|
![]() |
#9001 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
P.S. bah, skoro 9000. post |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9002 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9003 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9004 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
imali smo dakle dvije partije danas ako se zbog te dvije partije nije moglo skupit dovoljan broj ljudi, dalje ne trebam pričat praktički smo obe partije odigrali s 5 igrača a prvu smo bili čini mi se čak 5:7 drugu, malo bolje 5:6 u svako slučaju, nemamo na što bit ponosni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9005 |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
dobili smo ..... yaaaaay |
![]() |
![]() |
![]() |
#9006 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9010 |
Premium
|
sad je sve gotovo. ma jesam.zadnjih 2 min sam igrao normalno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9011 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
neznam dali je netko pod moje ekipe spomenio (lol) ali, ovaj, khm: N A J B O LJ I S M O! kolko nas ima, kolkonasssss iiiiimaaaaaaaaa, lkjdskasjdlakd: Machineg : wtf : : DualWiel : Drone : :clap:
![]() |
#9015 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Jesus'*NOOB*s čestitaju AV-u na dobroj tekmi, a Sand od tebe očekujemo PM s objašnjenjem.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9016 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ekipa svaka cast, savrsena organizacija, TS je bio na 110%! : goood :
![]() |
![]() |
#9017 |
Ex-Gastarbajter
|
Taktike će se pripremiti i za slijedeće partije ![]() Čestitke svim protivnicima. Laku noć |
![]() |
![]() |
![]() |
#9018 |
Proud To Be Bakran
|
jesus bili ste dobri protivnici ekipa svaka cast ren: pripremi taktiku (do subote) za sljedecu mapu... TS nam je bio odlican , dobro smo organizirani pa zato i pobjedjujemo , imamo dobrog commandera ![]() Atha: kao sta pise u sigu ja se nesramim jer sam iz bakra... lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#9019 |
Premium
|
sljedecu subotu znaci derbi,Alien vultures protiv KiDS. hmm prepare to die
![]() |
#9020 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9021 |
Neradnik
|
sta brijes grizli da nisam bio u igri...nisam prvih 15 min,nisam stigao na vrijeme...a kako sam igrao ko da i nisam bio tu! @atha evo moje najave da necu najvjerovatnije stici na vrijeme..... http://forum.pcekspert.com/showthrea...27159&page=281 Zadnje izmijenjeno od: Zmaj000. 19.06.2006. u 08:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9022 |
Chipokemon
|
evo i mene, GG to us ![]() nemam slikice s tekmi, ali zato imam slikice zuleta kako izvodi gluposti dok cekamo slijepce, zule as NYPD, a ostale dvije su zule as private Ryan ![]() ![]() ![]() I samo da se ispricam sto sam kasnio na drugu tekmu, malo prije 23h sam bacio oko na server i bilo je jako malo ljudi , pa sam odlucio malo procitat forum dok se ne skupe ostali
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9023 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
da znaš inače za ubuduće, na serveru se okuplja 5 minuta prije početka meča. Neovisno o tome koliko je ljudi na serveru, spajaš se pa barem bio prazan, jer će se ljudi početi spajati svaku sekundu. Dolaziš u to vrijeme. jer se inače može zaključiti da nećeš doći i što onda... ok? ![]() Great game još jednom, GREAT JOB SOLDIERS! : Machineg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9026 |
Ex-Gastarbajter
|
evo mene sa treninga (u RL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9028 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9029 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Nekad danas ili sutra u toku dana biti će dorađena sva pravila vezana uz igranje na serveru bez obzira da li se radi o ligi ili ostalome. Sigurno.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 19.06.2006. u 14:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9030 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
šta se zbiva sa serverom di je nestalo ko je Admin? nisu se valjda povukli sa tog mjesta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|