Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.04.2006., 21:16   #901
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
ovo je vec glupo koliko se krade - ovom Slivaru treba kupiti naocale i prisiti za glavu , ofsajda nema ni pod razno , cista linija ko sto bi rekao Goran Maric , a drugi igrac je jos dva metra iza , totalno promasena ofsajd zamka , ali sta ces kad das majmunu zastavicu - pa mahati ce na sve !!!!
gol je cist , dudu je izvodio vjetrenjacu , od dodira ni d , vidi se da koju sekundu ranije pregiba ruku .
vidjet cemo drugo kaj nosi .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2006., 23:53   #902
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Dobro je, glavno da smo dobili tekmu.
Chago se fino napromašivao...

Ono kaj je bitno je to da smo prekinuli post.
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.04.2006., 11:52   #903
ange
Premium
Moj komp

ange's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Ja ne mogu vjerovati koje gluposti meljete, o pogotku smo sve čuli na oko sokolovom kao i o zaleđu, a sta ne komentirate penal na Eduardu gdje se vidi da Lucič prvo odnosi loptu pa tek onda Eduardo pada preko njegovih nogu, a penal na Posavcu naravno ne postoji po vama i jadnici ispada da ste opet pokrađeni. Istina je da ste na početku prvenstva izgledali puno jače i uigranije nego zadnjih par kola ali ljudi nemojte pisati da se vas krade jer se ljudi smiju na takve gluposti, a vjerujte mi od tih svih brazilaca koje imate jedino čast jednom brazilcu ostali su za k...c jer imate vi u svojim redovima puno boljeg igrača od njih a to je Bošnjak on vam je zakon. Ne zelim ovih postom svadu raditi nego samo skrenuti pažnju na neke činjenice koje se odnose kako ste vi zakinuti u par utakmica zadnjih kola gdje niste pobjedili.

Ajde bok.
ange je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2006., 14:23   #904
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor ange
Ne zelim ovih postom svadu raditi
Pa zakaj onda govoriš u množini kad je bio samo jedan post o suđenju???

O ovom "oku sokolovom" ne želim pričati, ne znam zakaj su maknuli tipa koji je bio prošle sezone ali ovaj je stara ishlapjela ulizica i nesposoban do jaja....

To isto oko sokolovo je izjavilo je " Brazilac je visoko podigao ruku prema lopti, ali ju je povukao u posljednji čas, što je zbunilo Koprića, pa je Varteksov vratar umjesto brane nes(p)retno spustio loptu za Eduarda, kojemu s metra udaljenosti nije bilo teško gurnuti loptu u mrežu."

"Komentirajući tu situaciju u HTV-ovom studiju, dr. Matovinović je ustvrdio kako je sudac Batinić zbog nesportske igre Eduarda, koji je išao rukom prema loptu, mogao "mirne duše" poništiti gol."

Ono, treba uvest novo pravilo kako se napadači trebaju ponašati pred protivničkim golmanom da se ovaj jadan ne bi "zabunio": suicide

Na stranu ova tekma-ali ja tog Matutinovića ili kak se već preziva ne mogu živog smislit...
Staro 09.04.2006., 14:36   #905
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
E pa sad ja moram intervenirati kao prvo:nepricaj gluposti o nekakvome sudjenju taj matovinovic mrzi dinamo od kad se rodio,kao drugo cisti pogodak da silve je bio bez ikakve greske,kakve su to gluposti da je trebao dobiti opomenu,kakve su to pizdarije,onda bi po tome trebali rec kad se igra bunker ometa se napadac jer nemoze proc pokraj lanca probijanca 10 igraca + golman,kao trece penal je cist ko suza,cetvro dali je drpic isao prema posavcu s nogom? ne nije ga ni vidio isli su prema lopti obojica i nevidi se uopce kaj je bilo,a penal na malom junioru na kraju tekme koji je u jednom poluvremenu napravio vise driblinga i nereda nego cijeli vartex u 90 minuta,pa onda peta situacija oko zaledja andersona na pocetku tekme pa chagovih milijon zicera promasenih i ostalih igraca,nije dinamo nista u losijoj formi,pao je u krizu s realizacijom bio,a to kad se otvori neko ce opet petardu posaugat,nemoj baljezgati gluposti da si gledao oko sokolovo zadnjih 5 puta onda se nebi pravio pametan s takvim izjavama.Budi sretan s 2 gola u mrezi!!!
Ne komentiraj nase brazilce jer vrijede u igri vise nego svaki onaj vas na privremenom radu- necu spominjati zemlje- ali ima ih jaaaaakooo punooooo!!!
A penal je skrivio lučić jer lucič nepostoji pa ubuduce nauci igrace svoje momcadi,a on je sam potvrdio gestikulacijom na terenu da je penal cist!! niko se iz vartexa nije bunio na terenu kad je napravljen penal, penal je ocito bio onda!!!

Member of PCE 100+kg demolition squad

Zadnje izmijenjeno od: undo. 09.04.2006. u 14:48.
undo je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2006., 15:13   #906
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Taj Doktor Matovinovic je lakrdija . cega je on Doktor ?
zaledja NEMA , imam snimku na kompu i linija je cista , ma sta taj Doktor rekao .
a potez Eduarda je u duhu pobjede - igrac i mora dati sve , i ici preko granice sportskog , ako je jedan Maradona to napravio i ipak ostao jedan od najvecih , zasto ne bi Eduardo? sa time da Eduardo nije taknuo loptu , nego je samo htio omesti vratara . kako nema kontakta - tako se ni ne moze dosuditi nista .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2006., 15:21   #907
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Router
Taj Doktor Matovinovic je lakrdija . cega je on Doktor ?
zaledja NEMA , imam snimku na kompu i linija je cista , ma sta taj Doktor rekao .
a potez Eduarda je u duhu pobjede - igrac i mora dati sve , i ici preko granice sportskog , ako je jedan Maradona to napravio i ipak ostao jedan od najvecih , zasto ne bi Eduardo? sa time da Eduardo nije taknuo loptu , nego je samo htio omesti vratara . kako nema kontakta - tako se ni ne moze dosuditi nista .
Ma kakva linija stari, pol koraka je iza obrane
A Matovinović: suicide : suicide : suicide : nono : : nono : : nono :
Neznam koji je njegov problem, ali nisam od njega cuo ni jednu pametnu otkad je u oku sokolovom
BDW On je nekakav doktor, nisam znao da nogometni sudci i slicni moraju imat tu titulu, pa da nama prodaju maglu
I kaj se na kraju svi bune, ostecen je dinamo, ostecen je varteks znaci 1:1, i onda opet svi nesto seru
Staro 09.04.2006., 17:06   #908
ange
Premium
Moj komp

ange's Avatar

Čuj UNDO ne baljezgaj ti gluposti jer šta se tiće da netko popuši pet komada u mreži teško bude išlo jer nema više klubova koji su sposobni za tako što a pogotovo ne vaš dinamo sa legijom stranaca koji bi prije mogli plesati rumbu ili sambu u vašim noćnim klubovima šta je JUNIOR pravi primjer SAMBA igrača šta je dokazao svojim prekrasnim padom u šesnaest metara, a daj mi reci koji to jako puno stranaca igra u varteksu osim halilovića i jolića zato rade šuti i pokri se ušima i ne pričaj gluposti nego odi u PAŠU i pogledaj mozda veceras JUNIOR nastupa sa svojom sambom na štangi, a sta se tice driblinga vidjelo se kada je izasao sam pred Koprićem uh jak igrač svaka čast i time šta ste drugo poluvrijeme presli centar jedino kod penala i Juniorovog pada u 16 metara. Zato pokri se ušima i budi sretan šta ste jučer pobjedili.
Staro 09.04.2006., 17:42   #909
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor ange
Čuj UNDO ne baljezgaj ti gluposti jer šta se tiće da netko popuši pet komada u mreži teško bude išlo jer nema više klubova koji su sposobni za tako što a pogotovo ne vaš dinamo sa legijom stranaca koji bi prije mogli plesati rumbu ili sambu u vašim noćnim klubovima šta je JUNIOR pravi primjer SAMBA igrača šta je dokazao svojim prekrasnim padom u šesnaest metara, a daj mi reci koji to jako puno stranaca igra u varteksu osim halilovića i jolića zato rade šuti i pokri se ušima i ne pričaj gluposti nego odi u PAŠU i pogledaj mozda veceras JUNIOR nastupa sa svojom sambom na štangi, a sta se tice driblinga vidjelo se kada je izasao sam pred Koprićem uh jak igrač svaka čast i time šta ste drugo poluvrijeme presli centar jedino kod penala i Juniorovog pada u 16 metara. Zato pokri se ušima i budi sretan šta ste jučer pobjedili.
nemoj ga palit daj,opet ce se raspisat pa cu opet konjuktivitis dobit
sto se tice brazilaca,apsolutno se slazem,onaj costa se krece kao moj djed od 87 godina
Staro 09.04.2006., 19:09   #910
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

e pa ovako dragi moj varazdinac popili ste petardu u varazdinu,popio je kamen dvije,popila je i rijeka i inter da nenabrajam dalje,prestani se kurciti s svojim sranjima da nepocnem nabrajati stvari i imena vasih igraca,prvo nauci da u obrani igra lučić!!!! ne lucič!! taj nepostoji,drugo baljezgas gluposti od pocetka seres i seres,ocito nemas pojma o nogometu kad velis koji je klub uspio dati 5 komada???? U pasu si odi sestru gledati na stangi i slini nad njom i plesi rumbu jer drugo nezasluzujes,centar presli jednom????? ocito nehvatas dobar signal od televizije pa bas i nevidis neke stvari??? junior ima 18 godina za one vase balkance je pokazao da je faca,a s tekmama ce doci i skustvo,covjek je tek prvu odigrao 45 minuta i razjebao vas je ko majmune,a onaj dribling u zadnjim minutama izbgacio je vasega obrambenoga iz lezista da mu nije nista drugo preostalo nego da ko baba nagazi na njega,costa je bio zamjena romariu tako da dosta sranja,za ono kolko igra minuta dobro koristi!!
i prestani vise srati PONAVLJAM BUDI SRETAN S 2 KOMADA U MREZI!!!!

Zadnje izmijenjeno od: undo. 11.04.2006. u 02:31.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.04.2006., 19:17   #911
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

fascinantno je oko cega se ljudi mogu vrijedjat i pljuvat,ajde da ta liga vrijedi neki kurac...al ovako,nikome u djep,samo iz djepa : nuts :
Staro 09.04.2006., 19:19   #912
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Eh, malo je falilo da dinamo podoji jučer... Da je sudac imao naočale i da su varaždinci bili malo precizniji...u najmanju ruku mogo je biti remi.

Al neka...mora dinamo još kod nas u Fiume... A možda se i hajduk probudi pa im uzme koji bod u splitu
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2006., 19:24   #913
replace
Registered User

replace's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
malo je falilo da rijeka podoji u maximiru,jako malo sucu nisu ni trebale naocale, ali tako je trebalo biti,a da su dinamovci bili precizniji jucer vec u 3 minuti stativa corluke,nakon 5 minuta fulan zicer opet,pa onda chago u petercu daj tisina!!! ljudi se vrijedjaju i sad se ti kao pravis pametan do neki dan smo se i ja i ti T B svadjali,sto nam neide u cast uopce
replace je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2006., 20:35   #914
ange
Premium
Moj komp

ange's Avatar

Ja ovdje nisam govorio o navijacima i proslavama nego objektivno a šta vi niste objektivni to je vas problem, a da i još da vas podsjetim na staru pjesmu

ZAGREB ZAGREB SELO KRAJ VARAŽDINA!!!!!
Staro 09.04.2006., 20:46   #915
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Valjda i navijači osjećaju da je dinamu dogorilo do prstiju pa su nervozni... ...blizu smo vam, čuvajte se
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2006., 20:59   #916
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

daleko daleko,da nebi bilo jos dalje,pa stoga masemo vam vec 26 kola pa evo jos jedan pozdrav : hello2 : : hello2 : : hello2 : a ovo zagreb zagreb selo kraj varazdina
buahahahahahha buahahahahah buahahaha opet imate kompleks manje vrijednosti razumijem te nisi ti kriv slobodno ti i dalje frustracije lijeci : roller : : roller : : roller :

Staro 09.04.2006., 21:04   #917
replace
Registered User

replace's Avatar

Citiraj:
Autor Emissary
Kucni odgoj na visini : hello2 :
glavno da si ti potkovan i da si jako rijecit!
ali cuj i meni bi bilo tako na -30 stupnjeva na tablici brrrrrr
Staro 10.04.2006., 00:28   #918
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor replace
glavno da si ti potkovan i da si jako rijecit!
ali cuj i meni bi bilo tako na -30 stupnjeva na tablici brrrrrr
Na -30 nisam ja već Hajduk, dok si neodgojen TI.
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2006., 01:01   #919
replace
Registered User

replace's Avatar

pa kad nisi ti kak to da spominjes odmah jajduk ocito znas o cemu govorim, tako da svejedno naso si se povrijedjen pa kuzim da moras nekaj rec zato kaj si potkovan i rijecit! stoga pozdrav potkovani znam da te boli neodgojena igra jajduka na terenu,a sta cu ti ja pisi kuci propalo kako bonacic zna rec sve cesce u zadnje vrijeme....
Staro 13.04.2006., 17:13   #920
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

@ange => jesi spreman za svadju s mnom nakon prve kup tekme?
Staro 13.04.2006., 21:11   #921
ange
Premium
Moj komp

ange's Avatar

Zasto svađu mogli bi se nači u varazdinu i popiti koju
Staro 13.04.2006., 22:22   #922
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor ange
Zasto svađu mogli bi se nači u varazdinu i popiti koju
Salim se : cheers2
Staro 15.04.2006., 21:00   #923
Jelc
Super Moderators

Inter - Pula Staro češko 1:4

Cibalia - Međimurje 0:0

Slaven Belupo - Zagreb 3:0

Osijek - Kamen Ingrad 1:0

Varteks - Rijeka 1:0

Staro 15.04.2006., 21:16   #924
Gigi1
Premium
Moj komp

Joj kaj je Dudu fulao, sad ce drugo poluvrijeme-nadam se ponekom pogotku.
Staro 15.04.2006., 21:51   #925
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
pa da pogotku al ne dinama nego jajduka (nazhalost)
thuNdeR je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2006., 22:00   #926
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Koje njesra, treba ih sve za jaja objesit, fulat s 5 metara,: nono : ajduk jednom doso do gola i zabio
Staro 15.04.2006., 22:12   #927
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Hajduk Dinamo- 1 : 0

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2006., 22:20   #928
replace
Registered User

replace's Avatar

evo napokon dobar derbi,prvi put nakon 5-6 godina da je derbi bio stvarno na nivou u splitu,dinamo previse promasuje i to mu se opet osvetilo nazalost da iz jedne glupe situacije primi gol,danas nisam mogao na gostovanje i zao mi je jer je navijanje bilo odlicno s nase strane bez obzira na poraz,ali zato je undo ziher bio hehe,on bude po svom obicaju cijeli izvjestaj napisao,steta sto je samo jedan gol pao bila je stvarno dobra tekma,a i utjecalo je na igru i to kaj se bez pritiska igralo i bez onih novinarskih prepucavanja i nabrijavanja ali budimo realni nisu ni imali o cemu srat jer 30 razlike je bilo u bodovima,malo me zivciraju ovi prekidi cijelo vrijeme s bakljama taman krenes na gol i stisnes ih a ono baklja leti kao i svake godine razbije se nas ritam s tim prekidima,ali dobro cestitke ajduku,evo i bonacic nevjeruje da su pobijedili hehe

Zadnje izmijenjeno od: replace. 16.04.2006. u 01:21.
Staro 15.04.2006., 22:57   #929
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Anderson care!
: hitthewa
Mailman je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2006., 22:58   #930
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Mailman
Anderson care!
: hitthewa
Za to fakat trebaš bit tele.: baad :

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge