Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.04.2006., 23:29   #871
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
A kao prije tih brazilaca je bilo puno igraca iz HNL-a u repki?
Staro 02.04.2006., 23:36   #872
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Vucko
A kao prije tih brazilaca je bilo puno igraca iz HNL-a u repki?
upravo tako,i oni koji igraju u repki i hnl-u nece jos dugo...(u hnl-u)

Oglas
Staro 02.04.2006., 23:43   #873
Air Force
srkalo

Datum registracije: Feb 2005
nije, al' ipak svi igrači repke poniču u klubovima iz hnl-a, el tako?

što znači da im ovi brazilci i ostali zauzimaju mjesto, ali nije ni to problem kad ih većina uzme hr državljanstvo
Air Force je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2006., 00:10   #874
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Cuj, pogledaj nasu repku sad, pol ih je iz njemacke kao djeca gastabajtera, par ih je niklo u nekom nasem petoligasu i otislo sto prije iz Hrvatske (Prso).
To je jedino kaj mozemo zahvaliti dragom Otteku, kaj je nasel par prvoklasnih igraca...

Danas kad gledas, samo su srna i kranjcar potekli iz HNL-a...naravno ja govorim o ekipi koja je, nazovimo standardna u repki (Modric je tek 1 tekmu odspanal, bosnjak nije nit jednu pocel iz prve itd..)

Sve u svemu, dok god je HNL jadna ko danas, morat cemo trazit igrace koji imaju šukunbabu iz Hrvatske il nisu uopce iz HR...
Staro 03.04.2006., 00:29   #875
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Mislim kad u repki igra 1 igrac iz hnl-a, a pola ih je australaca i njemaca i ovakvih i onakvih jos u repki onda neznam kaj ocekivati nego dovoditi jeftinjake koji ce se isplatiti kasnije,ja isto nevolim da se koce u razvoju domaci igraci ali jebiga takvo je trziste,bolje nego da dovodimo albance ili tako dalje,prije si u nogometu igrao za gajbu pive i neki rostilj sad je sve jebeno se okrenulo da igrace placas po 100 000 funti ko u engleskoj po tjednu,rade se transferi od 100 milijona evra i takve nebuloze,mislim stvarno neznam di je taj nogomet otisao totalno se sve okrenulo,mi tu u nasoj ligi nemozemo nista drugo nego kupiti tako nesto izvana i prodati ga kasnije za neke novce, a prije toga moliti boga da se ne ozlijedi,nazalost takva je realnost,klubovi prezivljavaju na takvim stvarima.A i cini mi se da u europi nemamo sto traziti nego igrati na lutriju srece ko petrzalka ili thun pa uguziti se u ligu prvaka.To govorim za sve klubove nase lige ne samo za dinamo,u svim klubovima imamo igraca mali milijon koji nisu iz hrvatske,nama navijacima to ne pase sto se radi,a i svi dobro znamo kako se ulazi u klub i u repku,nazalost opet korupcija i mito je i u omladinskim skolama velika pa se to sve strukturira na vrh do sastava koji igra u hnl-u i eto klinci nam bjeze van s 17 godina i to ne samo u nogometu nego i kosarci i rukometu i tako dalje...nekad je bio gusta igrati za svoj klub bio ti je svetinja kad si igrao s grbom na srcu a danas je to sve pickin dim cini mi se...odigras tekmu preko kurca nabacis 10 kila i ako imas dobru vezu igras u repki...prodas se van sjedis na klupi i jebe ti se glavno da si ti van otisao...eto ali ko nas navijace pita,mi smo samo realni glas naroda na tribinama,ustvari kad malo bolje pogledas na tribini se ocrtava sloj cijelokupnoga nasega drustva,ali naravno nama se moze kaznena prijava napisat,cipelariti nas i tako dalje,e da mi je biti jedan dan trener pa svaki koji bi mi dosao na trening ko neke pickica pa maznuo bi ga nogom u guzicu pa da vidis kako ce trcat ko navijen.

Member of PCE 100+kg demolition squad

undo je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2006., 03:58   #876
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
PRVO: Liga prvaka vise nije Liga prvaka...to je sada liga bogatih...Ovakva je kakva je danas upravo zato jer je G14 priprijetio da ce se odvojiti i kreirati vlastitu Europsku Ligu (sjetimo se kosarkaskog razdora). Ni sada nisu zadovoljni i jos bi vise novca u svoje kase...Nije Milanu,Realu i ostalima cilj igrati protiv Dinama, Rosemborga, Sparte, Malma vec medusobno...Oni zele zaraditi. Koga briga za navijaca? Navijaci su kupci, nogometasi proizvod a klubovi poslodavci. Dobrodosao u stvarni svijet.Svijet kapitala.

DRUGO:Ti se mozes sprdat sa Thunom ali vecina nasih klubova bi sve dala da imaju takav budget, a i vecina igraca iz nase lige da igra tamo...

TRECE: Nije lako ni nasim klubovima. Vecina utakmica im donosi gubitak. Koliko mogu naplatiti reklamu ako imaju prosjek 3000ljudi po utakmici (i to podignut "derbijima")? Koliko mogu zaraditi ako uzmemo u obzir cijenu organizacije utakmice? Samo sat vremena upaljeni reflektori ih kostaju 60000Kn! Koliko je to ulaznica. Kakva je zarada od prodaje dresova? Nikakva. Da nema HNL-a te par sponzora i interesnih grupa koji financiraju nase najvece klubove,oprosta duga od strane drzave, da gradovi ne pomazu odrzavanjem objekata i placanjem dugova za vodu i struju klubovima kako bi uopce izgledala 1HNL?

CETVRTO: Ti gledas sa svog stajalista (navijaca ali i pomalo utopistickog opcenito). Zamisli da si ti nogometas i znas da i losiji igraci od tebe zarade za jedan mjesec vise nego ti cjelu godinu (i to im je dosta da igraju u Austriji ili sl. ligi)... Covjek se brine za svoju egzistenciju. Takav je svijet kapitala. Nogometas ima 15-tak godina da si osigura egzistenciju i da uspije u poslu kojim se bavi. I on je covjek, htio bi si nesto priustiti u zivotu, skrasiti se, ozeniti i imati djecu, osigurati njihovu egzistenciju. Nogomet je SAMO SPOREDNA STVAR!
Evo ti primjer: Rijeka svake godine nekolicini najtalentiranijih juniora ponudi placu od 3000Kn mjesecno+premije(koje ne dobiju jer ih vecinu posalju na posudbu). Pa sad ti razmisli malo. Da si poceo trenirati nogomet sa 6 godina, tisuce i tisuce minuta proveo na treninzima, trinaest godina igrao za klub u svim kategorijama (placao godisnju clanarinu i svu opremu sam) i davao sebe u svakoj utakmici sto zbog kluba, sto zbog zelje za dokazivanjem i onda te doceka 3000Kn i odi u Orijent, Opatiju, Pomorac (i to ako si sretan da te manager ugura-koliko je talenata propalo iz raznoraznih okolnosti). Onda ti navijaci skandiraju svinjo debela i gadaju te kovanicama. Ti mladi decki doslovce prezivljavaju od managera. Konkretni primjer je decka kojemu je Mamic manager,kupio mu je Golfa, davao jos 1000Kn za gorivo mjesecno i nasao mu klub u Maleziji di je dobivao 20000$ godisnje. Nakon dvije god. vratio se u hrvatsku. Ovo je prica decka kojeg poznajem i koji danas igra u 1.HNL za 60000Kn(u jednom drugom klubu-ne bi htio pisati ime i ovako ce ga neki prepoznati).
Vjeruj mi ja sam trenirao 10 godina nogomet i prosao dosta kategorija i znam mnogo ljudi koji su igrali za mlade uzraste nase repke i koji su bili izraziti talenti ali su propali jer nisu imali nekog da ih gura,ili se nikad nisu vratili sa te posudbe. Znas, nije lako nakon 13 godina igranja za Rijeku gdje si bio "glavni igrac" u svim kategorijama otici u neki manji klub kao nitko i nista, dokazati se i nadati se da ces se jednog dana vratiti. Nogomet je lutrija, da bi uspio mora ti se mnogo stvari posloziti.
Staro 03.04.2006., 10:25   #877
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Mislim da je Kuze mijenjao prekasno , i onda jos vuce van buljata kaj je drzao bok i prekide , a ostavlja chaga i mamica koji su totalno podbacili . bosnjak i eduardo valjda su malo u krizi , realizacija je nula , etto je bio dosta atraktivan ali kaj to vrijedi kad nista od gola.
Skender je trebap dobiti zuti zbog simulacije , a ne Costa - jer vidi se na snimci da je Costa od njega prosao skoro metar bez ikakvog kontakta , i ovaj se prvo poceo kotrljati i drzati za glavu a minutu poslije mu je fizio spricao nozni zglob. gluma , i to losa gluma .
a ovo za brazilce - to se dogadja po svuda da nema domacih igraca - Arsenal , ponos londona u prvoj postavi nema Engleza vec samo kvalitetnu i probranu mladez svijeta pojacanu sa kojim iskusnim igracem. klubovi vec davno se ne vode nacionalnom ili regionalnom osnovom , vec samo ih zanima kvaliteta i rezultati . ko sto dinamo ima te brazilce , rijeka ima nije bitno kaj , hajduk bosance i hercegovce , i pa kaj? to je samo trziste , a tuzno je da ti igraci su uglavnom samo placenici koji igraju za egzisetnciju.
Router je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2006., 10:35   #878
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Opet sam morao brisati...rasne i nacionalne spike (i sve lijepe pridjeve) koji idu uz neku rasu/nacionalnost ostavite za "po doma"...
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2006., 14:17   #879
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

e pa sad moderatoru moj a sta sam ja to lose napisao ha?

nemoj mi drzati lekcije i predavanja jer nema smisla kaj tiu mislis da smo mi navijaci budale! a nego zbog koga se igra nogomet nego zbog navijaca! a da nas nema sta bi bilo onda,opca banana!

a sad prvo:Kaj ti mislis da je samo dinamo odredjen da ide u ligu prvaka ja sam pricao o svim klubovima zato bolje procitaj text,jebe se nama navijacima oce s nama igrati arsenal ili real neka dodje bilo tko iz europe pa nek se smrzne kad cuje sjevernu tribinu maximira neka nas i zgazi s 3-0 usred maximira ali mi smo uvijek tu!!! igraci su prolazni isto kao menageri i direktori ali mi smo uvijek tu!! ta ljubav zauvijek ostaje!

drugo:Ma tko se to sprda s klubom koji se zove thun ili petrzalka,to nitko nije rekao nego sam rekao da u ligu prvaka mi manji klubovi ali sviii!! ne dinamo nego svii!!! mozemo samo na srecu uci unutra,taj thun ili petrzalka nije nista bolja o dinama ili rijeke ili hajduka i tako dalje,o tome se radi o tome sam pricao,pa zato ti i govorim samo da idjes u LP i dobijes pare da pokrijes dugove ili se pojacas s nekim igracem.

trece:a sta sam ja pricao nego da su nam klubovi u dugovima da boli glava,kaj milslis da neznam kolko je rasvjeta,osiguranje,redari,policija,odrzavanje terena,place.pa zato i pricam uci u LP je spas za svaki klub ili u skupine uefa,pa zagarantiran ti je puni stadion,dobit ces od ulaznica neku lovu i nesto ces ustedjeti,u nasoj ligi nema spasa koda mi to neznamo,bavio sam se i ja nogometom znam ja puno stvari.

cetvrto:nemoj mi samo utopisticki predbacivati da gledam neke stvari,jer je tvoj text utopija x 16, to kaj si bio nogometas i nisi uspio nije nista cudno isto ko i ja,zato ti lijepo kazem znam sta se desava u nogometu,znam kako sve funkcionira znam i ja decke koji su trenirali u dinamu,rijeci i drugim klubovima i menadjera iz rijeke koji su nudili pare i aute i sve to i nakraju su decki dobili bananu lagano,koda mi neznamo da je nogometaski zivot zajeban,o tome niko nije pricao niti je porekao,nemoj mi samo pricati da se nemozes oznojiti za jebeni dres, nista drugo navijac ne trazi nego oznoji se u dresu istrci i odigraj muski !!!! da nema nas navijaca di bi bio nogomet nigdje!
jos nesto ti si ocito moj text krivo protumacio,jesam ja lijepo rekao jebem ti ja danasnji nogomet,mito u korupciju di se guraju sinevi u repku i u hklubove a pravi igraci popuse!! svinjo debela se skandiralo jednom jedinome,a ako ti nije jasno posalji na pm pa cu ti sve objasniti zasto,ti kad izabires nogomet kao sport kao neku ljubav onda znas kaj te ceka u buducnosti to je bilo nekad,danas te sjebu vec u startu razni tatini sinovi menadjeri,a kaj mislis da bi navijaci pizdili na nogometase da odigraju musku utakmicu da se oznoje za dres da neprodaju tekmu nego da je odigraju,e pa onda bi im se skandiralo!!
mi navijaci nas se ocrnjuje dosta a stobom na tribini je rame uz rame diplomirani inzinjeri i odvjetnici i ekonomisti i tako dalje tako da mi nismo 0obicni sljam!! Znamo mi dobro kaj se desava i zasto! idem na tekme vec 10 godina na gostovanja s repkom s klubom svugdje,znam dobro kako funkcioniraju stvari izmedju igraca,meanadera raznih i tako dalje ako hoces da ti kazem par dobrih i konkretnih primjera ko je samnom igrao i kako je upao u repku i klub i tako dalje javi na pm pa ces cut sve iz prve ruke jer tu mi je glupo kvariti topik o hnl-u,znam sve sta se desava isto ko i svaki covjek koji imalo sport prati a pogotovo kad to dozivisi i vidis i znas frendove koji su to prosli,a navijacka prica je nesto sasvim drugo o tome bi mogao pricati danima najezili bi se svi,vjerujte mi ako imas frendove koji idu na gostovanja ili na tekme doma nije bitno onda znas o cem pricam tako da toolko o tome.I jos nekaj,ocito ni mi navijaci vise nemozemo nista pa prvo poluvrijem protiv rijeke nije prenoseno,ko je bio na tekmi zna zasto nije,tako da opet ponavljma nismo mi navijaci drzavni neprijatelji broj 1,nogometas fino zivi jebe se njemu svaka cast iznimkama,bar dodje i pozdravi tribinu neki ni to,opet pricam o svim klubovima tako da je to prezalosno,zaradjivao ti 3000 kn ili 60 000 kn posao je posao odradi ga do kraja,u drzavi imamo 400 000 nezaposlenih njima bi te 3000 kn bile dobro dosle i rado bi nogometasi bili,neki uspiju neki ne isto ko i u poslu to je kocka,kad zavrsi igracki vijek opet imas mogucnosti, obicni radnik na burzi nema ! zato sam i napisao ova 2 texta prije se igrao nogomet i bio si posteno placen,a danas nije tako sve je obratno sve se izmijenilo tako da nekuzim zasto si isao pisati text u kojem si samo potvrdio cinjenice o kojima ja pricam.

nazalost nasi decki sve vise i vise nemogu igrati za klub zbog necijega drugoga interes,bore se za egzistenciju i popuse na kraju,to smo ja i ti argumentirano potvrdili u textovima zato sam i napisao 2 malo duza texta,tako da mi nije jasno sto si me isao demantirati kad is napisao uglavnom sve isto ko i ja,evo jedan primjer najbolji smo u klubu,vodimo 6-1 i u 90 minuti s klupe ulazi 2 nasa igraca koja su do tada mogli samo uciti od nas,nakon 2 tjedna mi na klupi oni igraju mi gubimo tekme i tako dalje,mozda ti je poznata situacija oni se prodaju kasnije za jebeno velku lovu u inozemstvo,a nas se odjebava na klupu i tribine,jebiga netko je masno platio da im sineki uspiju i na kraju su ih zgurali i eto zato ja pisem taj text,da ukazem na neke cinjenice da smo mozda imali love i j ai ti mozda bi mi igrali sad u juventusu ili barci i tako dalje,e al smo bili posteni i sutili i na kraju popusili,nazalost takva je situacija danas.

Zadnje izmijenjeno od: undo. 03.04.2006. u 14:47.
Staro 03.04.2006., 15:03   #880
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Krivo si me skuzio...nisam te isao demantirati ni drzati ti lekcije vec sam se htio nadovezati na tebe...
Neznam di sam ja to napisao da je "samo Dinamo odreden da ude u ligu prvaka" vec sam rekao da bi bogati (strani klubovi-pa zna se tko je G14) najradije da nitko osim njih ne igra. Kakav je njima interes da nakon utakmice sa recimo Barcelonom sljedeci tjedan gostuje Osijek na, recimo, Anfieldu.
Takoder nisam kritizirao navijace vec sam rekao da su oni klubovima bitni kad klubovi imaju korist od njih, a inace tko ih hebe..
Ispricavam se Jelc na OT. Kraj ot s moje strane.
Oglas

Oglas
Staro 03.04.2006., 15:14   #881
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

ma dobro sve ok ne kazem ja nista,nego manje vise svi isto mislimo tu na forumu kaj se tice hnl-a,ja sam se nadovezao na sve pa sam podulji text napisao da ljudi procitaju i otvore oci malo,jer nema smisla da se svadjamo samo argument je dobro dosao,sto vise ovakvih textova to bolje ...ma ta liga G14 za bogate je meni totalno bezveze,pa oni imaju unaprijed ovako i onako rasprodan stadion u slijedece 3 godine samo kaj jebiga od sponzora bi dobili masnu lovu,neznam meni je to malo bezveze ako se odluce na to ubit ce nogomet i tu draz toga sporta s tim, rastvorit ce se na 2 frakcije i bit ce bezveze,zato sam i napisao gore text previse se toga mjesa u najpopularniji sport danasnjice sve se kroz lovu gleda,nazalost...

Zadnje izmijenjeno od: undo. 03.04.2006. u 17:49.
Staro 03.04.2006., 17:42   #882
Jelc
Super Moderators

Brijem da postoji "mala" razlika između onog na kaj je E.T mislio i naše "lige za prvaka"
Staro 03.04.2006., 17:48   #883
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

ma znam kaj je mislio,nego sam ja isao usporediti sadasnju ligu prvaka ne ligu za prvaka u hnl-u pa sam napisao kaj mislim gore za njihov G14 jer to je prepohlepno s njihove strane,uostalom dobro i kazes mala je razlika

Zadnje izmijenjeno od: undo. 03.04.2006. u 18:31.
Staro 03.04.2006., 21:06   #884
Air Force
srkalo

Citiraj:
Autor Vucko
Cuj, pogledaj nasu repku sad, pol ih je iz njemacke kao djeca gastabajtera, par ih je niklo u nekom nasem petoligasu i otislo sto prije iz Hrvatske (Prso).
To je jedino kaj mozemo zahvaliti dragom Otteku, kaj je nasel par prvoklasnih igraca...

Danas kad gledas, samo su srna i kranjcar potekli iz HNL-a...naravno ja govorim o ekipi koja je, nazovimo standardna u repki (Modric je tek 1 tekmu odspanal, bosnjak nije nit jednu pocel iz prve itd..)

Sve u svemu, dok god je HNL jadna ko danas, morat cemo trazit igrace koji imaju šukunbabu iz Hrvatske il nisu uopce iz HR...

jasno mi je to

a u kojem su klubu počeli tudor, olić, butina, pletikosa,šimić...?
Air Force je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2006., 22:09   #885
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor Air Force
jasno mi je to
a u kojem su klubu počeli tudor, olić, butina, pletikosa,šimić...?
Ajduk, Zagreb, Diname, Ajduk i opet Diname

Ma sve je to ok, al opet dolazimo do toga da su oni imali talent, ali i nekoga da ih pogura...

P.S. Moram se nekak opravdat...
Ovo je otislo u OT
Staro 04.04.2006., 13:51   #886
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Prema "IFFHS" ljestvici (ljestvica međunarodnog udruženja za nogometnu povijest i statistiku)

Na listi od 350 klubova, koju IFFHS objavljuje na osnovu rezultata u domaćim i međunarodnim natjecanjima, nalaze se tek jedan hrvatski klub - Rijeka, koja je sa 190. mjesta pala na 204. poziciju sa 84 boda.

Liverpool vodi sa 337 bodova, drugi je Inter (319), treći Bayern Munchen (278), četvrti Milan (267), a peti Olympique Lyon (266)...

Forza Fiume : goood :
Staro 05.04.2006., 19:27   #887
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Rijeka : Hajduk 1:0 (Novakovic 23')

Shiricu,u finalu smo : hello2 :
Staro 05.04.2006., 19:32   #888
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Rijeka : Hajduk 1:0 (Novakovic 23')

Shiricu,u finalu smo : hello2 :
E fino, vama kup nama prvenstvo i svi sretni i zadovoljni
Staro 07.04.2006., 09:18   #889
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Zaasto vama prvenstvo!? pa zar nije bolje nama oboje...
sada Varteks uzme bod,mi tri i to je razlika 6,onda vi poslije dolazite na Kantridu i malo po malo...hehe...dobar plan...nismo se mi jos oprostili od naslova iako mislim da nije realno,ali eto....
Staro 07.04.2006., 11:44   #890
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor giga
sada Varteks uzme bod,mi tri i to je razlika 6,onda vi poslije dolazite na Kantridu i malo po malo...hehe...dobar plan...nismo se mi jos oprostili od naslova iako mislim da nije realno,ali eto....
Ne brini...necemo osvojit prvenstvo.Ako se i ugrozi Dinamova titula,znas da postoje ljudi koji malim zavlacenjem ruke u dzep rijesavaju sve...

Sjeti se 98'... Bio sam na tekmi Rijeka-Osijek,svi znaju da se kralo To je nase prvenstvo...
Staro 07.04.2006., 12:08   #891
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Ne brini...necemo osvojit prvenstvo.Ako se i ugrozi Dinamova titula,znas da postoje ljudi koji malim zavlacenjem ruke u dzep rijesavaju sve...
Joj kak volim kad se počne tako srat...sad vi kakti nećete osvojit prvenstvo jer će Mamić "malim zavlacenjem ruke u dzep riješiti sve"
Bit će da prošle godine nismo plaćali pa smo zato igrali u "drvenoj" lizi : bonker2

Ili je Mamiću ponestalo para pa zato nismo pobijedili zadnje tri tekme
: suicide

Dajte ljudi budite normalni ili barem argumentirano pričajte.
Staro 07.04.2006., 12:45   #892
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Thoroughbred B

Sjeti se 98'... Bio sam na tekmi Rijeka-Osijek,svi znaju da se kralo To je nase prvenstvo...
Zakaj uopće pratiš hnl ak misliš da će po potrebi prvenstvo biti namješteno-koji si ti lik, ono kaj je bilo, dijelo je odredjene dvije osobe, a to djelo koje su oni napravili su popljuvali svi pravi navijači Dinama, i ako se malo bolje sjetiš tada se naš klub nije zvao kako se sada zove, ubiti tada to nije bio naš klub nego klub nekog drugog. Mene je tada bilo sram. Ali počet spominjati ta vremena nije potrebno pošto su pre glupa, pre crna i pre gadna.
+ drito ovo što je Jelc naveo-di je bio Mamić prošle sezone kada je Dinamo pao u ligu za ostanak? Kako me živcira ovo lešinarenje, Dinamo je izgubio par bodova i odmah se ukazala prilika da Rijeka može eventualno osvojiti prvenstvo-to stoji-imaju šanse osvojiti prvenstvo, ali ti kao navijač Rijeke ideš se grebati za nekim starim vremenima di je Rijeci oteto prvenstvo umjesto da kažeš kako se nadaš da će Rijeka pobjediti sve tekme do kraja i da će Dinamo još negdje kiksati. Sram te može biti.

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 07.04.2006. u 17:46.
Gigi1 je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2006., 12:49   #893
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor giga
Eto vidiš Thoroughbred B, ovako razmišlja pravi navijač.
Staro 07.04.2006., 13:53   #894
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Citiraj:
Autor Thoroughbred B

E sad da si pravi navijac iso bi prodat x1800 i s tim potkupio sudca koji sudi varteks dinamo
Staro 07.04.2006., 14:46   #895
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc
Joj kak volim kad se počne tako srat...sad vi kakti nećete osvojit prvenstvo jer će Mamić "malim zavlacenjem ruke u dzep riješiti sve"
Bit će da prošle godine nismo plaćali pa smo zato igrali u "drvenoj" lizi : bonker2

Ili je Mamiću ponestalo para pa zato nismo pobijedili zadnje tri tekme
: suicide

Dajte ljudi budite normalni ili barem argumentirano pričajte.
To je moje misljenje,jer Mamic se i sam ponasa kao covjek "od zanata" da ne kazem kakvog...Dobro mozda je danas drukcije,ali je daleko sve to od sporta.Svi dobro znaju da je Mamic zaprijetio Rijeci nakon tekme u maksimiru da ce ispast iz kupa...A kad smo vec kod kupa,sta je Siric napravio u prvoj tekmi?

Ok,mozda nisam trebao biti tako siguran u ono "zavlacenje" ruke u djep,nit sam htio ispast siguran u to,al sam definitvno htio rec da su kod nas takve stvari moguce....

I nemojte mi Mamica spominjat,osamario je sefa rijecke POA-e (!!!!!!!!!) i prosao samo "mukte",on je daleko vise od dopredsjednika nogometnog kluba,jer da nije ono sto je,vidjeli bi kako bi zavrsio...

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 07.04.2006. u 15:00.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2006., 15:03   #896
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

A nepostojeci penal protiv dinama za pulu, a za dinamo protiv pule nije sudjen,nepostojeci penal za kamen ingrad protiv dinama,nesudjen penal za dinamo protiv rijeke,ponisten zbog ZALEDJA!!! gol u maximiru protiv rijeke koji nije bio chago ga je dao,prekrsaj na modricu kod vasega gola za 1-1 tojest autogola,uostalom sve potvrdili bobic,vugrinec i vas trener.
A i vas predsjednik ima crnu povijest iza sebe kao maminjo tako da dosta s tim sranjima vise,te izjave da je neko rekao neka 24 stata drzi za sebe mi smo pokazali sta mislimo o tim novinama,vas trener pokazao maximirskoj publici kaj misli i kakav je covjek,znas dobro sta i kako,tako da dosta o jebenom bontonu vise!!!

Staro 07.04.2006., 15:04   #897
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

: hello2 : : hello2 : : hello2 : : hello2 : : hello2 : : hello2 : : hello2 : : hello2 : : hello2 :

Staro 07.04.2006., 15:09   #898
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor undo
A nepostojeci penal protiv dinama za pulu, a za dinamo protiv pule nije sudjen,nepostojeci penal za kamen ingrad protiv dinama,nesudjen penal za dinamo protiv rijeke,ponisten zbog ZALEDJA!!! gol u maximiru protiv rijeke koji nije bio chago ga je dao,prekrsaj na modricu kod vasega gola za 1-1 tojest autogola,uostalom sve potvrdili bobic,vugrinec i vas trener.
A i vas predsjednik ima crnu povijest iza sebe kao maminjo tako da dosta s tim sranjima vise,te izjave da je neko rekao neka 24 stata drzi za sebe mi smo pokazali sta mislimo o tim novinama,vas trener pokazao maximirskoj publici kaj misli i kakav je covjek,znas dobro sta i kako,tako da dosta o jebenom bontonu vise!!!
Imas pravo,slazem se u potpunosti...nema smisla o tome raspravljat a jos manje prepirat se oko toga.Na kraju ispadamo svi pokradeni,tko nas krade onda... : wtf :
Staro 07.04.2006., 17:30   #899
Jelc
Super Moderators

Undo i Thoroughbred B-znate pravila, nisam vas jedamput upozoravao.
Sad mi je polako pun k***c, tko prvi spomene i državu i korupciju dobiva bananu.

Ajd da vidim tko je veći frajer i tko će se prvi pravit pametnjaković...
Staro 08.04.2006., 20:01   #900
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Rijeka : Osijek 3:1

Kamen Ingrad : Hajduk 1:0

Jos jedan kiks Hajduka,bas me zanima sta ce Bonacic rec....

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na