|
![]() |
#61 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
A kaj se vi tolko sad svadate? Meni je tak svejedno jel bu izasla sutra ili za 5 mjeseci, isto tak mi je svejedno ak bu kostala 1900 ili 4900 kn .. svejedno ju necu kupit, za igre koje igram mi je cist ovo dost, a to sto imas najbrzu karticu u kvartu, jebes to. Vecina ljudi, ne samo u Hrvatskoj ima prosjecne kompjutere, prosjecne zivote te prosjecnu zaradu. Isto tako pogledaj npr. Half Life 2 anketu pa pogledaj koje su graficke najbrojnije, nisu ni 9800XT a ni 5900XT nego stare Geforce 4.
![]() |
#62 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Pa svi smo ljudi od krvi i mesa... Da sad daju nesto za beskonacni test, tesko da nebi zaradili koji bod ![]() Iako, cisto sumnjam da cemo od njih vidjeti tako nesto. A bome ni od proizvodjaca, uff uff. *smrc* ![]() eh, da, sto se rucka tice - Tin i ja smo izracunali da je NVIDIA potrosila po glavi Eura 2500 na nas... pazi ono business klasa, hotel boli glava i takve stvari. no, ocito je to ipak jeftinije nego damn sample!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Pa bu po običaju bila "redaljka" na par primjeraka, pa kak se tko ogrebe... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Obavezno pogledati P.S Ozen jesu to i vama pokazali Unreal3 engine(NV40 presentation) Sad gle na ATijevoj prez. X800 bude HL3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() to je to - samo sto je ovo iz jamerike gdje je bio sweeney, a nama je pokazivao mark rein. s tim da je kod nas bilo jos bolje jer je rein simulirao zvuk (pravi zvuk nije sljakao) i jos nam pokazivao kak zgleda wireframe ispod onog kaj se rendalo - pa se krasno vidi virtual displacement mapping - nema geometrije a stvar zgleda bolesno. primjer - onaj ciglasti zid je u wireframu samo jedna ravna povrsina.
![]() |
![]() |
#68 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Neznam kog se vraga čude... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Ma ne cudim se nego je smijesno da 1 sporedna komponenta u kompu trosi 150W!!! Neka se netko zapita koliko Watta rasvjete ili razglasa ima u sobi??? Mislim da vecina monitora ima normalniju potrosnju, hebes potrosnju ali veca struja povlaci puno vece zagrijavanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
E pazi sad...smiješno je kad komponenta troši 150W (6800U) a nije smiješno kad ona troši 130W (9800XT) I više svugdje se po netu govori da je 480W apsolutno nepotrebno, u pcekspert članku piše da je radila na nepoznatom 400w napajanju a na xbitlabs tvrde da grafička radi sa samo 1 molexom spojenim. 15% veća potrošnja za u nekim slučajevima i do 100% više brzine, fair trade imo. Zaista neznam čemu toliko napuhavat neke stvari, dajte malo otvorite oči prije nego se počnemo flejmat ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
a kartica izgleda totalno ludo samo je li valja šta ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|