|
![]() |
#901 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo ja cu doci oko 20h ili 20:30 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#902 |
Premium
|
![]() Zar postoji aimbot kojim možeš vidjeti kroz dim ??? :confused:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#903 | |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Jer, nemres ti njega. Taj je ko duh eto ti ga iza ledja u taj cas. Malo prije igrao.. bilo je dimnih u PM. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Upadajte na dozu...igra se na veliko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |
Premium
|
LOL
Citiraj:
![]() Čudne stvari se događaju alieni jedu švabe LOL [img=http://img422.imageshack.us/img422/4088/shot00004tg.th.jpg] [img=http://img422.imageshack.us/img422/2685/shot00018mw.th.jpg] ![]()
![]() |
![]() |
#910 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Hočemo rađe na cw tamo su disablane dimene! |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
PAM-mod veoma slican modu iz orginalnog Call of Duty-a koji je u Single Playeru. PRM-razlikuje se od PAM-a samo zato sto je moguc cooking granata. TW-ujedinjenje ET-a i CoD-a. Cooking granata,tezi za realnoscu i meni je najgori mod.
![]() |
![]() |
#914 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() Kada se kaže PAM zna se što znači to u narodu , a to je de facto prihvaćeni standard . PAM - protuavionac (Iako nećemo politiku u našu butigu , evo i zornog dokaza, film "Komšije" i dio sadržaja "Šešelj puca iz PAM-a u smjeru Zadra" - dakle ziher nisu 91' igrali multiplayer fpsove ni skladali modove) ![]()
![]() |
![]() |
#915 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Neigram bas puno na logosoftu,malo mi je u ku... taj mod pogotovo u tdm, mislim ono malo te netko krzne metkom i ti gotov ![]() EDIT: Evo bas sam sad igrao na logosoftu i nije to taj mod, prije bi rekao da je tamo real mod jer je glavno obiljezje TW da fakat malo mozes bacit bombu i kad te netko rani stalno ti curi healt!!!
![]() |
#917 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Aj molim vas nek mi netko objasni jednu stvar... Stojim iza lika, on trci od mene, čista meta, ispucam pola spremnika iz mp44 u leđa, njemu nista (naravno... ![]() Koji je to k... ?? :confused: ![]() Ja skocim jednom, i ne mogu opet skocit da si žuna, da ne spomijem da lik ne moze skočiti vise od pol' metra u vis (u igri naravno), a ovaj skace 2m u vis ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Igrao malo pred 20 min,uopce nije zabavno igrat protiv cheatera...mislim ono,dok ja njega snimim i uocim on mene vec izreseta,nevjerovatnu sposobnost primjecivanja imate ![]() jedva cekam neki punkbuster bilo bi ok da se napravi neki server gdje fakat,ali fakat se igra posteno i bez sranja,neki PCE server,cheater bi recimo zaradio bann na forumu
![]() |
#920 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
A šta mi vrijedi wallhack, aimbot, InfraVision kad me peku jagodice na prstima jer sam išao danas spaliti cca 15 bradavica. ![]() Boli nenormalno refleksi su mi ko u stare krave, vid ko u šišmiša. A debel sam i nemrem trčat. Lako vam je onda mene napucavat.
![]() |
#921 |
CyberSky
|
Ako vidis chitera slobodno ga prijavi adminu tog servera i on će mu dati ban na serveru i neće moći na server. |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Danas sam igrao na jednom HU serveru. i sada. na st. mere eglise, tamo di je groblje, ima mala kućica, tip je sa vanjske strane kućice, i puca kroz prozirni zid... a ja gledam na spectator... samo sam otišao... mislim, koji je to gušt... |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ja sam pred tjedan dana bio meta za napucavanje, a sada ako neko izbaci samo glavu iznad zida moj je(bas i ne ![]() Za ciljanje ni problem-vec nakon par dana intezivnog igranja dobijes osjecaj... Sta se tice skakanja i varanja to nisam vidio na dozi(ne kazem da nema) no istina je da ja obicno igram kad mi all seeing eye pokaze da su gore decki s foruma npr. atha,fleks,gemmy,mrkonja,zed,veki,andeo,virus7... Opet se malo igralo u kasne sate: ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ima koji dobar server na koji idete a da se ne igra TDM jer mi je dosadio? Nakon 10dana igranja više mi nije gušt stalno trčati i loviti što više killova. Ima ljudi koji imaju 64 killa a 70 puta budu ubijeni, to mi je glupo, samo trčati bez glave u bitku. Jučer sam probao 10min igrati odmah mi je dosadilo.
![]() |
#925 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#926 |
CyberSky
|
MA da igraš sd bilo bi ti drukčije,imaš još hq,ctf i itd. Kaj se tiće ovog E.T-ovog posta, mislim da sam ja juče dokazao da se uz malo prakse i vježbe može postići dobar skill! Jučer sam na brecourtu s garandicom pobio najmanje 10 i to na njihovom respawnu i to sam samcat! Sve vam je u izbjegavanju metaka i kretanju! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
CyberSky
|
Možemo mi igrati i headqoutwrs i meni omljen capture the flag! Iskreno da vam velim meni je već dosadio tdm! @atha očemo mi na cw-u zaigrati bez dimnih navečer! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
HQ je meni zanimljiv, pogotovo jer ako te koknu, imaš šanse da se opet spawnaš.... TDM je dobar, ako je ekipa dobra... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|