|
![]() |
#872 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Moja 8800gts 320 Club 3D ide na 650/1100(ali ni mhz vise, uopce nemam artefakata nego se samo smrzne) i radi bez frke i uopce se ne grije, ne dolazi do 70 stupnjeva, a kuler naravno nije odvrnut na 100%. E da jedino sta ja cim sam je dofuro iz duacana sam je rastavio i skinuo valjda tonu neke sive odvratne paste(stvarno su je stavili da ne pofali valjda...) i fino namazao nekom bijelom spire pastom(naravno ne tako obilato kao mali kinezi). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#873 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
i ja sam stavio novu pastu...nije do pregrijavanja problem...problem je kako moze imat manje bodova u 3D mark-u ako je clokana @nino5:mozes stavit i temp memorije zanimalo bi me, jer si stavio gore samo oni plavi jezici, a kazu da nisu dobri u ovom slucaju jer nemogu dobro ohladit memoriju |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Edit: Sutra stavim, sad je komp ugasen, na lapu sam. Cek sta ima tem. memorije ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#882 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Gygabite 8800 GTS temperatura
Evo ja sam igrao igrici na svim full zahtjevima(rFactor) i ja odo u everest da vidim temperaturu...Kad ono dioda na 75 stupnjeva...Nisam neki ekspert ali do kolko bi mogla otici ta temperatura da graficka ne otide? |
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Banned
|
imam ja istu grafu, isti proivodac...ventilator mi je na 60% okretaja, temp 70C nije nista strasno...moze i do 80C...nebi graficka bas otisla...ne brini PS: samo nemoj iskljucit ventilator i igrat satima :lol: |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Premium
|
evo stalno na 75...Vozim ja online raceove koji traju sat i pol pa se bojim da se nes ne desi |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Onda se moja utopliti! Moja je na 690/1090 full OC na 52-54c! Mora da joj je hladno! Za nekoliko godina ćemo kupovati grijače za HW s obzirom kakve već danas coolere stavljaju!
![]() |
#892 |
PizzoZder
|
Kako vidim na par 8800gts grafa kod nas na foeumu ali i vani, dosta paste je ispod hladnjaka, a sami box hladnjak tako lose lezi na grafi da mi je cudno da se nijedna jos nije skurila.
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citao na jednom forumu gdje je momak strahovao da ce mu grafa riknuti. Kaze temperatura hvata 90 C bez klokanja. Kontaktirao nvidiu i da su mu rekli da GPU moze potegnuti 143 C !! ali da to ne preporucavaju ![]()
![]() |
#895 |
Premium
|
meni je na defaultu 65 ali kad je igra u pitanju onda je 75-80...A da ugradim jos 2 ventilatora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Banned
|
ne treba..sasvim ok su temp. ja sam pokusao stavit jos jedan 80mm na radjetoru ali nista od toga, temp su bile iste cak i par stupnjeva vise, jer skidajuci onu plastiku pogorsa se protok zraka ventilatora... KRAJNA SOLUCIJA: ako bas ti se ne svidaju te temp, i ako hoces temp od 45-50 odi lipo u Links i daj 350Kn za Zalmna VF-1000 i na miru si |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |