|
![]() |
#901 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Uplatih napokon za CE. Vagao sam rizik naručivanja izvana - cijena je nešto manja, istina, ali uz poštarinu + neizbježan PDV na taj iznos + čekanje bar tjedan dana .. mislim da je ovo najbolja opcija. I tako, poput svih koji će igru prvi put pregaziti s barbarom - sljedećih mjesec dana na miru oštrim hladno oružje ![]()
![]() |
![]() |
#902 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
ja vec godinama uzimam od njih..mislim da sam za jednu stranicu takvog tipa morao poslati kopiju pasoša...sad, nisam ziher jer za g2 ili nesto drugo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#903 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Prijatelju, samo ću ti reći da ja upravo zbog tih mogućih komplikacija ni ne pomišljam ulazit u digitalne opcije kupnje. Zanimam me samo i isključivo Box(kutija) izdanje, i fino sam na miru. Što se tiče tvog problema, žalosno je to, al zato trebaš bit pametniji pa ko i ja naručit CD izdanje, za 50 kn više i nemaš problema s skeniranjem i ostalim nerviranjem. ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Slazem se, nije neka velika razlika u cijeni, jos ako ga dobijemo par dana ranije u firmi ko obicno, uzet cu si ga doma i gledat ga svaki dan, dok ne puste da se mogu igrat ![]()
![]() |
#905 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Za tih 50kn što platiš više zbog cd-a koje uopće ne trebaš ili ćeš ga iskoristit jednom kupiš još jednu igru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#906 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Jebga, jednom u desetljeću se kupuje diablo pa se mogu natjerat da platim više nego što mislim da bi trebao ![]() Ipak je to diablo. Igra koju sam toliko puta igrao da joj niti jedna druga nije ni blizu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ja isto tako Diablo serijal naprosto obožavam ali meni pri kupovini je bilo glavno da dobijem cd-key ovo ostalo mi je zanimljivo ali potpuno bespotrebno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni je sasvim dovoljan CE. I što ćemo sad? Svatko iznositi tko je što naručio, tko što želi? Diablo je jedina igra koju sam ikada kupio. Jedina je koja me 10 godina držala i jedina je koju sam uvijek mogao ponovo početi igrati. Cijena nije bitna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Meni je važno početi igrati iste nanosekunde kada blizo otvori servere. Već me čeka na disku D3 ![]() A što se tiće efermerne građe vezane za D3, to će se uzeti posebno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
destro puši drogu ![]() ![]() ![]() ja bi diabla ali se nema ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#912 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
i mene diablo 2 držao od prvog dana kad je izašao pa slijedećih 10-ak godina, ali meni trojka baš i ne izgleda kao nasljednik potonjih ![]() ![]() ![]() Zašto ne pričekat malo i odigrat trial koji će isto bit pa onda vidjet dal se isplati dat tolike novce. nije nikakvo trolanje nego me samo zanima kao okorjelog diablo fana...jer s nekom dozom nesigurnosti cijelo vrijeme pratim razvoj diabla 3 ( svaki dan sam gledao što ima novog ![]() Recimo SC2 me dosta razočarao kad je izašao ![]() ![]() Nadam se da ću biti u krivu i da će bit još bolji od Diabla 2 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
I digitalni download i boxed verzija imaju svoje prednosti i nedostatke, koje ću ispod jasno navesti da svi mogu odlučiti što im više odgovara. Na svakom je da odluči što mu više odgovara, meni osobno više odgovara Digital Download zbog uštede od 100 kuna, što se može iskoristiti za kupnju neke druge igre (Torchlight 2 naprimjer). DIGITAL DOWNLOAD ![]() ![]() Prednosti: • Najčešće jeftinije nego boxed verzija, iako nije uvijek slučaj (od 0% kod Blizzard storea do -25% akcije kod g2playa za preorder) • Nema vremena isporuke, poštarine, niti baktanja sa uvozom izvana, key dolazi čim igra službeno izađe • Nema potrebe za optičkim medijima i pogonom te brigom o istima, koji polako odlaze u povijest • Posljednja verzija instalacije se lako skine sa službene stranice bilo kada, čime se kasnije može izbjeći nepotrebno patchanje, što je dosta primjetno nakon nekoliko velikih patcheva Mane: • Mogući problemi kod kupovanja preko CD key shopova, iako su jako rijetki Teže dokazivanje kupovine igre u slučaju problema koji zahtijevaju sliku za verifikaciju (reputabilniji CD key shopovi šalju skenirani CD key u ovu svrhu) • Veliki download igre, što može biti problem za kupce bez flat-rate interneta, te dugo vrijeme skidanja • Izostanak dodatnih sadržaja kolekcionarske edicije (Soundtrack, art book i ostalo) RETAIL (BOXED) ![]() Prednosti: • Kutija sa originalnim medijem u elegantnom pakiranju, a u slučaju kolekcionarske edicija još masa raskošnih dodataka (vidi) te ekskluzivnost • Nije potrebno skidanje instalacije, već se instalira igra sa DVD-a (zakrpe se skidaju sa interneta) • Konkretni i upečatljivi poklon (puno primjerenije od golog CD keya) • Bolji za korisnike sa ograničenim internetskim prometom, čiji trošak može biti isti ili veći od razlike u cijeni Mane: • Troškovi dostave i uvoza, a u slučaju osobnog preuzimanja i potrošeni put i vrijeme, vrijeme isporuke • Potreba optičkog pogona u slučaju instalacije sa DVD-a • Skoro uvijek veća cijena od golog CD keya |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 | |
Avocado
|
Željac, znaš ti sve ![]() Citiraj:
Duplo više za CE? Read on. CE se dobiva u lijepoj bijeloj kutiji i kad će mi to stajati na polici manje će se prašina vidjeti na njoj nego na crnoj, primarno zato sam uzeo CE. Da je CD key otisnut izvana ne bih ni otvorio kutiju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Avocado
|
you are not alone! ![]() Samo što ja igram median mod ![]() slička1 slička2 witches and stuff akcijska ![]() I zadnji build čiste ekspanzije: THE barbarian! 3 skilla stoje i čekaju da ih upotrijebim, nisam se odlučio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#920 |
Guest
|
samo Barbarian! ![]() ! |
![]() |
![]() |
#921 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
bad ass madafaka
|
ja kupujem cd key isključivo preko http://www.ibay24.net/ i nikad problema s njima niti nikakva skeniranja osobne iskaznice ili slicno :d P.S dajte netko diablo3 beta na 1 dan da zaigram.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
|
![]() |
#926 |
Avocado
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Akutna lijenčina
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#928 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Naravno, ta je taktika radila sve do ubera. Oni su ipak bili prevelik zalogaj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#930 | |
|
Citiraj:
Ne znam, ja sam se bio zeznuo malo žešće dok sam igrao na Hell težini sa Paladinom, zaglavio u Arcane Sanctuary-ju jer nisam mogao ništa čistom fizikalijom protiv onih Wraithsa (mač mi je imao magic damage naravno ali ni to nije pomagalo) i onda sam se lagano vraćao ubiti Mephista zilijun puta da nakupim experience i napumpam spellove i manu ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|