebu ti nist blinkalo nego ce bit upaljene sve lampice. Nemam bas tu ali kolko vidim sve je to slicno. |
|
![]() |
![]() |
#9303 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
Normalo je sve sto si napisao kad puni mobitel i kad ga napuni sam se ugasi |
![]() |
![]() |
#9305 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Ispravka krivog navoda u vezi Lenova S660: ipak je baterija premocna, evo poslije treceg punjenja baterija ladno drzi vec treci dan na nekih 20% vjerovatno cu veceras morati da ga stavim na punjenje ali za android telefon 3 dana je odlican rezultat ![]() ![]() Izgleda da treba odredjeni broj ciklusa punjenja/praznjenja (negdje sam procitao brojku do 10 komada) da bi se baterija dovela u formu. Mozda je ne treba formirati ali sigurno da nema puni kapacitet "out-of-the-box" kao kad se napuni par desetina puta. Naravno, telefon stavljam na punjac kad se isprazni do 1-2% i skidam s punjaca na 100% i tako sam radio sa svim dosadasnjim telefonima. Btw. mozda je i pomogla kalibracija baterije ![]() |
![]() |
![]() |
#9306 | |
Guest
|
Citiraj:
a inače imao sam jednu sličnu situacijau kad je kolega jače stisno ekran i tak mu se pojavilo i više poslije nije uspio to srediti nažalost. |
|
![]() |
#9308 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Je li tko vec kupio Neo M1? Uzeo bih ga supruzi, a ova WM opcija koju najavljuju za par mjeseci mi je dosta zanimljiva. Ima li nesto bolje u ovom cjenovnom rangu? Da li da za te novce uzmem neki THL sa kojim do sada imam jako dobra iskustva? Inace, Neo M1 gledam na to2c. Ima li ga negdje jeftinije od 154$, a da ima custom insurance? |
![]() |
![]() |
#9310 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Ma koji Beusan.....
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#9311 | |
Registered User
|
Citiraj:
Dopuna je bila za slušalice AWEI ES-600 neki dan ovdje spominjane ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9312 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako netko želi odličan dual SIM mob a 5.5" nije preveliko: Na To2C.com Lenovo K910 Vibe Z dodje 211 EUR. http://www.to2c.com/lenovo-k910-snap...gsm-wcdma.html Moj review možete pogledati ovdje. Uglavnom, i dalje sam jako zadovoljan sa navedenim mobom. Stalno izlaze nadogradnje, izasao je i 4.4.2 ROM (koji cak ima i neke elemente Motoroline kupnje od strane Lenova, tipa aplikacije i sl.) Bolji/jači dual sim mob za te novce se sigurno ne moze naci. I dalje preporuke. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Matta. 24.06.2014. u 21:26. |
![]() |
![]() |
#9314 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
|
|
![]() |
![]() |
#9315 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9316 |
Registrirao User
|
@ brko Jesi oko sokolovo stvarno. Ne znam kako Matija nije vidio pukotinu?
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 24.06.2014. u 21:39. |
![]() |
![]() |
#9317 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ispravljen link gore a evo i ovdje: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2051 |
|
![]() |
![]() |
#9318 |
Premium
|
Tesko da bu bilo koji Kinez pa i oni iz Koreje i sl. tak brzo bio bolji za slikat u mrakaci od ovih malo boljih Lumia. Kamera treba definitvno jos poliranja. 16gb nije tak strasno, narocito jer sad vec ima dobar izbor UTG stikica koji djelomicno nadokanduju taj nedostatak. Jako dobro za tu lovu. Steta za LTE.. |
![]() |
![]() |
#9321 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Da, vrisnuo je ekran, jebemu :/ Stvarno si picazjla brko, kad si to vidio ![]() Ugl, ako netko ima preporuku sellera za ekran neka javi, nisam nasao nekog na aliexpressu sa dobrim ocjenama. Nisam ja skrsio ekran, al sta je tu je... Hvala svima ![]() edit: @dakok čini se da matija podsvjesno nije htio vidjet pukotinu ![]() |
![]() |
![]() |
#9322 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Inače mi vid nije baš za hvalit se, ali meni je to odma bilo uočljivo. Točno se kuži odakle kreće pukotina. Mislim da je mob doživio uvijanje/izvijanje jer pukotina ide sa samog ruba. E vidiš, mogo bi ga i unovčit ![]() Citiraj:
Za ovaj alkatel je 600kn u mobisu, a ima cijeli ekran na ebayu za 50 dolara, ali mi se čini da to nije niti dragontrail staklo niti IPS. A štose dragontrail stakla tiče, što sam sve radio ekranu, pitanje je bi li to gorila izdržala. Niti ogrebat niti slomit. Citiraj:
![]() Mislim da ti je bolje kupit novi mob za 130 dolara u tom rangu (fala bogu ima ih dobrih) nego kupovat display za 50-70 usd pa ga čekat pa da još ne radi... Ovog prodaj ga 100-200 kn i uzmi novu pilu. Npr zopo zp780 je odličan za 120 i kusur usd. |
||
![]() |
![]() |
#9323 |
Registrirao User
|
Ako će te utješit...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#9324 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#9325 |
Premium
|
Jevo ga, stiže Honor 6, ubija s Antuntun score-om(preko 40 000) ... Napokon neki novi flagship koji ne bježi preko 5 inča(a baterija 3100mAh) ![]() Evo i sve ostalo s čim je Huawei izašao pred novinare danas ... edit: Pardon, ovaj score na antutu-u je istina s Hisilicon Kirin 920 proca, al je na Honor-u 6 nešto slabiji score(preko 37 000). Zadnje izmijenjeno od: kiksich. 25.06.2014. u 00:00. |
![]() |
![]() |
#9326 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Valjda se neće Brko ljutit ak ti puknem link za Xposed ovdje. Trebaš imati root za to. Unutar Xposeda skineš modul koji želiš(Gravitybox u ovom slučaju). A što se appova tiče, za ove koje su došle predinstalirane obično isto trebaš root da ih makneš. Možeš i sa link2sd(ima na play storeu) isto ih obrisati. |
|
![]() |
![]() |
#9328 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9329 |
Registrirao User
|
Jiayu drvene slušalice u pola cijene I one Awei o kojima smo pričali - za samo 5.5$ Kad stignu, ide recenzija ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 25.06.2014. u 01:45. |
![]() |
![]() |
#9330 |
Premium
|
Awei moram reci da rade dobre slusalice...nisu nesto specijalno..ali vrijede svake kune koja se plati za njih.. u rangu su slusalica do 30-40 $ ... Samo kažem najviše se isplati uzeti Panasonic ErgoFit RP-HJE120..zvuk je malo bolji nego Awei a puno su udobnije ![]() bar što sam ja isprobao od Aweia - a to su ES 600 i 800 - jedino što Awei ima bolje je žica.. kod Panasonica je tanka i lagano se može strgati, dok je kod Aweia to fino odrađeno..deblja i široka |
![]() |
![]() |
|
|