|
![]() |
#872 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Malo sam citao, pa ne nadjoh informaciju; Ima li netko saznanja i popis kartica (sa izdajnickim znakovljem) u nasim ducanima koje su 216 shadera na 55nm? Ako netko zna tajnu, bilo bi vrlo korisno da ju podijeli ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#874 |
Resident Arse
Datum registracije: Feb 2009
|
Obično one koje imaju dodatak tipa amp2, ili xyz edition i tako. A cijene im se kreću od 2000kn. Makar ima i bisera koji pojedine modele 192 daju iznad 2k pa treba pripaziti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 | |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
AMP2 je 216sp ali 65nm model, niste skontali šta čovjek pita. @Overhaul - nemam pojma ![]()
![]() |
![]() |
#879 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
WTF.....kod nas još nema 55nm,a starim vidim uopće ne pada cijena
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#881 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Pa ni nece posto nevidija se vraski potrudila da 55nm ni u cemu ne sisa 65. Naravno, razlika je u nijansama i ja da danas kupujem uzeo bi opet 65. Jedino da je pomama za 55nm verzijama pa trgovci nabave i na na svoju stetu spuste cijenu starima... a nije i nece ![]() Takvom sugavom politikom + greskama mislim da su si nanjeli ogromnu stetu. Mislim, ja sam skoro 1 mj nabavljao graficku.. da nisam imao veliku averziju prema ati-ju bio bi odustao i trk u prvi shop po novu 4870.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#882 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Sve dok rade "jake" grafe i dobre drivere je ok. A kad bu ih "šteta" pogodila onda budu jedtinije cijene. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Premium
|
razmišljam da kupim ovu karticu GTX260 (216SP) http://www.fudzilla.com/index.php?op...2305&Itemid=40 u linksu dođe 1999 kuna i sada me zanima imam fortron napajanje 400w Blue Storm II. Procesor imam E6750 na 3.6ghz, 2gb ram, dva hard diska. da li bude dovoljno ili budem morao uzeti jače jer gainward preporuča 550w. Također da li se mogu softverski podesiti taktovi da kartica nema visoke taktove cijelo vrijeme da se smanji potrošnja kada nije potrebno?
![]() |
#884 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
EDIT: Imas tu na trznici kolega prodaje pa si to pogledaj http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=140804 i ostane ti para + dodas nes i kupis dobro napajanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#885 | |
Premium
|
Citiraj:
ili i taj XFX ima tiho hlađenje? ne izgleda mi baš tako.
![]() |
![]() |
#887 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#888 | |
Premium
|
Citiraj:
Da li ima program koji spušta taktove grafičke kada nije opterećena da se smanji potrošnja energije?
![]() |
![]() |
#889 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Vidim da u pitanje dovodite napajanje... Evo jucer sam GTA4 igrao valjda 3 sata u komadu na fortronu 350PNF (rizik je na veće udaljenosti ![]() ![]()
![]() |
#891 |
Premium
|
ima u linksa od gainward nova 55nm i dođe 1999kn...ali bi ja u tom slučaju rađe u vemulja zotac 65nm am2 za 2199kn...ustvari već sam odlučia se za GTX 260 ali čekam pad cijena već 2 miseca kad ono ništa...a priko lita sam zauzet tako da vjerovatno listopad stiže nova grafa....sadašnja 1950 gt gura
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Ja bi preporučio da se kupi još 2 GB RAM-a, bolje napajanje i 9800GTX+... ja trenutno (ne jos dugo) imam 2 GB RAM-a sto zna stvarati problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Resident Arse
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Guest
|
da li netko zna fix ogromnog buga sa nvidiom gtx280/gtx260 i philips televizorima...naime preko dvi/hdmi porta, na philipsu se non stop gubi signal svakih 5 sekundi? bah, evo vidim da nvidia ne kuzi onaj EDID of ekrana i da se to ne moze popraviti ![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Registered Abuser
|
kaj se nebi moglo popravit... nje nje nje skini zadnje drivere, napravi extract al kad se počnu instalirat CANCEL ili ako ih več imaš, u NVIDIA folderu na particiji C: pronađi inf fajlu koja se zove nv_disp otvori ju sa notepad i negdje u drugoj polovici fajle imaš ovu komand lajnu [nv_SoftwareDeviceSettings_GT2x] ispod toga dopiši samo ovaj red HKR,, OverrideEdidFlags0, %REG_BINARY%, 41,0C,00,00,00,00,FF,FF,04,00,00,00,7E,01,00 (41,0C,00,00,00,00,FF,FF,04,00,00,00,7E,01,00 je ID od filipsa, tak da če ga sad prepoznat) sejvaj fajlu i instaliraj ponovo, reč če ti da nisu originalni driveri il neš tak (zato kaj si ih prepravio) nema veze, nastavi instalaciju i voila ! sad radi.... evo ti i skrinšot http://pce.hostili.com/images/1117hmq.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 | |
Guest
|
Citiraj:
hehe hvala ti...valjda mi nece skurit 9703cu ![]() i zasto panjine iz nvidie to ne ukljuce u release? |
|
![]() |
![]() |
#899 |
Registered Abuser
|
ma svi filipsi imaju isti ID, tj ak želiš bit 100% siguran ima neki programčič koji ti pokaže to hexadecimalno sranje al kolko sam ja skužio moj je imao isti ko i još jedno deset različitih modela, u najgorem slučaju napraviš opet isto sa drugim id-em al neče bit potrebe edit; zašto ; zato kaj ih boli rac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|