|
![]() |
#871 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Dobio racun za 3 mjesec, sve stima ... ja happy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ograničavanje brzine im ne ide u prilog, katkad mi se prekine veza taman nakon što sam čekao satima da se eMule zagrije, ali zažmirit ću na jedno oko dok god su povoljniji od onih švapskih izrabljivača. Ne možete očekivat od nekoga da uspije preko noći kao ovi naši moderni tajkuni, uspjeh se gradi polako. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#880 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
U pravu si, lopovi ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#881 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#882 |
Disturbed
|
Koliko sam shvatio, najvise problema s Optimom ima ekipa iz Zagreba, njima svako malo veza puca, usporava se i sta ja znam, dok se najmanje zalimo Zvijerko i ja, znaci Osijek i okolica ... to nije toliko do Optime nego do same T-com infrastrukture koja je u zagrebu stvarno katastrofalna i preopterecena. Logicno je da se onda stalno i zalite na vezu, ali stvarno je prema meni Optima bila i vise nego fer u svemu i umjesto da se stalno zalimo i sta ja znam, bolje im dati neku konstruktivnu kritiku i neki odredjeni period da rijese tu preopterecenost mreze poslije 22h... |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
ja sam na flatmax paketu, preko dana mi sve ide ok, torrenti manje-vise isto idu ok(posle 22:00 nikam nist), 50 kuna jeftiniji flat od t-comovog, internet radio se vrti non stop bez problema,ajde i to surfanje po webu su koliko toliko slozili,veza mi ne puca nista vise niti manje nego kad sam se spajao preko T-coma...sve u svemu, polako, ali "kocke" se valjda slazu na mjesto.Ne velim da sam super sretan, ali flat za 230kn mi je puno bolji od T-comovog koji dojde 280kn, ili koji god paket da uzmem kod njih, opet mi je financijski isplativiji od T.I da sam na FlatMin, opet cu skinut vise nego kod T-comovog 5 giga paketa, mozda necu film skinut istu noc, mozda za 2-3 noci, ali cu ga skinut. Nadam se da ce barem jos koliko toliko popravit promet poslje 22:00... |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 | |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() A i bili su u redu vezano za zadnji račun. Dobio sam račun za flatmax, umjesto za flatmin i 2 dana nakon što je račun došao su me nazvali i zamolili da ne uplaćujem taj račun (hehe, kao bih ![]()
![]() |
![]() |
#886 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Neobjašnjivi problem ...
Meni se pojavio čudan problem, ovaj mjesec sam uzeo "adsl traffic" uslugu, dosad sam bio na t-comu. Imam DLINK DSL-380T modem. Jučer navečer upalim komp i startam uTorrent da nastavim download od prekjučer i gledam brzina bolja nego inače, hm mislim valjda su nešto napravili. Danas idem skidat sa Rapidsharea, skinem jedan fajl i oću napravit reconnect da mogu skidat drugi (da promjenim IP), odem u postavke modema kad tamo imam što vidjeti, umjesto mojusername@optima@optima-dsl i passworda stoji mi mojusername@htnet-dsl. Provjerim promet na t-com stranicama i stvarno od jučer navečer sam bio spojen preko ht-a. Nije mi jasno kako se to dogodilo s obzirom da samo ja imam pristup tom kompu. Nitko osim mene i nezna moj ht password Ima li netko kakvo logično objašnjenje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Baš sam kreten. Nakon što sam promijenio podatke za spajanje nisam napravio "save & reboot" modema pa kad sam ga pogasio i ponovo upalio on se vratio na stare postavke. Skupo me koštala ova škola ali dobro da sam skužio sad, a ne na kraju mjeseca, mogu mislit koji bi račun dobio. Savjetujem i drugima da pripaze na ovakve stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
evo sad sam pogledo racu naz treci mjeec , dobio sam 78 kuna od optime? kaj nije 70 kuna? uopc me ne dira tih 10 kn sam pitam .. a i cini mi se da je malo muljaza s tim mjerenjem megabajta , al ajde.vele da sam imo prosli mjesec 5,7 GB dnevnog, a bas sam pazio , ka sam doso do 5,3 sam stao sa svim..al ajd. brojim sitno 003 ![]() za ovaj mjeec sam vec napravio 5,15GB dnevnog lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Pod naletima kopita zla
|
uglavnom poslao sam još jedan mail optimi iz kojeg se moze iz aviona vidjeti da im ih je pun qurac i njih i njihovih lazi i svega. ...uglavnom ja im racun za ovaj mjesec necu platiti i to sam im napisao. ako ne zele oni dati ono sto ja placam onda necu ni ja platiti ono sto ja potrošim kada me iskljuce odo na t com pa nek me tuze sanaderu boli me qurac idem u zatvor na jedan dan za tih 110kn.. sorry na ovakvom postu ali stvano mi ih je vise dosta...stoka!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma potpuno te razumijem Hamm, ja nisam ništa mogao večaras skidati i čak mi ni neke malešne forumčiće nije otvaralo kako trea ![]() ![]() ![]()
![]() |
#892 | |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() I da,ovo za račune,kad ne plaćaš onda na to idu kamete + nagrada javno-bilježničkom ili odvjetničkom uredu,tko te već tuži...i tri točkice...a kazna u izdržavanju ne može biti manja od 3 dana,iz iskustva... ![]() ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Pod naletima kopita zla
|
ma ne budem stavljao mail sada je ujutro i mene malo sram kaj sam im napisao. nikada nisam napisao tako bezobrazan i bahat mail. @ozy...ok taman još imam 5 dana starog godišnjeg odmora...tri dana u zatvor..idem malo dizati utege i još jednom pročitati heidi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Hm, ja sam im isto jos prije napisao da ne mislim placati racun, istovremeno razmisljajuci o zatvoru. Ali ne kuzim, pa i u slucaju tuzbe i slicnih komplikacija, zar nije zakon na nasoj, strani, odnosno, oni nisu pruzili ono sto su rekli da hoce (u mom slucaju je tu bilo i konstantno pucanje veze koje nije bilo mojojom krivnjom inducirano). Tako da mislim da mozes zaboravit na zatvor, i pocet razmisljat o poduzem godisnjem nakon sto ti Optima isplati pare za dusevne boli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Ajde baš me zanima dali ćete se držati sada to kraja te da im ne platite - kako i treba uraditi! ; ili će biti čim oni to malo poprave ili ukinu taj net da im svi sve poplaćaju... ![]() Hamm,podržavam te totalno,i ostale kojima ne radi kako spada i ne želite platiti! ![]() ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Pod naletima kopita zla
|
ma evo baš su mi stigli papiri od udruge za zaštitu potrošaća. budem se učlanio 30kn godišnje...što je ništa..i odmah cu složizti jedan fini dopis..sa slikama te cu snimiti jedan .avi kako fino racunam bandwith..na snimci ce se fino vidjeti da se ništa ne skida i vidjet ce se da je brzina očajna...stavit cu im screenove i sve to fino isprintati..priložiti mailove od optime u kojem mi nude da uzmem njihov baš njihov dsl 1mbit/s jer kao tada nema ograničenja..nude mi nešto što mi ne mogu pružiti (nisam pokriven još) a to se zove krajnji bezobrazluk! |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
to ti je umjesto Welcome to Optima |
![]() |
![]() |
|
|