|
![]() |
#902 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ne radi. Ima vipbox, ali je lose. U svakom slucaju ce biti bolje i to nego nista ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#904 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: bigAdvance. 22.06.2014. u 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
I onda se brazilci žale na svoju nacionalnu tv. Ako ništa barem imaju formulu u HD. Šta bi tek rekli da imaju nas Hrt |
![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Toliko o Massi kao najbrzem team mateu :P eto ti Alonso |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#914 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
zaspao sam. probudio se dva kruga prije kraja....... jebote, al' je ovo bilo dosadno za gledati.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#915 | |
Banned
|
F1 sezona 2014
Citiraj:
Anyway Ham je popusio malo radi sporijih stopova, a definitivno je odvozio odlicnu utrku. Botas hladan i precizan, malo mi je za Masse ali jebiga, nisan ni toliko ocekiva da ce parirat Mercedesu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#916 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
btw, jedina svijetla tocka cijele utrke je posljednji krug i prestizanje rikija.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Williams pokazuje mentalitet male ekipe. Umjesto da su Bottasa poslali u box odmah za Hamiltonom i glatko ostali na drugom mjestu, ne, oni odluče iz samo sebi poznatog razloga ostati još malo da Hamilton prođe, valjda da ne riskiraju nikakvu borbu i ispadanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Meni oni izgledaju zadnje tri godine koda im se živo hebe za utrkivanje. Toliko da jedna top momčad može propasti iz čista mira meni je nevjerojatno. Imaju svu moguću najnapredniju opremu za razliku od nekih ekipa koje ih deru i nisu u stanju napraviti bolid koji bi se borio za postolje. Još mi ostaje nada ta 2015 i Honda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Pa nije baš tako, oni imaju velikih problema sa greiningom guma, naročito pri većim temp. kao što su bile danas.Tako da oni moraju trošiti gume do kraja jer bi imali box viška ili 2 sec sporiji bolid zadnjih 5-10 krugova.Ima hrpa toga što mi ne znamo a nama se čini nelogično, a njima je tako i drugačije ne može biti iz samo njima znanih razloga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#921 | |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Što se tiče bodova nisu željeli apsolutno ništa riskirati i nikakvo natjeravanje po stazi nije dolazilo u obzir!
![]() |
![]() |
#922 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#923 | |
[ZA DOM]Rino
|
Citiraj:
Budući da već godinama ne uspijevaju naći dovoljan downforce na stražnjoj osovini (i ovaj bolid je takav) mislim da neće ići na evoluciju sadašnjeg bolida (jer je smeće) tako da bi mogli opet krenuti ispočetka sa razvojem jer nikako da naprave dobru platformu što opet može rezultirati velikim FAILOM (Mercedes npr. ima odličnu šasiju i provjeren paket koji će samo evoluirati). Tko misli da serem bezveze neka samo pogleda gdje se sada nalazi Mclaren sa odličnim Mercedesovim motorom...Williams i Force India ih šamaraju što je za momčad sa takvim resursima sramotno. I na kraju smatram da sa trenutnom vozačkom postavom moraju napraviti bolid koji će dominirati da ova dva jazavca uspiju ostvariti neki normalan rezultat.
![]() |
![]() |
#924 | |
[ZA DOM]Rino
|
Citiraj:
![]() Sjeti se samo kako su im zabranili upotrebu Berilija u leguri s Aluminijem za konstrukciju klipova jer je materijal kancerogen iako je opasnost postojala samo prilikom izrade odnosno u tvornici. Da ne govorim kako Berilij i dan danas ima široku primjenu u industrijama diljem svijeta.
![]() |
![]() |
#925 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#926 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#927 |
Banned
|
Malo ih jebe Renault, ali definitivno imaju tempo. U montrealu su pomalo gradili, iako su bili 20-30 sporiji na pravcima, u Austriji su podbacili ali opet se bore. Drago mi je da je Riciardo na zemlji i da ne sere, zanimljivo bi bilo da su ostali bodovi iz australije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |