|
![]() |
#9241 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9242 |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
gledaju nogomet ,oces malo na napucavanje ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9243 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
alo, igra se fusbal na drugom, ko će bit na serveru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9244 |
Proud To Be Bakran
|
Boring.. -->
edit: bar meni... fusbal --> Boring..
edit: bar meni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9245 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Isto tako - kakva ti je temperatura grafe, jel hladiš memoriju....
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9247 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
jel se sjećaš naše rasprave o 9600 pro na serveru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9248 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Originally Posted by CatKiller Moja graficka je pustila bijeli dim, tako da vjerovatno necu igrati u nedjelju ;( Vručine uzimaju prve žrtve..........ljudi rashladite malo vaše ljubimce
![]() |
#9250 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9252 |
I am Zeko!
Datum registracije: Jun 2006
|
koristenjem teem speaka zaradimo ban, stvarno... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9254 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Dragi suigrači! S neizmjernom srećom vas mogu obavijestiti kako naš game server dobiva sasvim novu dimenziju. Već se tjedan dana, u najvećoj tajnosti, pripremaju korjenite promjene. Nisam htio ništa oglašavati dok ne bude sve kako sam zamislio i upotrebljivo za vas borce. Game server ima svoju stranicu i svoj forum: http://www.cod2you.com Od sada pa nadalje se možete registrirati na stranici što predstavlja i registraciju na forumu. Ne obratno. Prilikom registracije ste dužni unesti i svoju pravu mail adresu jer ćete osim aktivacije ubuduće dobivati i informacije o promjenama passworda za server. Uskoro će biti promijenjen pass, pa bi bilo dobro da ovaj prelazak obavite na vrijeme. Samo registrirani korisnici će moći doći do modova i mapa za igranje na serveru. Uskoro se i to mijenja i dodaje se više sadržaja. Sve informacije će biti prikazane na siteu i forumu. Ime za registraciju mora biti skraćena verzija onoga koji koristite i za igranje na serveru. Svi koji se ne budu držali toga biti će automatski uklonjeni sa servera. Tako ćemo napraviti da ne bi više bilo pitanja tko je taj i sl. U vezi ovoga ne želim raditi nikakve kompromise jer se ovako previše opterećuje MM koji bi trebao pokušati pratiti svaku vašu promjenu imena. A neki ga mijenjaju više nego čarape. Zato dobro razmislite o tom imenu jer ga neću mijenjati samo zato jer je nekom dosadno. U ime ne pišite tagove, već samo ime i to onako kako bi se trebalo čitati. Npr. .::PCE::. m4dm4x će se registrirati kao mad.max ili madmax ili kao već. Ili će $$KILL3RR postati Skiller. Username i name ne moraju biti isti. PAZITE!!! Username je ono ime kojim se logirate, a Name je ono što ostali vide i mora biti jednako imenu koje ćete koristiti u igri. Ako ne znate što ovo znači, oboje stavite isto. I naša liga će napokon imati svoje posebno mjesto na siteu. Biti će prikazani rezultati, izvješća i sve što vam je potrebno za igranje. Svaki igrač će dobiti svoj mailbox sa 50Mb prostora koji će služiti za dobivanje informacija o matchevima, passwordima i ostalom. Taj mail stavite i u svoj profil nakon što ga dobijete. Taj će mail biti jednakog imena kao i korisničko ime na siteu. Sada bi i PCEkspertovci mogli odahnuti jer se rješavaju spamanja po ovom forumu i threada sa više od 9000 postova. Bilo je i vrijeme da ne koristimo njihovo ime za server i sl. Moderatori na PCE mogu posebno odahnuti da su nas se riješili. Ako se mene pita, ovaj thread može biti zaključan i zaboravljen. Na našem novom forumu možete izraziti sve svoje spamerske potrebe. Taj novi forum nije bez pravila i morati ćete ih se pridržavati. Za početak se možete ravnati onima na PCE, dok ne napišem nova. Podsjetite se pravila za igranje na serveru. Ako ste promijenili puno podataka u odnosu na staru registraciju, ponovite postupak registracije za igranje na serveru na mail mm@cod2you.com. Podaci koje trebate dostaviti se nalaze ovdje: http://www.cod2you.com/index.php?opt...d=17&Itemid=36 Uskoro će biti u pogon pušteni novi modovi i nove mape za igranje. Dosadašnje mape će biti korjenito izmijenjene te dodane nove. Pripremite se na vrijeme. Sve promjene će biti objavljene na službenoj stranici. Ne ovdje. Sve ovo i mnogo više će biti i prikazano na siteu. Nadam se da prelazak neće biti bolan za većinu.
![]() |
#9257 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9258 |
̣
|
Imam tri pitanja: Trebaju li se oni koji su vec na PcE Cod2 Regani i tu registrirati? I može li se kod upisivanja name-a za server koristiti boje (npr. ^5.:[FA]:.^4baterija) ? Treba li se opet prijavljivati u Ligu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9259 |
Premium
|
1. DA registriraj se kao "baterija" odnosno nick koji zelis koristiti na serveru 2. moze dakako, to si mozes podesavati kako hoces ali nick ne smijes mijenjati 3. Ne, popis igraca lige je gore, biti ce i rezultati i sva kola dignuti preko vikenda tako da ces tamo ubuduce sve pratiti ako zelis sudjelovati u ligi... edit: baterijice na cod2you.com imas i forum koji je u stvaranju pa nam se slobodno pridruzi...
![]() |
#9260 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
: stoopid Da, moras se registrirati na stranicu da bi mogao na njoj i sudjelovati. Regati ces se sa nickom Baterija. Tagove ostavi. Dakle, kako si tu regan, tako se regaj tamo i na stranicu. Nema potreba za prijavljivanjem u ligu ako si vec prijavljen. A jesi. edit: simultani odgovor Andea i mene
![]() |
#9261 |
R.I.P Mitzek
|
nice svidja mi se stranica..... sad se spam moze preselit tj raspodjelit na dvije hrpe....hehehe ma svaka čast samo pohvale:clap:
![]() |
#9262 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
prokl, regao sam se na site i aktivirao ali me forum ne voli te mi vli da korisniik ne postoji.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9263 | |
̣
|
Citiraj:
Nek, dal treba opet MMu slati svoje podatke!? Ili imao one s PcEa!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9265 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Hebote RAK jel ti spavas covjece? Cim se ti pogoniš? ![]() ![]() Majstore svaka čast tebi i ostalima trudbenicima oko sajta i svih detalja vezanih za njega! Momci odlicno! : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9266 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#9267 |
Headbangig Grunf!
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9269 |
Headbangig Grunf!
|
čekam već preko sat vremena, site me prihvatio ali forum ne
![]() |
![]() |
![]() |
#9270 |
Premium
|
Odi na sajt www.cod2you.com i tamo se logiraj pa stisni na opciju forum. Ako se ne uspijes spojiti posalji mi nick i pass na PM pa cu te probati spojiti...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|