|
![]() |
#9062 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni je stvarno žao, što sam sinoć sekundu prije tekme ispario, ali mi se srušio cijeli komp. Prije sat vremena sam ga uspio dignuti ponovo bez reinstalla( zahvaljujući mom dobrom bratiću koji je donio svoj komp do mene), pola podataka mi fali, pola toga ne radi. Sad sam sredio osnovno. Viša sila (čitaj par trojanaca) me onemogučila da nastavim igrat. Isprika protivnicima (izvukli ste se), i isprike mojim drugovima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9063 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Mislili smo da si dezertirao, a znaš kako dezerteri prolaze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9064 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
RAK ima jedan bug (neznam dal je na svim mapama tak),naime na vok kad se igra DM samo jedna osoba moze imati snipe.neznam dal se to moze rijesiti ikako da ili svi mogu imati snipe ili da se snipe izbaci. nije neki problem samo kazem pa ak ti se da probaj,ak ne nema veze
![]() |
#9066 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9068 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Što ćeš igra nije savršena.
![]() |
![]() |
#9069 |
Zimi je zima, a ljeti je.
|
Imam problem. Pojavljuje mi se error: Script compile error kada ja pokrecem neku mapu u MP (kada se spajam na server sve stima). : stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#9070 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
ochemo Vojziti nekaj,pa nebume furt išli pehaka ,kak prašinari!!!! eve Majkl i ja bumo šoferčine,sam nam treba negdo na Pam-u i bestrzajcu za podršku......... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9071 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9072 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Kad bi se moglo saznat koja se iducha mapa igra u ligi??
![]() |
#9074 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
bio sam najbolji, što reć nažalost, nismo bili dovoljno jaki http://img.photobucket.com/albums/v2...igjija/jao.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#9077 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9078 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9079 | |
Zimi je zima, a ljeti je.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9080 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9081 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9082 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9083 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Tko smo mi da zaustavljamo možebitne reprezentativce Hrvatske u COD2 u razvoju u ovoj nježnoj dobi ![]() a plus što je nebudemo njih gledali cijeli tjedan na serveru ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9084 |
Dark side Moderator
|
kako god hocete, mene nesmeta i da trenirate cijeli dan, AV ce vas sve napuniti olovom. ja sam samo mislio da bi tako bio ravnopravniji polozaj za sve.
![]() |
#9086 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Ljudi božji - kaj se događa sa vama?: nono : Sad i uigravanje mapa?: suicide Pa kaj vi stvarno imate emocionalne boli ako ne pobjeđujete stalno?: baad : Kaj bu slijedeče - izbaciti sve koji ne znaju igrati a tako odluči viječe mudraca/skilera. Pa možda neki geto ili sabirni...: nono : Da ne dužim previše - server služi za zabavu. Neki su htjeli malo više i napravili smo ligu. I to je to. Ni više ni manje. Oni kojima smeta igra nas "noob-ova" - oni uvijek mogu igrati tenis - tamo ima puno tišine i koncentracije... i prestiž je veči ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9087 |
Proud To Be Bakran
|
neki ljudi ovu igru izgleda shvacaju malo preozbiljno.. :P pa misle da ce ima pomoc ako idu trenirat na nekoj mapi... Ako neznate igrat tesko moguce da ce te za tjedan dana naucit..: lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#9088 |
Dark side Moderator
|
o tome ja i govorim, netko ce raditi cjeli tjedan, bli bla, doce fino nedjeljom odigrat ligu da se malo zabavi a ceka ga ekipa koja je cjeli tjedan trenirala mapu da pobjedi. ono kakvo treniranje. saznas na dan lige sta se igra pa treniraj ak ti se da. ponavljam nemam nista protiv ali mislim da bi bilo postenije i zanimljivije objaviti mapu na dan lige. eto i sto se mene tice eod o tome.
![]() |
#9089 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ako se hoće, taktika se napravi za pola sata... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9090 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kakvo vrime doslo..ja brojim na kapaljku svaki F**** MB sta ga posišen sa neta i nije mi zaj kad igram na serveru..jer mi je gušt sudjelovat. Obaveza san se da cu igrat u Lizi i tu obvezu namjeravam ispunjavat kako triba do kraja. Slabo i nista igram COD2 opcento u zadnje vrime..nemam vrimena a i utakmice + ispiti su tu pa... drzim obecanje prem suigracima. Mape nemam pojma koje su..prvi put sam zaigra onu mapu na pjesku kad smo otvorili ligu...ono igramo navecer a ja popodne instaliram mape... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|