|
![]() |
#901 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#903 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Slažem se, battery life nije nešto čime se xiaomi može ponositi, barem što se tiče Mi3 i Mi4. Mi3 ima djevojka i dobiva približne rezultate kao i ja, čak i nešto lošije. No već mi je postala navika svaku večer puniti mobitel, pa mi je svejedno. Završi na punjaču i kada ostane 50ak %. |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Slanje... to mi je bila misao vodilja da zamjenim Letv X600 sa Mi4... Mislio da cu dobiti puno bolju bateriju, manji ekran i bolju kameru nego u X600...jel ima jos kakav prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Jel postoji sansa da se u sw updateovima redmi 3 pro kamera nesto popravi? Meni ovaj mob po svemu odgovara za nasljednika lg g2 osim po kameri za koju vele da nije bas nesto. I cini mi se da je najbolji deal za 3gb/32gb verziju na minidealu (eu warehouse). Kakva je situacija sa eventualnom garancijom i servisom sa minidealom? Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Pa sto se tice kamera, iako nisam radio bas usporedne testove, a imam u obitelji Meizu M2 Note, Redmi 3 i Meizu M2, tim redoslijedom bi ih i po kvaliteti posložio s tim da Note ima vrlo dobru kameru, puno bolju od M2/XR3... A sto se tiče Minideala, ja sam kod njih jednom bez problema ostvario (kinesku) garanciju od godine dana, ne znam jel ima razlike ako je iz EU warehousa mob... Sent from my Jiayu S3 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Nabasao sam na jednu gadnu informaciju na eu miui forumu gdje se korisnici Redmi Note 3 Pro žale da im mobitel gubi vezu kad je u standbyu (sleep) odnosno da se radio modul ugasi pa su nedostupni drugima. http://xiaomi.eu/community/threads/n...its-not.31456/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 | ||
Sremium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ja imam oficijelni global 7.2.5.0 ROM i takvih problema nema... Ali opet ti ponavljam, ako ti je kamera jako bitna drži se ti LG G modela... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#918 | |
Sremium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Pa zar ovi kinezi od recimo 1500kn još uvijek imaju gore kamere od G2? A i on sam ima bezveznu kameru. Nevezano za ovo ali ako znaš ti ili netko drugi da li i ovi mi4 (btw. "in stock" na xiaomiforsale) dolaze sa zaključanim bootloaderom? I ako da volio bi da se još jednom ponovi procedura otključavanja, znam da je bilo o tome riječi ali sad ne mogu naći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Pozdrav svima! Konačno došao Xiaomi mi4 16GB u Xiaomiforsale, mislim da nema nigdje povoljnije, 1030kn sa kuponom(zbog kupona uzeo i flip case) |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Guest
|
Moze mi neko predlozit kineski mob s baterijom 4000 do 6000 mAh, i androidom 6 po mogucnosti, kamera da mu je 16 megapiksla ..to je osnovno , hvala |
![]() |
![]() |
#925 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Je li po nečemu xaomiforslae bolji, odnosno povoljniji od provjerenog TopOnea s AliExpressa? Pitam, jer ne vidim kako ima neki extra model, a da je (bitno) jeftiniji od TO. Jučer mi je došao Redmi Note3 Pro preko DHL-a. Maloprije, (treća kupnja od TopOne) ubo i Meizu MX 5. Fol, za ženu. ![]() ![]() ![]() Ofc, ne tvrdim kako je xaomiforslae loš. Pojma nemam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#929 | |
Sremium
|
Citiraj:
Jel možeš napisati usporedbu Meizu MX5 i Xiaomi Redmi note 3 pro? Meizu bi morao imati bolju kameru (ne puno bolju) i "bolji" ekran (AMOLED). Sve drugo bi moralo biti na strani note 3 pro (baterija, performanse itd.).... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 13.05.2016. u 09:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Profesionalna recenzija Mi5 kamere - DxOMark http://www.dxomark.com/Mobiles/Xiaom...n-bright-light
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|