Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.04.2012., 13:06   #901
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Infomark je OK firma, ako ne i najbolja tog tipa. Kupovao više puta od njih.
Svako malo imaju akcije, cijene su dobre a i dečki tamo su OK. Sve naručeno do 2 sata šalju isti dan i drugi dan (ako je radni) je kod primatelja.
Sve se da dogovoriti.

Uplatih napokon za CE.
Vagao sam rizik naručivanja izvana - cijena je nešto manja, istina, ali uz poštarinu + neizbježan PDV na taj iznos + čekanje bar tjedan dana .. mislim da je ovo najbolja opcija.

I tako, poput svih koji će igru prvi put pregaziti s barbarom - sljedećih mjesec dana na miru oštrim hladno oružje

fler je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2012., 13:09   #902
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ja vec godinama uzimam od njih..mislim da sam za jednu stranicu takvog tipa morao poslati kopiju pasoša...sad, nisam ziher jer za g2 ili nesto drugo.
Staro 14.04.2012., 15:49   #903
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor izi Pregled postova
Ako ikome sto znaci, nemojte od njih kupovati jer evo mene j*** vec sat vremena zbog osobne, poslao sam im fotografiju sa mobitelom frajer kaze ne moze procitat, reko ok, odem skeniram, posaljem, on mi kaze nije u redu trebao sam staviti serial number producta uz osobnu, a da mi to nije ranije rekao....a to je sve bilo u svrhu dokazivanja da nisam PROGRAM....mislim stvarno budalu tu od mene pravi, a vec su pare sa racuna skinuli.

Prijatelju, samo ću ti reći da ja upravo zbog tih mogućih komplikacija ni ne pomišljam ulazit u digitalne opcije kupnje. Zanimam me samo i isključivo Box(kutija) izdanje, i fino sam na miru. Što se tiče tvog problema, žalosno je to, al zato trebaš bit pametniji pa ko i ja naručit CD izdanje, za 50 kn više i nemaš problema s skeniranjem i ostalim nerviranjem.

Citiraj:
Autor fler Pregled postova
Uplatih napokon za CE.
Vagao sam rizik naručivanja izvana - cijena je nešto manja, istina, ali uz poštarinu + neizbježan PDV na taj iznos + čekanje bar tjedan dana .. mislim da je ovo najbolja opcija.

I tako, poput svih koji će igru prvi put pregaziti s barbarom - sljedećih mjesec dana na miru oštrim hladno oružje
To care, i ja oštrim oružje već godinama, sad napokon brojim zadnje dane da to oružje iskoristim protiv sila tame! U ulozi Barbariana, tog neustašivog pustolova, i ratnika.
KorisNick je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2012., 15:53   #904
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Slazem se, nije neka velika razlika u cijeni, jos ako ga dobijemo par dana ranije u firmi ko obicno, uzet cu si ga doma i gledat ga svaki dan, dok ne puste da se mogu igrat
Staro 14.04.2012., 15:59   #905
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor KorisNick Pregled postova
Prijatelju, samo ću ti reći da ja upravo zbog tih mogućih komplikacija ni ne pomišljam ulazit u digitalne opcije kupnje. Zanimam me samo i isključivo Box(kutija) izdanje, i fino sam na miru. Što se tiče tvog problema, žalosno je to, al zato trebaš bit pametniji pa ko i ja naručit CD izdanje, za 50 kn više i nemaš problema s skeniranjem i ostalim nerviranjem.
Ne vidim po čemu je tvoja kupovina pametnija od onoga tko kupi digitalno. Kako nisi probao kupovinu digitalno ne možeš biti mjerodavan koliko je komplicirano i nije. Isto sam nabavio igru digitalno bez ikakvih problema i miran sam. Njegov problem je samo što se nije prvo informirao što mu sve treba za obavit transakciju nego brzopleto kupio.
Za tih 50kn što platiš više zbog cd-a koje uopće ne trebaš ili ćeš ga iskoristit jednom kupiš još jednu igru.
bor1s je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2012., 16:12   #906
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor bor1s Pregled postova
Za tih 50kn što platiš više zbog cd-a koje uopće ne trebaš ili ćeš ga iskoristit jednom kupiš još jednu igru.
Ja kupujem igre u digitalnom izdanju inače i razlika u cijenama je velika, ali ovu ću uzet "hard-copy". Za 10% više dobiješ lijepo kutiju, a za manje love samo key. Nije to isto. Nije da mi je bitna kutija jer ću uzet CE, a tu ima itekako boljih stvari od samog key-a.
Jebga, jednom u desetljeću se kupuje diablo pa se mogu natjerat da platim više nego što mislim da bi trebao .
Ipak je to diablo. Igra koju sam toliko puta igrao da joj niti jedna druga nije ni blizu.
Staro 14.04.2012., 16:23   #907
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Ja kupujem igre u digitalnom izdanju inače i razlika u cijenama je velika, ali ovu ću uzet "hard-copy". Za 10% više dobiješ lijepo kutiju, a za manje love samo key. Nije to isto. Nije da mi je bitna kutija jer ću uzet CE, a tu ima itekako boljih stvari od samog key-a.
Jebga, jednom u desetljeću se kupuje diablo pa se mogu natjerat da platim više nego što mislim da bi trebao .
Ipak je to diablo. Igra koju sam toliko puta igrao da joj niti jedna druga nije ni blizu.
Gle ja shvaćam i poštujem tvoje mišljenje i razumijem te u potpunosti.
Ja isto tako Diablo serijal naprosto obožavam ali meni pri kupovini je bilo glavno da dobijem cd-key ovo ostalo mi je zanimljivo ali potpuno bespotrebno.
bor1s je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2012., 17:58   #908
iNoob
Game Collector
Moj komp

iNoob's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Meni je key dovoljan.
Staro 14.04.2012., 18:32   #909
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Meni je sasvim dovoljan CE. I što ćemo sad? Svatko iznositi tko je što naručio, tko što želi?

Diablo je jedina igra koju sam ikada kupio. Jedina je koja me 10 godina držala i jedina je koju sam uvijek mogao ponovo početi igrati. Cijena nije bitna.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2012., 18:35   #910
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Meni je važno početi igrati iste nanosekunde kada blizo otvori servere. Već me čeka na disku D3
A što se tiće efermerne građe vezane za D3, to će se uzeti posebno
burmuz je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2012., 18:36   #911
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
destro puši drogu

ja bi diabla ali se nema pričekat ću da prođe vihor, ludilo igrača i nadati se skorim popustima

Željac je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2012., 18:53   #912
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Meni je sasvim dovoljan CE. I što ćemo sad? Svatko iznositi tko je što naručio, tko što želi?

Diablo je jedina igra koju sam ikada kupio. Jedina je koja me 10 godina držala i jedina je koju sam uvijek mogao ponovo početi igrati. Cijena nije bitna.

i mene diablo 2 držao od prvog dana kad je izašao pa slijedećih 10-ak godina, ali meni trojka baš i ne izgleda kao nasljednik potonjih . Zašto srljat odmah u neviđeno i davat ogromne novce za nešto što još nije izašlo i tko zna da li će bit igriv kao i prošli nastavci . Vidim svi poludili za diablom 3. Ima ona stara poslovica...ne srljajte ko guske u maglu .

Zašto ne pričekat malo i odigrat trial koji će isto bit pa onda vidjet dal se isplati dat tolike novce.

nije nikakvo trolanje nego me samo zanima kao okorjelog diablo fana...jer s nekom dozom nesigurnosti cijelo vrijeme pratim razvoj diabla 3 ( svaki dan sam gledao što ima novog ), i sve manje i manje mi se sviđalo šta su radili i dorađivali po njemu. Posebno počevši s ukidanjem distribucije stat pointova do zadnjeg s runama i skillovima.

Recimo SC2 me dosta razočarao kad je izašao i to je jedan od većih krivaca za dozu nesigurnosti kaj se tiče diabla 3

Nadam se da ću biti u krivu i da će bit još bolji od Diabla 2 . Vrijeme će pokazat
klem je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2012., 19:25   #913
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
I digitalni download i boxed verzija imaju svoje prednosti i nedostatke, koje ću ispod jasno navesti da svi mogu odlučiti što im više odgovara.
Na svakom je da odluči što mu više odgovara, meni osobno više odgovara Digital Download zbog uštede od 100 kuna, što se može iskoristiti za kupnju neke druge igre (Torchlight 2 naprimjer).

DIGITAL DOWNLOAD
/

Prednosti:
• Najčešće jeftinije nego boxed verzija, iako nije uvijek slučaj (od 0% kod Blizzard storea do -25% akcije kod g2playa za preorder)
• Nema vremena isporuke, poštarine, niti baktanja sa uvozom izvana, key dolazi čim igra službeno izađe
• Nema potrebe za optičkim medijima i pogonom te brigom o istima, koji polako odlaze u povijest
• Posljednja verzija instalacije se lako skine sa službene stranice bilo kada, čime se kasnije može izbjeći nepotrebno patchanje, što je dosta primjetno nakon nekoliko velikih patcheva

Mane:
• Mogući problemi kod kupovanja preko CD key shopova, iako su jako rijetki
Teže dokazivanje kupovine igre u slučaju problema koji zahtijevaju sliku za verifikaciju (reputabilniji CD key shopovi šalju skenirani CD key u ovu svrhu)
• Veliki download igre, što može biti problem za kupce bez flat-rate interneta, te dugo vrijeme skidanja
• Izostanak dodatnih sadržaja kolekcionarske edicije (Soundtrack, art book i ostalo)

RETAIL (BOXED)

Prednosti:
• Kutija sa originalnim medijem u elegantnom pakiranju, a u slučaju kolekcionarske edicija još masa raskošnih dodataka (vidi) te ekskluzivnost
• Nije potrebno skidanje instalacije, već se instalira igra sa DVD-a (zakrpe se skidaju sa interneta)
• Konkretni i upečatljivi poklon (puno primjerenije od golog CD keya)
• Bolji za korisnike sa ograničenim internetskim prometom, čiji trošak može biti isti ili veći od razlike u cijeni

Mane:
• Troškovi dostave i uvoza, a u slučaju osobnog preuzimanja i potrošeni put i vrijeme, vrijeme isporuke
• Potreba optičkog pogona u slučaju instalacije sa DVD-a
• Skoro uvijek veća cijena od golog CD keya
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2012., 19:32   #914
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Željac, znaš ti sve

Citiraj:
Autor klem Pregled postova
i mene diablo 2 držao od prvog dana kad je izašao pa slijedećih 10-ak godina, ali meni trojka baš i ne izgleda kao nasljednik potonjih . Zašto srljat odmah u neviđeno i davat ogromne novce za nešto što još nije izašlo i tko zna da li će bit igriv kao i prošli nastavci . Vidim svi poludili za diablom 3. Ima ona stara poslovica...ne srljajte ko guske u maglu .

Zašto ne pričekat malo i odigrat trial koji će isto bit pa onda vidjet dal se isplati dat tolike novce.
Primarno zato jer lova kako dođe, tako ode. Ovako je došla i iskeširao sam kad sam imao za to. Inače bih iskeširao za novu grafu ili 8GB rama ili neki dio na bajku.

Duplo više za CE? Read on.

CE se dobiva u lijepoj bijeloj kutiji i kad će mi to stajati na polici manje će se prašina vidjeti na njoj nego na crnoj, primarno zato sam uzeo CE. Da je CD key otisnut izvana ne bih ni otvorio kutiju.
Staro 15.04.2012., 01:18   #915
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Ništa, finalni Necro run prije D3, players 8 naravno, multires i 1.12

Staro 15.04.2012., 01:30   #916
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Ništa, finalni Necro run prije D3, players 8 naravno, multires i 1.12
you are not alone!
Samo što ja igram median mod

slička1 slička2

witches and stuff

akcijska

I zadnji build čiste ekspanzije: THE barbarian!

3 skilla stoje i čekaju da ih upotrijebim, nisam se odlučio
Staro 15.04.2012., 13:38   #917
ButcherCRO
Profesionally confused
Moj komp

ButcherCRO's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Jeli tko dobio pozivnicu za betu od zadnjih 275000 koje su navodno globalno poslane(ali izgleda da je njima global USA)?

ButcherCRO je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2012., 13:42   #918
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
you are not alone!

slička1 slička2

witches and stuff

akcijska

Jao nemoj, sad sam se uzbudio

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2012., 12:07   #919
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Evo, play order zacementirani: Witch Doctor pa Monk

Staro 16.04.2012., 16:00   #920
ivan77
Guest

samo Barbarian! sve u strength
!
  Reply With Quote
Staro 16.04.2012., 16:15   #921
Brlja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
you are not alone!

slička1 slička2

witches and stuff

akcijska

Jao...vidiš sad si i mene zainteresirao. Nisam igrao još od doba kad te rezolucije nije bilo nego samo 800x600. A nije ni respeca bilo pa sam popizdio kad sam na lvl 50 shvatio da mi je druid krivi build... ili kad nisam mogao proć Ancientse na hell sa summon build necrom...
Brlja je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2012., 16:24   #922
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
sve u strength!
nema toga u d3
Staro 16.04.2012., 16:31   #923
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
briši

Zadnje izmijenjeno od: KorisNick. 16.04.2012. u 17:28. Razlog: našo odgovor na pitanje
KorisNick je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2012., 19:48   #924
dadojaksa
bad ass madafaka
Moj komp

dadojaksa's Avatar

ja kupujem cd key isključivo preko http://www.ibay24.net/ i nikad problema s njima niti nikakva skeniranja osobne iskaznice ili slicno :d

P.S dajte netko diablo3 beta na 1 dan da zaigram..
dadojaksa je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2012., 22:10   #925
Doink the Clown
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
samo Barbarian! sve u strength
!

I što kad naletiš na bossa koji je immune to physical? Baš znaš biser izvaliti

Staro 16.04.2012., 22:41   #926
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Zato imaš runewordove u D2, nadam se nešto slično i u D3, gdje si napumpaš magic damage i GG
Staro 16.04.2012., 22:45   #927
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Citiraj:
Pa sva kul djeca igraju CE necroe, pola damagea Fire, a pola physical
Bone spear za magical damage (elemental resisti ništa ne znače) a summoni za physical, problem?
Staro 16.04.2012., 23:44   #928
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Dovoljno je da imaš barem nekakav magic damage. Dok ti immuna tankaš udarcima, dotle ga sorca sredi. Tako smo kum i ja igrali.
Naravno, ta je taktika radila sve do ubera. Oni su ipak bili prevelik zalogaj .
Staro 17.04.2012., 08:46   #929
Viperus
Premium
Moj komp

Viperus's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Jel se dobije neki beta key il nešto ako sad preorderam ili?
Viperus je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2012., 08:57   #930
Doink the Clown
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Dovoljno je da imaš barem nekakav magic damage. Dok ti immuna tankaš udarcima, dotle ga sorca sredi. Tako smo kum i ja igrali.
Naravno, ta je taktika radila sve do ubera. Oni su ipak bili prevelik zalogaj .

Ne znam, ja sam se bio zeznuo malo žešće dok sam igrao na Hell težini sa Paladinom, zaglavio u Arcane Sanctuary-ju jer nisam mogao ništa čistom fizikalijom protiv onih Wraithsa (mač mi je imao magic damage naravno ali ni to nije pomagalo) i onda sam se lagano vraćao ubiti Mephista zilijun puta da nakupim experience i napumpam spellove i manu

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno